On mielenrauhasi kannalta hyvä asia, että kaikki toiveajatuksesi eivät manifestoidu välittömästi

 




Moni meistä toivoo, että "suurin" toiveemme toteutuisi mahdollisimman nopeasti, jopa välittömästi.


Näin kuitenkin harvoin tapahtuu, koska jos et itse vielä täysin usko unelmaasi, niin sinua pitää ohjata sitä kohti vaiheittain. Totut siis vähitellen ajatukseen tuon unelman mahdollisuudesta.


Jos suhtaudut tuohon unelmaasi kärsimättömästi ja kiihkeästi, HALUAT sen tapahtuvan heti, niin nuo rauhattomat tunteet kertovat oman mielesi vastustuksesta, taajuuserosta unelman ja sinun itsesi välillä.


Kun tuo unelma sitten lopulta todellistuu se EI tunnu enää ihmeelliseltä, vaan täysin loogiselta seuraavalta askeleelta. Koska uskot siihen nyt myös itse.


On mielenrauhamme kannalta oikein hyvä asia, että emme manifestoi toiveitamme välittömästi (lukuunottamatta planeettojen liikettä, luonnon harmoniaa, omaa elossaoloamme ja rakkauden tunnetta itsessään), koska jos kaikki ajatuksemme toteutuisivat heti, niin elämästämme tulisi hyvin sekavaa.


Siksi vain kaikkein tietoisimmat todellisuuden luojat esimerkiksi levitoivat. He eivät pelkää päästää irti painovoimasta, kollektiiviisesta uskomuksesta, jonka mukaan olemme "turvassa maan pinnalla".


Rauhattomuutta ja levottomuutta tuntevat sensijaan usein sellaiset ihmiset, joilla on "kaikkea ylenmäärin", esimerkiksi todella paljon rahaa: He eivät osaa enää arvostaa materiaalisia manifestaatioitaan, koska he vastaanottavat niitä liian helposti.


Elämämme aika-avaruudessa on siis jäsenneltyä unta, vaikka luommekin kaiken itse. Kun nukut yöllä näet "jäsentymättömiä unia", joissa mikä tahansa on mahdollista. Siksi tuntuu useimmiten mukavalta herätä esim. sekavasta painajaisunesta: Todellisuusuni on loogisempi, rauhoittavampi.
Unelmasi toteutuu helposti ja nopeasti, ilman dramatiikkaa, jos nautit jokaisesta hetkestä eli matkastasi tuota unelmaa kohti.

Kommentit