Blogit 5/2020

 

SOL, toukokuu 2020:


28.5.2020


Elämäsi tärkein taito: Opettele kuulemaan korkeamman minäsi hento kuiskausMeditaatio, eli mielen tyhjentäminen ajatusmelusta, on täysin luotettava "pelastusrengas" missä tahansa elämän myrskyssä ja ongelmatilanteessa, koska kun mielesi on täysin tyhjä negatiivisista ajatuksista, niin olet "päästänyt irti" täydellisesti kontrollin- ja hallitsemisentarpeestasi, ja ratkaisun löytämisen yrittämisestä, ja tällöin voit vastaanottaa omien negatiivisten ajatustesi TILALLE korkean minäsi neuvot. Mutta muista: Älä koskaan yritä meditoida, manifestoidaksesi toiveitasi, tai koska odotat tietoisesti ohjausta. Sillä tietoisen yrittämisen mielentila ei ole koskaan meditaation tila.

Jos olet luonteeltasi niin aktiivinen ihminen, että sinun on lähes mahdotonta hiljentää mieltäsi, niin voit toivoa vastaanottavasi ohjauksen myös nukkuessasi (nukkuessa ajattelumme ei laske tunnetilaamme), tai voit kohottaa tunnetilaasi tietoisella arvostuksella, eli kirjoitamalla paperille positiivisia asioita, joita olet jo elämääsi manifestoinut, ja joihin siis  siksi jo tunnetasolla todella uskot. Kirjoittaminen on siis pelkkää positiivista ajattelua konkreettisempi tapa vahvistaa arvostuksen tunteita. Voit myös kirjoittaa kuvitteellisen kirjeen, jossa elät ikään kuin jo tulevaisuudessa, ja kerrot tuossa kirjeessä jollekin läheisellesi, kuinka mukavaa elämäsi on nyt, hartaasti toivomiesi manifestaatioiden toteutumisen jälkeen.

Pienet lapset leikkivät juuri siksi, että heillä on vielä intuitiivinen ymmärrys siitä, että unelmat toteutuvat, jos niihin eläytyy tunnetasolla, eli uskoo omiin unelmiinsa. Myös kaikissa vanhoissa saduissa kuvataan aina tavalla tai toisella vetovoiman lakia, eli kaikki sadut sammakoista, prinsseistä ja prinsessoista ovat syntyneet siksi, että niissä on kerrottu ihmisen olevan oman elämänsä luoja, ja että kaikkein suurenmoisimmatkin unelmamme toteutuvat, jos niihin vain itse uskomme. Esimerkiksi satu Tuhkimosta on hyvin tyypillinen tällainen satu: Tuhkimo loi karuilla kokemuksillaan voimakkaita toiveita, jotka lopulta toteutuivat, ja hyvin fantastisella tavalla.

Tietoisen luojan tärkein taito on täydellinen luottamus elämään, todellinen, aito roheus, eli irtipäästämisen oppiminen, ja kyky kuunnella korkeamman minän ohjausta, ja erottaa se oman, matalammassa taajuudessa askaroivan mielen luomista, pelkojen, epäilysten, tai toiveikkuuden ajatuksista.

Korkeamman minäsi todellinen ohjaus on siis useimmiten hyvin hento kuiskaus, ja siksi suurin osa noista kuiskauksista menee "ohi korvien". Ja muista, että usein havaitsemme nuo kuiskaukset juuri silloin, kun niitä kaikkein vähiten odotamme, koska silloin oman mielemme resistanssi, eli aktiivinen ajattelutoimintamme, ei estä meitä niitä kuulemasta. Esimerkiksi kun pohdit jotain ongelmaa, ja yrität löytää siihen ratkaisua, niin et voi juuri tuossa tilantessa havaita sisäistä ohjausta, koska olet tuolloin ongelmasi matalalla tunnetaajuudella. Ja tällöin korkeamman minäsi todellinen ohjaus, eli helpoin polku saattaa olla, että saat impulssin mennä keittiöön laittamaan ruokaa. Ja kun ajatuksesi tuon idean saatuasi siis vapautuvat ongelmasta, ja kohdistuvatkin näennäisesti "toisarvoisiin" asioihin, niin juuri tuolla hetkellä korkempi minäsi pääsee antamaan sinulle kenties kaikkein merkityksellisimmän impulssin, joka ratkaisee myös ongelmasi, helposti ja vaivattomasti. Ja inhimillisesti katsoen jopa hieman tragikoomista on, että korkeampi minämme välittää meille näitä impulsseja ihan KOKO AJAN, emme siis vain havaitse suurinta osaa niistä. Mutta koska korkeampi minämme ei koskaan lakkaa ohjaamasta meitä, eikä ole koskaan kärsimätön (kärsimättömyyttä ei ole olemassa puhtaan positiivisen energian taajuustilassa), niin "kuuroudellamme" ei tavallaan ole myöskään mitään väliä.

Vaikka moni ihminen ymmärrettävästi myös hieman järkyttyy, kun hän tajuaa todella täysin vapaasti itse luoneensa ihan kaikki elämänkokemuksensa, ja myös kaikki ne suurimmat kärsimykset, joista jotkut ovat saattaneet kestää jopa useita vuosia. Mutta silti kaikki nekin tulee aina nähdä positiivisena asiana, sillä jokainen ei-toivottu kokemus on saanut kokijansa luomaan aina positiivisen vastineen tuosta ei-toivotusta, ja siksi ihan kaikki kokemamme negatiiviset asiat ovat  henkilökohtaista pääomaamme tulevaan, toiveidemme mukaiseen elämään.

Eli joka ikinen hetki voimme valita myös kaikki nuo suurenmoiset toiveet, ei-toivotun sijasta. Ja avain noihin toiveisiin on siis kevytsydämisyys, ilo, rakkauden ja arvostuksen tunteet, ja täydellinen huolettomuus , eli kaikista huolista irti päästäminen, ja niiden luovuttaminen universumin ratkaistaviksi. Eli yksinkertaisesti: Rohkeus rakastaa elämää, ja sen jokaista hetkeä, jokaista ongelmaa, jokaista murhetta - mutta myös elämän tarjoamia suurenmoisen riemun, rikkauden, ja rakkauden kokemuksia.

Onnellisen elämän salaisuus ja resepti on siis ikään kuin aivan liian yksinkertainen, koska aivan päinvastaiset, negatiiviset uskomuksemme, ovat niin vahvoja.

Älä siis ole vaatimaton, älä ole vähään tyytyväinen - ellet todella nauti niukkuudesta ja rajallisuudesta - sillä sinä olet suunnattoman arvokas, rajattoman vauraan universumin täydellisen vapaa lapsi. Anna  elämän hemmotella sinua, ja ota vastaan kaikki suurenmoisimmatkin unelmasi. Sillä myös kaikki materia on hengestä syntynyt, eli aivan kuten rakkaus on aina vain sinussa itsessäsi oleva tunne, niin myös tuleva vaurautesi, ja kaikki omilla toiveillasi luomasi ihanat elämykset, ovat jokainen lähtöisin sinusta itsestäsi, sinun unelmistasi, sinun ajatuksistasi, jotka ovat ainetta ja energiaa, samalla tavalla kuin sinä itsekin olet, ja kuten koko luomakunta on.

Olet syntynyt nauttimaan elämästä - aloita siis heti.

Sinä olet oman elämäsi ja oman todellisuutesi täysin rajaton, kaikkivoipa Luoja.27.5.2020


Yleisökysymys: Miksi voimakas, korkeassa tunnetilassa koettu impulssi johtaa joskus pettymykseen, ja tunnetilan laskuun?Kun olemme korkeassa tunnetilassa, innostuneita ja iloisia, niin koemme joskus impulsseja tehdä asioita,  jotka tuossa tunnetilassa tuntuvat "loistavilta ideoilta", mutta jotka kuitenkin lopulta johtavat pettymykseen. Pyri arvostamaan sitä, että koet joskus tällaisia pettymyksiä, sillä nuo pettymykset kertovat siitä, että sinulla on negatiivisia tunnemuistoja, jotka ovat tavallaan todellisten toiveidesi esteenä, ja juuri tällaiset pettymykset, "yritykset ja erehdykset", auttavat sinua luopumaan noista toiveidesi manifestoitumista estävistä tunnemuistoista. Pettymykset siis ovat AINA vain tienviittoja, jotka tarkentavat ja täsmentävät universumille, ja korkeammalle minällesi, mitä sinä todella haluat.

Esimerkki 1: Olet hyvin iloisella mielellä, ja saat hyvin voimakkaan impulssin ostaa raha-arvan, mutta arvassa ei olekaan voittoa, ja tunnet siksi voimakasta pettymystä. Et siis pelkästään siksi, että menetit rahasi, vaan myös siksi, että et voinut luottaa sisäiseen tietoosi. Tai näin sinusta ainakin nyt pettymyksen tunnetilassa tuntuu. Eli huomaa: Tuo jälkimmäinen päätelmä EI ole korkeamman minäsi ajatus!

Tällainen tilanne johtuu vetovoiman lain näkökulmasta siitä, että olet tuolla impulssin hetkellä todellisuudessa toiveikkuuden, et tiedon tunnetilassa, vaikka impulssi tuntuukin hyvin vahvalta. Eli oma tunnetaajuutesi on kyllä hyvin lähellä sitä korkeaa taajuustilaa, jossa "havaitset todeksi" toiveesi rahasta, mutta olet kuitenkin ikään kuin hiuskarvan verran erossa "tiedosta". Eli "toiveikkuutesi todentuu" impulssina, mutta ei tieto!

Suurin osa rahapelien pelaajista, jotka TARVITSEVAT rahaa,  on tuolla toiveikkuuden tunnetaajuudella, ja siksi he "kokeilevat onneaan", kuitenkaan todella uskomatta siihen. Ja vaikka he voittaisivatkin joskus paljon rahaa, niin useimmat tällaiset pelurit eivät usko itse ansainneensa noita rahoja, ja siksi he myös menettävät korkeassa tunnetilassa joskus voittamansa suuretkin rahasummat hyvin nopeasti. Tästä johtuu uskomus, että "raha ei tuo onnea".  Tämä uskomus on totta vain silloin, jos ihminen, jolla on rahaa, ei arvosta itseään ja rahojaan! Eli jos  jo vaurastunut ihminen pelaa uhkapeliä, niin hän voi voittaa suuriakin summia menettämättä niitä, koska hän siis jo valmiiksi "uskoo rahaan", eikä pelkää rahan menettämistä. Mutta häntä taas voitetut rahat eivät välttämättä tee kovin onnelliseksi, mikäli hän ei arvosta rahaa, vaan on jo tottunut, jopa kyllästynyt ja pettynyt  siihen. Tällainen henkilö saattaa siis jopa toivoa, että hänellä ei olisi rahaa, koska hän yhdistää esimerkiksi onnettomuutensa rakkaudessa rikkauteen: "Ihmiset rakastavat minua vain rahojeni tähden." Ja tämäkin on uskomusharha, mutta tuntuu monista sellaisista rikkaista ihmisistä todelta, joilla ei ole ollut onnea rakkaudessa, vaikka heillä on paljon rahaa.

Jos siis sinulla on joku toive, ja yrität jatkuvasti saavuttaa sitä, "harrastat onnenongintaa", ja epäonnistut toistuvasti yrityksissäsi, niin korkeamman minäsi selkeä viesti on: Yrität liikaa, ja suuntasi on väärä. Lopeta yrittäminen, niin saavutat tavoitteesi helposti, ja jollakin aivan toisella tavalla, kuin niillä tavoilla, joilla olet yrittänyt, ja toistuvasti epäonnistunut.

Eli jos ajatellaan edellä kuvattua tilannetta radiotaajuuksina, niin kaksi radiotaajuutta on hyvin lähellä toisiaan, ja hieman alemmalla taajuudella soitetaan surullista musiikkia, ja vain hieman korkeammalla taajuudella iloista musiikkia, niin jos radiovastaanottimesta löytämäsi taajuus on vain aavistuksen verran liian matala, niin kuulet surullista musiikkia, vaikka iloisen musiikin taajuus olikin todella lähellä. Iloinen musiikki on siis koko ajan "olemassa", aivan kuten surullinenkin, mutta et vain kuule tuota iloisempaa, koska oma tunnetaajuutesi ei ole sen kanssa resonansissa.

Ja tällaisten kokemusten viesti on, että sinun tulee päästää KOKONAAN irti rahan toivomisesta, jos haluat saada rahaa, koska toiveesi on niin voimakas, ja olet luonut korkeamman minäsi taajuustilaan jo niin suunnattomat rikkaudet, että sinun on mahdotonta saavuttaa niiden värähtelytaajuutta, ellet päästä edes hetkeksi täydellisesti irti toiveikkuudestasi. Eli vaikka sinusta ennen tuon arvan ostamista tuntuikin, että olit iloinen ja huoleton, niin sinulla oli kuitenkin ikään kuin "takaraivossa" koko ajan ajatus: "Olen juuri nyt todella iloinen, joten olen varmasti tässä mielentilassa tehokas tietoinen luoja". Ja tuo sana "tehokas" on se, joka johtaa sinua harhaan, ja laskee taajuustilaasi. Eli sinä YRITÄT olla oman todellisuutesi luoja, vaikka sinun tulisi vain sallia luomuksesi, ottaa ne vastaan. Ja yrittäminen siis laskee aina tunnetaajuuttamme.

Tällaisia tilanteita tapahtuu usein juuri sellaisille ihmisille, joilla on hyvin voimakkaita toiveita, joita he ovat toivoneet jo hyvin kauan, ja tällaiset ihmiset tuntevat usein  iloisinakin  todellisuudessa kärsimättömyyttä, ja tosiaan "yrittävät olla huolettomia ja iloisia, manifestoidakseen toiveitaan".

Jos koet paljon tällaisia "vääriä impulsseja", niin se siis kertoo siitä, että sinun tulisi vain antaa "koneen jäähtyä", ja muista, että sinun tehtäväsi ei ole uurastaa luomuksiesi kimpussa, vaan sinä olet vain ikään kuin työnjohtaja ja kapellimestari, ja universumi ja vetovoiman laki toteuttaa kaikki toiveesi, jos vain ymmärrät oman, mittaamattoman arvosi.

Jos siis olet usein ikään kuin "pakahtua" toiveikkuuteesi, niin muista, että vetovoiman laki on täysin eksaktia tiedettä siinä mielessä, että me todella luomme itse todellisuutemme, eli mikään voima itsemme ulkopuolella ei tee koskaan päätöksiä puolestamme, vaan esimerkiksi "jumalien" olemassaolo ja "valta" on uskonnollinen, negatiivisessa tunnetilassa syntynyt erillisyysharha. Ja sinun ainoa tehtäväsi on vain luomustesi vastaanottaminen, kokemalla täysin puhdasta iloa ja luottamusta, ja uskoa oman korkeamman minäsi viisaaseen ohjaukseen, ja kaikkien elämäsi tapahtumien täydelliseen oikea-aikaisuuteen, eli synkroniaan.

Negatiivisissa tunnetiloissa paljon viihtyvät ihmiset saapuvat myös aina juuri tuollaisella pettymyksen hetkellä voimakasta toiveikkuutta tunteneen ihmisen luokse, ja tämä johtuu siis tunnetilan laskusta toiveikkuudesta pettymykseen, eli ilkkujilla ja pettyneellä on lähes sama tunnetajuustila. Eli ns. jälkiviisaat ja vahingoniloiset tuntevat "iloa" toiveikkaan ihmisen kokemasta pettymyksestä siksi, että he ovat itse tuolla hetkellä erossa omasta korkeammasta minästään, ja kokevat oman tunnetilansa hieman kohoavan, kun he näkevät toiveikkaan ja optimistisen ihmisen pettyvän. Eli negatiivisten ihmisten on vaikea sietää iloisia ihmisiä ja heidän innostustaan, koska he itse eivät koe iloa, vaikka sisäisesti tietävät, että puhdas ilo ja rajattomuus on heidänkin todellinen olemuksensa. Tällaisia, matalan tunnetaajuuden inspiroimia, ja todellisuudessa kaunaisia ja katkeria sanontoja ovat: "Itku pitkästä ilosta", "joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa", "loistava ideasi on pelkkää toiveajattelua", "ei luoja laiskoja elätä", "joudut nielemään pettymyksen katkeran kalkin", "putoat unelmiesi pilvilinnoista". Ja näiden sanontojen vastapainoksi ovat puolestaan syntyneet sanonnat: "Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa", "lopussa kiitos seisoo", ja "karavaani kulkee, ja koirat haukkuu", "vaikeuksien kautta voittoon".

Esimerkki 2: Olet iloinen ja hyväntuulinen, ja kohtaat juhlissa ihmisen, joka vaikuttaa sinusta hyvin puoleensavetävältä. Sinulla on kuitenkin jo pitkään ollut hyvin voimakas toive löytää itsellesi kumppani, eli olet todellisuudessa myös toiveikkuuden tunnetilassa (naisilla saattaa myös "biologinen kello tikittää", eli heillä on romanttisten motiivien lisäksi lastensaamismotiivi). Tuossa korkeassa tunnetilassa näet hyvin selkeästi tuon ihmisen hyvät puolet, sillä näemme korkeassa tunnetilassa aina toinen toisemme "korkeamman minämme silmin". Eli näemme ihan kenet tahansa ihmisen korkeampana olentona, oli tuo ihminen ihannekumppanimme, tai ei. Mutta kun jo tuolla juhlapaikalla ajattelet, että "meistä tulisi varmasti loistava pariskunta", niin juuri tuota ajatusta ajatellessasi kohtaamasi henkilö tekeekin tai sanoo jotakin, joka paljastaa ikään kuin etiäisenä, ja sisäisenä varoitussignaalina, millaisia ongelmia tulet kohtaamaan, jos haluat solmia suhteen juuri tämän ihmisen kanssa. Sinulla on kuitenkin täydellinen vapaus tehdä, mitä haluat, ja jos tuo toinen henkilökin on sinusta kiinnostunut, niin teidän molempien korkea tunnetila ja toive parisuhteesta mahdollistaa suhteen alkamisen. Mutta jos tuo toinen henkilö on esimerkiksi "paossa" jotakin  (vaikkapa nykyistä tai edellistä puolisoaan), niin voit olla varma, että hän tulee pakenemaan jossain vaiheessa myös sinua, sillä keskinäinen vetovoimanne perustuu osittain noihin mataliin tunnetaajuuksiin.

Ja tästä syystä alkoholin, tai muiden päihteiden vaikutuksen alaisena, ei ole viisasta solmia parisuhteita, koska alkoholi kohottaa tunnetaajuuttamme, mutta estää meitä toisaalta myös seuraamasta korkeamman minämme ohjausta. Ja samasta syystä meidän ei tulisi koskaan solmia uutta parisuhdetta tilanteessa, jossa tunnemme vihaa ja katkeruutta edellistä puolisoamme kohtaan, koska parisuhteisiin liittyvä uskomuksemme on tällöin matala, ja vedämme siksi puoleemme vain negatiivisessa tunnetilassa olevia kumppaniehdokkaita, jolloin ajaudumme "ojasta allikkoon".

Jos siis haluat tietoisena luojana kulkea aina "helpointa polkua", niin keskity vain luottamaan ja tuntemaan puhdasta iloa, eli älä YRITÄ olla tietoinen luoja. Sillä korkeampi minäsi ohjaa sinua jokaisena elämäsi hetkenä väsymättä oikeaan suuntaan (ja tästä kertoo aina  korkea tunnetilasi), ja ne impulssit, jotka johtavat todellisten, sydämesi toiveiden toteutumiseen, tuntuvat aina kuin seuraavilta loogisilta askeleilta, eivät "järsisyttäviltä". Eli todellisen, korkean taajuuden impulssin kohdattuasi, ja manifestaation tapahduttua ajattelet: "Olipas tämä helppoa", ja: "näinhän sen tietysti pitikin mennä", "kas, kun en tätä mahdollisuutta tullut ajatelleeksi jo paljon aikaisemmin". Älä kuitenkaan ole katkera itsellesi siksi, että olet ehkä kulkenut myös vaikeampaa polkua, sillä jokainen haastava kokemuksesi on saanut sinut luomaan lisää toiveita, ja siksi unelmiasi lopulta saavuttaessasi ne tuntuvat sinusta todella "omilta ja ansaituilta".

Sillä kokemiemme surujen syvyys, ja ilojemme korkeus, ovat aina yhteismitalliset.

Keskity siis vain tuntemaan puhdasta iloa ja ehdotonta rakkautta, sillä sinä olet ilo, sinä olet rakkaus.21.5.2020


Ole lempeä itsellesi, nauti joka hetkestä - ja ongelmasi haihtuvat poisSe, mihin keskität juuri nyt huomiosi, lisääntyy. Se, mihin itse uskot, toteutuu aina. Olet itse luonut sen elämäntilanteen, jossa juuri nyt elät. Ja juuri tähän tietoon sisältyy voimasi ja valtasi oman elämäsi suhteen: Jos elämäntilanteesi juuri nyt ei miellytä sinua, niin voit milloin tahansa päättää muuttaa sen, vain valitsemalla positiivisen tunteen, ja olemalla kiinnittämättä huomiota sellaisiin asioihin, joita et enää halua kokea. Sillä se, mihin et keskitä huomiotasi, haihtuu pois. Se on, ja on ollut olemassa vain siksi, että olet ajatellut sitä, ja ajatuksillasi siis aktivoit sen olevaksi. Niin sanottu todellisuutemme on siis vain omien mielikuviemme ja uskomuksiemme luomus. Korkeampi minäsi ei koskaan katso taakse päin, ja siksi sinun ei tarvitse myöskään ajatella ja "käsitellä" mitään menneisyydessä kokemaasi negatiivista, eikä edes sellaisia epämiellyttäviä asioita, jotka ovat elämässäsi juuri nyt. Päästä ongelmistasi irti, pyri tietoisesti korkeaan tunnetilaan - ja saat inspiraation toimia siten, että myös käytännön ongelmasi ratkeavat helposti.

Muuta ajatuksesi, muuta sanasi, luo mieleesi unelmia, ja vaali ja ihastele niitä. Ja jos nuo ajatuksesi, unelmasi ja sanasi tuntuvat sinusta miellyttäviltä, niin saat pian kokea todeksi sen, mitä ajattelet, mistä puhut, ja mistä unelmoit.

Hallitset täysin vapaasti itse omia tunnetilojasi. Jos sinusta ei tunnu siltä, niin olet negatiivisessa tunnetilassa, jossa koet rajallisuutta. Pyri tällaisessa tilanteessa  ulos mielesi vankilasta, ajattelemalla mitä tahansa muuta, kuin rajallisuuttasi: Ihastele kauniita asioita, arvosta arvokkaita asioita, rakasta asioita, joita sinun on kaikkein helpointa rakastaa, tyhjennä ajatusmelu mielestäsi keskittymällä vaikka kynttilän liekkiin, kauniiseen kukkaan, tai omaan hengitykseesi. Näin tunnetilasi kohoaa, ja kokemuksesi todellisuudesta muuttuu täysin toiseksi. Näet ja koet itsesi rajattomana, ja maailmasi valoisana, täynnä mahdollisuuksia.

Muista, että yksikään toinen ihminen mielipiteineen, tekoineen, tai valta-asemineen ei koskaan hallitse sinua, ellet itse salli sitä. Eikä mikään tällä hetkellä olemassaoleva olosuhde ja elämäntilanne, ihmissuhde, taloudellinen tilanne, tai terveydentilasi, rajoita sinua, vaan voit muuttaa minkä tahansa niistä omien toiveidesi mukaiseksi, ja voit aloittaa tuota muutosta kohti kulkemisen välittömästi, valitsemalla vain korkean tunnetilan. Eli sinä todellakin OLET kaikkivoipa. Kaikki rajallisuutesi on väärää uskomusta, omista pettymyksistäsi, ja muiden rajallisuutta kokeneiden ihmisten vakuuttelusta syntynyttä harhaa. Luovu tuosta harhasta, ja valitse täydellinen vapaus.

Mutta rakasta ja arvosta myös kaikkia noita kanssaihmisiäsi, jotka elävät rajallisuuden todellisuudessa, sillä juuri he ovat auttaneet sinua löytämään vapautesi. Ilman ei-toivotun kokemuksiahan emme voisi valita sitä, mitä toivomme, ja mitä pidämme parempana. Ilman varjoa emme iloitsisi valosta. Ilman kylmyyttä emme nauttisi lämmöstä. Ilman nälkää emme nauttisi kylläisyydestä. Ilman puutetta emme iloitsisi runsaudesta. Ilman rajallisuutta ja vankeutta emme arvostaisi vapautta.

Kokemasi haasteet ovat vahvistaneet sinua, ja kasvattaneet ja jalostaneet toiveitasi valtavasti, ja juuri kokemiesi haasteiden ansiosta myös ilosi ja riemusi tuntuu niitä kokiessasi niin paljon suurenmoisemmalta, täydemmältä.

Ole lempeä itsellesi, ja toiveesi toteutuvat paljon helpommin ja nopeammin. Älä enää rankaise itseäsi, älä ole julma itsellesi ja läheisillesi, olet toivonut ja pyytänyt universumilta jo monin verroin enemmän, kuin riittävästi - nyt sinun on siis korkea aika alkaa vain vastaanottaa noita ihania unelmiasi, ja nauttia niistä.

Unohda kaikki kokemasi vääryydet, epäonnistumiset, pettymykset, menetykset, kykenemättömyyden, häpeän ja syyllisyyden tunteet, kaikki kokemasi yksinäisyys, pelot ja katkeruus. Jätä  kaikki nuo negatiiviset tunteet ja kokemukset vain taaksesi, älä uhraa niille ajatustakaan, jos se suinkin on mahdollista, ja kulje vain eteen päin, salli itsellesi niiden avulla luomasi positiiviset asiat. Tulet huomaamaan, että jokainen epämiellyttävä kokemuksesi onkin muuttunut ihanaksi lahjaksi, että kaikki kärsimyksesi ovat luoneet vastakohdan itsestään. Ja voit vastaanottaa nuo lahjat milloin tahansa, vain muuttamalla omaa näkökulmaasi, eli katsomalla elämääsi ja kokemuksiasi korkeamman minäsi silmin.

Äläkä jää odottamaan sellaisia ihmisiä, jotka eivät haluaisi sinun luopuvan kärsimyksestä, sillä et voi auttaa heitä,  etkä myöskään itseäsi, jäämällä vankilaasi, etkä myöskään tuntemalla empatiaa ja sääliä noita muita, negatiivisessa ja rajallisessa todellisuudessa eläviä ihmisiä kohtaan. Voit auttaa myös heitä vain kulkemalla eteen päin, ja toimimalla näin konkreettisena, kannustavana esimerkkinä siitä totuudesta, että me kaikki ihmiset olemme täydellisen vapaita luojia  - niin vapaita, että useimmat meistä valitsevatkin vankeuden ja kärsimyksen. Myös nuo rajallisuutta kokevat  voivat oivaltaa ja löytää oman vapautensa luojina sinun avullasi,ja he joko seuraavat sinua, tai löydät uusia, kanssasi samalla tunnetaajuudella olevia ystäviä ja läheisiä, jotka ovat hekin valinneet täydellisen vapauden ja rajattomuuden.

Sinä Olet Luoja, sinä olet Valonkantaja.13.5.2020


Jos tunnet olevasi "jumissa" ongelmasi kanssa, niin lopeta vain ongelmasi tuijottaminen, ja pääset heti etenemään kohti toiveitasiÄlä koskaan yritä selvittää ongelmatilannetta, joka saa sinut tuntemaan negatiivisia tunteita. Et voi lähteä kulkemaan oikeaan suuntaan, jos olet juuri nyt negatiivisessa tunnetilassa, koska tuossa tunnetilassa et yksinkertaisesti näe oikeaa suuntaa, sillä et ajatustesi matalan värähtelytaajuuden takia havaitse korkeamman minäsi ohjausta. Tuo ohjaus on saatavillasi ihan koko ajan, mutta negatiiviset ajatukset siis estävät sinua ottamasta sitä vastaan. Vetovoiman laki saa sinut tuollaisessa mielentilassa päin vastoin löytämään sellaisia ratkaisuja, jotka saavat ongelmasi vain kasvamaan. Negatiivisessa tunnetilassa nuo väärät ratkaisut vain tuntuvat "oikeilta", koska olet tuolloin yhteydessä negatiivisten taajuuksien ajatusvirtoihin.  Eli esimerkiksi väkivallantekijät löytävät muiden kaltaistensa luomista negatiivisista ajatusvirroista "oikeutuksen" väkivallalleen. Kaikki negatiivinen toiminta pitää sinut kuitenkin visusti negatiivisessa tunnetilassa, eli olet edelleen umpikujassa, etkä salli toiveitasi, vaikka viha ja turhautuminen saattaakin tuntua sinusta ajoittain helpottavalta, suhteessa epätoivon tunteeseen.

Mutta mikä tahansa täysin neutraali toiminta voi vapauttaa sinut tästä negatiivisten tunteiden aikaansaamasta umpikujasta. Eli samalla tavalla, kuin pahasti solmussa oleva naru ei yleensä aukea siten, että yrität seurata tarkasti narun monimutkaista reittiä solmukohdissa, vaan solmut alkavat avautua kun löyhennät koko vyyhtiä, keskittymättä yksityiskohtiin, ja annat narulle siten enemmän vapautta avautua  solmuistaan "kuin itsestään". Samalla tavalla korkeampi minämme voi välittää mieleemme ratkaisun mihin tahansa ongelmaan, jos vain lopetamme ongelmien murehtimisen, ja vapautamme mielemme, jolloin otamme vastaan valmiit ratkaisut.

Tästä syystä sellainen toiminta, joka EI liity ongelmaasi ja sen ratkaisemiseen, saa sinut kuin huomaamattasi kulkemaan kohti ongelmasi ratkaisua. Sillä asiat, joihin sinulla itselläsi liittyy valmiita, negatiivisia uskomuksia, eivät voi ratketa, jos mielesi keskittyy noihin negatiivisiin uskomuksiin.  Esimerkiksi siivoaminen, puutarhanhoito, tai eläinten tai pienten lasten seurassa oleminen, ovat tällaista "mieltä vapauttavaa" toimintaa, eli enemmän "kuluvaan hetkeen eläytymistä", kuin  päämäärätietoista suorittamista, ja tietoista ongelmanratkaisua. Toki siivoamisellakin voi olla tavoite ja päämäärä, mutta huolettomaan siivoamiseen ei liity pakonomaisuutta. Jos taas siivoat neuroottisesti, eli pääosin negatiivisessa tunnetilassa, eli sinulla on esimerkiksi voimakas bakteerikammo, tai siivoat katkerana, koska muut perheenjäsenet eivät auta sinua, niin silloin siivoaminen ei ole sinulle toimiva tapa mielen tasapainottamiseen.

Koska me ihmiset olemme oman elämämme luojia, niin liike mihin TAHANSA suuntaan tuntuu meistä yleensä paremmalta, kuin pysähtyneisyys ja staattisuus. Vaikka mikään elämämme hetki ei olekaan koskaan täysin staattinen, vaan luomme joka ikinen hetki elämäämme uudeksi, niin pysähtyneisyyden tunne johtuu siis siitä, että uskomuksemme ongelmiemme pysyvyydestä ovat niin voimakkaita, että luomme koko ajan samanlaista todellisuutta, eli emme ota jo luomiamme ratkaisuja vastaan.

Koska koemme siis minkä tahansa liikkeen ja tapahtumat "edistyksenä", suhteessa pysähtyneisyyden tunteeseen, niin toivottomuutta ja ahdistusta kokevat ihmiset pyrkivät pois ahdistuksestaan tuntemalla ärtymystä ja vihaa, ja syyttämällä muita ihmisiä tai olosuhteita ahdistuksestaan. Ja koska viha ja katkeruus muita kohtaan saa vastaavasti nuo muut ihmiset tuntemaan vihaa, katkeruutta ja halveksuntaa tuota vihaista kohtaan, niin todella moni ihminen jää sahaamaan masennuksen ja vihantunteiden välille. Sillä vihaisen ja katkeran ihmisen  kanssaihmiset konkreettisesti  usein "inhoavat" tai karttavat tuota pahantuulista ihmistä, ja  tuo vihainen ihminen kokee arvottomuutta, koska hän havaitsee, että hänestä ei pidetä. Ja kun hän sitten pyrkii irti arvottomuudentunteistaan, niin hänen on pakko tuntea vihaa, jotta hän saisi edes osan omasta voimastaan takaisin (masennushan lamauttaa, mutta viha aktivoi), minkä jälkeen hän kokee jälleen torjutuksitulemisen, syyttää siitä itseään, masentuu, ja sama negatiivisten tunteiden kierre jatkuu. Usein tällaiseen kierteeseen liittyy myös fyysisiä sairauksia, sillä jos ihminen on pitkään negatiivisessa tunnetilassa, niin hän estää myös solujensa luonnollisen harmonian, eli negatiivisten tunteiden luoma vastustus eli resistanssi saa matalassa taajuustilassa olevan ihmisen manifestoimaan sairauksia.

Esimerkiksi kasvaimet, ihottumat, ja myös altistuminen bakteerien ja virusten aiheuttamille sairauksille johtuvat negatiivisista tunnetiloista, eli solujen epätasapainosta, jonka siis aikaansaavat matalat tunnetaajuudet.  Jokainen solumme, ja elektronien liike niissä, reagoi tunnetaajuuteemme, ja juuri siksi olemme täysin vapaita luojia myös oman kehomme terveydentilan suhteen. Älä kuitenkaan ala "pelätä tunteitasi, pelkojasi, ja omaa negatiivista voimaasi". Vaan hyväksy vain universumin laki, ja keskity huolettomuuteen. Ajatusten kohdistaminen positiiviseen - ja tarvittaessa meditointi, eli ajatusmelun hiljentäminen kokonaan - on helppoa, kun sitä tietoisesti harjoittelee.

Vetovoiman laki ei siis koskaan perustu itsemme ulkopuolelta tulevaan moralismiin, rankaisemiseen, eikä tuomitsemiseen, vaan "saat juuri sitä, mitä itse tunteillasi tilaat", eli vain sinä itse voit rangaista tai palkita itseäsi. Jos pelkäät sairautta, manifestoit sairauksia. Ja vastaavasti:   Tuntiessasi elinvoimaa ja elämäniloa, kehosi ja solusi löytävät luonnollisen tasapainonsa, ja solusi uudistuvat joka hetki  juuri siten, että elämänilosi ja elinvoimasi tunteen jatkuminen on mahdollista.

Anna siis energiasi ja elinvoimasi virrata vapaasti. Älä takerru kenenkään toisen ihmisen ilkeisiin sanoihin, älä jää kiinni riitoihin ja väittelyihin, älä yritä todistella kenellekään olevasi oikeassa, älä tuomitse tai moralisoi ketään toista, älä tutki sairaus- ja kuolintilastoja. Älä pelkää viruksia tai bakteereja, sillä ollessasi korkeassa tunnetilassa intuitiosi kyllä kertoo sinulle, keitä ihmisiä, tai millaisia paikkoja sinun kannattaa välttää. Luovu tarpeettomista tavaroista, asiakirjoista ja vaatteista, jos niistä luopuminen tuntuu sinusta vapauttavalta (älä tuhoa mitään vihaisena tai itseinhon vallassa!). Vaihda huonekalujen paikkaa, jos se tuntuu sinusta hyvältä ratkaisulta, tuuleta verhoja ja mattoja, pyyhi pölyjä, vaihda lakastuneet kukat tuoreisiin.

Usein siis mikä tahansa vapaa liike johonkin suuntaan johdattaa sinut oikeaan suuntaan, sillä olet joka tapauksessa ikuisesti matkalla jonnekin, etkä ole koskaan heti perillä siellä, jossa haluaisit kiihkeästi olla, sillä juuri tuo kiihkeä ja kärsimätön halu tulla perille hidastaa kulkuasi  - eli todellisuudessa kärsimättömyys estää tunnetaajuutesi kohoamisen toiveesi manifestaation taajuudelle. Mutta joka ikinen hetki saavutat kuitenkin JONKIN päämääräsi! Mitä turhautuneempi olet, niin sitä ikävämmältä ja pidemmältä matkasi tuntuu - luovu siis turhautumisen tunteestasi, ja keskity vain niihin asioihin, jotka tuottavat sinulle iloa juuri nyt.

Ja muista aina myös, että negatiivisen tunteesi voimakkuus, ja tuskasi ja ahdistuksesi suuruus, kertoo siitä, että olet luonut todella paljon, mutta et vain ole itse sallinut itsellesi noita ihania luomuksiasi. Luovu siis tuskastasi ja ahdistuksestasi, ja pyri tuntemaan tyytyväisyyttä juuri nyt.

Kun arvostat vilpittömästi myös kaikkia ongelmiasi, niin et koe koskaan kärsimystä etkä pelkoa. Sillä rohkeutta on se, että luotamme aina elämään, oli tilanne kuinka vaikea tai epäselvä tahansa. Sillä meillä ei ole todellisuudessa koskaan mitään pelättävää. Elämän suurin harha, ja kärsimyksen aiheuttaja,  on pelko.

Luovu siis pelostasi, ja valitse ilo ja luottamus.9.5.2020


Tunne toteuttaa toiveesi välittömästi - jos yrität ratkaista ongelmia, niin toiveesi ja sen toteutumisen välillä on viiveAamut ovat yleensä parhaita hetkiä "nollata" itsesi, ja pyrkiä myös säilyttämään selkeyden, tiedon, vapaasti virtaavan intuition ja hyvinvoinnin mielentila mahdollisimman pitkään, jolloin positiiviset tapahtumaketjut saavat voimaa. Tätä tarkoittaa sanonta: "Nousta oikealla jalalla sängystä". Syy siihen, miksi lomamatkalla moni meistä tuntee kokevansa enemmän onnellisuutta, johtuu siitä, että siirtyessämme uuteen ympäristöön, ja ollessamme vapaita työstä ja arjesta, annamme itsellemme tietoisesti luvan kokea onnellisuutta, ilman velvollisuuksia ja suorittamista. Ja kun annamme itse itsellemme tämän luvan, niin myös vastaanotamme asioita ja tapahtumia, jotka ylläpitävät onnellisuuden tunteitamme, ja jotka ilahduttavat ja inspiroivat meitä.

Vieraat kulttuurit ja ympäristöt eivät siis ole "parempia", kuin oma, tuttu ympäristösi, vaan kyse lomamatkojen virkistävässä vaikutuksessa on siitä, että annat itsellesi luvan haltioitua, kun olet uudessa ympäristössä - ja tunnetasolla vapaana  arjen murheistasi.

Mutta vaikka et olisi virallisesti lomallakaan, niin voit silti joka aamu tietoisesti antaa itsellesi luvan nauttia uudesta päivästä, jolloin alat myös havainnoida sellaisia ympärilläsi olevia asioita, joita arvostat, ja jotka tuottavat sinulle iloa ja onnellisuuden tunteita. Ja kun havavainnoit tällaisia asioita, niin positiivinen tapahtumaketju pääsee käyntiin, ja otat myös vastaan tapahtumia, jotka lisäävät iloasi ja innostustasi. Nuo tapahtumat ovat itse luomiasi, eli omia toiveitasi, joita et vain ole negatiivisten tunteidesi ja uskomustesi takia tähän saakka ottanut vastaan.

Kun siis teet elämäsi matkasta tietoisesti tällaisen "tunnematkan", niin elät ihan kirjaimellisesti eri todellisuudessa, kuin sellaiset ihmiset, jotka keskittyvät heti aamulla ongelmiin, ja alkavat yrittää ratkaista niitä toiminnalla. Sillä vaikka toimintakin voi olla inspiroitunutta, ja siten johtaa nopeasti toivomiisi tuloksiin, niin usein se ei ole sitä siksi, että motivoitunut toimija ja suorittaja näkee ongelman ja sen ratkaisemattomuuden, ei siis ratkaisua, jolloin ratkaisun löytymisen yrittämisen, ja ratkaisun löytymisen välillä, on aina viive.

Olemme siis selkeyden korkeassa tunnetilassa yhteydessä uiversumin mahtaviin voimiin, kun taas matalammissa tunnetiloissa toimimme vaikeimman kautta, näiden voimien ulottumattomissa.  Ja korkeassa tunnetilassa voimme esimerkiksi muutamassa hetkessä saada aikaan saman tuloksen, joka matalammissa tunnetiloissa veisi meiltä aikaa monta vuotta, joskus jopa koko elämän. Ja tämä johtuu siis siitä, että kaikki, mitä toivomme, on jo valmiina olemassa, vain me itse olemme eri taajuustilassa, kuin toiveemme.

Jos siis tunnet tunnetilasi jonkun tietyn ongelman, tai toisen ihmisen negatiivisten sanojen vuoksi  laskevan, niin pysähdy, ja pyri heti tietoisesti päästämään irti ajatuksista, jotka ovat käynnistämässä negatiivista tunne- ja tapahtumaketjua. Tekniikka on hyvin yksinkertainen, ja vaatii ainoastaan tietoista itsekontrollia, ja omien ajatusten ja  tunteiden rehellistä havainnointia. Eli jos joku loukkaa, pelottelee tai uhkaa sinua, ja ajattelet, että "minä sentään olen tuota pahantahtoista ja negatiivista ihmistä tiedostavampi ja positiivisempi", niin todellisuudessa et ole, koska havaitsit tuon negatiivisen käytöksen. Älä kuitenkaan pidä itseäsi "huonona tietoisena luojana", äläkä syytä myöskään negatiivisessa tunnetilassa olevaa läheistäsi, vaan tyydy neutraaliin havaintoon tunnetilasi laskusta, ja kohdista ajatuksesi positiivisiin asioihin, eli anna negatiivisten sanojen "valua kuin vesi hanhen selästä". Eli anna niiden "jäädä omaan arvoonsa", kuin kuuntelisit uhmaikäistä lasta, ja hänen tuskaista raivoamistaan.  Tällöin vältät helposti negatiivisen tapahtumaketjun, ja tunnetilasi kohoaa taas korkeammille taajuuksille, jolloin koet aivan eri todellisuuden, kuin matalammassa tunnetilassa oleva läheisesi.

Eikä tämä suinkaan ole julmuutta, tai ylenkatsetta tuota omasta korkeammasta minästään erossa olevaa ihmistä kohtaan. Sillä korkeasta tunnetilastasi on vain hyötyä myös hänelle, sillä hän voi sinun esimerkkisi kautta havaita, että negatiivinen todellisuus ei ole suinkaan ainoa mahdollinen todellisuus, vaan että voimme joka hetki valita myös korkeammat tunnetilat, olosuhteista täysin riippumatta. Ja jos hän suuttuu sinulle  siksi, että et suostu pysymään hänen kanssaan matalissa tunnetiloissa, niin iloitse hänen puolestaan, sillä juuri tuo suuttumus on avannut myös hänelle portin kohti toiveikkuutta. Hän ei siis suutu sinulle, vaan hän tuntee negatiivisia tunteita siksi, että on itse erossa omasta korkeammasta olemuksestaan.

"Tunnematkalla" tavoittelet siis vain positiivisia tunteita, et manifestaatioita, joita nuo positiiviset tunteet tekisivät ehkä mahdollisiksi. Eli et mene ns. asioiden edelle, vaan pysyt resonanssissa korkeamman minäsi kanssa koko ajan, jolloin et koe resistanssia, eli negatiivisten tunnetaajuuksien aikaansaamaa vastustusta.

Eli luotat universumin täydelliseen synkroniaan, ja kaikkien elämäsi  tapahtumien täsmälliseen oikea-aikaisuuteen. Ethän kiirehdi myöskään lastesi kasvuprosessia, et perhosten vapautumista kotelostaan, et istuttamiesi siementen kasvua, etkä valmistamasi herkullisen pataruuan valmistumista uunissa. Vaan ymmärrät, että "kaikkien asioiden kypsyminen ottaa aikansa", ja että kun et ole huolissasi ja kärsimätön, niin kaikki, mitä olet toivonut eli pannut alulle,  tapahtuu kuin itsestään, ja voit yhden asian kypsymistä odottaessasi kokea sellaisia asioita, joiden aika on valmistua ja puhjeta kukkaan juuri nyt. Ja sellaisia asioita on avautumassa JOKA HETKI, jos vain otat ne vastaan, eli universumi tarjoaa sinulle ihan jatkuvasti ihania lahjoja ja yllätyksiä, jos vain olet itse korkeassa tunnetilassa, jossa kykenet ne havaitsemaan.

Elämässämme ei siis ole koskaan "tyhjiä hetkiä". Tylsyyden, umpikujan, ja ankean pysähtyneisyyden tunteet johtuvat aina vain ja ainoastaan siitä, että et havaitse sellaisia ihania yllätyksiä, joita korkeampi minäsi sinulle juuri nyt tarjoaa.

Eli sinun ei siksi tarvitse koskaan olla kärsivällinen eikä kärsimätön, vaan voit elää ja kokea onnellisuutta juuri meneillään olevassa hetkessä, ja vastaanottaa juuri niitä lahjoja, joita juuri tuolla hetkellä on sinulle tarjolla. Jos ET ole mielestäsi kokenut elämääsi tällaisena runsaudensarvena, niin muista, että se johtuu vain siitä, että oma tunnetaajuutesi on ollut matala!

Älä myöskään ole silti katkera itsellesi ja ajattele, että olet ollut tyhmä, kun olet päästänyt valtavasti upeita tilaisuuksia käsistäsi vain siksi, että et ole  tunnetaajuutesi takia niitä lainkaan huomannut, sillä universumin ja korkeamman minäsi sinulle tarjoamia mahdollisuuksia on rajattomasti. Ja muista myös, että kaikki kokemasi kärsimys on sitä tuntiessasi esittänyt aina myös voimakkaan toiveen paremmasta, eli tuskallisinkaan kokemuksemme elämässä ei ole koskaan "turhaa".

Olennaista on vain se, että et yritä itse päättää, MITEN saavutat noita ihania asioita, kokeaksesi iloa, vaan pyrit tuntemaan iloa, jolloin saavutat noita kokemuksia. Eli annat lentokoneen kapteenin ajaa lentokontta, ja istut itse vain kyydissä, luottaen kapteenin tietotaitoon ja kokemukseen. Autoa ajaessasi et työnnä autoa, vaan annat moottorin hoitaa oman tehtävänsä, ja sinä toimit vain ikään kuin orkesterinjohtajana,  ohjatessasi ja käyttäessäsi kytkintä ja kaasua.

Ja kun keskityt tunteittesi hallintaan, niin voit tuntea helpotuksen tunteen missä tilanteessa tahansa, sillä vaikka olisit hyvin syvällä masennuksen tunnetilassa, niin tunnet välittömän helpotuksen tunteen tuntiessasi vihaa, ja voit vihan jälkeen vapautua välittömästi vihasta tuntemalla katkeruutta ja turhautumista, jonka jälkeen seuraava tunteesi voi olla jo huumori ja toiveikkuus, jolloin näet jo "valoa tunnelin päässä". Moni ihminen ei usko tähän yksinkertaiseen  prosessiin siksi, että hän on yrittänyt tehdä liian nopeasti suuria "tunnehyppyjä", esimerkiksi  masennuksesta suoraan toivoon. Ja koska koko tunneskaalaa ei ole käyty läpi, niin masentunut on tuntenut vain pettymystä ja vihaa, ja siksi hän on palannut entistä syvemmän masennuksen ja kyvyttömyyden, arvottomuuden  ja itsesyytösten tunteeseen.

Jos siis tunnet mitä tahansa negatiivista tunnetta - masennus, arvottomuus, kyvyttömyys, voimattomuus, toivottomuus, pelko, syyllisyys, syyttäminen, viha, raivo, kostonhimo, katkeruus, kauna, turhautuneisuus, kriittisyys, empatia, sääli - niin tiedosta, että voit millä hetkellä tahansa pyrkiä tuntemaan vapautumisen ja helpotuksen  tunteen, pyrkimällä vain hieman korkeampaan tunnetilaan. Ja kuin huomaamattasi koet kohta jo todellisuutesi aivan erilaisena, kuin vielä äsken, sillä tunnetilasi OVAT todellisuutesi, eli maailmasi on juuri sellainen, kuin millaisena sen itse tunnetasolla koet! Kaikki tavoittelemamme toiveet ovat siis vain välineitä ja välikappaleita, joita tavoittelemalla voimme kokea onnellisuuden tunnetta. Ilman toiveitamme emme siis kokisi saavuttaneemme mitään, ilman matkalla olemista, ja jatkuvaa kulkemista eteen päin, emme voisi nauttia matkasta.

Pyri siis vain ja ainoastaan tuntemaan tyytyväisyyden ja helpotuksen tunne, tavalla tai toisella, ja vedät puoleesi asioita, jotka saavat sinut tuntemaan lisää tyytyväisyyttä. Korkeamman minäsi voima on suunnaton ja rajaton. Ota siis tuo supervoima käytöösi.6.5.2020


Voit milloin tahansa muuttaa mitä tahansa persoonaasi ja "kohtaloosi" liittyviä negatiivisia uskomuksia - ja ottaa vastaan toiveidesi mukaisen todellisuudenOlemme kaikki tavalla tai toisella persoonallisuuteemme, ja ns. kohtaloomme liittyvien uskomusten vankeja. Mutta tuo vankeus jatkuu vain juuri niin kauan, kun  ylläpidämme itse noita uskomuksia. Se, että olet alkanut alunperin uskoa persoonallisuuden, suku- tai perhekarman, tai ennalta määrätyn kohtalon luomiin rajoituksiin elämässäsi, johtuu sekin vain vetovoiman laista. Eli jos olet jossain vaiheessa  alkanut uskoa johonkin, elämääsi ja mahdollisuuksiasi rajoittavaan asiaan, niin tuo uskomus on vahvistunut, koska olet itse toistuvasti ajatellut ja murehtinut sitä, ja juuri siksi olet vetänyt puoleesi myös todisteita siitä, että tuo uskomuksesi pitää paikkansa, eli että se on "totta".

Saatat esimerkiksi uskoa, että olet "tuomittu" elämään taloudellisesti niukkaa elämää, ja että et koskaan voi saada rahaa helposti, vaan että sinun tulee tehdä paljon töitä, että saisit edes ruokaa, ja laskut maksettua. Uskot ehkä myös, että sinun tulee olla vaatimaton, ja elää niukkaa elämää siksi, koska maailmassa elää myös paljon sellaisia ihmisiä, jotka ovat sinua itseäsikin köyhempiä. Uskot siis, että sinun rikastumisesi olisi noilta köyhemmiltä ihmisiltä "ryöstämistä", eli uskot, että maailmassa on vaurautta vain rajallisesti. Ja uskot, että jos olisit rikkaampi, ja toteuttaisit  omia unelmiasi, niin luonto kärsisi sinun "itsekkyytesi" takia. Koska uskot itse tähän "oman rajallisuutesi ja syyllisyytesi tarinaan", niin se myös toteutuu eli todellistuu, vaikka luot todellisuuttasi uudeksi joka hetki, ja vaikka olet toiveidesi ja tarpeidesi seurauksena  luonut korkeamman minäsi taajuudelle valtavasti rikkautta, jota et vain ole itsellesi sallinut. Tuon rajoittavan uskomuksesi takia olet myös tunnetaajuustasolla yhteydessä koko ajan kollektiiviseen ajatusvirtaan, jossa virtaa kaikkien maailmassa joskus eläneiden, ja parhaillaan elävien, samalla tavalla uskovien ihmisten vastaavia, rajoittavia ajatuksia ja uskomuksia. Jokainen ajatus, jota joku ihminen on joskus ajatellut, on ikuisesti olemassa. Eli vastaanotat myös ajatuksesi, oman  tunnetaajuutesi mukaisesta ajatusvirrasta.

Todellisuudessa luomakuntamme vauraus on rajaton ja suunnaton, hyvinvointi maapallolla dominoi aina,  ja myös maapallon ekosysteemi korjaa itse itsensä aina hyvin nopeasti, kun me ihmiset inspiroidumme elämään itsemme ja luonnon kanssa harmoniassa. Mutta jos tuomitset itseäsi siitä, että haluat esimerkiksi materiaalisia asioita, niin olet tuomitessasi negatiivisessa tunnetilassa, ja tuolloin myös havaitset kaikkialla vain luonnon tuhoamista, et siis sen elpymistä ja elinvoimaa.  Ja koska olet tiedotusvälineistä seurannut matalan tunnetaajuutesi kanssa resonanssissa olevia uutisia ja dokumentteja, niin jopa hyvinvoinnin ja harmonian dominanssista kertominen saattaa saada sinut vastustamaan totuutta, ja tuntemaan ärtymystä ja vihaa. Ja miksi siis tunnet ärtymystä, kun sinulle kerrotaan, että luonto korjaakin itse itsensä, ja että luomakunta löytää aina tasapainon, ihmisen toiminnasta huolimatta? Tunnet ärtymystä siksi, että olet tähän saakka tuntenut syyllisyyttä luonnon tuhoamisesta, ja ärtymys kohottaa tunnetilaasi. Et siis haluaisi luopua negatiivisesta uskomuksestasi, ja itsesi, ja muiden maapallon ihmisten syyllistämisestä,  mutta koska korkeampi minäsi tietää totuuden, niin sinun on pakko tuntea vihan tunteita kuullessasi totuuden, jotta pääsisit kohoamaan tunnetasolla turhautumisen kautta kohti toiveikkuutta, ja intuition ja selkeyden tilaa  jossa tiedät tuon totuuden luomakunnan rajattomasta voimasta todeksi.

Tämä sama asia pätee myös ihmiskuntaa "hallitseviin" viruksiin: Jos itse uskot, että olet  vaarallisten virusten armoilla, niin negatiivinen uskomuksesi toteutuu. Mutta voit uskoa myös omaan voimaasi ja kehosi vastustuskykyyn, ja tuolloin oma voimasi ja terveytesi toteutuu. Kehosi on kuin luomakunnan ekosysteemi pienoiskoossa, eli solujesi uudistumiskyky, ja kyky palauttaa harmonia, on täysin rajaton - jos vain itse uskot tuohon rajattomuuteen.

Kun väitetään, että virus on "ihmisen luoma", niin sitä se todella on, siis vaarallisena viruksena, vaikka se onkin vain elävä organismi muiden samanlaisten joukossa: Viruksen VAARALLISUUS  on ihmiskunnan tuntemien pelkojen manifestaatio, siis kaikkien niiden, jotka pelkäävät virusta. Ne, jotka eivät usko viruksen vaarallisuuteen, eivät koe sen vaarallisuutta, vaan vain viruksen luomat positiiviset vaikutukset.

Olet saattanut myös jo lapsesta saakka lukea horoskooppien luonnekuvauksia, ja alkanut uskoa niihin niin vahvasti, että nekin nyt rajoittavat elämääsi, sillä vedät siis aina puoleesi todisteita omista uskomuksistasi. Jos horoskooppimerkkisi on vaikkapa tunnettu "kovana työmyyränä", ja "itseään kohtaan ankarana", raatajana, joka "ei voi saada rahaa helposti", niin aina ollessasi negatiivisessa tunnetilassa löydät todisteita juuri näistä asioista, jolloin omat uskomuksesi vahvistuvat myös käytännön manifestaatioiden kautta. Eli vaikka olisit  ajoittain korkeammassa tunnetilassa, jolloin vedät hetkellisesti  puoleesi rahaa yllättävältä taholta, niin jopa tuon sinulle kuuluvan rahan tulo tilillesi viivästyy, koska vaikka iloitsetkin yllättävästä rahantulosta, niin vanha uskomuksesi "rahan saamisen vaikeudesta", ja siitä, että "sinun tulee ponnistella saadaksesi rahaa",  muistuu taas mieleesi, ja siksi luvattu maksu viivästyy jostain täysin "mystisestä" syystä. Ja jos näin on käynyt aiemminkin, niin olet kehittänyt tunnemuistoihisi uskomuksen, että "kaikki rahat tulevat minulle aina myöhässä, tai joudun karhuamaan niitä".

Jos olet havainnut millä tahansa elämänalueella tällaisia, toistuvia negatiivisia ilmiöitä, niin muista, että kyse on vain ja ainoastaan omista, negatiivisista uskomuksistasi, jotka rajoittavat elämääsi vain JUURI NIIN KAUAN, kun itse aktivoit niitä. Eli jos alatkin tietoisesti rakentaa uutta, positiivista  uskomusta, keskittämällä ajatuksesi pelkästään kokemiisi positiivisiin kokemuksiin, tai vaikkapa muiden ihmisten onnistumisiin samoilla elämänalueilla,  niin negatiivinen uskomuksesi ei saa enää voimaa vetovoiman laista, ja uusi uskomuksesi alkaakin dominoida, ja synnyttää positiivisia tapahtumaketjuja - jotka puolestaan vahvistavat noita uusia, positiivisia uskomuksia.

Mitä enemmän elämääsi koet, niin sitä enemmän luot toiveita uusista kokemuksista, etkä siis koskaan "tule valmiiksi". Mutta jos kuljet helpointa polkua, ilon ja innostuksen polkua, niin manifestoit joka hetki toiveitasi, eli koet mahdollisimman vähän vastustusta, koska näet kaikki ongelmat vain tienviittoina, etkä siis "törmää" niihin, vaan otat vain ohjauksen vastaan.

Fyysinen kuolema on aina täydellinen vapautus kaikista negatiivisista uskomuksista, mutta voit vapautua noista uskomuksista jo eläesssäsi, eli juuri nyt.

Universumilla on esimerkiksi  joka ikinen hetki, satoja erilaisia tapoja antaa sinulle rahaa, jos sinulla on tarvetta rahalle, ja jos vain otat  tuon vaurauden vastaan. Sillä joka ikinen kerta, kun olet toivonut rahaa, tai kokenut rahan puutetta, niin olet toiveellasi luonut korkeamman minäsi taajuudelle lisää rikkautta. Ja ainoa asia,joka pitää sinut erossa noista rikkauksista, on oma, rahaan liittyvä  negatiivinen uskomuksesi. Universumi ja korkeampi minäsi ei koskaan kiellä sinulta mitään, vaan vain sinä itse voit olla julma itsellesi, ja kieltää itseltäsi asioita, joita toivot. Ja raha-asioiden lisäksi tämä totuus pätee siis kaikilla muillakin elämänalueilla, eli sinun tulee vain päästää irti haluamisesta ja pyytämisestä, ja alkaa sallia, ottaa vastaan: Rakkautta, vaurautta, terveyttä, elämäniloa, helppoutta.

Korkeamman minäsi todellinen "persoonallisuus" ja "kohtalo" on siis innostus, optimismi, mahdollisuudet, rajattomuus, täyttymys, vauraus, runsaus, nautinto, tyytyväisyys, arvostus, ehdoton rakkaus ja täydellinen  vapaus. Usko siis rajallisuuden sijasta täydelliseen rajattomuuteesi.2.5.2020


Et koskaan "putoa" ilon kokemuksen jälkeen "karuun arkeen", vaan näet vain selkeämmin sen, mitä todella haluatSanonta "itku pitkästä ilosta" ymmärretään usein täysin päin vastoin, kuin mistä ilon jälkeisessä pettymyksessä todella on kysymys. Negatiivisessa tunnetilassa olevat ihmiset tulkitsevat tuon sanonnan siten, että saisimme ikään kuin rangaistuksen siitä, että olemme olleet "liian iloisia ja huolettomia". Touus on täysin päinvastainen: KOSKA olet ollut iloinen ja huoleton, niin näet  selkeämmin sellaiset asiat, joita et halua enää kokea elämässäsi.

Esimerkki tällaisesta,  ilon mahdollistamasta selkeyden kokemuksesta, on vaikkapa tilanne, jossa pariskunta on iloisissa juhlissa, ja heillä on molemmilla todella hauskaa. Mutta juhlien aikana, tai niiden jälkeen, tavalla tai toisella  paljastuu, että toinen puolisoista onkin ollut jo pitkään uskoton. Koska toinen puolisoista ei ole tietoisesti tiennyt tästä asiasta (vaikka jopa pariskunnan tuttavapiiri on tiennyt), ja hänen sydämensä todellinen toive on uskollinen puoliso, niin juuri ilo, eli korkea tunnetaajuus  mahdollistaa uskottomuuden paljastumisen. Ja tuo "dramaattinen" paljastuminen vahvistaa entisestään sitä, mitä tuon salaisuuden nyt kuullut puoliso todella haluaa: Uskollisen puolison. Kyse ei siis ole siitä, etteikö hän rakastaisi puolisoaan, vaan että salaisuuden paljastuttua hänen on helpompi rakastaa myös itseään, ja toteuttaa tietoisesti oma toiveensa, eli sallia itselleen joko uusi, uskollisempi puoliso, tai rakastaa nykyistä puolisoaan ehdoitta, ja "antaa anteeksi", eli katsoa nykyistä puolisoaan korkeamman minänsä silmin. Sekä salaisuuden  nyt kuullut puoliso, että pettäjä,  ovat molemmat jo laajentuneet omien toiveidensa seurauksena voimakkaasti, eli siksi sanotaan, että "minkä taakseen jättää, sen edestään löytää". Eli salaisuuden paljastuminen itsessään (jonka ilo siis mahdollisti), on  vain avautuva portti, joka antaa petetylle mahdollisuuden kulkea omia toiveitaan kohti. Ja myös pettävä osapuoli voi päästä eroon syyllisyydestään, ja toteuttaa omia toiveitaan. Usein tuo toive on pettäjälläkin nykyisen parisuhteen jatkaminen "uudelta pohjalta", eli pettäminen on sekin ollut vain negatiivisen tunnetaajuuden aikaansaamaa. Eli myös pettävällä osapuolella on ollut omia toiveita, joita hän ei ole parisuhteessaan voinut toteuttaa, ja hän on yrittänyt kohottaa omaa tunnetaajuuttaan pettämällä. Eli kumpikaan puolisoista ei ole toista enemmän "syyllinen tai syytön", vaan molemmat ovat eläneet jossain määrin negatiivisissa tunnetaajuuksissa -  jos näin ei olisi, niin  he eivät olisi voineet edes elää yhdessä. Sillä vain samalla taajuudella olevat ihmiset voivat elää "saman katon alla".

Jos esimerkiksi toinen parisuhteen osapuoli haluaa hallita kumppaniaan, niin tuo hallitseminen tapahtuu aina negatiivisessa tunnetilassa, ja saa hallitsemisen kohteen vain pyrkimään "vapaaksi vankilasta". Ja siksi onnellinen ja kestävä parisuhde voi perustua ainoastaan ehdottomaan rakkauteen, ja molempien osapuolten vapauteen. Menetämme aina sen, mitä yritämme hallita. Se, mitä vastustamme, lisääntyy aina. Se, mitä pelkäämme, toteutuu.

Jos taas molemmat osapuolet pysyvät pettämisen paljastumisen jälkeen negatiivisessa tunnetilassa, eli pettäjä jatkaa syyllisyyden tuntemista, ja petoksen uhri syyttämistä, niin osapuolet pysyvät "kiinni toisissaan" yhteisen, negatiivisen tunnetaajuutensa vuoksi. Ja jos tilanteessa on mukana kolmas henkilö, jonka kanssa pettäminen on tapahtunut, niin hänkin on negatiivisessa tunnetilassa  (ja on myös alunperin löytänyt pettäjän siksi, että on itse ollut matalassa taajuustilassa), eikä siis voi kokea puhdasta rakkautta pettäjän kanssa, vaan heidänkin suhteensa perustuu pelkoon ja syyllisyyteen. Ja tästä syystä sanonta "ei se vaihtamalla parane", pitää paikkansa aina, jos ero, ja uuden suhteen solmiminen, tapahtuvat negatiivisessa tunnetilassa, tai eroon liittyy valheita ja syyllisyydentunteita.  Sillä viemme aina itsemme, ja oman tunnetaajuutemme, mukaan kaikkiin uusiin ihmissuhteisiimme. Vain täysin ehdottomasti entistä puolisoaan rakastava voi siis löytää itselleen "paremman" uuden puolison, joka on hänkin korkeassa tunnetaajuudessa, ja kykenee siten tuntemaan ehdotonta rakkautta.

Jos siis meditoit, arvostat elämääsi, pyrit tietoisesti kokemaan iloa ja huolettomuutta, rakastat läheisiäsi ehdottomasti, ja pyrit näkemään kaikissa kokemuksissasi aina - vilpittömästi ja aidosti tunnetasolla - niiden valoisat puolet, niin tuossa tunnetilassa kokemasi dramaattisetkin "pettymykset ja onnettomuudet" saavat sinut vain kulkemaan nopeammin kohti omia toiveitasi, eli juuri näennäiset pettymykset mahdollistavat  sen, mitä todella toivot. Ja siksi kaikki ongelmat ovat AINA lahjoja universumilta!

Et siis koskaan "putoa tai palaa unelmien pilvilinnoista karuun arkeen", vaan todellisuudessa kuljet ETEEN PÄIN, eli  lennät unelmiesi siivin,  helpommin ja nopeammin, kohti entistä paljon parempaa ja tyydyttävämpää elämää. Sallit siis ilosi ja huolettomuutesi kautta  positiivisen muutoksen, joka olisi tapahtunut joka tapauksessa, sillä toiveesi toteutuvat aina lopulta!

Usein vain vastustamme itse toivomaamme muutosta, jolloin koemme täysin turhaa kärsimystä, esimerkiksi juuri erotilanteissa, tai tilanteissa, joissa läheisemme vaikkapa "kuolee" fyysisesti. Koemme kuitenkin surua "kuolemastakin" vain siksi, että fyysiseltä tasolta poistumisessa  ei ole koskaan mitään surtavaa, vaan ns. kuolema on aina fyysisen kehonsa jättävän oma toive, euforia ja vapautus. Pitkään ennen kuolemaansa sairastavat ihmiset vastustavat tuota vapautumista, joko tuntemalla kuolemanpelkoa, tai syyllisyytä ja huolta läheistensä selviämisestä. Jos suret, niin älä kuitenkaan pidä itseäsi "tyhmänä tai heikkona" surressasi, mutta tiedosta, että esimerkiksi itkeminen mahdollistaa tunnetilasi nopeankin kohoamisen (oma vastustuksesi, eli negatiivinen tunneresistanssi heikkenee), eli sinun ei ole hyvä "jäädä kiinni suruun", vaan sallia itkun  mahdollistamat, korkeammat tunnetilat. Voit esimerkiksi muistella fyysiseltä tasolta poistuneen kanssa kokemiasi iloisia tai koomisia  tapahtumia. Jos pystyt nauramaan niille, niin voit olla varma, että myös "kuollut", eli vain tällä hetkellä "entistäkin enemmän elossa oleva" läheisesi nauraa ja riemuitsee kanssasi!

Ja sama pätee entisiin puolisoihin, olivat erot olleet kuinka dramaattisia tai katkeria tahansa: Joka kerta, kun muistelet entisten kumppaneidesi kanssa kokemiasi iloisia hetkiä, niin heidän korkeampi minänsä iloitsee sinun kanssasi.

Onnellisen elämän salaisuus on siis hyvin yksinkertainen: Pyri aina olemaan tyytyväinen nykyhetkeen, niin myös tulevat hetkesi saavat sinut tuntemaan tyytyväisyyttä. Älä koskaan YRITÄ manifestoida, eli älä yritä itse löytää ratkaisuja ja tietä ulos vaikeuksista, sillä yrittäminen, ja "puuttuvan ratkaisun ajatteleminen", saa sinut edelleenkin uskomaan ratkaisun puuttumiseen, ja siten  laskee tunnetaajuuttasi. Korkeampi minäsi tietää joka hetki täsmälleen, mitä sinä todella haluat, joten sinun ei tarvitse koskaan todistella omaa arvoasi, pyytää ja etsiä, sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa. Ja korkeassa tunnetilassa, eli sallimisen tilassa, antaudut ja päästät irti matalista tunnetiloista, annat universumin suunnattoman voimakkaiden energioiden kuljettaa sinua, ilman minkäänlaista taistelua, kohti unelmiasi.

Se, mitä itse kuvittelet juuri nyt haluavasi, on siis aina vain mitättömän rajallinen näkemys todellisista toiveistasi, koska et itse näe kaikkia niitä suurenmoisia asioita, joita olet korkeamman minäsi taajuudelle luonut. Ja niin kauan, kun yrität toteuttaa noita toiveitasi täsmälleen oman mielesi mukaan, niin estät samalla universumia ja korkeampaa minääsi tarjoamasta sinulle kaikkia niitä muita upeita toiveita, joita olet ei-toivotun kokemuksillasi luonut. Elämänkokemuksesi ja ajatuksesi itsessään siis luovat, joka hetki, ja siksi rukoileminen ja aneleminen negatiivisessa tunnetilassa on täysin turhaa, ja se vain hidastaa toiveidesi toteutumista. Mutta jos "rukoilet" hiljentämällä mielesi, pyrkimällä selkeyden tilaan, jossa et ajattele negatiivisia, etkä edes toiveikkaita  ajatuksia, tai jos arvostat sitä, mitä sinulla jo on, niin tunnetaajuutesi kohoaa, ja sallit sydämesi todelliset toiveet - ja koet onnellisuuden ja täyttymyksen.

Jos siis haluat kokea elämässäsi enemmän onnellisuutta, ja vähemmän "draamaa", niin usko ja luota, että elämä kantaa, ja että kaikki järjestyy aina - ja näin myös tapahtuu.

Sinä olet kaikkivoipa, oman elämäsi Luoja. Sinä olet mittaamattoman arvokas sielu, ja oikeutettu saamaan kaiken, mistä unelmoit.Kommentit