Blogit 9/2019

 

SOL, syyskuu 201929.9.2019


Älä vertaa itseäsi ihmisiin, jotka suorittavat elämää


Jos tunnet, että olet ”alisuorittaja”, eli koet  turhautumista, hermostuneisuutta ja riittämättömyyden tunteita, niin tunnetilasi on matala, etkä juuri nyt havaitse kaikkea sitä, mitä olet omilla toiveillasi luonut. Etkä havaitse myöskään suunnatonta arvoasi ihmisenä ja sieluna, joka on lukemattomissa inkarnaatioissaan auttanut universumia laajentumaan, omilla toiveillaan. Todellisuutemme on aina vain havainto, jonka teemme tietyssä tunnetilassa. Korkeassa tunnetilassa havaitset oman arvokkuutesi ja kaikki suurenmoiset luomuksesi, matalassa tunnetilassa taas havaitset puutteen, rajallisuuden ja arvottomuuden.

Tällaisessa arvottomuuden mielentilassa olet samalla tunnetaajuudella, kuin myös monet ns. menestyneet, elämää matalassa tunnetilassa suorittavat ihmiset, ja silloin myös tunnetilastasi eli taajuudestasi johtuen havaitset juuri heidät, ja heidän näennäiset saavutuksensa, ja tunnet riittämättömyyttä suhteessa heihin. Se, mitä ET tiedä, on totuus, että myös nuo elämäänsä suorittavat,  jakuvasti menestykseen pyrkivät, ja onnellisuutta tulevaisuudesta etsivät ihmiset, katsovat sinua ja sinunlaisiasi,  ”vapaampia ihmisiä”, usein aivan samanlaisen riittämättömyyden tunnetilassa. Eli he puolestaan näkevät itsensä oravanpyörän vankeina, kun taas sinä näet itsesi arvottomana, koska ET pyöri yhtä kiihkeällä tempolla oravanpyörässä.

Sillä vaikka heidän suorittamisensa toisi heille määrättömästi rahaa ja menestystä, niin jos he eivät osaa tai ehdi rauhoittua ja nauttia nykyhetkestä, arvostaa saavutuksiaan, ja myös niitä aineettomia asioita, joita heillä on, ja itse itseään ilman mitään saavutuksia – niin he eivät tunne onnellisuutta. Onnellisuus on elämämme ainoa todellinen päämäärä, ja vaikka suorittaisimme ja menestyisimme kuinka paljon tahansa, emmekä tuntisi onnellisuutta, niin myöskään menestyksellämme ei ole mitään merkitystä.

Jos tällainen ihminen on elämässään jatkuvasti hyvin kiireinen, niin suuren osan ajasta hän on ikään kuin menossa tekemään jotakin, jotta hän tuon tekemisen jälkeen voisi vihdoin ”nauttia elämästä”. Eli elämä on hänelle sarja arkisia velvollisuuksia, joita hän suorittaa siksi, että voisi kokea onnellisuutta noiden velvollisuuksien synnyttämän vaurauden ansiosta. Eli tällainen henkilö saattaa tehdä raskasta työtä, ja uneksia tulevasta lomamatkasta, jonka hän saa ikään kuin ”palkintona” vaativasta ja raskaasta työstään. Ongelmana vain on, että jos tämä henkilö ei ole ollut työskennellessään kovin usein korkeassa tunnetilassa, niin hän ei osaa myöskään nauttia lomastaan, täysin riippumatta siitä, kuinka ylellinen on hänen lomansa. Hän ei siis tunnetasolla tunne ansainneensa lomaansa, vaikka hän on raatanut tuon loman eteen todella paljon. Rahallinen tai ammatillinen menestys ei siis koskaan täytä sitä tunnetyhjiötä, joka syntyy yksinkertaisesti siitä, että elämää suorittava ihminen ei arvosta itseään omana ainutkertaisena itsenään, HUOLIMATTA kaikesta menestyksestään.

On siis pelkkä harha, että esimerkiksi rahallista menestystä kokevat ihmiset olisivat onnellisempia, kuin vähemmän rahaa ja vaurautta saavuttaneet. Sillä jos ihminen saa paljon rahaa, mutta ei arvosta itseään, eli ei tunnetasolla tunne oman sielunsa mittaamatonta arvokkuutta, niin hän ei ole onnellinen – koska hän ei siis tunne onnellisuutta. Ja silloin hän ei myöskään arvosta saavutuksiaan, täysin riippumatta noiden saavutusten suurenmoisuudesta.

Menestyvä ihminen jää useimmiten myös ”kiinni menestykseensä”, eli alkaa arvottaa itseään  sen mukaan, kuinka paljon MUUT IHMISET arvostavat häntä. Ja hän myös jatkuvasti vertailee omaa menestystään muiden ihmisten menestykseen, eikä koskaan koe olevansa itse riittävän menestynyt. Hän kokee siis myös muut ihmiset uhkana omalle menestykselleen. Onnellisuus on aina kuitenkin vain sitä, että arvostamme itse itseämme, muut ihmiset ja heidän mielipiteensä – ja heidän elämänsä suoritukset –   ovat täysin epäolennaisia.

Näin käy usein myös menestyville taiteilijoille, jotka ovat myös nauttineet työstään, eli heidän luovuutensa on mahdollistanut korkea tunnetila, inspiraatio eli onnellisuus, eli he ovat siis rakastaneet työtään, mikä on myös välittynyt heidän yleisölleen. Kaikkein arvostetuinkin taiteilija saattaa suuren menestyksen jälkeen syöksyä todella rajusti mataliin tunnetiloihin, jos hän ”yrittää ylläpitää menestystään”, jota hän on aiemmin siis saavuttanut korkean tunnetilansa ansiosta. Yrittäminen tapahtuu aina matalassa tunnetilassa, ja vain  inspiroitunut toiminta korkeassa tunnetilassa tekee meidät onnellisiksi.

Tämä kaikki ei kuitenkan tarkoita toisaalta myöskään sitä, että raha ja vauraus tekisi meidät onnettomiksi, tai että materiaalinen runsaus olisi paha asia. Materia on aina syntynyt hengestä eli toiveistamme, eli materia ON henkistä, energiaa. Mutta voimme siis nauttia materiasta vain, jos arvostamme ja rakastamme itseämme ja kaikkia muita, eli olemme onnellisuuden tunnetilassa, resonanssissa oman korkeamman minämme kanssa, jolloin myös maifestoimme materiaa, jota olemme toivoneet, ja jota kykenemme siksi arvostamaan. Sen sijaan raha ja menestys, jota saamme, vaikka emme itse koe sitä ansainneemme, EI tee meitä onnelliseksi.

Tietoisena luojana olet todella vapaa silloin, kun osaat iloita myös kaikkien muiden ihmisten onnellisuudesta ja onnistumisista. Sillä sillä hetkellä ymmärrät ja tunnet tunnetasolla, että me ihmiset emme ole erillisiä, vaan yhden ihmisen menestys ja onnellisuus on myös meidän kaikkien muiden ihmisten onnellisuutta. Ainoa asia, joka siis erottaa onnellisen ihmisen onnettomasta, on tunnetila. Voimme  tuntea kateutta toisen ihmisen menestyksestä ja onnesta siis vain matalassa tunnetilassa, eli ollessamme erossa omasta korkeammasta minästämme.

Onnellisuus ei siis ole koskaan mitään muuta, kuin onnellisuuden tunne juuri nyt. Emme saa onnellisuutta mukaamme tulevaisuuteen,  emme voi säilöä onnellisuutta pahan päivän varalle varastoihin, onnellisuus ei ole palkinnoissa ja mitaleissa, ei omistamissamme kiinteistöissä eikä pankkitileillämme, se ei ole kirjattuna avioliittotodistuksiin eikä koulutodistuksiin, onnellisuus ei ole hakattuna hautakiveemme, eikä onnellisuus ole merkittynä historiankirjoihin.

Pyri siis aina tuntemaan täysin ehdotonta rakkautta kaikkia maailman ihmisiä, ja koko muuta luomakuntaa kohtaan, ja silloin rakastat myös itseäsi täysin pyyteettömästi. Ja ehdoton rakkaus on valaistumisen tunnetila, jossa et tunne erillisyyttä etkä rajallisuutta, ja jossa tunnet, että mikä tahansa mitä toivot, on jo olemassa, ja ulottuvillasi juuri nyt.28.9.2019


Menettämisen pelko estää sinua kokemasta onnellisuutta, eli luopumalla pelostasi luovutkin vain onnettomuudestasi


Ajattele kulkevasi hämärässä,  tiheässä metsässä polkua pitkin, ja olevasi matkalla aurinkoiselle rannalle . Jos pelkäät joka askeleella, mitä saatat metsässä kohdata, niin keskityt pelkoosi, etkä kohta enää uskallakaan ottaa askeleita, jotka veisivät sinut pois metsästä. Vaikka alun perin uskoit, että hämärä metsä loppuu jossain kohtaa, ja aurinkoinen ranta tulee vastaan, vaikka et voi vielä nähdä rantaa tiheikön läpi – niin koska pelkosi hidastaa kulkuasi, niin alat pian jo olla niin tottunut metsän hämäryyteen, että päätätkin pysähtyä kokonaan, koska et enää usko rannalle vievän metsäpolun koskaan päättyvän.

Jos taas olisit alun perin kulkenut polkua iloisena, uskoen vahvasti, että saavutat pian pämääräsi, eli tuon ihanan aurinkoisen rannan, niin olisit ollut perillä nopeasti ja vaivattomasti. Etkä siis olisi pelännyt metsäpolullakaan, sillä iloisena et olisi kuvitellut mielessäsi pelottavia asioita, koska korkeassa tunnetilassa et olisi voinut vastaanottaa ”matalamielisiä” ajatuksia.

Jokainen hetki elämässäsi on kuin kulkemista tuolla polulla: Voit siis milloin tahansa ottaa askeleen joko iloisena ja luottavaisena eteenpäin, jäädä epäröiden paikallesi,  kulkea peloissasi taakse päin, tai kiertää toivottomana ja pettyneenä kehää. Eli ainoa asia, jota koskaan elämässäsi tarvitset, kulkeaksesi kohti todellisia toiveitasi, on korkea tunnetila, eli täydellinen luottamus universumin huolenpitoon, oman korkeamman minäsi viisauteen. Eli luottamus siihen, että saat aina mitä TODELLA haluat, jos tunnetilasi on korkea.

Elämäsi on siis matka, joka on ikuinen, mutta joka koostuu lyhyemmistä matkoista,  päämääristä, unelmista:  Jos lähdet lomamatkalle, niin lomamatkasi on mielestäsi onnistunut, jos nautit matkastasi, ja kaikista uusista kokemuksista matkasi varrella – tai matkasi on epäonnisutnut, jos et nauti matkastasi, kadut, että koskaan lähditkään matkallesi, ja toivot koko matkan ajan, että et olisi joko lähtenytkään matkallesi, tai että olisit jo takaisin kotona. Matkasi elämässäsi ei siis koskaan ole pysyvä onnellisuuden tai onnettomuuden tila, vaan jokainen kokemasi hetki, ja jokaisen hetkesi tunnetila määrittävät sen, miltä elämäsi matka yleisesti ”tuntuu”, eli koetko elämäsi onnellisena, vai onnettomana.

Luot ja sallit elämääsi uudeksi joka ikinen hetki. Se, että elämäsi ei tunnu muuttuvan paremmaksi, johtuu siis vain siitä, että pysyt samassa, negatiivisessa tunnetilassa, jolloin myös luot koko ajan sitä samaa, mitä olet tähänkin saakka luonut ja sallinut.

Eli jos sinulla on vaikkapa ihmisuhde, johon et juuri nyt ole syystä tai toisesta tyytyväinen, niin et saa muutettua ihmissuhdettasi paremmaksi olemalla tyytymätön, tai päättämällä ihmissuhteesi, ja hakeutumalla toiseen ihmisuhteeseen, jonka oletat olevan parempi kuin nykyinen suhteesi. Sillä otat aina ”itsesi” eli oman tunnetaajuutesi  mukaasi, vaikka olosuhteet  muuttuvat, ja ihmiset ympärilläsi vaihtuvat toisiksi! Voit siis muuttaa ihmissuhteesi paremmaksi vain ja ainoastaan pyrkimällä resonanssiin oman korkeamman minäsi kanssa, eli tuntemalla tyytyväisyyttä ja iloa muista asioista, joita elämässäsi juuri nyt on. Tai etsimällä tietoisesti arvostuksen aiheita nykyisestä kumppanistasi. Tai muistelemalla ihmisuuhteessasi aikaisemmin kokemiasi iloisia asioita. Sillä toinen ihminen lähelläsi ilmentää AINA itsessään ja käytöksessään juuri sitä tunnetilaa, kuin missä sinä itse juuri parhaillaan olet. Eli SINÄ mahdollistat myös läheistesi negatiiviset tunnetilat ja teot. Ja jos olet vakaasti itse korkeassa tunnetilassa,  niin et edes havaitse läheistesi negatiivisia tunnetiloja, tai he eivät ilmennä niitä sinun seurassasi. Tämän ”taajuuksien yhteensopivuuden” aikaansaa vetovoiman laki.

Samoin rahan puute elämässäsi on mahdollista vain, jos itse uskot rahan puutteeseen  ja siihen, että rahaa on unversumissa vain rajallinen määrä, tai että et itse ansaitse vaurautta, koska olet jollain tapaa ”arvoton”, tai ”viallinen”. Mutta jos keskityt kaikkeen siihen vaurauteen, mitä sinulla tällä hetkellä elämssäsi jo on, mutta jota ei kenties menneisyydessä sinulla vielä ollut, niin tunnetilasi kohoaa ”vaurauden ja mahdollisuuksien taajuudelle”, eli uskot, että voit jälleen saada, mitä toivot, koska niin on käynyt elämässäsi aiemminkin. Raha on siis vain ja ainoastaan energiaa, samoin kuin rakkauskin, ja molemmat ovat täysin rajattomasti saatavillasi. Vain oma epäuskosi estää sinua saamasta, mitä haluat. On aivan saman tekevää, keskitytkö ajatukissasi aineelliseen tai aineettomaan vaurauteen  ja runsauteen, ne molemmat ovat olemassa korkeassa taajuudessa siksi, koska sinä olet niitä itsellesi toivonut. Tunnetilasi on ainoa asia, joka joko mahdollistaa, tai estää toiveidesi manifestoitumisen konkreettisesti.

Samoin sairaus on aina vain oman mielesi resistanssista eli vastustuksesta syntynyt tila. Älä kuitenkaan koskaan syytä itseäsi siitä, että olet itse luonut itsellesi sairauden ja kärsimystä, vaan keskity ainoastaan sairautesi ja elämäsi positiivisiin puoliin, jos se suinkin on sinulle tunnetasolla mahdollista. Sairautesi on joka tapauksessa luonut korkeamman minäsi taajuudelle niin voimakkaita toiveita, että pienikin ”irtipäästäminen” tuskasta saa sinut kulkemaan toiveesi, eli paranemisen ja terveyden suuntaan. Ja vaikka sairautesi olisi täysin uuvuttanut sinut, ja sammuttanut jo elämänhalusi, niin edessäsi on joka tapauksessa suurenmoinen vapautumisen tunne, sillä jokainen fyysinen kuolema on AINA euforinen tila, täydellinen vapautuminen negatiivisista tunteista.

Helpoin polku onnellisuuteen on siis aina huolettomuus ja iloisuus, täydellinen luottamus universumin viisauteen. Älä siis yritä itse kontrolloida elämäsi tapahtumia, jos kokemukset ovat epämiellyttäviä, vaan valitse negatiivisten kokemustenkin keskellä aina hieman korkeampi tunnetila, kuin missä juuri nyt olet, ja kuljet automaattisesti kohti parempia kokemuksia. Sinun ei siis tarvitse juuri nyt tehdä ratkaisuja sellaisissa asioissa, joissa ratkaisujen tekeminen tuntuu vaikealta, vaan voit täysin huoletta luovuttaa huolesi ja ratkisujen tekemisen universumille. Sillä päästämällä irti huolistasi ratkaisut tapahtuvat helposti ja nopeasti.

 

Elämäsi on siis vaikeaa vain silloin, jos vastustat elämää, ja katsot elämääsi negatiivisista tunnetiloista käsin, elät ”pysyvän toivottomuuden maailmassa”. Valitse siis masentuneena ja toivottomana suuttumus, suuttuneena toivo, toiveikkaana usko ja luottamus. Ja kaikki mihin itse aidosti tunnetasolla uskot, se toteutuu – aina.25.9.2019


Älä tuijota estettä, ongelmaa tai puutetta – toiveesi on jo toteutunut, salli se itsellesi


Jos olet juuri nyt matalassa tunnetilassa, eli tosiaankin tuijotat ongelmaasi, niin otsikko herättää sinussa kiivaan kysymyksen: ”Haluaisin kyllä sallia itselleni toiveeni, mutta miten ihmeessä tuo salliminen tapahtuu käytännössä?”

Salliminen tapahtuu, kun lakkaat tuijottamasta toiveesi puuttumista, eli kun päästät irti. Lakkaat kysymästä ja pyytämästä, haluamasta ja vaatimasta, lopetat murehtimisen. Et siis voi koskaan ”yrittää sallia”itsellesi  mitään, sillä yrittäminen laskee tunnetilaasi.

Tässä kohtaa saatat väittää vastaan: ”Kun olen aiemmin lakannut murehtimasta, ja käyttänyt surutta vaikkapa luottokorttiani, niin olen huolettomuuteni seurauksena ajautunut vain suurempiin ongelmiin.”

Mutta ajautumisesi suurempiin ongelmiin on johtunut vain siitä, että olet tuntenut syyllisyyttä velaksi ostamisesta, eli tunnetaajuutesi on ollut rahan puutteen taajuudella, vaikka oletkin iloinnut asioista, joita olet luottokortillasi saanut.

Voit kuitenkin kohottaa tunnetaajuuttasi milloin tahansa, riippumatta velkojesi suuruudesta, keskittämällä ajatuksesi aivan muihin asioihin elämässäsi, asioihin, joita voit aidosti tunnetasolla arvostaa,ja joita ei voi rahalla edes mitata. Tällaisia asioita voivat olla vaikkapa sinulle rakkaat esineet kodissasi, kauniit vaatteet tai korut, lemmikkieläimet, ystävät, perheenjäsenet, elämäsi mahdollistavat elintoiminnot kehossasi, oma huumorintajusi, tai kykysi rakkauteen ja myötätuntoon. Arvostamisen kohde voi olla mikä tahansa, näennäisesti pieni tai suuri asia – olenaista on vain se, että arvostat tuota asiaa aidosti, jolloin ajatuksesi siihen keskittäessäsi tunnetilasi kohoaa, ja aiemmin ajattelemasi huoli häipyy pois mielestäsi. Muista, että universumi huolehtii kaikista huolistamme, jos vain annamme korkeammalle tietoisuudelle siihen mahdollisuuden, eli ”otamme avun vastaan”. Eli ajatustesi keskittämisen voima on tietoisessa luomisessa suunnaton, ja voit sallia itsellesi teoriassa aivan mitä tahansa, vain vaihtamalla tunnetaajuuttasi eli ”radiokanavaa”.

Älä siis seiso omien toiveidesi esteenä, älä patoa toiveidesi virtaa epäuskollasi tai pettymykselläsi. Katso kauneutta ympärilläsi, ja katso horisonttiin, sinne, missä toiveesi on jo toteutuneena, ja pyri tuntemaan tunnetasolla, miltä sinusta silloin tulevaisuudessa tuntuu. Tai muistele aiempia kertoja, kun joku suuri toiveesi yllättäen toteutui. Miltä sinusta silloin tuntui? Esimerkiksi silloin,  kun tapasit ensimmäistä kertaa tulevan kumppanisi tai puolisosi, tai sinä hetkenä, kun tunsit ihastuneesi tuohon toiseen ihmiseen. Muistele tuota tunnetilaa.

Mikään tai kukaan muu, kuin sinä itse ja matala tunnetilasi,  ei ole koskaan unelmiesi esteenä. Todellinen unelmasi voi kyllä poiketa siitä unelmasta, mitä kuvittelet itse juuri nyt toivovasi (esimerkiksi henkilö, johon olet itse ihastunut, ei olekaan ihastunut sinuun, ja kumppanina hän tuottaisi sinulle vain surua), mutta todelliset toiveesi toteutuvat aina, jos vain sallit ne, eli uskot omiin unelmiisi, jo ennen niiden manifestoitumista.23.9.2019


Ajatuksiesi aikaansaamat tunnetilat kertovat, ovatko ajatuksesi osa positiivista, vai negatiivista tapahtumaketjua


Ajatustemme aikaansaamat tunnetilat kertovat joka ikinen hetki, olemmeko kulkemassa kohti toivottua vai ei-toivottua. Eli koska myös ajatuksemme ovat manifestaatioita, eli vastaanotamme ajatuksia mieleemme tunnetilojemme mukaan, niin tunnetilamme kertovat myös sen, onko kulloinkin ajattelemamme ajatus päämääräämme ajatellen edullinen, vai epäedullinen juuri nyt.

Eli tästä seuraa myös, että syyllisyyden ja itsevihan tunteminen ajattelemiemme negatiivisten ajatusten takia on sekin turhaa kärsimystä, eli tietoisina luojina meidän ei tule toimia itse itsemme tuomareina ja ”ajatuspoliiseina”, vaan meidän tulee olla lempeitä itseämme kohtaan, ja havaita ajatuksemme ja tunteemme tiedostaen, että kyse on aina vain tunnetiloista, eli ajatustemme värähtelytaajuuksista, ja että minkä tahansa negatiivisen tunnetilan voi aina muuttaa positiivisemmaksi.

Tiedosta myös, että  negatiivinenkin tunne voi  olla –  sitä itseään vielä alemmasta tunnetilasta – vapauttava tunne. Eli jos olet masentunut, niin sinun tulee sallia vihan tunteesi, koska viha on masennusta korkeampi tunnetila. Tai jos olet kokenut syyllisyyttä, niin sinun tulee antaa itsesi ainakin hetkellisesti tuntea, miltä raivo ja syyttäminen tuntuu. Sillä vain tunneskaalaa asteittain kohottamalla pääset korkeampiin tunnetiloihin, kuten toivoon, uskoon ja tietoon, eli ilon, myötätunnon  ja rakkauden tunnetiloihin.

Jos siis jonkin unelmasi ajatteleminen saa sinut tuntemaan mielihyvää, niin jatka unelmointiasi. Jos taas tunnet negatiivisen tunteen, niin olet mennnyt ajatuksissasi jo ”asioiden edelle”, ja yrität liikaa, eli yrität siis tehdä  universumille ja vetovoiman laille kuuluvia tehtäviä, ja vastustat synkroniaa, ja tapahtumien luonnollista virtausta. Unelmamme toteutuvat aina sallimalla, eivät siis väkisin toteuttamalla. Tunnetila, jonka  koet unelmaa ajatellessasi, kertoo siis omasta valmiudestasi vastaanottaa unelmasi juuri nyt. Negatiivinen tunteesi kertoo, että et ole vielä ihan valmis. Mutta olet silti joka hetki valmis vastaanotamaan JONKIN asian. Eli universumi tarjoaa meille taukoamatta mieltämme ilahduttavia asioita, jos siis olemme vastanottavaisessa tilassa, eli positiivisessa tunnetilassa.

Pyri siis olemaan itsellesi aina lempeä, ja tunnustele mielessäsi ajatuksia ja niiden aikaansaamia tunnetiloja pehmeästi, pakottamatta. Eli niinsanotusti ”tunnetilojasi  siltaamalla” löydät aina helpoimman ja miellyttävimmän polun kohti toiveitasi, ja mahdottomalta tuntunut muuttuukin mahdolliseksi, mahdollisuudet ”avautuvat”:

Olen äärimmäisen turhautunut  ja pettynyt, koska minulla ei ole vieläkään rahaa ostaa itselleni haluamaani autoa, vaikka olen yrittänyt jo todella kauan hankkia tarvittavat rahat.”

Kaikki yritykseni hankkia rahaa epäonnistuvat, eli on aivan sama, vaikka lopettaisin yrittämisen kokonan. Saan vain tietyn summan rahaa kuukaudessa, ja se ei riitä edes laskujen maksuun, vaan joudun ottamaan myös lisää velkaa.”

Viime viikolla sain kuitenkin ylimääräistä rahaa  täysin yllättäen, ja saatoin tuolla rahalla lyhentää velkaani. Teoriassa on siis mahdollista, että saan ylimääräistä rahaa yllättäen myös toistamiseen,”

Olen itse asiassa saanut useitakin kertoja elämäni aikana yllättäen rahaa, esimerkiksi myymällä tarpeettomia tavaroitani, löytämällä yllättäviä työtilaisuuksia, ja olen myös voittanut joskus rahaa, kun olen seurannut intuitiotani, ja ostanut esimerkiksi raha-arvan hetken mielijohteesta. Kaikki nämä onnenpotkut ovat tapahtuneet hetkellä, jolloin en ole itse asiassa edes yrittänyt saada rahaa.”

Jos muistelen hieman tarkemmin elämääni, niin olen itse asiassa ollut todella onnekas, sillä minulla on kaikkea tarpeellista: Ruokaa, vaatteita, kaunis koti, perhe, ystäviä…Olen elänyt myös ajan, jolloin minulla EI vielä ollut kaikkea tätä, mitä minulla nyt on. Eli lukemattomat unelmani ovat jo ihmeellisellä tavalla toteutuneet. On siis täysin loogista, että saan – ja luultavasti vain ajan kysymys, MILLOIN saan -myös unelmieni auton! Voin jo nyt tuntea, kuinka ihanaa on, kun tämäkin unelmani on eräänä päivänä totta.”

Tunteiden siltaaminen siis johdattaa sinua askel askeleelta kohti unelmaasi. Jos tavoitteesi tuntuu olevan kaukana, ja koet sen ”vaikeaksi saavuttaa”, niin et itse tunnetasolla usko siihen, jolloin tavoitteesi on saavuttamaton, vaikka tavoitteesi oli todellisuudessa  olemassa jo samalla hetkellä, kun sitä ensi kertaa ajattelit. Mutta jos pyrit kohti unelmaasi vähitellen, niin oma uskosi unelmasi saavutettavuuteen kasvaa, ja pian unelmasi onkin jo ”seuraava looginen askel”-  ja tuolla hetkellä unelmasi on konkreettisesti totta.

Eli KUN  unelmaasi ajatellessasi tunnet siis positiivisen tunteen, niin olet jo todella lähellä unelmasi toteutumista. Sillä unelmasi värähtelytaajuus on sama, kuin korkean tunnetilasi taajuus. Korkea tunnetila, jota tunnet ajatellessasi unelmaasi, avaa siis portin myös konkreettiselle unelmallesi, sillä kaikki universumissa on vain värähtelyä. Vetovoiman laki toimii siis ”tieteellisen tarkasti”, eli ei ole olemassa mitään ”jumalia”, jotka päättäisivät puolestasi, ansaitsetko oman unelmasi, tai onko unelmasi turha vai tarpeellinen, kohtuuton vai kohtuullinen. SINÄ – ajattelevana ja tuntevana olentona – olet oman elämäsi täysin vapaa luoja!

Raha itsessään ei tee ketään onnelliseksi, mutta onnellisuus mahdollistaa rahan manifestaation, joka tekee sinut onnelliseksi, mikäli iloitset saamastasi rahasta, ja sen suomista mahdollisuuksista.

Jos joku rakastaa sinua, niin tuon rakkauden aikaansaama onnen tunne ei johdu tuon toisen ihmisen tuntemasta rakkaudesta sinua kohtaan, vaan siitä, että tunnet itse rakkautta.

Arvosta aina sitä, mitä sinulla jo on, arvosta itseäsi, ja arvosta kaikkia muita. Sillä saat elämääsi aina lisää sitä, mitä arvostat.20.9.2019

Älä tavoittele manifestaatiota, joka tekisi sinut iloiseksi – iloitse, niin manifestaatio tapahtuuNegatiivisessa tunnetilassa ollessasi et koskaan voi saada mitä haluat, koska tunnetaajuutesi mahdollistaa vain samalla taajuudella värähteleviä asioita. Negatiivisessa tunnetilassakin siis manifestoit, mutta manifestoit ei-toivottua. Ja tästä syntyy harha siitä, että elämän tulee olla vaikeaa, taistelua ja jatkuvaa kärsimystä.

Emme kuitenkaan tarvitse kärsimystä luodaksemme toiveitamme, tarvitsemme toiveemme luomiseen vain hetkellisen tunteen ei-toivotusta, lyhyen kontrastin kokemuksen –  koko muu elämämme voi siis olla toiveidemme sallimista ja vastaanottamista,eli hyvinvointia, iloa ja rakkautta.

Toimi aina korkeassa tunnetilassa, pyri tekemään asioita, joista iloitset. Etsi iloa myös ns. arjestasi, ja arkesi muuttuu juhlaksi. Leiki elämääsi inspiroituneena kuin lapsi, sillä lapset luovat elämäänsä leikkimällä, innostumalla elämästä, ja sen rajattomista mahdollisuuksista. Ja sinä olet tuo lapsi: Inspiroituneessa tunnetilassa sinä elät todeksi kaiken, minkä kuvittelet. Ajatuksesi muuttuvat siis fyysiseksi todellisuudeksi.

Toisaalta: Vastaanotat myös ajatuksesi, eli inspiroituneet ajatuksesi ovat korkealla taajuudella jo valmiiksi olemassa, ja sinä vastaanotat ne ollessasi korkeassa tunnetilassa. Mutta nuo ajatuksetkin ovat sinun omia luomuksiasi, syntyneet sinun omista toiveistasi, kenties edellisten elämiesi aikana, kenties tässä elämässä – mutta ne ovat aina sinun itsesi elämien kokemusten, ajatusten  ja tunteiden tulosta. Sinun oma korkeampi minäsi ”vartioi” tuota toiveidesi pääomaa, ja on joka ikinen hetki valmis luovuttamaan sinulle aarteitasi, jos vain itse sallit sen.

Älä siis yritä manifestoida toiveitasi, jotta toteutuneet toiveesi tekisivät sinut iloiseksi, sillä yrittäessäsi tunnetilasi laskee, ja manifestaatiosi ei vastaakaan toiveitasi, koska voit siis manifestoida aina vain omaa kulloistakin tunnetilaasi vastaavia kokemuksia. Kysymys ja vastaus ovat aina täysin eri taajuudella. Päästä siis irti toiveistasi, ja keskity iloon ja huolettomuuteen, jolloin myös  toiveesi mahdollistuvat. Universumin eli korkean tietoisuuden tehtävänä on siis toimittaa sinulle sinun toiveesi, sinun roolisi on toimia vain niiden vastaanottajana, inspiroituneena toimijana.

Muista, että joka ikinen  elämäsi hetki on edellisen hetkesi tunnetilan manifestaatio. Luot siis elämääsi uudeksi joka hetki. Eikä korkeampi minäsi katso koskaan taakse päin: Jokainen hetki on siksi täynnä rajattomia mahdollisuuksia. Korkeasta tunnetilasta käsin näet nuo mahdollisuudet, matalassa tunnetilassa taas uskot niiden mahdottomuuteen.

Suurin osa ihmiskunnasta luo elämäänsä päivittäin tarpettoman kärsimyksen kautta, koska yrittämisen, raatamisen ja uhrautumisen perinne kulkee useimmilla ihmisillä sukuperintönä. Kärsimystä ja ilottomuutta pidetään siis paitsi väistämättömänä osana elämää, niin myös hyveenä, ihmisen arvon mittana. Ja tämän lisäksi koko ajan lisääntyvä tiedonvälitys saa negatiivisessa tunnetilassa olevat ihmiset kiinnittämään yhä enemmän huomiota kärsimystarinoihin, jolloin miljoonat ihmiset ajautuvat yhä syvemmälle negatiivisiin tunnetiloihin, heidän kokiessaan välillisesti myös kanssaihmistensä negatiivisia kokemuksia, esimerkiksi internetissä. Myös internet on kollektiivisten toiveidemme manifestaatio, sekä hyvässä että pahassa. Ja se kiihdyttää sekä negatiivisia, että positiivisia manifestaatioita siis eksponentiaalisesti koko ajan.

Eli internet voi yhtä hyvin toimia myös ilon kanavana, eli jos etsit iloa, niin löydät iloa. Ja kun löydät iloa, niin ilosi mahdollistaa vetovoiman lain vaikutuksesta sinulle lisää iloisia kokemuksia. Kollektiivisen värähtelytaajuuden kohotessa on myös entistäkin tärkeämpää valita ilo, sillä toiveiden virran kiihtyessä voit myös entistä helpommin menettää elämäsi hallinnan, jos kohdistatkin ajatuksesi negatiivisiin asioihin. Tästä siis on todella ollut kyse uskontojen ns. lopun aikojen profetioissa, joissa on puhuttu ihmiskunnan jakautumisesta. Mikään yksittäinen uskonto ei siis ”pelasta” ketään, vaan ilo ja rakkaus, eli korkeat tunnetilat pelastavat meidät kokemaan onnellisuutta, kun taas matalat tunnetilat pitävät meidät onnettomina.

Valjasta siis ilosi manifestaation airueeksi, samoin kuin valjastat hevosen kärryjen eteen. Ilo on se henki ja voima, joka saa kärryt liikkumaan, eli matkan kohti toiveitasi etenemään, ei siis päin vastoin.17.9.2019Negatiivisen tunteesi synkkyys kuvastaa vain sitä, kuinka suunnatonta riemua koet, kun sallit unelmasi itsellesi

Otsikon tarkoitus ei silti ole kannustaa sinua tarkoitukselliseen itsesi kiusaamiseen. Olemme syntyneet maailmaan nauttiaksemme elämästä, eli kohdistamalla ajatuksesi iloon ja arvostukseen juuri nyt, olet matkalla suorinta tietä kohti valoa, joka on yhtä voimakas, kuin kokemasi synkkyys. Ilman varjoa ei ole valoa, mutta meidän tehtävämme ei ole elää varjossa ja kärsiä, jotta aistisimme pakahduttavaa iloa ja valoa poistuessamme vihdoin fyysisestä maailmasta. Me voimme kokea tuon valon, ja tuntea oman korkeamman olemuksemme, jo maan päällä.

Tietoisena luojana tiedostat myös negatiivisten tunteiden vallassa ollessasi, että kyse on vain ja ainoastaan  tunnetilasta ja näköharhasta, joka saa maailman näyttämään synkältä, ja elämän toivottomalta. Tiedät, että näet synkkyyttä vain siksi, että tuijotat synkkyyttä. Ja samalla tiedät, että jokainen negatiivinen ajatuksesi ja tunteesi luo aina lisää toiveita, ja lisää valoa korkeamman minäsi taajuudelle.

Jos siis tunnet masennusta, ahdistusta, turhautumista  ja toivottomuutta, niin ajattele:

-Ahdistus antoi minulle syyn kohdistaa ajatukseni tarkemmin, ja olemaan tietoisempi tunnetiloistani.

-Negatiivinen tunteeni saa minut tuntemaan, että olen enemmän elossa, sillä pimeyden kokemisen jälkeen todella arvostan valoa, kylmyys saa minut arvostamaan lämpöä, yksinäisyys saa minut arvostamaan seuraa, nälkä saa minut arvostamaan ruokaa, köyhyyden aiheuttamat rajoitukset saavat minut arvostamaan rahan suomaa vapautta.

-Se, että minulla on edelleen unelmia, joita voin tavoitella,  saa minut todella nauttimaan elämästä, sillä elämän tekee nautinnolliseksi itse luomisprosessi, jota itse hallitsen, ei siis se, että joku toinen tuo eteeni valmiit ratkaisut, ja ”valmiin maailman”.

-Se, että koen menetyksiä, on oma valintani, en vain menetyksen hetkellä, ja menetystä negatiivisessa tunnetilassa tuijottaessani havaitse sitä, että menetykseni on edellytys sille, että saan, mitä todella haluan.

-Se, että jotain vanhaa menee rikki, antaa minulle mahdollisuuden unelmoida uudesta: Siksi sirpaleet tuovat aina onnea.

-On upeaa tietää ja tuntea tarkalleen, mitä en halua, sillä silloin tiedän yhtä tarkasti, mitä todella haluan.

-Tiedän, että luominen on myös vihan tuntemista, sillä vihasta irti päästäminen saa minut tuntemaan suurta helpotusta ja toivoa. Sillä viha vapauttaa minut täydellisen voimattomuuden tunteestani, eli masennuksesta.

-Tiedän, että luominen on myös raivoamista ja inhoamista, jotta voisin tuntea noista tunteista irtipäästämisen riemun.

-Tiedän, että luominen on pettymyksen tuntemista, sillä pettymyksen kokemisen jälkeen ymmärrän, että syy pettymykseeni olikin väärä, ja negatiivinen tunteeni ohjasi minua lopulta juuri oikeaan suuntaan, kohti todellista toivettani.

-Tiedän, että luominen on puutetta ja rajoituksia, ja niitä seuraavaa runsautta, vapautta ja rajattomia mahdollisuuksia.

-Tiedän, että luominen on rakkaudettomuuden tuntemista, sillä rakkaudettomuuden kokemuksestani seuraa rakastetuksi tulemisen ilo.

-Tiedän, että kaikki universumissa on vain energiaa, jota voin itse ajatuksillani ja tunteillani muovata haluamani kaltaisiksi kokemuksiksi.

-Tiedän, että luominen on joka ikinen hetki yhteistyötä oman todellisen olemukseni, korkeamman minäni kanssa. Ja korkeassa tunnetilassa ollessani tiedostan olevani kaikkivoipa Luoja.

-Tiedän, että en ole koskaan yksin, vaan aina yhtä koko universumin kanssa. Sillä yksinäisyyttä ja erillisyyttä voin kokea vain matalissa tunnetiloissa.

-Tiedän, että korkeamman minäni ohjaus on joka hetki saatavillani, korkeassa tunnetilassa.

-Tiedän, että luomisen on tarkoitus olla hauskaa ja nautinnollista. Ja sellaisena se on myös helppoa ja inspiroivaa.

-Tiedän, etä jokainen hetki on täynnä mahdollisuuksia, ja että voin havaita nuo mahdollisuudet arvostamalla niitä asioita, joita olen jo elämääni manifestoinut.

-Tiedän, että en voi koskaan saada elämääni lopullisesti valmiiksi, mutta en voi myöskään koskaan epäonnistua elämässäni, sillä luominen jatkuu ikuisesti, ja epäonnistuminen luo aina onnistumista.

-Tiedän, että kun luominen on minulle  hauskaa, niin myös luomusteni salliminen  muuttuu helpoksi.

-Tiedän, että minulla ei ole elämässä koskaan mitään pelättävää, ja että kaikki järjestyy aina.

-Tiedän, että onnettomuus on vain tunnetila, ja että voin milloin tahansa valita onnellisuuden tunnetilan.13.9.2019Onnellisuus on pelkästään tunnetila, ei koskaan olosuhde

Ihmiselämän harha on, että onnellisuus olisi jonkinlainen pysyvä tila, jonne olemme vaikeuksien kautta matkalla, ja jonka edellytyksenä olisivat siis tietynlaiset olosuhteet. Elämämme kyllä usein muuttuu ponnistelujemme seurauksena ”paremmaksi”, mutta on suuri harha ajatella, että meidän tulisi kärsiä saavuttaaksemme unelmiamme. Voimme saavuttaa kaiken haluamamme myös todella helposti, jos uskomme unelmiimme, ja olemme usein korkeassa tunnetilassa, eli inspiroituneita. Emme siis ole syntyneet tänne raatamaan ja kärsimään, vaan ottamaan vastaan kaiken sen runsauden, joka on synnyinlahjamme – jos siis vain itse uskomme, että olemme vauraan ja yltäkylläisen universumin rakastettuja lapsia, oman elämämme täydellisen vapaita Luojia.

Jokainen ihminen on fyysisen kuoleman jälkeen korkean tietoisuuden tasolle  poistuttuaan myös todella innokas palaamaan takaisin kokeman jälleen fyysistä elämää, sillä korkein meissä ymmärtää, että elämää jatkuu vain ns. muutosta ja laajentumista aiheuttavan kontrastin kautta, eikä elämä voi olla koskaan seisova vesi ja pelkästään  euforian tunnetta, sillä emme edes näe valoa, jos emme ole kokeneet varjoa. Mehän emme esim. nauti ruuasta, jos emme ole koskaan nälkäisiä, emmekä lämmöstä, jos emme koskaan palele, emme iloitse seurasta, ellemme ole kokeneet yksinäisyyttä (vs. uskonnoissa kuvattu ”taivas”=tila ilman negatiivisia tunteita, ”helvetti”=negatiivinen tunnetila, johon jäämme taajuustasolla kiinni, jos uskomme negatiivisen maailman todeksi).

Ihmiselämän harha siis on, että onnellisuus olisi yhtä kuin pysyvät, ”hyvät” olosuhteet. Onnellisuus on kuitenkin vain ja ainoastaan korkea tunnetila, jonka avulla sallimme toivomiamme uudenlaisia olosuhteita. Eli arvostamalla elämäämme juuri nyt  saamme kokea lisää asioita, joita voimme arvostaa, mutta emme koskaan loputtomasti arvosta samoja asioita, vaan elämän suola on uudistumisessa, siis  vastoinkäymisten ja ei-toivotun kokemuksen kautta.

Tästä syystä esimerkiksi erittäin rikas ihminen ei ole koskaan sen onnellisempi kuin köyhäkään, koska onnellisuus on aina suhteellista, ja raha ja hyvinvointi tekee onnelliseksi vain, jos niitä arvostaa, eli tuntee rakkautta itseään, ja samalla kaikkia muita kohtaan (emme ole erillisiä). Erittäin rikas arvostaa siis usein aivan muita asioita, kuin hänelle itsestäänselvää varallisuutta.

Elämän suola ja käyttövoima on siis itse elämä,  innostus ja inspiraatio, ikuinen matka kohti uutta.10.9.2019Nauti ongelmistasi, sillä jokainen niistä mahdollistaa ratkaisun kokemisen nautinnon – lopullista päämäärää ei ole

Olet mestarillinen tietoinen luoja silloin, kun arvostat aidosti jokaista kokemaasi ongelmaa, samalla tavalla kun arvostat sitä, että tielläsi on tienviittoja, liikennemerkkejä ja liikennevaloja. Sillä juuri kokemasi vastoinkäymiset mahdollistavat sen, että olet täydellisen vapaa Luoja. Tietoisena luojana kohtaat siis vastoinkäymisetkin usein korkeasta tunnetilasta käsin, jolloin näet välittömästi niiden merkityksen ja tarkoituksen, etkä joudu kokemaan kärsimystä. Kärsimys on sitä, että et tiedosta omaa voimaasi ja suunnatonta arvoasi universumin laajentumiprosessissa, eli tunnetilasi on matala. Ja kärsiessäsi myös jäät matalaan tunnetilaan, koska vetovoiman laki vetää puoleesi lisää negatiivisia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita. Tällöin syntyy ”kohtalonomaisen kärsimyksen harha”, ja sinusta tuntuu siltä, että et olekaan oman elämäsi vapaa Luoja, vaan että joku muu voima tai ”jumala” hallitsee elämääsi ja sitä, mitä sinulle tapahtuu.

Aina kun koet siis negatiivisen tunteen, niin muista, että kyse on pelkästään sisäisestä aistiharhasta, joka johtuu siis ajatustesi aikaansaamien tunteiden matalasta taajuustasosta. Negatiiviset ajatukset ovat siis kuin paksua höyryä, sumua, jonka aiheuttaa oma hengityksesi. Kun pysäytät negatiivisen ajatusmelun meditoimalla, tai kohdistat huomiosi myönteisiin ja arvostamiisi asioihin, niin tuo sumu hälvenee, ja näet ympärilläsi aivan toisenlaisen, kauniin maailman, joka on täynnä toinen toistaan upeampia mahdollisuuksia. Ja tuo maailma sisältää myös kaikki toiveesi, jotka ovat siis olleet olemassa ympärilläsi koko ajan, et vain sumusta johtuen ole niitä nähnyt.

Vain matalassa tunnetilassa ollessasi koet pettymystä, epätoivoa, katkeruutta ja vihaa, jos sinua kehotetaan iloitsemaan ongelmistasi. Mutta kukaan tai mikään muu ei siis aiheuta negatiivisia kokemuksiasi ja kärsimystäsi, vaan  vastustat ITSE omia unelmiasi, eli et salli niitä elämääsi. Korkeassa tunnetilassa, eli kokiessasi toivoa, selkeyttä (kaikki on täydellisen hyvin juuri nyt), tyytyväisyyttä, innostusta, iloa ja rakkautta, ymmärrät siis täydellisesti, kuinka tärkeää on kokea ei-toivottua, jotta voit valita siihen reagoimalla toivotun. Samalla tavalla kuin voit valita runsaasta herkkupöydästä tietoisesti vain ne ruuat, joista itse pidät, ja jättää epämieluisat ruuat rauhassa muille – niin aivan samalla tavalla voit ei-toivottuja tapahtumia elämässäsi kokiessasi vain jättää ne huomiotta,jolloin ne eivät saa negatiivisista tunteistasi voimaa, vaan häviävät.

Tästä syystä usein juuri silloin, kun olet saavuttamassa jotakin todella suurenmoista – jonkin suuren unelmasi-  koet myös korkeassa tunnetilassa ollessasi yllättäen voimakkaita negatiivisia tunteita, joiden avulla saavutat lopullisen selkeyden, ja lopullisen ratkaisun juuri tämän unelmasi suhteen. Ja mitä enemmän olet jotakin asiaa toivonut, niin sitä suurempaa tyydytystä tuottaa tuon asian saavuttaminen. Silti suurin nautintomme ei ole koskaan lopullisessa ratkaisussa, vaan matkassa, jonka koemme, kun olemme kulkemassa kohti unelmaamme.

Mutta tarvitset unelmia, päämääriä, jotta sinulla olisi hyviä syitä nauttia elämäsi polusta. Eli aivan kuten lomamatkasi päämäärä ja tarkoituskaan ei ole kotiinpaluu – lähtiessäsihän sinä olet jo kotona – niin aivan samoin elämäsikään tarkoitus ei ole kuolema, vaan elämästä iloitseminen, oman elämäsi luominen.

Ja elämme ikuisesti, synnymme ikuisesti uudelleen, luomme uutta ikuisesti. Eikä onnellisuus ole koskaan mitään muuta, kuin onnen tunne, korkea tunnetila jonka koemme,  juuri nyt. Tunne siis mittaamaton arvosi ja luomisvoimasi juuri nyt.

Rakasta itseäsi, kaikkia muita ihmisiä, koko muuta luomakuntaa ja Kaikkea Mikä On, ilman mitään ehtoja. Sillä sinä OLET Rakkaus.Saat aina sen, mihin keskität huomiosi, toivotun tai ei-toivotun – vetovoiman laki on ehdoton luonnonlaki

Vetovoiman lain ehdottomuus on asia, jonka tiedostat täysin vain ollessasi korkeassa tietoisuustasossa. Eli matalammissa tunnetiloissa kuljet aina enemmän tai vähemmän ”sumussa”, mutta korkeassa tunnetilassa TIEDÄT, että vetovoiman laki ei tee koskaan poikkeuksia. Matalissa tunnetiloissa mielesi siis pyrkii siirtämään vastuun elämästäsi itsesi ulkopuolisille voimille, kun taas korkeassa tunnetilassa otat vastuun – ja samalla myös vallan – oman elämäsi tapahtumista kokonaan itsellesi.

Saat siis aina ja poikkeuksetta sen, mihin kohdistat huomiosi, eli voit myös saada elämääsi ei-toivottuja asioita ja kokemuksia, jotka eivät ole sinulle hyväksi, jos sinulla on hyvin voimakas tahto, ja yrität sinnikkäästi päästä tavoitteeseesi. Sillä yrittäminen, joka ei ole inspiroitunutta, tapahtuu aina matalassa tunnetilassa.

Yrittäminen ei siis koskaan korvaa korkean tunnetilan suunnatonta voimaa. Sinnikkään yrittämisen ja ”raatamisen” ihannointi on yksi ihmiskunnan suurimmista, ja eniten kärsimystä aiheuttavista  harhoista. Monet todella sitkeästi unelmiaan tavoitelleet ovat kyllä lopulta saavuttaneet tavoitteensa, mutta se on tapahtunut vain siksi, että kaiken uuvuttavan yrittämisen jälkeen he ovat hetken tunteneet täydellistä epätoivoa, ja henkisesti ”luovuttaneet”, eli päättäneet vihdoin lakata yrittämästä. Ja juuri tuolla hetkellä he ovat vihdoin sallineet sen, minkä olisivat saavuttaneet hyvin helposti jo kauan sitten, pelkästään sallimalla tunnetilansa kohota, jolloin universumi olisi voinut luovuttaa heille heidän toivomansa asiat. Sillä kaikki, mitä toivomme, on olemassa välittömästi samalla hetkellä, kun esitämme toiveemme.

Esimerkkejä ei-toivotuista tilanteista, joihin saatamme ajautua matalan tunnetilamme seurauksena, eli tilanteista, joissa ”ei-toivottu” toiveemme toteutuu:

Jos sinulla on hyväpalkkainen työ, ja maksat korkeita veroja, etkä ole tyytyväinen rahaan, joka sinulle jää käteen, niin saatat toiveidesi seurauksena menettää hyväpalkkaisen työsi. Ja tämä johtuu siitä, että  a. raha ei tehnyt sinua onnelliseksi, vaikka sinulla oli sitä, b. toivoit, että sinun ei tarvitsisi maksaa veroja. Lopputuloksena olet rahaton, mutta sinun ei myöskään tarvitse maksaa veroja.

Jos olet kiinnostunut  toisesta ihmisestä, eli hän tuntuu ”vetävän sinua magneetin lailla puoleensa”, mutta tunteesi on ikään kuin ”pakonomainen”, eli toiveesi tuntuu epätoivoiselta, niin jos ajattelet häntä hyvin tiiviisti, niin saatat lopulta ajautua hänen kanssaan ihmissuhteeseen. Mutta saatuasi, mitä haluat, koetkin pettymyksen. Sillä manifestoitkin  todellisuudessa ei-toivotun, johtuen matalasta tunnetilastasi, eli kovasta yrittämisestä. Asiat, joita TODELLA toivomme, saavutamme aina helposti, eli ollessamme itse korkeassa tunnetilassa. Eli jos toivot elämääsi rakkautta, niin älä koskaan YRITÄ tavoitella rakkautta, koska yrittäminen laskee tunnetilaasi, ja vedätkin puoleesi ihmisiä, jotka eivät tunne rakkautta sinua kohtaan, ja ovat itsekin heidän seurassaan matalassa tunnetilassa. Sen sijaan korkeassa tunnetilassa sallit itsellesi aina juuri sellaiset ihmissuhteet, jollaisia todella haluat.

Jos yrität auttaa toista ihmistä säälistä, eli tunnet empatiaa, koska toisella ihmisellä menee elämässä niin huonosti, niin auttamisesi on turhaa. Säälintunteesi kertoo nimittäin siitä, että et usko tuon ihmisen ITSE  kykenevän luomaan itselleen toivedensa mukaista elämää, vaan uskot, että sinun on ”parempiosaisena” autettava häntä, eli tunnet itse  huonoa omaatuntoa. Koska olet itsekin siis autettavasi kanssa matalassa tunnetilassa, ja koska keskityt hänen kokemiinsa ongelmiin, niin ajaudut myös itse samantyyppisiin ongelmiin. Tästä syystä esimerkiksi monet säälistä apuaan tarjoavat pettyvät autettaviinsa, koska he ovat matalassa tunnetilassaan vetäneet puoleensa  autettavia, jotka hyväksikäyttävät auttajiaan. Autettavat eivät kuitenkaan ole ”pahoja”, vaan he eivät  voi toimia toisin, sillä auttajan matala tunnetila pakottaa heidät ilmentämään  matalaa tunnetilaa. Säälistä auttaminen on siis aina ikään kuin loukkaus autettavaa kohtaan, sillä hänkin on oman elämänsä täydellisen vapaa luoja. Kenenkään toisen ihmisen ei siis koskaan tarvitse olla sinulle kiitollinen mistään, eli älä myöskään koskaan edellytä keneltäkään kiitollisuutta, sillä jokainen toinen ihminen on kaikkivoipa Luoja, kuten sinäkin olet.

Empatian ja säälin tunnetiloissa emme siis koskaan voi auttaa ketään. Samoin myös esimerkiksi  lähetystyöntekijät, jotka katsovat toisuskoisia autettaviaan ”ylhäältä käsin”, ja pyrkivät käännyttämään heidät omaan uskoonsa, useimmiten katkeroituvat, sillä heidän motiivinsa auttaa oli alun perin väärä, ja tapahtui matalasta tunnetilasta käsin ”Vääräuskoiset pakanat joutuvat Helvettiin, ellen minä kerro heille Kristuksesta”.  Todellisuudessa tällä tavalla ajatteleva kristitty itse ei toteuta rakkauden sanomaa kuvitellessaan, että ”helvetti” on olemassa, ja että esimerkiksi shamanismia harjoittavat ihmiset eivät kokisi koskaan rakkautta. Kaikissa kulttuureissa elää ihmisiä, jotka ovat ”valaistuneita”, eli tiedostavat vetovoiman lain vaikutuksen ja oman ”jumaluutensa”.

Jos siis haluat muuttaa ketä tahansa toista ihmistä – vaikkapa puolisoasi – ”paremmaksi”, eli hänen ominaisuutensa, käytöksensä tai ajattelunsa ei miellytä sinua, eli hän ei ole silmissäsi ”tarpeeksi hyvä” sellaisena, kuin millainen hän on, niin juuri nuo samat asiat, joihin et ole tyytyväinen, muodostuvat suhteenne ongelmaksi. Ja tämä siis johtuu siitä, että keskityt matalasta tunnetilasta käsin juuri noihin ongelmakohtiin hänessä. Jos taas kohdistat huomiosi niihin ominaisuuksiin puolisossasi, joita ihailet ja arvostat, niin puolisosi ilmentää seurassasi noita arvostamiasi asioita.

Samoin, jos olet eroamassa puolisostasi,ja keskityt ajatus- ja tunnetasolla suhteenne ongelmiin, niin juuri nuo ongelmat tekevät myös erostanne tuskallisen – ja seuraavasta ihmissuhteestasi vielä nykyistäkin toimimattomamman (matalassa tunnetilassa ajaudumme aina ”ojasta allikkoon”). Jos taas keskityt tietoisesti arvostamaan kumppanisi hyviä puolia, eli jätät hänen huonot puolensa täysin huomiotta (emme pysty koskaan ajattelemaan positiivista ja negatiivista asiaa yhtä aikaa), niin et joudu lainkaan kärsimään erostanne – tai eroa ei tapahdu ollenkaan –  koska näetkin nyt kumppanisi positiivisessa valossa, kuten näit hänet suhteenne alussa, kun teidän molempien tunnetila oli korkea, eli rakkauden tunnetila.

Rakkauden tunnetilassa siis näemme kaikki kanssaihmisemme aina korkeamman minämme silmin, eli täydellisinä sieluina.

Ja sama pätee kaikilla muillakin elämänalueilla: Kun olet korkeassa tunnetilassa, eli arvostat elämääsi juuri sellaisena, kuin se juuri nyt on, niin vetovoiman laki vetää elämääsi lisää asioita, joita voit arvostaa, ja joista voit nauttia.

Keskitä siis ajatuksesi  asioihin, jotka olet jo manifestoinut, ja joita aidosti arvostat ja rakastat, ja saat myös kaiken sen, jonka olet jo korkeamman minäsi taajuudelle luonut, eli mitä todella  haluat.

Vetovoiman laki on siis ehdoton, ja sellaisena täydellisen oikeudenmukainen  luonnonlaki, ja sinä olet täysin vapaa, oman elämäsi  kaikkivoipa Luoja!

3.9.2019Kaikki on mahdollista juuri nyt – voimasi on tässä hetkessä!

Muista, että aina kun ajattelet, että ”taas heräsin päivään, jolloin unelmani eivät taaskaan toteudu, koska ne eivät ole toteutuneet tähänkään saakka”, niin ajatuksesi on täysin väärä. Tunne rajallisuudestasi, ja jonkin asian toteutumisen mahdottomuudesta ja toivottomuudesta on siis AINA negatiivisen tunnetilasi luoma harha, virheellinen uskomus.

Mutta koska matala tunnetaajuus saa sinut tuntemaan itsesi rajalliseksi, ja jonkun sinun itsesi ulkopuolisen voiman sätkynukeksi, ja vetovoiman laki vahvistaa aina juuri sitä tunnetilaa, missä kulloinkin itse olet, niin saatat jäädä jopa vuosiksi murehtimaan olosuhteita, jotka olisit voinut muuttaa toiveidesi kaltaisiksi jo kauan sitten.

Älä kuitenkaan katkeroidu itsellesi, äläkä syytä itseäsi hetkellä, kun tämän totuuden syvällisesti oivallat, vaan muista, että joka ikinen negatiivinen kokemuksesi on luonut korkeamman minäsi taajuudelle lisää toivomiasi asioita, eli jos vain pääset tunnetasolla kohoamaan uskon tunnetilaan, niin palkintosi tulee olemaan suurenmoinen.

Eli iloitse jokaisesta hetkestä, jolloin tunnet iloa ja huolettomuutta – oli tuohon iloon konkreettinen syy tai ei –  ja jolloin arvostat itseäsi ja elämääsi, sillä juuri tuntiessasi noita korkeita tunteita olet koko ajan matkalla kohti unelmiasi, etkä siis niistä pois päin. Koe siis ihanan jännittävä positiivisen odotuksen tunne, tunne, jossa tiedät jotakin todella upeaa kohta tapahtuvan, et vain vielä tiedä tarkalleen, mitä.

Älä anna tunnetilasi laskea pohtimalla, miten, milloin ja kenen toimesta unelmasi toteutuu, vaan luota universumin täydelliseen viisauteen ja pyhään järjestykseen, synkroniaan.

Olet varmasti tietoisena luojanakin kysynyt usein itseltäsi, että miksi ihmeessä sitten kärsimme niin paljon, tunnemme tyhjyyttä, päämäärättömyyttä, voimattomuutta ja toivottomuutta, jos kerran unelmamme ovat vain pienenpienen värähtelytaajuuseron takia jääneet toteutumatta. Ja miksi itse vastustamme unelmiemme manifestaatioita, ikään kuin pelkäisimme niiden vihdoin toteutuvan, vaikka toivomme samaan aikaan niin hartaasti, että unelmamme todella toteutuisivat.

Ja vastaus on, että et vastusta etkä pelkää unelmiasi, vaan tunnet pelkoa ja ahdistusta vain siksi, että katsot juuri negatiivista tunnetta kokiessasi  unelmastasi pois päin!

Kaikki kokemamme pelko, ahdistus ja toivottomuus on siis PELKÄSTÄÄN näköharha, eli mielemme vain tulkitsee ”mahdottomiksi” asiat, joita emme suostu itse matalasta tunnetilastamme johtuen näkemään.

Tietoinen luominen ja unelmien salliminen on siis äärimmäisen helppoa, mutta jäämme usein negatiivisten tunteidemme vangeiksi – uskomme olevamme rajallisia, vaikka olemme todellisuudessa täysin rajattomia, kaikkivoipia. Eli paradoksaalisti olemme niin kaikkivoipia, että voimme   valita myös äärimmäisen kärsimyksen.

Kaikki on siis mahdollista juuri nyt, ja suurenmoinen, rajaton  luomisvoimasi on käytössäsi juuri nyt. Lopeta vain pyytäminen ja kysyminen ja ”kärsivällinen odottaminen”, ja valmistaudu vastaanottamaan vastaus.  Ja tuon vastauksen saat, kun iloitset unelmastasi jo etukäteen. Eli iloitset ja juhlit pelkästään sitä, että juuri sinä olet olemassa.

Sinä olet vauraan ja yltäkylläisen universumin rikas lapsi, mittaamattoman arvokas sielu, universumin keskipiste.2.9.2019Vapauta itsesi ottamaan vastaan unelmasi – rakastamalla täysin ehdoitta itseäsi ja muita

Rakastaminen on aina helppoa, kun taas viha ja pelko tekevät elämästä vaikeaa ja tuskallista. Perusolemukseltamme me kaikki ihmiset olemme siis puhdasta positiivista energiaa, puhdasta rakkauta. Syy siihen, miksi meidän on joissain tilanteissa lähes mahdotonta tuntea rakkautta, ja jäämme ikään kuin ”kiinni vihaan, pelkoon ja katkeruuteen”, johtuu vetovoiman laista: Kun olmme matalassa tunnetilassa, niin aikaansaamme negatiivisen tapahtumaketjun, jossa emme matalan värähtelytaajuutemme vuoksi yksinkertaisesti  pysty tuntemaan rakkautta. Ja tällaisessa mielentilassa meidän on  hyvin vaikeaa olla tuntematta masennusta, pelkoa, syyllisyyttä, katkeruutta tai vihaa, ja päästää irti esimerkiksi erimielisyyksistä ja riidoista, koska negatiiviset tunteemme saavat voimaa vetovoiman lain vaikutuksesta.

 

Rakkauden korkea tunne tekee kuitenkin kaikesta, mitä teemme, tai mitä meille tapahtuu, helppoa. Rakkaus tekee myös mistä tahansa muutoksesta elämässämme helpon, sillä rakkauden tunnetilassa saamme opastusta omalta korkeammalta minältämme, siis korkealta tietoisuudelta meissä. Ja manifestoimme myös toiveitamme helposti ja nopeasti, sillä toiveemme ovat jo olemassa, ja olemme siis luoneet ne itse, ”optioiksi” korkeaan tietoisuustilaan, ”Lähteeseen”.

 

Jos olet omalla  tietoisen luojan polullasi – harjoiteltuasi siis tunnetilojesi tietoista hallintaa-  ajautunut vaikkapa täysin eri taajuustilaan  läheistesi tai työtovereittesi kanssa, niin  rakastamalla ehdoitta ihmisiä, joista olet erkanemassa, teet erostanne helpon, eikä sinun tarvitse surra tai katua elämänmuutosta, jonka käyt läpi

Et siis ”lähde pois” ihmissuhteesta tai työpaikasta, vaan ”saavut perille” sinne, minne olet koko ajan ollut kulkemassakin, eli kohti laajentunutta itseäsi ja unelmiasi. Rakkauden tunnetilassa siis sallit itsellesi todelliset, sydämesi toiveet.

Korkea taajuus, korkea tunnetila, on siis aina  vastaus kaikkin ongelmiisi, ja helpoin polku kohti niiden ratkaisuja. Rakasta elämääsi, itseäsi ja muita, ja elämä tarjoaa sinulle aina parastaan, ilahduttaa sinua, ja yllättää sinut iloisesti, kun sitä kaikkein vähiten odotat.

Syy siihen, miksi universumi aina YLLÄTTÄÄ sinut, vaikka unelmasi ovat sinun omia luomuksiasi, johtuu siitä, että olet toivonut todella paljon asioita, joita et kuitenkaan ole itse itsellesi sallinut. Ja siksi suurimmat unelmasi toteutuvat usein yllättäen, eli sillä hetkellä, kun et ole huolissasi totettumattomasta unelmastasi, ja vastustuksessasi ja epäuskosi muurissa on ikään kuin pieni särö, joka mahdollistaa lopulta koko muurin murtumisen, ja vapauttaa unelmasi koettavaksesi konkreettisesti.

Rakkaus tekee myös läheisemme kuoleman kokemisesta meille helppoa, sillä rakkauden tunnetilassa tiedämme, että kuolemaa ei ole olemassa, ja että ns. fyysinen kuolema on aina vain vapautus negatiivisista tunnetiloista, ja sulautuminen puhtaaseen rakkauden energiaan. ”Kuoleva” tule siis fyysisestä ruumiista poistuttuaan aina vain enemmän eläväksi, enemmän läsnäolevaksi meidän kaikkien elämässä. Ja juuri siksi kuoleman sureminen on niin voimakas, ”väärä tunne”.

Kommentit