Blogit 2/2019

 

SOL, helmikuu2019


26.2.2019

Valitse aina helpoin polku, universumi ratkaisee ”suuret ongelmasi”

Universumissa kaikki ns. edistys tapahtuu aina helpoimman polun kautta, eli polun, jossa on vähiten kitkaa, vastustusta eli resistanssia.

Jos sinulla on joku todella SUURI ongelma, johon olet lähes epätoivoisesti yrittänyt löytää ratkaisua, niin muista, että et voi  koskaan ratkaista ongelmaasi matalasta tunnetilasta käsin yrittämällä, sillä negatiivisessa tunnetilassa sinulta puuttuu usko ratkaisun mahdollisuuteen. Eikä sinun tehtäväsi siis ole ratkaista ongelmia, vaan kulkea huolettomana omaa polkuasi pitkin, helpointa mahdollista reittiä, luottaen universumin ohjaukseen, eli inspiraatioihin.

Eli elämämme tarkoitus ei ole ponnistella ja saavuttaa asioita kärsimyksen kautta, vaan nauttia elämästämme, ja ikään kuin ajelehtia vapaasti virran mukana kohti unelmiamme. Se, että joku kanssaihmisemme näyttää saavuttaneen jotakin kovalla työllä johtuu vain siitä, että hän on joko ollut raatamisensa ohessa myös inspiroitunut – tai että hän on suurten kärsimystensä keskellä joutunut luovuttamaan, eli päästämään irti tunnetasolla. Ja koska hänen toiveidensa virta on kaiken kärsimyksen seurauksena ollut valtavan voimakas, niin jo pelkkä luovuttaminen on mahdollistanut sen, että hänen unelmansa ovat lopulta manifestoituneet.

 

Harha siitä, että vain suurella kärsimyksellä ja suurilla uhrauksilla voi saauttaa merkittäviä asioita elämässä johtuu siis siitä, että emme koskaan voi tietää, millaisia tunnetiloja joku toinen ihminen on käynyt läpi ennen saavutustaan. Kulttuurimme ei arvosta ns. heikkoutta, ja siksi kovalla työllä menestystä saavuttaneet eli ”työn sankarit” vain harvoin myöntävät, että he ovat joutunet kokemaan myös valtavan suurta epätoivoa ja luovuttamaan, ennen kokemaansa menestystä.

Mutta keskuudessamme elää myös ihmisiä, jotka ovat saavuttanet suuria saavutuksia, rikkauksia ja mainetta todella helposti, ja sellainen menestys taas ei ole kulttuurissamme arostettua, koska perinteisesti menestys yhdistetään suuriin uhrauksiin ja ahkeruuteen. Tällaisia ”inspiraatioidensa hedelmien poimijoita” useimmat ihmiset pitävät vain onnekkaina, poikkeusyksilöinä, joilla on ”moukan tuuria”. Vaikka todellisuudessa juuri huolettomat ja usein korkeassa tunnetaajuudessa olevat ihmiset saavuttavat tavoitteitaan kirjaimellisesti ”naurettavan” helposti.

Jos tunnet kateutta tai katkeruutta tällaista ihmistä kohtaan, niin muista, että negatiivinen tunteesi kertoo, että korkeampi minäsi on kanssasi eri mieltä. Sinulla ei ole mitään syytä tuntea katkeruutta toisen ihmisen menestyksen takia, sillä olet itse täysin aivan yhtä arvokas, ja oikeutettu aivan yhtä suureen menestyseen kuin tuo kanssaihmisesi, jos vain sallit menestyksen itse itsellesi.

 

Onnekkaiden ihmisten ns. hyvä tuuri siis johtuu siitä, että kun tällainen henkilö tekee asioita korkeassa tunnetilassa, niin ”helpoin polku” kohti hänen unelmiaan on nopea ja vaivaton. Sillä unversumi toteuttaa kaikki toiveemme. Mitä korkeampi on tunnetaajuutemme, niin sitä helpommin vastaanotamme luomuksemme, koska olemme itse samalla tunnetaajuudella toiveidemme kanssa.

Vaikka sinulla olisi paljon negatiivisia tunnemuistoja, vaikka tuntisit aiempien eponnistumisiesi seurauksena suurta epäuskoa, niin sinäkin voit silti joka ikinen hetki lähteä etenemään kohti unelmaasi valitsemalla helpoimman mahdollisen polun. Eli älä tuskaile, että et ole VIELÄKÄÄN saavuttanut jotakin suurta tavoitettasi, jonka olisit toivonut  toteutuvań jo vuosia sitten, vaan keskity tuntemaan iloa pienistä asioista elämässäsi: Ihaile auringonnousua, siivoa huone tai komero, joka on jo kauan ollut epäjärjestyksessä, heitä pois turhia papereita, lajittele vanhoja vaatteitasi ja myy tarpeetomia kirpputorilla, tai anna niitä hyväntekeväisyyteen. Joissakin kulttuureissa esim. fyysisen elämänsä päättäneen henkilön kaikki tavarat ja vaatteet myös poltetaan, joka on omaisille eräänlainen irtipäästämisrituaali. Rituaalit saavat ”energian virtaamaan”, sillä myös mielesi ”puhdistuu” menneestä, kun päästät menneestä tunnetasolla irti. Sinun ei suinkaan tarvitse luopua kaikesta, joka liittyy menneisyyteesi, sillä asiat, joihin ei liity negatiivisia tunnemuistoja eivät estä sinua nauttimasta vaikkapa omaisuudestasi – omaisuutesi, joka tuottaa sinulle iloa on lahja universumilta. Mutta jos koet, että elämäsi on jämähtänyt ja pysähtynyt paikoilleen, niin kaikenlainen turhan tavaran ja taakse jääneen menneisyyden ”siivoaminen” voi auttaa sinua korkean tunnetilan sallimisessa.

Polkuasi keventää myös todella paljon se, että mielessäsi arvostat kaikkia niitä ihmisiä, joita kohtaan olet joskus tuntenut negatiivisia tunteita, sillä juuri nuo ihmiset ovat auttaneet sinua laajenemaan korkeamman minäsi taajuudella kaikkein eniten. Ja tämä johtuu siis siitä, että kaikki ei-toivottu luo aina toivottua, ja kaikki kokemamme kärsimys luo aina hyvää.

Älä siis ole koskaan huolissasi elämäsi suurista ongelmista, vaan etene luottavaisena askel kerrallaan pitkin helpointa polkua, seuraten pelkästään iloasi ja muita korkeita tunteita, kuten rakkautta – suuret ongelmat ratkeavat ajallaan itsestään.

Luovuta siis aina kaikki ongelmasi universumin hoidettaviksi, ja keskity nauttimaan elämästäsi. Olet suunnattoman arvokas sielu, ja oikeutettu vastaanottamaan kaikkein arvokkaimpia lahjoja elämältä.25.2.2019


Positiivisia ajatuksia, joilla saat tunnetilasi kohoamaan. Kaikki voimasi on tässä hetkessä.

Jos katsoisit itseäsi ja elämäntilannettasi juuri nyt korkeamman minäsi silmin, niin tuntisit pakahduttavan haltioitumisen tunteen. Olet kaikilla toiveillasi ja kaikilla ei-toivotun kokemuksillasi luonut niin valtavasti hyvää ja nautinnollista itsellesi, korkeamman minäsi aarrekammioon, että sitä kaikkea sinun on juuri nyt hyvin vaikea edes yrittää kuvitella. Mikään negatiivinen tunne, jota olet elämässäsi tuntenut, ei ole koskaan mennyt hukkaan. Mikään pettymyksesi, kärsimyksesi tai surusi ei ole koskaan ollut turha. Olet auttanut universumia laajentumaan valtavasti, olet luonut asioita, joista seuraavat sukupolvet hyötyvät, jos sinä et niitä itsellesi salli. Olet suunnattoman arvokas ja arvostettu sielu.

Mutta sinun ei tarvitse elää elämääsi uhrautuaksesi seuraavien sukupolvien takia, voit milloin tahansa lunastaa luomiasi aarteita käyttöösi juuri nyt ja nauttia elämästäsi tässä ja nyt. Aarrekammiosi ovi on auki, sinun tarvitsee vain avata ovi ja astua sisään! Ja astut sisään aina, kun tunnetilasi on korkea, kun uskot ja luotat ja TIEDÄT, että universumi hemmottelee sinua, aina kun niin tahdot.

Voimasi on tässä hetkessä, voimasi on positiivinen tunnetilasi juuri nyt. Tässä muutamia positiivisia ajatuksia mielentilasi kohottamiseen:

Ihania yllätyksiä on aivan  käteni ulottuvilla, ojennan vain käteni ja tartun universumin ojentamaan lahjapakettiin. Olen innoissani kuin pieni lapsi yrittäessäni arvata, mitä paketin sisällä on. Olen koko ajan matkalla kohti unelmiani, sellaisiakin, joita en enää edes muista joskus toivoneeni. Mutta kun  unelma on silmieni edessä, tunnen suunnatonta, pakahduttavaa iloa. Silloin ajattelen: Juuri näin tämän asian pitikin mennä! Kaikella kokemallani oli sittenkin tarkoitus.

Universumin kyky toteuttaa toiveitani on täysin rajaton, minun ei tarvitse huolehtia, miten tai milloin tai kenen toimesta toiveeni toteutuu, minä voin vain rauhallisena ja tyytyväisenä odottaa, että asiat järjestyvät parhaalla mahdollisella tavalla, juuri oikealla hetkellä. Minun ei tarvitse selittää – ei itselleni, eikä muille – miksi olen edelleen tässä tilanteessa, vaikka haluaisin olla aivan muualla. Minun ei tarvitse perustella, miksi en ole edennyt nopeammin, miksi kävi kuten kävi. Minun ei tarvitse tuijottaa menneisyyttä, katsoa taakse eikä alaspäin, voin katsoa ainoastaan eteenpäin, juuri sinne, missä unelmani ovat. Minun ei siis tarvitse kaivaa kuoppaa, ennen kuin nousen  ylös vuorelle, voin lähteä näiltä sijoiltani nousemaan vuorelle, kohti korkeuksia ja upeita maisemia. Olen todella lähellä toiveitani, ne ovat aivan silmieni edessä. Vaikka en aina näe niitä, niin ne ovat silti aina edessäni. Olen aina polullani, olen aina oikeassa suunnassa. Minun ei tarvitse taistella, minun ei tarvitse kääntyä takaisin, muistella ja katua menneitä virheitäni, voin täysin rauhassa ja luottaen ja iloisia odotuksia täynnä edetä vain eteenpäin.

Raha on vain energiaa, minun ei tarvitse tuntea kärsimystä tai tehdä kovasti töitä saadakseni rahaa, voin saada rahaa helposti. Olen täysin vapaa nauttimaan elämästäni, ja raha on vain väline, joka mahdollistaa vapauteni. Minun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että kaikilla ihmisillä ei ole yhtä paljon rahaa, sillä jokainen meistä luo itse oman todellisuutensa. Jos minulla on rahaa yli oman tarpeeni, niin voin saada inspiraation jakaa rikkaudestani tarvitseville, mutta minun ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että olen itse onnellinen. En voi koskaan tulla tarpeeksi onnettomaksi, tehdäkseni kaikista muista ihmisistä onnellisia. Voin autaa muita ihmisiä löytämään oman onnellisuutensa vain olemalla itse onnellinen.

Jos etsin rakkautta, niin löydän rakkauden itsestäni, minä olen rakkaus. Ja kun olen löytänyt rakkauden itsestäni, niin vedän puoleeni myös kohteita rakkaudelleni, heitä jotka, ovat myös löytäneet rakkauden itsestään.

Jos olen sairas, niin voin luottaa omien solujeni valtavaan voimaan uusiutua ja parantaa itse itsensä. Soluni tekevät työtä minun hyvinvointini puolesta joka hetki. Minun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin luottaa, että kaikki järjestyy aina parhain päin. Jos saan korkeammalta minältäni inspiraation pyytää apua, niin pyydän sitä. Mutta minulla ei ole koskaan mitään hätää, kaikki on hyvin. Jokainen tuntemani kipu on luonut korkeamman minäni taajuudelle toiveen terveydestä. Sairauteni on vain matalien tunteideni luomus. Kipuni kertoo vain siitä, että toiveillani luomassani todellisuudessa olen terve ja elinvoimainen.

Olen juuri nyt valmis vastaanottamaan unelmiani. Kaikki unelmani eivät toteudu samalla kertaa, koska haluan nauttia jokaisesta toteutuvasta unelmastani yksi kerrallaan. Toivotan unelmani tervetulleeksi, avaan oven aarrekammiooni ja odotan innoissani, mikä unelmani toteutuu tänään.

Aarrekammiossani on rikkautta, rakkautta, uusia kokemuksia, mahdollisuuksia, elinvoimaa, terveyttä. Elämäni muuttuu koko ajan vain helpommaksi, tunnetaajuuteni on jo selvästi kohonut, tunnen hyvää oloa paljon useammin kuin ennen, tunnen kehossani, että tunnetilani on korkea.

Olen hyvä ja arvokas ihminen, ansaitsen aivan kaikki ne asiat, joita haluan itselleni, nauttiakseni elämästäni. Olen itse luonut kaikki kokemukseni tässä elämässä, hyvät ja huonot, toivotut ja ei-toivotut, ja voin joka hetki valita positiivisia kokemuksia negatiivisten sijasta. Valinta on minun.

Tuntiesani positiivisia tunteita olen vastaanottavaisessa tilassa, jossa toivotan tervetulleiksi toiveitani. Vetovoiman laki tekee työn puolestani. Olen kuin magneetti, joka vetää puoleensa kaikkea, mitä haluan.

Vaikka joskus tunnen hetkellistä epäilystä ja epätoivoa, niin kohdistamalla huomioni positiiviseen, muuttuu epäilyni ja epätoivoni jo seuraavassa hetkessä helpotukseksi. Ja helpotus muuttuu  toivoksi. Ja toivo muuttuu uskoksi. Ja usko muuttuu tiedoksi, tietoisuudeksi omasta rajattomasta luomisvoimastani.

Juuri nyt nautin tästä uudesta päivästä, uusista mahdollisuuksista, luon todellisuuttani uudeksi joka hetki. Minun ei tarvitse raahata mukana menneisyyden raskaita kokemuksia, voin jättää ne taakseni, päästää irti. Askeleeni on kevyt. Nautin keväästä, nautin uudesta elämästä edessäni, jonka positiiviset tunteeni mahdollistavat. Uusi päivä on täynnä rajattomia mahdollisuuksia. Eikä minun tarvitse tehdä niitä saavuttaakseni mitään muuta, kuin tuntea iloa, elämisen riemua – juuri nyt!24.2.2019

Pettymyksen tunteesi kertoo, että ei ole mitään syytä tuntea pettymystä

Me ihmiset olemme eläessämme aina matkalla jonnekin, kohti jotakin haluamaamme, kohti toiveitamme ja unelmiamme. Jos tunnet joskus pettymystä siksi, että et ole kovasta yrittämisestäsi huolimatta saavuttanut jotakin tavoitettasi, niin pettymyksen tunteesi kertoo vain siitä, että odotat tuloksia liian nopeasti,  että tunnetaajuutesi on matala, ja et ole itse valmis vastaanottamaan haluamaasi. Pettymyksen kokeminen on siis itseään toteuttava, ja karhunpalvelus sinulle itsellesi, sillä petymyksen tunne värähtelee matalalla taajuudella, ja hidastaa siis juuri sen toiveen toteutumista, jonka toteutumattomuuden takia tunnet pettymystä.

Pyri siis havaitsemaan pettymyksen tunteesi mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, ja pyri tietoisesti kohdistamaan huomiosi ja ajatuksesi johonkin sellaiseen asiaan, josta olet aidosti iloinen ja johon jo uskot, äläkä ajattele lainkaan asiaa, jonka puuttuminen saa sinut pettyneeksi. Näin pettymyksen tunteesi katoaa, koska tunnetaajuutesi kohoaa, ja olet näin tehnyt ”rauhan” nykyhetken kanssa.

Jos toiveidesi visualisointi ja niistä haaveileminen ei saa tunnetaajuuttasi laskemaan, niin voit myös pyrkiä tunnetasolla tuntemaan, kuinka hyvältä tuntuu se hetki, kun toiveesi eräänä päivänä toteutuu. Sillä sydämesi toiveet toteutuvat aina.

Mutta jos siis haaveileminen tekee sinut ahdistuneeksi, koska koet voimakkaammin toiveesi puuttumisen, kuin sen tulevan toteutumisen, niin älä ajattele toivettasi. Ajattele silloin yleisemmin kaikkea hyvää, jota olet elämäsi aikana toivonut, ja myös saavuttanut.

Joskus se asia, jota hartaasti toivomme, ei todellisuudessa olekaan sellainen, kuin millaiseksi olemme sen kuvitelleet. Esimerkiksi jos toivomme saavamme jonkun tietyn henkilön kiinnostumaan itsestämme romanttisessa mielessä, mutta toiveemme ei ole toteutunut,  niin toteutumattomuuden syy voi olla myös se, että tuo henkilö ei ole ollenkaan toiveidemme ja kuvitelmiemme mukainen. Tällöin toive ei voi toteutua siksi, koska tietoinen toiveemme ei olekaan samanlainen, kuin sydämemme toive onnellisesta parisuhteesta.

Samoin, jos olet ajautunut tilanteeseen, jossa nykyinen puolisosi haluaa erota sinusta, ja olet eron takia todella ahdistunut, pettynyt ja peloissasi, niin muista, että negatiivinen tunteesi kertoo vain siitä, että mitään syytä ahdistuneisuuteen ei ole. Sillä todellisuudessa tuo sinusta eroava puolisosi auttaakin sinua vain toteuttamaan omaa toivettasi. Myöhemmin tulet huomaamaan, kuinka oikea tuo – tapahtumahetkellä dramaattinen – ero olikaan. Sen avulla pääsit eroon suhteesta joka ei tehnyt sinua onnelliseksi, ja pääsit vapautumisesi myötä etenemään kohti todellisten toiveidesi suhdetta. Ja jos olisit tuolloin eron hetkellä kyennyt näkemään tilanteesi oman korkeamman minäsi silmin, niin sinun ei olisi tarvinnut kärsiä eroamisen tuskaa lainkaan.

 

Ja jos taas eron ei ole tarkoituskaan toteutua ja olla lopullinen, niin korkea tunnetaajuutesi mahdollistaa parisuhteesi ”uuden alun” helposti, koska korkeassa tunnetaajuudessa siis manifestoit aina juuri sitä, mitä toivot.

Tai jos olet jo pitkään toivonut itsellesi taloudellista vaurautta, mutta olet ”lyönyt päätäsi seinään”, eli yrittänyt toteuttaa sinnikkäästi ja matalasta tunnetaajuudesta käsin monia ideoitasi, epäonnistunut usein, kokenut tehneesi paljon ”turhaa työtä”, ja tuntenut siksi toistuvasti pettymystä – niin tunnemuistosi liittyen rahan ansaitsemiseen voi olla niin vahvasti negatiivinen, että mitä tahansa yritätkin, niin mikään yrityksesi ei tuota sinulle vaurautta. Mutta tällaisestakin  ”negatiivisesta noidankehästä” löydät ulos, jos lopetat kokonaan yrittämisen väkisin, eli pyrit luopumaan raskaasta taistelusta ja puurtamisesta, teet sen sijaan mitä tahansa sellaista, josta tulee sinulle hyvä olo, mutta jonka tekemiseen eivät liity raha-asiat millään tavalla. Eli kirjaimellisesti ja konkreettisesti luovutat ohjakset universumille, uskot ja luotat, päästät irti, luovut pettymyksen muistoistasi, huolistasi ja peloistasi. Ja kun olet päässyt tällaiseen täydelliseen huolettomuuden tilaan, niin kuin taikaiskusta toivomasi asiat alkavatkin järjestyä  itsestään, yksi kerrallaan, joskus myös todella nopeasti, ”kuin ihmeen kaupalla”. Ja tuo ”ihme” tapahtuu siis siksi, että lakkaat itse vastustamasta omaa toivettasi matalassa tunnetaajuudessa, sallit tunnetaajuutesi kohota olemalla luottavainen ja huoleton – ja annat toiveellesi siten luvan ja mahdollisuuden toteutua.

 

Sillä kaikella, mikä tapahtuu, on aikansa ja merkityksensä universumin täydellisessä järjestyksessä. Kaikki järjestyy aina, ja täsmälleen  oikealla hetkellä.

 

Sillä sinä olet universumin keskipiste, ja universumin suunnaton viisaus ja voima on olemassa sinua varten. Luota siis täydellisesti universumiin.  Olet mittaamattoman arvokas sielu, ota siis vastaan kaikki se runsaus ja ilo, joka sinulle kuuluu.24.2.2019


Opettele erottamaan toisistaan korkean tunnetaajuuden inspiraatio, ja matalan tunnetaajuuden reaktio

Kaikki, mitä tapahtuu universumissa – jota  ylläpitävä voima on siis vetovoiman laki – on reaktio johonkin värähtelytaajuuteen. Eli tietyssä taajuudessa tapahtuu tiettyjä asioita, reaktioina kyseiseen taajuuteen.

Kun toivomme jotakin, niin toivomme kokevamme hyvää oloa, eli onnellisuutta. Uskomme siis toivomamme asian tuovan meille iloa ja onnellisuutta. Ja onnellisuus on siis korkean taajuuden tunnetila. Siksi olosuhteista riippumaton onnellisuuden tunne, jonka saavutamme meditoimalla tai kohdistamalla ajatuksemme tietoisesi arvostamiimme asioihin, mahdollistaa myös lisää onnellisuutta synnyttäviä kokemuksia. Korkeassa tunnetilassa koetu inspiraatio johtaa siis aina varmasti kokemuksiin, jotka värähtelevät samalla korkealla taajuudella, ja tekevät siis meidät myös onnellisiksi. ”Toiveen täyttyminen” on siis korkealla värähtelevä selkeyden tila, uskon ja tiedon taajuus.

Mutta kun yksi toiveemme on täyttynyt, niin se on jo menneisyyttä, ja pyrimme kohti uusia unelmia, eli siksi oleme ikuisella matkalla. Matka on ”onnellinen”, jos nautimme matkasta, ja ”onneton”, jos emme osaa nauttia matkasta, eli odotamme vain turhautuneina matkan päättymistä. Onneton matka ei siksi voi päättyä onnellisesti, ellei matkalainen kykene kokemaan olosuhteista riippumatonta onnellisuutta jo matkalla.

Emme lähde lomamatkallekaan, vain odottaen koko matkan ajan kotiinpaluuta. Vaan matkan ihanuus on itse matkassa. Onnistunut matka on sarja positiivisia reaktioita positiivisiin tunnetiloihin. Ja usein olemmekin meille uudessa ympäristössä tai vieraassa kulttuurissa vapaampia ”irrottautumaan arjestamme”, eli negatiiviset asenteet ja tunnemuistot elämäämme ja itseämme kohtaan eivät aktivoidu uudessa ympäristössä yhtä helposti, kuin kotonamme, tutussa ympäristössä.

Tunnetaajuutemme määrää siis aina reaktiomme, eli voimme olla myös ”negatiivisesti inspiroituneita”, jos tunnetaajuutemme on matala. Jos siis joku toinen ihminen lähelläsi on turhautunut, ja pyytää sinua vaikkapa tekemään jotakin, ja olet itse pahalla tuulella, niin tunnet todennäköisesti vastustamatonta halua puolustautua, eli alkaa riitelemään tuon toisen ihmisen kanssa. Vaikka kumpikaan teistä ei AVOIMESTI näyttäisi pahaa oloaan, niin pelkkä sisäinen turhautuneisuus ja esimerkiksi kaunaisuus saa vetovoiman lain käynnistämään negatiivisen tapahtumaketjun.

Mutta tietoisena luojana voit välttää minkä tahansa riitatilanteen, tunnistamalla yksinkertaisesti oman tunnetilasi jo alkuvaiheessa, eli heti kun havaitset joko itsesi tai kanssaihmisesi tai molempien olevan matalassa tunnetilassa. Tällöin negatiivinen tapahtumaketju ei saa voimaa omista negatiivisista ajatuksistasi ja tunteistasi, ja riita tukahtuu kuin tuli, joka ei saa happea. Sanonta ”riitaan tarvitaan aina vähintään kaksi osapuolta” kertoo tästä. Eli kun ymmärrät syvällisesti, että kaikki negatiiviset reaktiomme elämässä johtuvat vain ja ainoastaan omasta negatiivisesta tunnetaajuudestamme, ja vetovoiman laista, niin pystyt muuttamaan minkä tahansa negatiivisen kanssakäymistilanteen positiiviseksi, tuntemalla tietoista, täysin vilpitöntä arvostusta kanssaihmistäsi kohtaan. Näin tulkittuna myös Raamatun ”rakasta vihollistasi” on konkreettisesti toimiva neuvo – siis ilman MITÄÄN reunaehtoja ja poikkeuksia.

 

Eli katso elämääsi ja kaikkia muita ihmisiä aina korkeamman minäsi silmin, ja et enää tunne kärsimystä silloinkaan, kun koet ns. vastoinkäymisiä!24.2.2019


Voimme vastaanottaa intuitiivisia viestejä universumilta missä tahansa – korkeamman tietoisuuden tieto on aina saatavillamme

Jos sinulla on joku omaan elämääsi liittyvä kysymys, johon haluat selkeyttä, niin voit vastaanottaa vastauksen olemalla itse korkeassa tunnetaajuudessa. Universumi eli ”korkea tietoisuus meissä” vastaa aina kaikkiin kysymyksiimme, tavalla tai toisella – jos vain siis olemme itse taajuudella, jossa voimme vastaanottaa haluamamme tiedon.

Vastauksia kysymyksiisi voit saada intuitiivisesti mistä ja missä tahansa: Internetistä, kohtaamiltasi ihmisiltä tai tulkitsemalla uniasi, synkronistisia tapahtumia ja  symboleja ympärilläsi. Usein viestintuojana voi olla myös eläin, jonka kohtaat, sillä eläimet ovat koko ajan yhteydessä korkeaan tietoisuuteen. Myös pienet lapset kanavoivat usein korkeampaa tietoisuutta, ja siksi sanotaankin, että ”lasten suusta kuulee totuuden”. Heillä ei välttämättä ole käytössään laajaa sanavarastoa, mutta heillä onkin se paljon tärkeämpi lahja, eli yhteys korkeampaan taajuuteen, puhdas intuitio.

Ja sanavaraston rajallisuuden vuoksi heidän viisautensa onkin  kiteytetynyttä ja selkeää, ”kristallisoitutunutta”.

 Pyri löytämään vastauksia kysymyksiisi aina ensisijaisesti omaa sisäistä tietoasi seuraten, sillä tällöin sinut ohjataan vastausten äärelle, tavalla tai toisella. Kun resonoit oman sisäisen tietosi kanssa, niin voit olla varma, että tieto on myös varmasti oikea!

Älä siis pyydä ns. näkijöiltä ”ennustuksia” ollessasi itse matalassa tunnetilassa, sillä silloin vedät puoleesi samalla matalalla tunnetaajuudella olevia näkijöitä, jotka saattavat vahvistaa vain omia negatiivisia uskomuksiasi. Näkijät voivat kyllä nähdä, mitä olet itse omaan lähitulevaisuuteesi luonut, mutta muista, että voit aina luoda itsellesi myös vaihtoehtoisen tulevaisuuden, juuri sellaisen kuin hauat.

Joskus käy myös niin, että sinä oletkin itse eri tunnetaajuudella kuin näkijä, ja tällöin näkijä ei joko näe sinulle mitään, tai hän näkee ”hölynpölyä”, koska hän YRITTÄÄ nähdä sen sijaan, että todella näkisi eli vastaanottaisi haluamasi tiedon. Jos sinulla on tällaisia kokemuksia näkijöistä, niin se tarkoittaa, että oma värähtelytaajuutesi on niin korkea, että sinun on aika  alkaa seurata omaa intuitiotasi, joka on suora ja täysin luotettava väylä kaikkiin etsimiisi vastauksiin: Resonanssi korkeamman tietoisuuden kanssa.23.2.2019


Kuinka kohotan tunnetaajuuteni uskosta tietoon – sen sijaan, että antaisin sen laskea uskosta toiveikkuuteen ja epäilyyn?

Joskus aiempien elämänkokemustemme luomat negatiiviset uskomuksemme ovat niin vahvoja, että meillä on vaikeuksia uskoa toivomaamme muutokseen elämäntilanteessamme, etenkin, jos samankaltainen ei-toivottu tilanne on kestänyt jo hyvin kauan.

Tällaisessa tilanteessa on hyvin tärkeää, että havaitset ja tiedostat pienimmätkin arvokkaat asiat elämässäsi, eli pystyt keskittämään ajatuksesi positiiviseen, elämässäsi vielä läsnäolevista ongelmista eli ei-toivotusta huolimatta. Sillä jos et ajattele koko ajan ongelmiasi, niin ne kirjaimellisesti ei-aktivoituvat, ja ”sulavat pois”. Usko siis ajatustesi ja tunteidesi suunnattomaan voimaan!

On tärkeää erottaa manifestoinnin yrittäminen, ja sen salliminen toisistaan. Sinun tehtäväsi ei ole ratkaista ongelmia, se on universumin ja kaikkivoivan olemuspuolesi, eli korkeamman minäsi tehtävä. Sinun tehtäväsi on vain luoda tunneilmasto eli värähtelytaajuus, jossa manifestaatiot voivat tapahtua, eli olosuhteet, joissa SALLIT jo luomiesi, valmiiden manifestaatioiden tapahtua.

Aivan kuten tiedemiehet pyrkivät laboratoriossa luomaan esim. pieneliöille tai kasveille täydelliset olosuhteet niiden kasvulle, niin samalla tavalla sinäkin luot ajatuksillasi ja tunteillasi olosuhteet, jotka mahdollistavat jo valmiiksi luomiesi toiveiden virrata vapaasti ja ilman kitkaa fyysiseen kokemusmaailmaasi.

Siksi onnelliseksi voi tulla vain tuntemalla onnellisuutta. Siksi rakastaa voi vain tunemalla itse rakkautta, ei ottamalla sitä vastaan muilta ihmisiltä.

Muista, että joka kerta, kun yrität elämässäsi jotakin, ilman inspiraatiota, eli kun tunnetilasi on turhautunut tai jo etukäteen pettynyt, niin värähtelet ”puuttumisen” taajuudella, jolloin vedät puoleesi vain puutetta. Toiveesi ovat siis korkealla taajuudella värähtelevässä todellisuudessa olemassa, eli ne ovat kypsiä poimittaviksi ja valmiita, ja omistettu vain sinulle, ei kenellekään muulle – mutta SINÄ et ole valmis toiveellesi.

Jos sinun on vaikea uskoa korkean värähtelytaajuuden todellisuuteen, ”Lähteesen”, ja omiin upeisiin luomuksiisi tuossa todellisuudessa, niin  pyri kuvittelemaan tuota todellisuutta konkreettisesti, visualisoimalla toiveitasi mielessäsi. Mutta älä visualisoi haikeuden mielentilassa, vaan ikäänkuin lapsenomaisessa, rajattomien unelmien ja puhtaan uskon mielentilassa. Voit kuvitella Lähteen myös erillisenä huoneena tai laatikkona, jossa kaikki toiveesi ovat. Ja kun avaat tuon laatikon tai oven unelmiesi huoneeseen, niin koet unelmasi kaikilla aisteillasi,  ja kykenet näkemään ne ja koskettamaan niitä konkreettisesti. Pyri tuntemaan tuo konkretia. Jos tunnetasosi pysyy korkeana unelmoidessasi, niin manifestaatiosi eli toiveidesi toteutuminen on hyvin lähellä, sillä epäusko ei ole manifestaatiosi esteenä.

Jos turhaudut helposti, ja ajatuksesi kohdistuvat usein menneisyydessä kokemiisi pettymyksiin, niin opettele arvostamaan myös positiivisia tunteitasi manifestaatioina, eli ”saavutuksina”. Eli älä keskity niihin konkreettisiin asioihin, joita sinulla ei vielä ole, vaan tiedosta jokainen positiivinen tunnetilasi arvokkaana lahjana universumilta, ja ”avoimena porttina” joka JOHTAA väistämättä myös konkreettisen toiveesi manifestoitumiseen.

Arvosta myös jokaista ideaasi ja inspiraatiota, joita saat, sillä nekin ovat manifestaatioita, jotka olet itse itsellesi sallinut. Ne ovat kuin avaimia noihin unelmiasi kohti johtavan polkusi portteihin, eivätkä siis lainkaan merkityksettömiä. Jos nimittäin saat korkeassa tunnetilassa ollessasi inspiraation tehdä jotakin, ja tunnetilasi pysyy toimiessasi korkeana, niin korkea värähtelytaajuutesi mahdollistaa tapahtumaketjun, joka lopulta mahdollistaa myös konkreettisten unelmiesi manifestaation. Jos suhtaudut ideoihisi ja saamiisi inspiraatioihin pessimistisesti, niin heität ikäänkuin kapuloita uselmiesi rattaisiin, pyörät eivät pyöri,  eikä positiivinen tapahtumaketju saa voimaa. Hyvä olo eli positiivinen tunnetila – olivat olosuhteesi juuri nyt aivan mikälaiset tahansa – kertoo kuitenkin aina siitä, että positiivinen tapahtumaketju on parhailaan käynnissä. Eli js saat positiivisen tunnetilasi ylläpidettyä ilman, että koko ajan kärsimättömänä huolehdit ja tarkistat, ovatko unelmasi jo kypsiä poimittaviksi, niin unelmasi saavutaminen on paitsi varmaa, niin myös nopeampaa.

Korkeampi minäsi siis pyrkii joka hetki, loputtoman kärsivällisesti ja väsymättä ohjaamaan sinua ns. helpointa mahdollista polkua pitkin kohti unelmaasi. Jos itse vastustat tuota ohjausta, niin polkusi voi olla mutkikas, mutta korkeampi minäsi ohjaa sinua mitä mielikuvituksellisimpia kiertoteitä myöten kuitenkin kaikkien itse rakentamiesi esteiden ali, yli ja niiden ohitse.

Aivan kuten virtaava vesi löytää aina uomansa, niin myös korkeampi minäsi löytää sinulle väylän kohti sydämesi toivetta. Ja jos veden paine on riittävän voimakas, niin se murtaa lopulta vahvimmankin padon. Voit kuvitella pitkään ja hartaasti toivomasi toiveen myös jousipyssyn nuolena: Mitä enemmän vedät jännettä taaksepäin, niin sitä suorempaan ja sitä kauemmaksi nuoli lopulta lentää.

Ei siis ole milään tavalla ”kohtalokasta”, jos silloin tällöin laskeudut uskomisen taajuudelta takaisin alas toiveikkuuden tai epäilyn taajuuksille. Tunnetaajuutesi lasku nimittäin vain vahvistaa sydämesi toivetta ja toiveidesi virtaa. Ja arvostamalla nykyhetkeä eli tekemällä rauha nykyhetkesi kanssa sallit tunnetaajuutesi kohota vaivatta takaisin toiveikkuudesta uskon, ja uskosta tiedon taajuudelle. Ja tiedon taajuudella siis tiedät, että toiveesi on totta.

Ja silloin se ON totta, myös fyysisellä tasolla ja konkreettisesti.22.2.2019


Koemme ei-toivottua, jotta toiveemme tarkentuisivat, mutta kärsimys on aina täysin turhaa

Suurin osa ihmiskunnasta kuvittelee, että kärsimys ”kuuluu elämään”. Tätä ajatusta tukemaan on kehitetty myös useita uskontoja. Vaikka maanpäällistä kärsimystä julistavat uskonnot ovat alunperin syntyneet korkeammasta tietoisuudesta peräisin olevan profeetallisen sanoman innoittamina, ja vaikka uskontojen kannattajakunnassa on aina ollut myös sellaisia ihmisiä, jotka ovat ymmärtäneet totuuden universumista, niin  uskontojen tulkitsijoiden enemmistön matala tunnetaajuus on kuitenkin johtanut siihen, että uskontojen opetuksissa on alettu korostaa kärsimystä, ihmisen kaikkivoipaisuuden sijasta. 

On siis pelkkä matalan tunnetaajuuden harha ajatella, että elämään olennaisena osana kuuluvat – ja toiveitamme selkeyttävät – ei-toivotut kokemukset EDELLYTTÄVÄT kärsimystä. Harha johtuu siis siitä, että kun matalassa tunnetilassa oleva ihminen kokee elämässässään vastoinkäymisiä eli kontrastia, niin hän vetää puoleensa lisää matalan tunnetaajuuden kokemuksia, koska hän keskittää huomionsa kokemaansa ei-toivottuun asiaan, sen sijaan, että näkisi ei-toivotun kokemuksen pelkkänä neutraalina opasteena, tienviittana. Eli vastoinkäymisiä kokeva ihminen jää matalaan tunnetaajuuteen, jolloin hän kirjaimellisesti elää pessimismin maailmassa. Hän siis tuijottaa sitä ei-toivottua, minkä hän on jo luonut, sen sijaan, että hän katsoisi taivaanrantaan eli sinne, minne hän on menossa – etenisi kohti toivottua, jonka ei-toivottu kokemus on luonut.

Vertaus elämästä ikuisena matkana havainnollistaa tätä asiaa konkreettisesti: Jos siis kävellessämme tuijotamme aina vain jalkoihimme, niin emme havaitse, että se, mikä on jalkojemme alla ei ole  todellisuutemme, eikä ”tulevaisuutemme”, vaan todellisuutemme ja  tulevaisuutemme on aina edessämmme, ei koskaan allamme. Se, mikä on allamme, muuttuu joka askeleellamme menneisyydeksi. Kun katsomme eteenpäin, niin voimme valita suunnan, johon kuljemme. Jos taas katsomme vain alaspäin, niin emme näe horisontissa näkyviä mahdollisuuksia, vaan näemme vain sen, joka jo on, eli näkökulmamme on hyvin rajoittunut. Samoin, jos olemme aiemmin matkallamme kokeneet vastoinkäymisiä, ja katsomme koko ajan taaksepäin, muistellen noita vastoinkäymisiä, niin näemme myös nykyhetkessämme vastoinkäymisiä, koska havainnoidessamme vastoinkäymisiä, ”uskomme vastoinkäymisten jatkumiseen”.

Ei-toivotun kokemuksen ja kärsimyksen erottaminen toisistaan on tietoisen luomisen polulla olevan ihmisen tärkein oivallus. Eli se, että ei-toivottu kokemus ei ole koskaan rangaistus, vaan aina arvokas, selkeyttävä opaste: ”Jos etenet tähän suuntaan, niin koet kärsimystä, muuta siis suuntaasi.” Se, miten suhtaudumme ei-toivottuun kokemukseen ratkaisee, koemmeko kärsimystä vai nautintoa. Jos koemme ei-toivotun kokemuksen rangaistuksena, niin tunnetaajuutemme on matala, ja vetovoiman laki vetää puoleemme lisää ei-toivottua, jolloin koemme kärsimystä. Tästä kokemuksesta on syntynyt harha ”rankaisevasta jumalasta” tai ”huonosta onnesta”. Mutta jos aidosti arvostamme ei-toivottua kokemustamme, on tunnetaajuutemme koko ajan korkea, ja ei-toivottua kokemustamme seuraa lähes välittömästi toivottu, jonka ei-toivottu kokemuksemme on siis toiveemme kautta luonut. Tällöin voimme kokea ”välittömän manifestaation”.

Esimerkiksi kristinusko sai alkunsa  profeetta Jeesuksen puhuessa pyyteettömästä rakkaudesta eli korkeasta tunnetaajuudesta, ihmisestä ”jumalan kuvana”, mutta monille kristinuskon kannattajille alkuperäinen opetus myötätuntoisesta rakkaudesta ilman mitään ehtoja, ja ihmisestä Luojana, on jäänyt joko pelkäksi sanahelinäksi, tai käännetty kokonaan päälaelleen, jolloin kristityt ovatkin alkaneet korostaa Jeesusta ja ”jumalaa” korkeampina olentoina, jonka alamaisia me ihmiset – ”syntisinä ja vajavaisina” – olemme. Ja että voimme kokea ”täydellistä onnea” vasta fyysisen kuolemamme jälkeen. Ns. vanhatestamentillinen, juutalaisen legendaperinteen ankara ja tuomitseva ja moraalisääntöjä jakava jumalhahmo on korostunut, koska Jeesuksen opetuksia ei ole ymmärretty korkeasta tunnetaajuudesta käsin intuitiivisesti, vaan tulkitsijat ovat keskittyneet itse opin kannalta epäolennaiseen messiaslegendaan (messias tarkoittaa profeettaa, ja me kaikki ihmiset voimme profetoida, eli saada intuitiivista tietoa omalta korkeammalta minältämme, ja olla siis messiaita), Jeesuksen kuolemaan ja syyllisyyteen. Meistä ihmisistä on siis ”jumalien” sijasta tehty ”jumalan tappajia”.

 

Jos koet, että et salli itsellesi monia hartaimpia toiveitasi, vaikka tiedostat ja ymmärrät tunnetasolla vetovoiman lain vaikutuksen, ja pyrit tietoisesti kohdistamaan ajatuksesi positiivisiin asioihin, niin kyse on vahvasta tunnetason uskomuksesta: ”Saavutukset elämässä edellyttävät kärsimystä”. Olet siis jostain syystä oppinut olemaan julma itsellesi, ja rankaisemaan itseäsi, etkä kykene aidosti tunnetasolla uskomaan, että voimme toteuttaa täysin vapaasti kaikki toiveemme, jos vain niin haluamme.

Mutta se, että juuri nyt pohdit tätä asiaa, ja että juuri nyt oivallat, mistä manifestaatioiden ”hitaus” johtuu, kertoo, että uskomuksesi on muuttumassa. Olet oppinut uskomaan, että manifestointi on vaikeaa, koska olet kokenut sen vaikeana – kokemuksesi on siis vahvistanut uskomustasi, vaikka uskomuksesi on alun perin harhaaa! Nyt on siis tullut aika muuttaa uskomuksesi: Manifestointi ja toiveiden toteuttaminen on helppoa. Saamme kaiken, mitä haluamme, helposti. Eikä meidän tarvitse tehdä mitään muuta, kuin uskoa, ja toimia silloin, kun koemme inspiraation toimia. Meidän ei tarvitse kärsiä, meidän ei tarvitse raataa, meidän ei tarvitse taistella. 

 

Me olemme kaikki oman elämämme Luojia, kaikkivoipia, ja täysin vapaita.21.2.2019

Kaikki toiveesi ovat energiaa – ja ne toteutuvat, ellet itse estä energiaa virtaamasta

Kaikki universumissa on energiaa, myös ajatuksesi ja toiveesi, kaikki mitä luot. Korkea tunnetaso sallii energian virrata haluamaasi suuntaan, matala tunnetaso taas hidastaa tai estää energian virtauksen. Siksi matalassa tunnetilassa luot sellaista, mitä ET toivo. Todellisuutesi on siis juuri sellainen, kuin millainen on oma värähtelytaajuutesi.

Perusolemuksesi on aina korkea tunnetaajuus, eli jos vain lakkaat itse estämästä energian virtausta negatiivisilla uskomuksillasi, niin tunnetilasi kohoaa automaattisesti. Siksi ajatusten eliminointi meditaatiossa kohottaa tunnetaajuuttamme – negatiiviset uskomuksemme eivät ole aktiivisia silloin, kun emme ajattele niitä.

Siksi myös kaikki sellaiset asiat, joihin suhtaudut kevyesti, pelkäämättä niiden puutetta, rajallisuutta tai niiden menettämistä, manifestoituvat helposti. Kun taas asiat, jotka pelkäät menettäväsi, tai joiden uskot olevan vaikeita saavuttaa, toteuttavat pelkosi, eli menetät mitä pelkäät menettäväsi, eivätkä sellaiset asiat manifestoidu, joiden manifestoitumiseen et itse usko.

Luot elämääsi asioita helposti, jos luotat siihen, että elämä on loputtomia mahdollisuuksia, jatkuvaa uudistumista, jatkuvaa luomista, jatkuvaa virtausta, aivan kuten hengityksesi: Sisään ja ulos. Ei siis niin, että hengittäisit koko ajan vain sisään, vaan että myös uloshengittäminen on yhtä tärkeää.

Jos siis esimerkiksi käytät rahaa johonkin asiaan, niin et MENETÄ sitä, vaan raha vain kulkee sinun kauttasi jollekulle toiselle. Monissa uskonnoissa, heimorituaaleissa, ja myös monissa ns. siirtymäriiteissä kuten hääperinteissä, näkyy uhraamisen ja ”hyvän kierrätämisen” ikivanha viisaus. Esim. almujen antamisen alkuperäisenä tarkoituksena on ollut positiivisen energian kierrättäminen, ei siis sääli ja empatia köyhempiä ihmisiä kohtaan, vaan almujen vastaanottajan arvostaminen täydellisenä sieluna. Sama idea on ollut eläinten tai ruuan uhraamisessa ”jumalille”, tai myötäjäisten antamisessa. Raha tai uhrilahjat ovat kuvastaneet arvostusta, ”hyvän kierrättämistä”. Ja arvostuksen on ymmärretty luovan runsautta, mahdollistavan energian vapaan virtauksen. Menestyvät kauppiaat ovat kautta aikain intuitiivisesti ymmärtäneet, kuinka tärkeää on, että ”raha liikkuu”, sillä rahan liike sallii korkean tunnetilan, jolloin rahan liike myös kiihtyy, eli syntyy ”positiivinen noidankehä”.

Älä siis ajattele, että ”tuhlaat” rahaa, kun ostat jotakin, mistä pidät  – ajatus tuhlaamisesta on negatiivinen ja värähtelee matalalla taajuudella – vaan iloitse siitä, että sinulla on mahdollisuus KÄYTTÄÄ rahaa tuottamaan itsellesi mielihyvää, ja samalla autat sellaisia ihmisiä, jotka tarvitsevat rahaa, ja ovat valmiita ottamaan sitä vastaan. Ja vaikka henkilö, jolta ostat jotakin, olisikin jo rikas, niin hän kuitenkin ”laittaa rahan kiertämään edelleen”, eli et ole ostoksellasi  edistänyt pelkästään tuon yhden henkilön rikastumista, vaan raha virtaa myös tuon rikkaan henkilön kautta eteenpäin. Älä kuitenkaan osta mitään sellaista, jonka ostamista pidät itse ”vääränä”, tarpeettomana tai haitallisena, sillä universumi reagoi matalaan tunnetilaasi, ja vetovoiman laki vetää puoleesi puutetta, positiivisen energian virtaus pysähtyy, eikä ostoksesi tietenkään tuota sinulle myöskään mielihyvää.

Jos sinulla on liian vähän rahaa, niin pyri saamaan aikaan rahan vapaa virtaaminen sisään ja ulos positiivisella suhtautumisella vaurauteen. Harjoittele tunnetasolla seuraavanlaisia ajatuksia: On mukavaa, että raha virtaa lävitseni. On mukavaa, että raha tulee ja menee. On mukavaa tuntea rahan vapaa virtaus, ilman pelkoa rahan loppumisesta. Tunne vauraudesta ja sen tuomasta mielenrauhasta tuntuu hyvältä. Tunne runsaudesta  tuntuu hyvältä. Rahan luoma mahdollisuuksien, vapauden ja rajattomuuden tunne tuntuu hyvältä. Se, että rahantulo ja rahanmeno ovat tasapainossa tuntuu rauhoittavalta. Aivan kuten maailmassa ei ole pulaa unelmista ja ideoista, niin maailmassa ei ole pulaa myöskään rahasta – on vain joko tunnetila, jossa vastaanotamme, tai tunnetila, jossa emme vastaanota. Kun tunnen itse itseni arvokkaksi, niin raha, ja kaikki mitä elämässäni tarvitsen, alkaa virrata luokseni. On vain löydettävä mielentila, joka sallii vaurauden virtaamisen luokseni.

Jos taas et halua rahaa, ja pidät rahaa ”kaiken pahan alkusyynä”, ja syyllisenä esim. ympäristön saastumiseen, niin silloin et voi joko sallia itsellesi rahaa, tai saat rahaa, joka ei tee sinua onnelliseksi. Jos siis tuomitset rahan, ja vastustat esim. kuluttamista, niin voit tietysti elää  myös köyhänä, mutta rahan vastustaminen on negatiivinen tunnetila, eli vastustat myös muuta ”vaurautta” vastustamalla rahaa. Raha itsessään on vain neutraalia energiaa, mutta rahan käyttäjät ovat joko negatiivisessa tai positiivisessa tunnetilassa, ei siis itse raha.

Eli muista, että kaikki mitä vastustamme, niin sitä vedämme aina puoleemme lisää. Eli jos haluat vaikkapa vaikuttaa ympäristön tilaan, tai eläinten hyvinvointiin, ja vähentää turhaa kuluttamista, niin pyri siihen aina inspiroituneena, eli korkeasta tunnetilasta käsin. ”Taistelu” luonnon puolesta siten, että vastustamme esim. kaikkea modernia ja uutta, saa sinut vain melomaan vastavirtaan, etkä pääse tavoitteeseesi, koska matala tunnetilasi estää sen.

Et voi myöskään auttaa ihmistä, joka itse tuntee ”puutetta”, sillä jokainen ihminen voi huolehtia vain omasta tunnetaajuudestaan. Henkilö, joka kokee muiden ihmisten tai ”yhteiskunnan” kohtelevan häntä epäoikeudenmukaisesti, on itse luonut oman todellisuutensa. Voit auttaa häntä tuntemalla myötätuntoa, eli olemalla laskeutumatta itse hänen tunnetasolleen, koska silloin autat myös hänen tunnetaajuuttaan kohoamaan – ja hän kenties oivaltaa jälleen oman mittaamattoman arvonsa.

Myöskään syyllisyyden tunteminen omasta vauraudesta siksi, että  kaikilla muilla ihmisillä ei ole yhtä paljon varallisuutta, ei hyödytä sen kummemmin itseäsi  kuin muitakaan niin kauan, kun annat sinua köyhempien ihmisten ajatella, että sinä vauraampana olet heidän köyhyyteensä ”osasyyllinen”. Sillä jos haluat päästä eroon omasta syyllisyydestäsi köyhtymällä itse, niin ratkaisua heidän köyhyyteensä ei löydy, koska sinä et ole alun alkaenkaan aiheuttanut heidän köyhyyttään, vaan he ovat aikaansaaneet sen itse olemalla matalalla tunnetaajuudella, ja tuntemalla siis itsensä arvottomiksi.

Vertaus: Hyväksymme ”luonnollisena” sen, että koira kuulee ja haistaa asioita joita me emme kuule tai haista. Mutta emme useinkaan usko ja tiedosta sitä, että jokainen ihminen on joka hetki joko vaurautta  vastaanottavassa, tai vaurautta vastustavassa tunnetilassa. Pienet lapset tietävät vielä olevansa Luojia, eli he eivät ole syntyneet ”hyväksymään tosiasioita”, vaan heidän unelmointinsa on vielä rajatonta. Aikuiset ihmiset, jotka ovat jo pettyneet omiin unelmiinsa, opettavat lapsille, että elämä on vaikeaa ja rajoittunutta.

Rahan suuri määrä ei tee ketään onnelliseksi, eivätkä vähäiset rahavarat onnettomaksi. Onnellisuus on sitä, että ihminen toteuttaa OMIA toiveitaan, ja on siis oman laajentuneen minänsä kanssa resonanssissa.

Me emme ole syntyneet tänne korjaamaan maailmaa, joka on ”rikki”, emmekä ratkaisemaan ongelmia – me olemme syntyneet tänne sallimaan omat toiveemme, ja olemaan onnellisia. Ja jos uskomme haaveisiimme, niin ne toteutuvat.

 

19.2.2019

Sinä olet Luojana universumin keskipiste – korkeampi tietoisuus on olemassa sinua varten

Monissa maailman uskonnoissa korostetaan ”jumalan suuruutta” ja valtaa universumissa, ja ihminen kuvataan jonkinlaisena ”vajavaisena jumalan lapsena”, jota tuo täydellinen jumaluus oman oletetun viisautensa ja moraalinsa mukaan joko rankaisee tai palkitsee.

 

Tulkinta on väärä, sillä totuus on aivan toisin päin. Korkea tietoisuus, puhdas positiivinen energia, korkeassa taajuudessa värähtelevä energiavirta, jossa meidänkin olevaisuudestamme suurin osa koko ajan on, on olemassa meitä varten, ei siis päin vastoin. Me fyysisessä maailmassa elävät persoonat olemme Luojia, joiden avulla universumi laajenee, ja myös  korkeampi tietoisuus havainnoi ns. todellisuutta ja kokee elämää meidän kauttamme.

Sama ilmaistuna monoteististen uskontojen termejä käyttäen: ”Jumala” on olemassa meitä ihmisiä varten, ja kokee elämää meidän luomistyömme kautta – me emme siis ole olemassa ”jumalaa” varten, emmekä ole ”jumalalle” alamaisia. Toisin sanoen negatiiviset ajatukset, tunteet ja teot, jotka ovat ominaisia meille ihmisille, EIVÄT ole ”syntiä”, joka jollain tapaa alentaisi meidän arvoamme sieluina, vaan negatiiviset ajatukset, tunteet ja  teot ovat matalan taajuuden  manifestaatioita – sielumme eli korkeampi minämme pysyy niistä huolimatta aina täydellisenä ja mittaamattoman arvokkaana. 

Mikään meitä korkeampi ei myöskään rankaise meitä koskaan mistään, vaan se minkä koemme joskus elämässämme ”rangaistuksena” on meidän oman matalan tunnetaajuutemme manifestaatio, olimme me sitten itse negatiivisten tekojen tekijöitä tai niiden uhreja. Korkeampi tietoisuus, oma korkeampi minämme tuntee aina täysin pyyteetöntä rakkauta meitä kohtaan, ja juuri siitä syystä meillä on tunteet: Negatiivinen tunne kertoo, että emme ole resonanssissa korkeamman minämme kanssa, kun taas positiivinen tunne kertoo, että tunnetaajuutemme on resonanssissa  korkeamman tietoisuutemme taajuuden kanssa.

Korkeampi tietoisuus voidaan kuvitella myös ikivanhaksi, suureksi puuksi, jonka uloimpien oksankärkien lehtiä me olemme. Puu kasvaa, laajenee ja elää meidän kauttamme (fotosynteesi). Meissäkin on läsnä korkeampi tietoisuus, olemme siis osa samaa olevaisuutta ja energiavirtaa, mutta ilman meitä, ilman meidän tunteitamme, ajatuksiamme, toiveitamme  ja kokemuksiamme ei syntyisi uutta, uusia ”oksia” ja uusia ”lehtiä”. 

 

Myös joissakin uskonnoissa esiintyvä, jälleensyntymään liittyvä ”sieluniän” käsite on useimmiten tulkittu väärin, sillä korkein tietoisuus on energiavirtaa, ei yksittäisiä, erillisiä  sieluja. Fyysisessä elämässä me olemme aina persoonallisia luojia, laajennumme omien toiveidemme vaikutuksesta, ja meillä on täysin vapaa tahto luoda oma todellisuutemme. Mutta emme ole ”nuoria sieluja” tai ”vanhoja sieluja” siinä mielessä, että oman erillisen sielumme ikä olisi jotenkin määriteltävissä, vaan olemme sielultamme aina osa laajempaa kokonaisuutta ja korkean tietoisuuden energiavirtaa. Me päätämme joka kerta ennen syntymäämme maan päälle, millaisiin oloihin synnymme ja mitkä ovat hyvin yleiset ”tavoitteemme” kussakin elämässä, mutta suurimman osan tulevasta elämästämme ja sen kokemuksista luomme vasta eläessämme, oman vapaan tahtomme mukaan.19.2.2019

Tekemällä asioita, joita rakastat, saat myös rahaa ja muita toivomiasi asioita elämääsi helposti

Moni meistä työskentelee ja tavoittelee yli päätään asioita elämässään siksi, että saisi paljon rahaa, ja sen myötä vapautta, mielenrauhaa ja innostavia, uusia mahdollisuuksia. 

Jos ensisijainen motiivimme työntekoon on rahan puute, niin  olemme kuitenkin tunnetaajuudella, jossa tarvitsemme, koska meillä ei ole riittävästi, vaadimme, koska olemme turhautuneita,  kaipaamme, uskomatta kuitenkaan täysin omaan arvoomme ja kykyymme luoda mitä tahansa. Olemme siis epäuskon ja puutteen tunnetaajuudella, eli melomme vastavirtaan, estämme itse itseltämme toivomamme  manifestaatiot. Olemme motivoituneita, mutta emme inspiroituneita. Meitä ohjaa kaipuu ja tarve, sen sijaan, että meitä ohjaisi puhdas innostus, luottamus omaan mittaamattomaan arvokkuuteemme.

Tästä syystä puhtaasta inspiraatiosta käsin työskentelevä taiteilija, joka ei tee taidettaan vain ansaitakseen teoksillaan rahaa, vaan koska nauttii aidosti taiteensa tekemisestä,  menestyy. Ja tästä syystä nuori ihminen kokee usein elämänsä huolettomana ja rikkaana, sillä huolettomuus ja puhdas usko rajattomiin mahdollisuuksiimme värähtelee korkealla tunnetaajuudella, kun taas huoli jostakin, ja tietoisuus jonkin asian mahdollisesta vaikeudesta, laskevat tunnetaajuuttamme –  ja estävät siksi myös toiveidemme manifestaatiot.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että elämää enemmän kokenut, ja runsaasti myös negatiivisia tunnemuistoja omaava vanhempi ihminen, ei voisi olla huoleton ja inspiroitunut. Kyse on vain siitä, kykeneekö paljon vastoinkäymisiä kokenut ihminen kohdistamaan omat ajatuksensa ja tunteensa positiiviseen, jolloin negatiiviset tunnemuistot eivät ole aktivoituneina. Eli kykeneekö kokeneempi ihminen ”vaihtamaan radiokanavan iloisemmaksi”, välittämättä siitä, että myös ne toiset kanavat ovat edelleen olemassa ja lähettävät vähemmän iloista, matalamman taajuuden ohjelmaa? Kykeneekö monia erilaisia ruokia ja makuja elämänsä aikana  maistanut ihminen valitsemaan kaupasta vain ne ruuat, joista hän pitää, ja jättämään kauppaan huoletta ne ruuat, joista ei pidä – siis fokusoimaan pelkästään toivottuun, ei-toivotun sijaan?

Ja toisaalta: Ihminen, joka on jo kokenut paljon negatiivisia kokemuksia, on myös luonut todella paljon toivottua  korkeamman minänsä taajuudelle, eli myös hänen toiveidensa virta on voimakkaampi. Ja tällöin lyhytaikainenkin kokemus korkeasta tunnetaajuudesta  voi ”murtaa padon”, joka on jo kenties kauankin estänyt tällaista ihmistä saavuttamasta unelmiaan. Kaikki toiveemme on jo luotu, eli kaikki ne aarteet joita elämäämme toivomme, ovat ympärillämme koko ajan, emme vain havaitse niitä ollessamme itse matalammalla tunnetaajuudella.

Usein tällaisen ”padon” murtajana voi toimia eräänlainen roolileikki, eli jos esim. itsensä arvottomaksi kokeva tai epäuskoisesti unelmiinsa suhtautuva kuvitteleekin olevansa joku aivan muu henkilö, kuin millainen kuva hänellä on itsestään ”arkitodellisuudessaan”, ja johon liittyy runsaasti noita negatiivisia tunnemuistoja. Tästä syystä eläytyminen ja visualisointi tunnetasolla toimii esim. silloin, kun haluamme oppia jotakin uutta. Jos kuvittelemme mielessämme, että olemmekin toinen henkilö, joka jo osaa tuon asian, niin opimme sen helposti siksi, että uskomme ”jo osaavamme” sen. Tällöin oppiminen on samalla tapaa esteetöntä kuin lapsella, joka oppii esim. vieraan kielen helposti siksi, että hänellä ei ole valmista uskomusta vieraan kielen oppimisen vaikeudesta. Myös hauskat tai muuten positiiviset elokuvat,  tai meidät ”arjestamme irrottavat” lomamatkat voivat auttaa meitä manifestoimaan toiveitamme. Kautta ihmiskunnan historian myös iloisen ja rytmikkään musiikin, hyvän ruuan ja juhlimisen pyhä tarkoitus on ollut tunetason kohottaminen tasolle, joka sallii toiveidemme toteutua.

 

Voit siis tulla varakkaaksi kuvittelemalla jo olevasi varakas. Et voi uskotella itsellesi olevasi varakas, jos yrität ”työntää pois” todellisia uskomuksiasi köyhyydestäsi – universumissa ei voi koskaan yrittää päästä eroon mistään vetämättä sitä samalla puoleensa – mutta voit luoda uuden uskomuksen varakkuudesta TUNTEMALLA vaurautta. Jos sinulla on paljon taloudellisia ongelmia, niin älä ajatele rahaa lainkaan, vaan keskity hyvin yksityiskohtaisesti arvostamaan sellaisia asioita, joita sinulla jo on, ja joita voit aidosti arvostaa. Vetovoiman laki nimittäin ”kokee” vaurautena minkä tahansa asian, joka aidosti ja vaikka vain hetkellisesti kohottaa tunnetilaasi, oli kyse sitten kauniista kissastasi, kukasta maljakossasi, sydämesi tasaisesta lyöntirytmistä, taivaanrannasta kohoavasta auringosta tai kimmeltävästä vesipisarasta puun lehdellä. Sillä kun kohdistat ajatuksesi positiiviseen, niin vetovoiman laki vetää painovoiman lailla puoleesi lisää samalla taajuudella värähteleviä ajatuksia ja kokemuksia – ja inspiraatioita. Ja nuo inspiraatiot ovat korkeamman minäsi ohjausta, jonka tarkoituksena on AINA johdattaa sinua kohti juuri sitä, mitä sinä elämältäsi haluat.

 

Ja vaikka sinulla olisi työpaikka, jossa työskentelet siksi, koska sinun on ”pakko” saada rahaa elääksesi, niin voit olla inspiroitunut myös tuollaisessa työssä. Olet saattanut itse asiassa manifestoida itsellesi juuri tuon työpaikan, koska samassa työpaikassa työskentelee ihmisiä, jotka innostavat sinua, ja jotka tuottavat sinulle iloa. Työn laatu on toisarvoinen silloin, kun kyse on tunnetason synkronismista muiden ihmisten kanssa. Moni hyvin yksitoikkoinenkin työtehtävä voi samalla olla meditatiivinen, eli voit kokea itsesi mittaamattoman arvokkaaksi missä tahansa työssä, mikäli itse tiedostat oman arvosi. Tai nykyinen työpaikkasi voi olla tärkeä välietappi matkallasi seuraavaan työpaikkaasi. Tai voit elää ajoittain työttömänä, jotta sinulla olisi enemmän aikaa ja vapautta tehdä sinulle itsellesi tärkeitä asioita. Universumi ei koskaan moralisoi meitä, eikä  väheksy valintojamme. Universumin tiet ovat usein arvaamattomat, mutta jos vain niin itse haluamme: Myös iloisia yllätyksiä ja ihmeitä täynnä!

 

Jokainen ihminen maailmassa – täysin riippumatta siitä, mitä kukin elämässään tekee, ja kuinka varakas, tunnettu, terve tai sairas, yksinäinen tai ihmisten ympäröimä itse kukin on –  on joka tapauksessa täsmälleen yhtä arvokas. Se, kuinka paljon omista toiveistamme itse itsellemme tämän elämämme aikana sallimme, riippuu ainoastaan meistä itsestämme, ja tunnetaajuudestamme.

 

Salli siis itsellesi korkea tunnetaajuus, ilon, vapauden  ja mahdollisuuksien taajuus. Ja elä juuri sellaista, ruhtinaallista elämää, kuin millaisesta olet aina unelmoinut.19.2.2019

Olemme mittaamattoman arvokkaita, koska luominen tapahtuu fyysisen elämämme kokemusten ansiosta

Sinua ei voi koskaan erottaa omasta korkeammasta minästäsi, siis korkeasta tietoisuudesta sinussa. Tämä korkeampi olemuksesi on koko ajan olemassa myös korkeassa värähtelytaajuudessa, eli fyysinen olemuksesi on siis korkeamman tietoisuuden, Kaiken Mikä On,  ulottuvuus. Monien uskontojen tulkinnat ovat erottaneet tämän korkeamman tietoisuuden meistä ihmisistä, mutta tällaisen tulkintatavan ongelmana on, että ihminen kokee olevansa ”jumalan” alamainen, ja unohtaa oman mittaamattoman arvonsa ja sen, että hän on fyysisessä eämässsään aivan yhtä täydellinen, kuin ei-fyysisenä olentonakin. Ero korkean tietoisuuden olevaisuutemme ja fyysiseen minämme välillä on vain se, että fyysisessä olomuodossamme luomme siis ei-toivotun kokemuksen, eli resistanssin kautta. Eli olemme aina ja ikuisesti korkeampia olentoja, mutta varsinainen luomistyömme tapahtuu fyysisessä olomuodossa ollessamme. Siksi jokainen sielu on aina innokas syntymään uudelleen maan päälle, eli kokemaan korkean taajuuden euforian lisäksi myös vastoinkäymisiä, eli ei-toivottua.

Fyysinen olemuksemme on siis edellytys luomiselle. Olemme  maan päällä eläessämme sekoitus henkeä ja ruumista, eikä kumpaakaan voi olla ilman toista. Korkeampi minämme laajenee, koska luomme tunteillamme, toiveillamme  ja ajatuksillamme  maallisessa elämässämme. Meidän henkilökohtaiset toiveemme ovat siis merkki siitä, että ”universumi voi olla enemmän ja laajempi.”

Inhimillistä on myös se, että vaikka olemme korkean tietoisuuden tasolla yhtä myös kanssaihmistemme kanssa, niin haluamme nähdä itsemme selkeästi erillisinä, yksilöinä, joilla on ego, persoona ja oma tahto. Ja tämä onkin tarkoituksenmukaista siksi, että voimme tässä ”kehomme muodostelmassa” vaikuttaa vain omaan tunnetaajuuteemme, emme koskaan muiden ihmisyksilöiden taajuuteen. Voimme kyllä korkeassa tunnetaajuudessa ollessamme inspiroida kanssaihmisiämme sallimaan myös itselleen korkeamman tunnetaajuuden tunteita, mutta jokainen fyysinen ihminen hallitsee kuitenkin lopulta aina oma tunnetilaansa, ja luo siis itse oman todellisuutensa.

Olet ehkä joskus kokenut tunteen, jolloin olet ”henkisesti yhtä” kanssaihmisesi kanssa, eli olette kirjaimellisesti ”samalla taajuudella”. Tällainen tilanne voi syntyä esim. silloin, kun olet korkeassa tunnetilassa ja inspiroitunut, ja keskustelet ihmisen kanssa, joka on myös yhtä inspiroitunut. Tuolloin te molemmat kanavoitte korkeampaa tietoisuutta yhtä aikaa, ja keskustelusta tulee luovaa, pulppuavaa, ja te kumpikin kirjaimellisesti luette toinen toistenne ajatuksia, jotka ovat siis todellisuudessa korkeammasta tietoisuudesta lähtöisin olevia. Tällaiseen kommunikaatioon ei siis liity rajoittavaa resistanssia eli vastustusta, ennakkoluuloja, epäilyksiä, epävarmuutta tai pelkoja.

Ja tuossa keskustelussa ovat mukana myös ne, jotka ovat joskus eläneet maan päällä, ja siis omien kokemustensa myötä laajentuneet. Eli jos keskustelette jostakin erityisestä elämänalueesta, niin juuri tuolla alueella oivalluksia tehneet tarjoavat teille molemmille oman laajentumisensa eli luomistyönsä hedelmiä. Tästä syystä esimerkiksi inspiroitunut ja ennakkoluuloton tieteellinen keskustelu ja ajattelu mahdollistaa innovaatiot ja tieteelliset läpimurrot, jotka voidaan myöhemmin todistaa tieteellisesti. Innovaatioiden ja ns. keksintöjen  alkuperä on kuitenkin korkeassa tietoisuudessa. Edesmenneet tieteentekijät eivät siis ole ”kuolleita”, vaan edesauttavat tieteen kehitystä kanssamme koko ajan. Ja sama koskee kaikkia muitakin fyysisen elämämme aloja, kuten vaikkapa taidetta.

Toisaalta: Ollessamme matalassa tunnetilassa voimme saada myös matalan taajuuden inspiraatioita. Niiden lähteenä ovat matalassa tunnetaajuudessa olevat, ja siis joskus jossakin koetut, tunteet ja ajatukset. Kaiki ajatukset, joita on koskaan ajateltu, ovat kaikki ikuisesti olemassa, ja juuri siinä tunnetaajuudessa, kuin jossa ne ovat syntyneet. Negatiivisen tunnetaajuuden ajatusmanifestaatio on myös monissa uskonnoissa kuvattu ”paholainen” tai ”pahat henget”. Korkea värähtelytaajuus eli puhdas rakkauden taajuus hallitsee kuitenkin universumissa, eli siksi ”pahaa” ei ole olemassa muille kuin niille, jotka sitä pelkäävät, eli ovat itse samalla taajuudella.

Kaikki ihmiset voivat kuitenkin aina löytää toinen toisensa ”jumaluuden”  korkeassa tunnetaajuudessa. Vaikka kaksi henkilöä edustaisi esimerkiksi kahta eri uskontoa, mutta tähän erilaisuuteen ei kiinnitetä mitään huomiota, niin ”sielutasolla” eri tavalla uskovat ja ajattelevat ihmiset voivat olla yhtä, mikäli heidän tunnetasonsa on korkea, eli negatiiviset tunteet eivät ole kommunikoinnin esteenä. Esimerkiksi kaikki uskonsodat ja eri uskonryhmien väliset konfliktit loppuisivat välittömästi, mikäli eri tavalla ajattelevat ihmiset eivät keskittäisi ajatuksiaan niihin asioihin, jotka erottavat näitä uskontoryhmiä, vaan huomio kiinnitettäisiin niihin asioihin, jotka yhdistävät eri tavalla ajattelevia. Toki uskonnollisiksi konflikteiksi nimettyjä kriisejä ylläpitävät monenlaiset muutkin negatiiviset tunnemuistot, kuin uskontoihin liittyvät, mutta uskonnolla on helppo hallita ja motivoida omaa uskonryhmää, ja siksi uskonnosta tehdään usein vain keinotekoinen tekosyy vihan ja väkivallan ylläpitämiselle. ”Jumalia”, joita väitetään ”ainoiksi oikeiksi” suhteessa ”vääriin jumaliin”, ei ole universumissa olemassa muuten, kuin matalan tunnetaajuuden manifestaatioina. Ja tällaisia jumalmanifestaatioita käytetään ikään kuin sotapäällikköinä lietsottaessa vihaa toisenlaisen maailmankatsomuksen omaavia ihmisiä vastaan.

 

Konkreettinen ja havainnollinen  esimerkki sielutason rajattomuudestamme ja on myös tilanne, jossa sodassa rintamalinjan eri puolilta tulevat kaksi ihmistä kohtavat toisensa ja rakastuvat. Tällöin puhdas positiivinen energia eli pyyteetön rakkaus voittaa vihan, sillä rakkaus on aina vihaa korkeampi tunne.

 

Muista aina oma mittaamaton arvosi, ja kaikkien kanssaihmistesi mittaamaton arvo, täysin riippumatta teoista, joita sinä tai muut elämässänne teette tai koette. Kohtele siis itseäsi ja muita ihmisiä aina sellaisina, kuin mitä he todellisuudessa ovat, eli korkeampina, pyhinä olentoina. Sillä jos haluat auttaa itseäsi tai muita, niin voit tehdä sen vain tuntemalla puhdasta rakkautta, ilman mitään ehtoja.

 

 

16.2.2019

Myös jokainen ajatus on manifestaatio. Ja positiivinen ajatus luo tunnetilan, joka manifestoi toiveesi konkreettisesti

Olet mestarillinen luoja silloin, kun kykenet kohdistamaan ajatuksesi ja tunteesi positiiviseen täysin  olosuhteista riippumatta. Eli kun uskot kokemustesi ja intuitiosi vakuuttamana vetovoiman lakiin, eli tunnetasolla TIEDÄT, että se saa universumissa aikaan kaiken, mitä tapahtuu, ja mitä on, ja siihen, että kaikki ns. konkreettinen on lopulta vain itse luomaasi illuusiota – niin pystyt kirjaimellisesti ”taikomaan” elämääsi haluamiasi asioita.

Tällöin ymmärrät, että myös jokainen ajatuksesi on manifestaatio, eli tunnetilasi mahdollistavat joko positiiviset tai negatiiviset ajatukset, riippuen siis mielesi värähtelytaajuudesta. Eli ajatus on siis kuin siemen, joka kasvaa ”tunteittesi maaperässä”. Jos positiivinen ajatuksesi ei saa vettä, valoa eikä ravinteita, niin se ei pääse versomaan, mutta siemen itsessään on edelleen olemassa, ja odottaa vain suotuista säätilaa, tai  mahdollisuutta siirtyä parempaan kasvupaikkaan.

 

Kun manifestoit positiivisen ajatuksen mieleesi, niin nauti siitä, vaali sitä, eli keskity vain onnelliseen hetkeen, kiirehtimättä, odottamatta konkreettisia tuloksia. ”Kylve onnellisuuden tunteessa”. Sillä ns. asioiden edelle meneminen on kärsimättömyyttä, ja kärsimättömyyden tunnetilassa ”hetken  taika katoaa” – ja tuo taika, toiveidemme luomisen ydin,  on siis positiivisessa hetkessä, positiivisessa tunnetilassa. Eli älä ajattele positiivisesti siksi, että haluat saavuttaa jotain, vaan ajattele positiivisesti siksi, että nautit positiivisista ajatuksista itsessään. Iloitset siis manifestoimistasi positiivisista ajatuksista.

 

Sillä lopulta: Onnellisuus ei ole koskaan mitään muuta, kuin  onnellisuuden tunne, eli juuri tuo hetki, jossa koet onnellisen ajatuksen ja tunteen. Siis täysin riippumatta siitä, MIKSI koet tuon onnellisuuden tunteen. Moni meistä kuvittelee, että tulee onnelliseksi SITTEN, kun on jonkin suuren toiveensa saavuttanut, mutta tämä on harhaa. Sillä voit tulla onnelliseksi vain tuntemalla onnellisuutta.

Eikä kyse ole siitä, että meidän pitäisi olla lopun elämäämme onnellisia vain tunnetasolla ja ajatuksissamme, ilman, että saavutamme tavoitteitamme. Vaan kyse on siitä, että meidän pitää kyetä tuntemaan olosuhteista riippumatonta onnellisuutta ja elämäniloa, JOTTA voimme saavuttaa päämäärämme. Moni meistä on  opetettu ajattelemaan, että tavoitteita voi saavuttaa vain kovan työn, uhrautumisen  ja kärsimyksen kautta, mutta se ei ole totta. Se, että joku ihminen, joka on uurastanut ja kärsinyt paljon, on saavuttanut lopulta tavoitteensa, on näköharha, ”turhaa sankaruutta”. Hän on saavuttanut tavoitteensa, koska on jossain kohtaa raskasta uurastustaan ”luovuttanut”, eli kokenut epätoivoa, ja antanut tunnetasolla periksi, lakannut yrittämästä – ja sallinut siis tunnetasonsa kohota hetkellisesti. Ja tuo hetkellinen tunnetason kohoaminen on lopulta mahdollistanut manifestaation, ei siis kärsimys. Hän olisi saavuttanut aivan saman asian  olemalla alusta alkaen korkeassa tunnetilassa, ja toiminut vain inspiroituneena, ilman kärsimystä. Ja hän olisi saavuttanut unelmansa paljon nopeammin.

Voit luoda positiivisia tunnetiloja ja ajatuksia myös esim. musiikin kautta, eli kuuntelemalla musiikkia, joka saa sinussa aikaan ”haltioituneen” tunnetilan. Kun olet kerran kokenut tämän tunteen kuunnellessasi juuri tuota musiikkia, niin sama musiikki herättää sinussa saman tunteen myös uudelleen. Älä kuitenkaan kuuntele ”haikeaa” musiikkia, sillä nostalginen tai surullinen musiikki saa sinut manifestoimaan surullisia ajatuksia, ja tuo mieleesi surullisia muistoja ja ajatuksia – ja manifestoit elämääsi asioita, jotka saavat sinut haikeaksi tai surulliseksi. Mutta jos taas haikea musiikki saa sinut nauramaan, eli katsot musiikintekijän luomaa haikeutta myötätuntoisesti, niin haikeankaan muisiikin kuuntelu ei laske tunnetaajuuttasi. Huumori siis ”nyrjäyttää” matalat tunnetilat korkeiksi.

Jos taas olet masentunut, niin aggressiivinen musiikki voi nostaa sinut masennuksesta vihan taajuudelle, jolloin tunnetilasi siis kohoaa – tästä syystä monet masentuneet ja pelokkaat ihmiset kuuntelevat esim. synkkää hevimusiikkia. Mutta älä jää vihan taajuudelle, vaan pyri kohoamaan turhautumisen tunteen kautta toivon tunnetilaan, sillä toiveikkuudesta sinulla on mahdollisuus nousta ilon, rakkauden, uskon ja tiedon korkeisiin taajuuksiin. Murheelliset uskonnolliset virret taas eivät nosta masentunutta ihmistä edes vihan taajuudelle, eli etenkin synkkää, syntiä ja kärsimystä korostavaa  uskonnollista musiikkia on hyvä välttää, sillä se mahdollistaa ihan konkreettisesti vain matalan tunnetilan pysyvyyden, jolloin ilo ihan kirjaimellisesti on mahdollista ”vasta taivaassa”!

 

Vaali siis positiivisia ajatuksia ja tunnetiloja, sillä  korkeassa tunnetilassa  TIEDÄT – ilman mitään epäilyksiä – olevasi oman elämäsi Luoja.

 14.2.2019

Tavoittele tyytyväisyyden tunnetta, älä sitä, mitä sinulta puuttuu – ja saat sen, mitä sinulta puuttuu

Jos ajattelet ja toivot taukoamatta sitä, mitä sinulta puuttuu, niin tunnetaajuutesi on puutteen, ei sallimisen taajuudella. Ja kun taajuutesi on matala, niin vetovoiman laki vetää puoleesi lisää puutetta.

Tavoitteesi ei siis ole ongelmastasi eroon pääseminen – universumissa ei voi yrittää päästä eroon mistään, vetämättä sitä samalla puoleensa – vaan tavoitteesi on korkean tunnetaajuuden tunne: Tyytyväisyys, ilo, hyvä olo. Sillä korkea tunnetilasi toimii magneetin tavoin  suhteessa niihin asioihin, joita sinulta puuttuu.

Tämä lainalaisuus on kaiken inhimillisen ilon – ja myös kaiken inhimillisen kärsimyksen – salaisuus.

Kuljet helpointa polkua elämän virrassa, jos kykenet tuntemaan pyyteetöntä rakkautta, olosuhteista riippumatonta tyytyväisyyttä. Jälkimmäinen EI tarkoita samaa kuin ”sietäminen”, kestäminen tai kärsivällisyyys, jotka värähtelevät matalalla tunnetaajuudella. Olosuhteista riippumaton tyytyväisyys on ajatusten keskittämistä tietoisesti sellaisiin asioihin, joista voit aidosti tuntea tyytyväisyyttä. Eli tunteen tulee olla aito, siis oikeasti korkea tunnetila, jotta vetovoiman laki reagoisi siihen toivomallasi tavalla. Vetovoiman laki ei siis reagoi pelkkiin kauniisiin sanoihin tai teeskenneltyihin tunteisiin.

Harjoittelemalla  tietoisesti oman elämäsi ja muiden ihmisten arvostamista voit saavuttaa tunnetaajuuden, joka on niin vakaasti korkea, että kykenet suhtautumaan kohtaamiisi, inhumillisellä mittapuulla mitattuna suuriinkin vaśtoinkäymisiin, arvokkaina lahjoina. Eli katsot niitä heti ne havaittuasi oman korkeamman minäsi silmin, eli näet niiden tärkeän merkityksen matkalla kohti päämäärääsi, noiden kokemusten näennäisestä negatiivisuudesta huolimatta. Tällöin vetovoiman laki vaikuttaa siten, että kokemasi vastoinkäymiset eivät edes aiheuta sinulle kärsimystä, vaan pikemminkin iloa siitä, että havaitsit tuon tärkeän tienviitan, ja olet nyt paljon lähempänä todellista päämäärääsi – sitä mitä todella haluat.

 

Eli tällöin tavallaan OLET kuin oma korkeampi minäsi, joka näkee kaikista ongelmistasi huolimatta  elämäsi aina ”korkeammasta perspektiivistä”, eli näkee sen kokonaiskuvan ja prosessin, jossa olet etenemässä – täsmälleen oikeassa suunnassa – eikä siis tuijota yksittäisiä ongelmia ja karikoita, joiden kanssa kenties kamppailet juuri nyt.

Sillä kun elät, niin olet aina matkalla johonkin. Ja onnistunut matka voi olla vain sellainen, johon lähdet innoissasi, uusia kokemuksia ja seikkailuja odottaen – et siis peläten jo etukäteen kaikkia mahdollisia ongelmia – vaan luottaen siihen, että selviät kyllä matkastasi ja myös nautit joka hetkestä, jos suhtaudut kaikkeen kohtaamaasi avoimin mielin ja innostuksella.

 

Monella meistä on ajoittain vaikeuksia uskoa siihen, että luomme itse oman todellisuutemme, koska moni ajattelee vastoinkäymisiä kohdatessaan, että ”minä en koskaan aiheuttaisi itse itselleni näin suurta kärsimystä”. Mutta totuus on, että vain ja ainostaan me itse aikaansaamme kaiken ei-toivotun, mitä elämässämme koemme, kohdistamalla ajatuksemme ja tunteemme negatiiviseen, positiivisen sijasta. Valittamalla ja olemalla tyytymättömiä silloin, kun meidän tulisi arvostaa. Murehtimalla puolityhjää lasia, kun voisimme iloita, että lasi on puoliksi täynnä.

 

Pyri siis aina ja joka hetki löytämään juuri meneillään olevasta hetkestäsi arvostamisen aiheita. Mitä tahansa. Siten varmistat, että kuljet toiveidesi virrassa myötävirtaan, ja saavutat sen, mitä haluat, nopeasti ja helposti. Luot todellisuuttasi uudeksi joka ikinen hetki. Jokainen hetki voi siis olla ihmeitä täynnä. Usko omaan luomisvoimaasi.13.2.2019

Rituaalien voima on siinä, että värähtelysi kohoaa, kun luovutat toiveesi konkreettisesti universumin hoidettaviksi

Moni nykyihminen – etenkin länsimaissa – suhtautuu ns. taikuuteen ja rituaaleihin väheksyvästi, koska magiikka liitetään aikaan, jolloin tiede ei ollut kehittynyt kovin pitkälle, ja erilaiset uskomukset olivat tavallisten ihmisten arkipäivään ja käytännön elämään liittyviä asioita. Myös suurten uskontojen kuten kristinuskon hegemonia on vähentänyt tietämystä rituaalien voimasta ja esim. synkronismista, koska vallitseva kristinuskon tulkinta demonisoi kristinuskon ulkopuoliset rituaalit ja magiikan.

Kristinuskon piirissä on kuitenkin tulkittu väärin profeettojen alkuperäinen sanoma, joka koskee ns. taikuutta ja rituaaleja. Ja ongelma liittyy ennen muuta ”jumalan” näkemiseen persoonana, ei siis koko universumia ylläpitävänä voimana, johon kaikki olevainen kuuluu. Eli kun profeetat ovat varoittaneet matalan tunnetaajuuden tunteista, kuten vihasta ja pelosta, jotka luovat elämäämme ei-toivottua, niin kristityt papit ovat – ollessaan itse matalassa tunnetaajuudessa – käsittäneet tämän varoituksen niin, että KAIKKI kristinuskon ulkopuolinen rituaalielämä on ”paholaisen keksintöä”, ja että vain kristinuskoon liitetty, ”persoonallinen jumala”, on kaikkivaltias ja ”oikea”.

Totuus  korkeasta tunnetaajuudesta käsin tulkittuna kuitenkin siis on, että kaikki olevainen universumissa on samaa henkeä, eikä yksikään uskonto omine  tulkintoineen ole parempi tai huonompi kuin toinen. Eivätkä tietenkään myöskään rituaalit ole hyviä tai pahoja sen mukaan, mihin uskontoon tai aatemaailmaan ne liittyvät, vaan korkeassa taajuudessa me kaikki luomme positiivista, negatiivisessa negatiivista.

Toinen uskonnollinen, matalan tunnetaajuuden väärintulkinta on  siis myös  usko persoonalliseen pahaan, jota sitäkään ei ole olemassa. ”Paholainen” on pelkkä matalan tunnetaajuuden manifestaatio, joka voi vaikuttaa vain sellaisen ihmisen elämään, joka siihen uskoo, eli ”pelkää paholaista”. Sillä pelolla luomme aina syitä pelkoon.

Entisajan ”pakanallisiksi” kutsutut ihmiset eivät siis suinkaan ole olleet ”tietämättömiä” universumin lainalaisuuksista, vaikka heillä ei ole ollut modernia tieteellistä tietoa hallussaan, vaan aivan päin vastoin: Heillä on ollut arkielämässä käytössään perimätiedossa kulkenut esoteerinen viisaus, jota nykyajan tieteentekijöiden enemmistö ei puolestaan ymmärrä lainkaan – tai ei halua uskoa siihen, koska koko universumin perusta, eli että kaikki on värähtelyä,  nähdään edelleen ”huuhaana”. Mutta aivan kuten uskontojen harjoittajatkin nykyään joko ymmärtävät hallussaan olevan uskonnollisen tiedon todellisen sanoman, tai eivät ymmärrä sitä – täysin riippuen tulkitsijan tunnetaajuudesta – niin samalla tavalla myös entisajan ihmiset ovat joko luottaneet omaan luomisvoimaansa ja ns. taikuuteen (korkeassa taajuudessa olevat), tai pelänneet sitä (matalassa taajuudessa olevat). Toki myös tieteentekijöissä on jo paljon ihmisiä, jotka ymmärtävät vetovoiman lain ja ihmisen oman luomisvoiman, mutta esim.kvanttifyysikot puhuvat nykyisin ”tavallisista” kvanttifyysikoista, ja toisaalta ”kvanttimystikoista”. Samoin lääketieteessä on tunnettu jo kauan plasebo- ja nosebovaikutus, mutta suurin osa lääkäreistä ei vielä ymmärrä, mistä nämä ilmiöt todella johtuvat.

Tieto vetovoiman laista on tietysti yhtä vanha, kuin universumi itse, mutta ihmiskunta on maapallon värähtelytason kohotessa parhaillaan palaamassa takaisin ikuisen viisauden äärelle, suuren osan ihmiskunnasta elettyä pitkään  ”matalan tunnetaajuuden unessa”.

Mutta miksi rituaalit ja ns. taikuus sitten toimii, sekä hyvässä, että pahassa?

Ns. valkoinen magia on sitä, että kun teemme korkeassa tunnetaajuudessa ollessamme rituaalin, jonka vaikutukseen itse uskomme, niin luovutamme ikään kuin konkreettisesti universumille toiveemme, eli emme ITSE yritä toteuttaa sitä, mikä kuuluu universumin tehtäviin. Yrittäminen on nimittäin aina matalaa taajuutta, ellei se ole inspiroitunutta! Yrittämiseen usein liittyvä toiveikkuuskin värähtelee   alemmalla taajuudella, kuin usko ja tieto.

Eli usko ja tieto ovat sallimisen taajuudella – taajuudella, jossa toiveen manifestaatio voi tapahtua.

Me luomme siis elämäämme omilla ajatuksillamme ja tunteillamme, ja universumi toteuttaa kaikki toiveemme aina välittömästi, korkeassa taajuudessa. Meidän tehtävämme on siis vain ”päästää irti” toiveestamme, eli luovuttaa se korkeamman tietoisuuden toteutettavaksi (”saat sen, mistä luovut”). Rituaaliin uskominen siis mahdollistaa sen, että sallimme tunnetasolla toivomamme asian manifestoitumisen.

Jos esimerkiksi toivot saavasi itsellesi rahaa, niin kokeile hyvin yksinkertaista vesirituaalia: Täytä juomalasi vedellä, kirjoita paperinpalalle tarkasti, millaista rahasummaa toivot, ja aseta paperinpala sitten täyden vesilasin alle. Mikäli uskot, että vedellä on muisti, ja että se voi ”huolehtia” toiveesi toteuttamisesta – ts. voit luovuttaa huolesi veden huomaan – niin  toiveesi toteutuu. Edellytyksenä on siis vain se, etä uskot, että rituaali toimii, ja että todella LOPETAT huolehtimisen, eli sallit tunnetaajuutesi – uskosi seurauksena – kohota.

Myös amuletti, johon olet tietoisesti ”ladannut toiveesi” toimii hyvin toiveidesi kantajana, huolista vapauttavana esineenä – mikäli vain uskot amulettisi voimaan. Kuvittele esimerkiksi, että amuletti on symbolisesti korkeampi minäsi, joka siis huolehtii kaikista toiveistasi sinun puolestasi.

 

Vastaavasti musta magia toimii siksi, että kun ihminen pelkää magiaa, niin hän myös sallii pelkonsa manifesoitua. Siksi esim. entisaikojen agraariyhteiskunnassa on pelätty huonoa karja- tai sato-onnea, ja huonon onnen aiheuttajiksi on uskottu ns. noitia tai ”pahoja henkiä”. Pelko on johtunut siitä, että pelko on usein myös manifestoitunut, sillä pelko on ”toteuttanut itse itseään”. Noituuteen on siis uskottu, koska usko noituuteen on vahvistunut pelon, eli matalan tunnetilan manifestaatioiden seurauksena (itseään toteuttava negatiivinen uskomus).

Kukaan tai mikään universumissa ei kuitenkaan voi vahingoittaa toista ihmistä, ellei tämä ole itsekin matalassa tunnetilassa, eli vaikkapa pelon tunnetaajuudella. Eli musta magia voi toimia vain, jos siihen uskotaan. Samalla tavalla siis myös uskontojen kuvaama ”paha” voi vaikuttaa, jos tällaiseen pahaan uskotaan.

 

Usko siis  olevasi Luoja ja puhdasta positiivista energiaa. Älä pelkää mitään. Usko, että kaikki toiveesi toteutuvat. Luota universumiin, luota omaan korkeampaan minääsi.

 

 

12.2.2019

Menneisyytesi negatiiviset kokemukset eivät vaikuta tunnetaajuuteesi juuri nyt – ellet itse aktivoi niitä

Menneisyytesi negatiiviset kokemukset eivät vaikuta tunnetaajuuteesi juuri nyt – ellet itse aktivoi niitä

Menneisyytesi negatiiviset kokemukset eivät vaikuta tunnetaajuuteesi juuri nyt – ellet itse aktivoi niitä

Paljon täysin turhaa kärsimystä saa aikaan yleinen uskomus siitä, että jos ihminen on kokenut aikaisemmin tässä elämässä – esimerkiksi lapsuudessaan – negatiivisia kokemuksia, niin hän on ikään kuin tuomittu kärsimään kokemuksistaan lopun elämäänsä, ja kantamaan niitä mukanaan taakkana, ja joita on pakko muistella uudelleen ja uudelleen, ja kertoa niistä myös muille ihmisille toistuvasti. Täysin väärä ja paljon kärsimystä aiheuttava uskomus siis on, että ihminen on vaikkapa lapsuuden negatiivisten kokemusten vuoksi ikään kuin ”merkitty” peruuttamattomasti uhriksi, ja että hän ei voi koskaan päästä eroon polttomerkistään, koska haavat ovat liian syviä.

Totuus kuitenkin on, että jos kuka tahansa meistä tuntee juuri nyt negatiivisia tunteita, eli ”tyhjyyttä” sielussaan, niin se on merkki AINOASTAAN siitä, että hän ei juuri NYT ole resonanssissa eli samalla taajuudella oman korkeamman minänsä kanssa. Negatiivisen tunteen ”tyhjyys” kertoo siis vain oman korkeamman olemuksesi ”poissaolosta”, eli siitä, että sinä värähtelet matalammalla tunnetaajuudella, kuin todellinen olemuksesi. Menneisyyden tapahtumat eivät siis saa sinussa aikaan negatiivisia tunteita ja ahdistusta, jos ET muistele niitä.

Se, että sinulla on negatiivsia tunnemuistoja, on kyllä totta, mutta jos jo nuorena ihmisenä olet kyennyt katsomaan kokemaasi korkeamman minäsi silmin, eli arvostamaan ei-toivotun luomaa toivottua – jokainen negatiivinen kokemuksemmehan luo positiivista korkeamman minämme taajuudelle – niin lapsuutesi kokemukset eivät enää aktivoidu tunnetasolla, etkä joudu kantamaan niitä taakkanasi läpi elämän. Nuoren ihmisen on myös yleensä helpompi ”puhdistaa” tunnemuistoja, koska elämänkokemuksia, ja siis myös arvottomuuden tunteita aiheuttavia negatiivisia tunnemuistoja on vähemmän, kuin vanhemmalla ihmisellä.

Tätä tunnemuistojen ”neutralointia” kutsutaan yleensä anteeksiannoksi. Anteeksianto on siis minkä tahansa negatiivisen kokemuksen katsomista oman korkeamman minän silmin. Eli jos joku toinen ihminen on omalla toiminnallaan saanut aikaan jotakin sellaista, josta sinulla on negatiivinen tunnemuisto, niin pääset mieltäsi ”vainoavasta” muistosta eroon näkemällä tuo toinen ihminen hänen todellisena olemuksenaan, eli korkeampana olentona, eli katsomalla hänen korkeampaa minäänsä sinun  oman korkeamman minäsi silmin. ”Jumaluus minussa katsoo jumaluutta sinussa”.

Kuinka sitten olla ajattelematta jotakin menneisyyden tapahtumaa, jos ET ole vielä tietoisesti ja tunnetasolla antanut sitä anteeksi, ja  siksi edelleen usein ajattelet tuota tapahtumaa? Totuus on, että universumissa ei voi koskaan hankkiutua eroon mistään,voimme aina vain vetää tunteita, asioita ja ajatuksia puoleemme. Pyri siis tunnetilaan, jossa taajuutesi on korkea. Syy tunnetilasi kohoamiseen voi olla mikä tahansa, tärkeää ainoastaan on, että olet resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa. Ja kun olet tilassa, jossa ”rakastat koko maailmaa”, niin ajattele sillä hetkellä myötätuntoisesti tuota kokemusta, joka on tapahtunut kauan sitten. Yksikään ihminenhän ei maailmassa koskaan tee toiselle ihmiselle mitään pahaa, ellei hän ole itse tekohetkellä matalassa tunnetaajuudessa, eli ns. uhri ja tekijä ovat aina samalla tunnetaajuudella. Ja ns. pahantekijät ovat myös itse olleet joskus uhrin asemassa. Kukaan ihminen ei siis koskaan ole ”sielultaan” paha, vaan jokainen ihminen on todelliselta olemukseltaan täydellinen sielu, puhdasta positiivista energiaa – siis se, mitä uskonnoissa kutsutaan ”jumalaksi”.

 

Kun tunnemuistosi on näin ”neutraloitu” – eli olet antanut kokemasi sen tekijälle  ns. anteeksi – niin sinulla ei ole enää tarvetta  muistella kokemustasi tai kertoa siitä muille ihmisille. Silloin olet vapautunut tunnemuistostasi. Mutta älä myöskään tietoisesti yritä enää muistella sitä, kertoa siitä ja aktivoida sitä, ollessasi ajoittain negatiivisessa tunnetilassa. Ihminen, joka ei ymmärrä vetovoiman lain vaikutusta, kokee usein -ollessaan syystä tai toisesta matalassa tunnetaajuudessa – voimakasta tarvetta jopa ”kehua” negatiivisilla elämänkokemuksillaan, koska jos tällainen henkilö ei ymmärrä, miksi hänellä on paha olo juuri nyt (ts. hän on vain hetkellisesti erossa omasta korkeammasta minästään), niin hän pyrkii ikään kuin perustelemaan pahaa oloaan, ja hakemaan sille oikeutusta, kertaamalla muistoja negatiivisista kokemuksistaan uudelleen ja uudelleen. Kun menneisyydessä syntyneitä tunnemuistoja näin tietoisesti aktivoidaan, niin vetovoiman laki vetää kertojan puoleen koko ajan lisää ja lisää negatiivisia kokemuksia, jotka puolestaan ylläpitävät hänen jo ennestäänkin negatiivista tunnetilaansa, jne. Tällainen noidankehä kestää pahimmillaan ihmisen koko elämän ajan.

Kaikki negatiiviset kokemukset, tunteet ja ajatukset, ovat luoneet myös tällaisen henkilön korkeamman minän taajuudelle valtavasti positiivista, mutta mikäli tällainen ihminen ei siis vapaudu matalista tunnetiloistaan, niin hän saattaa manifestoida erilaisia ongelmia, sairauksia, onnettomuuksia ja kaikkea mahdollista negatiivista jatkuvana virtana, jolloin tällaisen ihmisen koko identiteetti ja persoona on tavallaan ”olla epäonninen ja paljon kärsinyt”. Ja kaikki koettu kärsimys on kuitenkin koko ajan täysin turhaa, sillä kohdistamalla ajatukset tietoisesti mihin tahansa positiiviseen asiaan, voisi tämä ihminen  hyvin helposti ja nopeasti kääntää elämänsä suunnan täysin päinvastaiseksi, eli aikaansaada vastaavan ”positiivisen noidankehän”.

Sillä koska hän on kokenut ja tuntenut paljon negatiivista, eli luonut korkeamman minänsä taajuudelle valtavasti positiivista, niin myös hänen toiveidensa virta on poikkeuksellisen voimakas. Joten turhan taistelun ja kärsimisen lopettaminen, ja ”kääntyminen myötävirtaan”, on tällaiselle henkilölle itse asiassa helpompaa kuin sellaiselle, joka ei ole kokenut yhtä paljon negatiivisia tunteita, ja jonka toiveiden virta liikkuu siksi verkkaisemmin.

 

Sanonta ”kärsi, kärsi, kirkkaamman kruunun saat” on siis totta siinä mielessä, että luomme negatiivisilla kokemuksillamme aina positiivita. Mutta tarkoitus ei ole, että kärsimme mahdollisimman paljon, ja ”lunastamme palkkion” kärsimyksistämme vasta poistuessamme fyysisestä elämästämme, vaan tarkoitus on, että iloitsemme elämästämme maan päällä. Eli arvostamalla  kaikkea kokemaamme ei-toivottua voimme minimoida kokemamme kärsimyksen, mutta maksimoida samalla itse omilla toiveillamme luomamme ilonaiheet eli elämän runsaat lahjat.12.2.2019

Juuri tämä hetki on suunnattoman arvokas – mitä ikinä teetkin, niin tee se korkeassa tunnetilassa

Juuri tässä hetkessä sinulla on arvokkain aarre, mitä voit koskaan omistaa. Menneisyyttä ei enää ole, ja tulevaisuutesi tulee olemaan juuri sellainen, kuin millaiseksi sen parhaillaan itse tunteillasi ja ajatuksillasi luot.

Pyri siis aina arvostaman nykyhetkeä, etsimään siitä parhaat puolet, täysin riippumatta vallitsevista olosuhteista.

Positiivinen ajattelu ei ole haihattelua, turhaa toiveajattelua, tyhjänpäiväistä haaveilua, vaan sinä ihan konkreettisesti luot todellisuutesi tunteillasi. Sinun oma värähtelytaajuutesi juuri nyt on siis kaikkein kallein omaisuutesi, sillä se mahdollistaa – tai tekee mahdottomaksi – kaiken.

Mikään, mitä teet, koet ja tunnet ei siis ole koskaan merkityksetöntä, vaan aina portti ja polku tulevaan.

Jos esimerkiksi syöt, niin nauti aina kaikesta ruuastasi, arvosta jokaista suupalaa. Sinun ei tarvitse olla KIITOLLINEN ruuastasi, sillä meidän ei tarvitse koskaan olla kiitollisia kenellekään, ei ihmisille eikä ”jumalille”. Kiitollisuus värähtelee matalammalla taajuudella kuin arvostus, samoin kuin empatia on matalamman taajuuden tunne kuin myötätunto. Jos ruuanlaittaja odottaa kiitollisuutta syöjiltä, niin hän on valmistanut ruuan matalassa tunnetaajudessa, uhrautumisen tai katkeruuden tunnetilassa. Niin ruuan valmistajan, kuin sen syöjänkin suurin nautinto lähtee aina pyyteettömästä rakkaudesta ja pyyteettömästä arvostuksesta.

Pyyteettömällä rakkaudella valmistettu ruoka on tekovaiheessa koettujen, korkean tunnetilan inspiraatioiden seurauksena herkullista – ja arvostuksen mielentilassa nautittu ruoka edistää syöjänsä terveyttä, sillä myös elimistösi ravintoaieita vastaanottavat solut ovat arvostuksen mielentilassa tasapainossa.

Ja jos vaikkapa laihdutat, niin älä silti syö ruokaa koskaan syyllisyyden eli itsesyytösten mielentilassa, sillä jos tunnetaajuutesi on matala ja haluat laihtua, niin matala taajuutesi saa aikaan sen, että keskityt ajatukseen ”kaikki ruoka mitä syön, on minulle pahaksi, koska haluan laihtua”. Kun siis YRITÄT laihtua, niin keskityt tunnetasolla siihen, että ”et ole vielä laihtunut”, ja manifestoit siis todellisuudessa laihtumisen epäonnistumista, eli olet korkeintaan toivon, et siis laihtumista manifestoivan uskon taajuudella. Eli matalassa tunnetilassasi vedät puoleesi kaikkea, mitä ET toivo – lisää nälkää, ruuan puutetta, kuviteltua tai todellista kokemusta ylipainosta – eli luot edelleen samaa kehokuvaa, kuin missä parhaillaan tunnetasolla olet.

Et siis laihdu, koska kun kieltäydyt nauttimasta ruuasta, niin värähtelytaajuutesi saa elimistösi hälytystilaan, sinulle tulee syödessäsi vain enemmän nälkä, koska elimistösi ei matalan tunnetaajuutesi takia tulekaan ruuasta kylläiseksi, vaan sillä on ”hätä”, että kaikki ei ole hyvin.

Vertailun vuoksi: Kuvittele henkilö, joka on halunnut laihtua, koska pitää hoikempaa olemusta  itse viehättävänä, eli hän on luonut laihtumisen toiveen korkeamman minänsä taajuudelle. Kun tälllainen ihminen vaikkapa rakastuu, niin hän ei korkeassa tunnetilassaan ”koe nälkää”, sillä korkea tunnetila mahdollistaa hänen toiveensa manifestoitumisen – siis vaikkapa toiveen olla viehättävä ja hoikka rakastetun silmissä. Hänen ei siis tarvitse TAISTELLA laihtuakseen, vaan hän inspiroituu syömään vähemmän, ja kokee silti hyvää oloa, koska hänen tunnetilansa on rakastumisen seurauksena korkea. Kaikki onnellisuuden kokemuksemmehan johtuvat aina pelkästään omasta kulloisestakin tunnetilastamme, mitään muuta ”onnea” ei ole maailmassa koskaan olemassa.

Kyse ei ole siitä, että ihminen ei voisi rakastua tai kokea rakkautta laihtumatta, vaan kyse on kunkin ihmisen omista toiveista, jotka toteutuvat siis korkeassa tunnetilassa.

Kaikki perinteiset häärituaalit esimerkiksi pohjautuvat alunperin vetovoiman lain ymmärtämiseen: Häissä tarjotaan paljon herkullista ruokaa, koska jo muinoin on ymmärretty, että runsaasta ruuasta nauttiminen vetää puoleensa runsautta ja ruokaa vastavihittyjen, ja myös häävieraiden elämään. Sormukset ovat olleet mahdollismman arvokasta metallia, kuten kultaa, jotta liitostakin tulee sormusten arvostamisen myötä ”arvokas” ja onnistunut. Hääparille annettavat lahjat symbolisoivat myös rikkauden ja runsauden toiveiden manifestaatioita. Monissa kulttuureissa häihin liittyy myös ihan konkreettista rahan ”kylvämistä” – vertauskuvana siis sille, että raha ei lopu, vaikka sen ”laittaisi kiertämään”, päin vastoin. Astioiden rikkominen joidenkin kulttuurien häissä on myös ollut rituaali, jonka on niin ikään uskottu tuovan onnea ja rikkautta tuoreeseen liittoon. Pohjimmiltaan siksi, että jos on ”varaa rikkoa astioita, niin niitä riittää aina”, eli ajatuksena siis on, että puutetta on olemassa vain, jos sitä tunnetasolla manifestoi. Universumi itsessään  on aina loputon aarreaitta ja runsaudensarvi.

Häärituaaleilla on pyritty luomaan sekä materiaalista menestystä, että ”lapsirikkautta”, eli hedelmällisyyttä. Häissä esitettävä, usein rytkimäs musiikki sekä tanssi kohottaa tunnetilaa ja mahdollistaa symbolisesti – ja myös konkreettisesti – alkaneen liiton onnellisuuden. Samoin häämatkan tarkoituksena on ollut ”aloittaa iloinen yhteinen matka”, sillä ilo matkan alkaessa mahdollistaa ilon myös matkan edetessä.

Rituaalien tiedostettu merkitys on saattanut aikojen saatossa ihmisten mielissä muuttua, mutta pohjimmiltaan kyse on siitä, että ihmiskunta on intuitiivisesti ja myös konkreettisesti ymmärtänyt  jo muinoin vetovoiman lain universumia ylläpitävän voiman. Monissa uskonnoissa on myöhemmin ”demonisoitu” esim. tunnetilaa kohottava rytmikäs musiikki, juhliminen,  tanssiminen, iloisen ”holtiton” suhtautuminen rahaan ja ruokaan, mutta tämä johtuu esim. kristinuskossa profeetan alkuperäisen sanoman väärinymmärtämisestä, joka on tapahtunut tulkitsijoiden ollessa itse matalassa tunnetaajuudessa.

Monien uskontojen ongelma on siinä, että niissä keskitytään ”pahan torjumiseen” sen sijaan, että pyrittäisiin ”sallimaan hyvää”. Universumssa ei nimittäin voi vastustaa mitään, vetämättä sitä samalla puoleensa. Siksi monen uskovaisen kokemus on, että ”jumala rankaisee syntistä”, ja että autuus ja ilo odottaa meitä vasta ”taivaassa”. Todellisuudessa jokainen meistä voi rangaista tai ilahduttaa vain itse itseään. Ja voimme milloin tahansa luoda taivaallisen olotilan itse itsellemme – omaan maalliseen elämäämme, tässä ja nyt.9.2.2019

Menestys on kulkemista kohti todellista minääsi, eli kaikkea sitä, mitä olet korkeamman minäsi taajuudelle luonut

Menestys elämässä on sitä, että olemme menossa kohti omaa laajentunutta itseämme. Luominen eli laajentuminen – eli unelmointi ja toivominen –  ei koskaan pääty, mutta voimme tuntea tyydytystä ja onnellisuutta, ja kokea menestystä, mikäli tunnetilamme on korkea. Tällöin olemme siis resonanssissa  korkeamman minämme kanssa. Eli kuljemme ”helpointa polkua” kohti kaikkea sitä, mitä olemme toivoneet, ja siis toiveillamme jo valmiiksi luoneet.

Laajentunut minämme” on siis todellinen olemuksemme. Se ”minä”,  ja se fyysinen todellisuus, jota elämme todeksi juuri nyt, on siis ”vanha totuus”, menneisyyden todellisuus. Todellinen, nykyhetken todellisuus on se laajentunut todellisuus, jonka lukemattomat toiveemme siis ovat jo luoneet, mutta jota emme vielä ole fyysiseen elämäämme manifestoineet.

Jos ajattelemme menestystä inhimillisestä näkökulmasta, niin monelle meistä menestys  tarkoittaa esimerkiksi pelkkää taloudellista ja materiaalista menestystä, tai menestystä esimerkiksi sosiaalisesti – sitä, että jollakulla on paljon ystäviä ja tuttavia. Mutta todella moni tässä mielessä ”menestynyt” ei kuitenkaan tunne onnellisuutta, eli onkin matalassa tunnetaajuudessa, kaikesta rikkaudestaan ja suosiostaan huolimatta. Eli ei ole pelkkä klisee sanoa, että rikkaus ei  tuo onnea, eikä rahalla voi ostaa rakkautta. Rikkaus ei siis TAKAA onnea. Rikas ihminen voi kyllä olla  todella onnellinen, mutta rikas voi olla myös todella onneton, riippuen  täysin siitä, arvostaako hän itseään ja kaikkea mitä on luonut, vai ei. Samoin ihminen, jonka ei tarvitse elää yksin, ja jolla on paljon  läheisiä ja muita ihmisiä ympärillään, voi tuntea itsensä todella onnettomaksi ja yksinäiseksi – mikäli hän ei arvosta muita ihmisiä, ei läheisiään, eikä myöskään itseään.

Todellinen menestys on siis kulkemista ”toiveidesi suuntaan”, myötävirtaan, arvostamalla nykyhetkeä. Sillä jos arvostat elämääsi ja itseäsi juuri nyt, niin vedät puoleesi arvostamisen aiheita myös tulevaisuuteesi. Mutta jos odotat ”saavutavasi menestyksen ja onnen huomenna”, eli olet matalassa tunnetilassa ja pyrit olemaan kärsivällinen, niin vedät puoleesi vain lisää kokemuksia, jotka pakottavat sinut olemaan kärsivällinen.

Pyri siis tuntemaan unelmasi todeksi juuri nyt, ja iloitse kaikista niistä suurenmoisista asioista, joita olet omilla toiveillasi luonut – ja alat manifestoida eli saavuttaa unelmiasi, yhden kerrallaan, mutta jatkuvana, riemukkaana virtana.9.2.2019

Usko on korkea tunne, johon ei tarvita uskontoja. Tieto on ajatus, joka on resonanssissa korkean tietoisuuden kanssa

Kuvittele ihminen, joka on kasvanut jonkin tietyn uskonnon vaikutuspiirissä. Hän on oppinut ”turvautumaan” niihin oppeihin ja sääntöihin, joita oman uskonnon ns. pyhässä kirjassa lukee. Hän on mahdollisesti myös kokenut ”uskonnollisia tunteita”, eli ajatellessaan ”jumalan rakkautta”, luovuttaessaan itsensä ”jumalan huomaan”, on  hänen tunnetaajuutensa  kohonnut. Hän siis pitää kokemaansa korkeaa, euforista tunnetilaa ”todisteena” siitä, että juuri hänen oman uskontonsa opetus on ainoa oikea – ja että kaikkien muiden uskontojen opetukset ovat siis vastaavasti vääriä, koska hänen oma uskontonsa opettaa, että on vain ”yksi jumala” ja ”yksi totuus”.

Tällainen ”uskossa” oleva henkilö ei kuitenkaan ota huomioon  sitä – tai ei halua uskoa – että myös kaikki muut maailman ihmiset, uskonnosta tai aattetaustasta täysin riippumatta, kokevat usein elämäsään aivan samankaltaisia, korkean tunnetaajuuden tunteita.

Jos tällainen henkilö lukee oman uskontonsa ns. pyhää kirjaa, ja tuntee jotain kohtaa lukiessaan negatiivisia, eli matalan tunnetaajuuden tunteita, niin hän ei useimmiten kuitenkaan luovu uskostaan, vaan selittää tuntemuksensa muille uskovaisille niin, että ”jumala koettelee” häntä. Vaikka uskova ihminen siis on saanut selvän viestin omalta korkeammalta minältään siitä, että tuo tietty pyhään kirjaan kirjoitettu asia (esimerkiksi kertomus ”vihaisesta ja rankaisevasta jumalasta”) ei ole resonanssissa universumin totuuden kanssa, niin uskova ei kuitenkaan halua luopua uskostaan, koska se korkea tunne, jonka hän on saman uskonnon piirissä kokenut, on ollut niin voimakas. Hän siis TURVAUTUU tiettyyn uskontoon, sen sijaan, että turvautuisi omaan sisäiseen tietoonsa. Uskonnollinen tunne, jota käytetään jonkin tietyn uskonnon totuuden todisteluun,  on siis ”tilannetodiste”, joka todistaa kyllä oman itsensä, eli korkean tunnetaajuuden olemassaolon – mutta uskonnosta, johon tämä tunne yhdistetään, tuo tunne ei kerro mitään.

Uskonnollinen euforia ei siis ole todiste esimerkiksi siitä, että on olemassa ”isä jumala”, jolla on kaikki valta maailmankaikkeudessa, vaan euforinen tunne on todiste korkeasta tietoisuudesta, puhtaasta positiivisesta energiasta, jossa ei ole resistanssia. Se, kutsutaanko tätä tietoisuutta ”jumalaksi”, ”suureksi maailmanhengeksi”, ”rakkaudeksi” tai ”Kaikeksi Mikä On”, on toisarvoista. Korkea tunnetila on kuitenkin totta jokaiselle, joka sen on itse kokenut, henkilön omasta aatemaailmasta täysin riippumatta.

Monet uskonnolliset ihmiset haluavat myös korostaa, että he eivät seuraa ”uskontoa”, vaan ”ovat uskossa”. Mutta mikäli ”uskossa oleminen” tarkoittaa tietyn uskonnollisen tekstin – usein jo hyvin kauan sitten kirjoitetun – hyväksymistä absoluuttisena totuutena, niin kyse on ihmisen luomasta uskonnosta, eikä siis luottamuksesta ennen muuta oman sisäiseen tietoon. Ns. henkinen tietohan on ihmisen luomalla kielellä aina ilmaistava vertauskuvin, silllä se ei ole ”tästä maailmasta”. Ja se, miten nuo vertauskuvat ymmärretään, riippuu aina vastaanottajan omasta tunnetaajuudesta.

Esimerkiksi kristittyjen Raamattu on kirja, jonka Uuteen testamenttiin on kirjattu korkeassa tunnetilassa suuren osan elämästään eläneen profeetan eli Jeesus Nasaretilaisen opetuksia. Mutta Jeesus itse ei koskaan kirjoittanut omia opetuksiaan muistiin, eli kaikki hänen opetustensa tulkinnat ovat muiden ihmisten muistiin kirjaamia. Eli paitsi, että jokaisen Raamattua lukevan oma tunnetila eli taajuus vaikuttaa tekstin sisällön ymmärtämiseen, niin myös Raamatun kirjoittajien, tulkitsijoiden, editoijien ja kääntäjien tunnetila on vaikuttanut suuresti Raamattuun teoksena, siis sen sisältöön. Sanonta ”lukee kuin Piru Raamattua” pätee siis myös itseään hartaina uskovina pitäviin, mikäli uskovalla on voimakas tarve korostaa olevansa itse ”oikeauskoinen”, ja että kaikki muut maailman ihmiset ovat ”vääräuskoisia”. Jokaisella maan päällä elävällä ihmisellä on kuitenkin oma korkeampi minä, korkea tietoisuus, jolta hän saa milloin tahansa ns. totuudesta saman tiedon, kuin mitä esimerkiksi edellä mainittu profeetta Jeesus aikanaan opetti. Tunneresonanssi, eli jonkin asian ”todeksi tunteminen”, on kuitenkin paras tapa tutkiskella henkisiä asioita, sillä olemme vapaita vain silloin, kun luotamme omaan itseemme, emme siis ole kenenkään uskonnollisen auktoriteetin,  tai minkään oppijärjestelmän ”vallassa”.

Moni oman korkeamman minänsä ohjauksen itse sisäistänyt kysyy, kuinka tunneresonanssista ja vetovoiman laista voisi kertoa muille ihmisille. Vastaus on, että vain sellainen, joka on itse valmis vastaanottamaan tiedon, myös sisäistää sen. Eli emme voi koskaan opettaa mitään asiaa ihmiselle, joka ei ole vastaanottavainen. Sillä jos tiedon vastanottaja ei ole tiedon kansa samalla taajuudella, niin hän vastustaa tietoa, ja hänen tunnetilansa laskee entisestään, eikä hän myöskään silloin voi ymmärtää saamaansa korkean tietoisuuden tietoa. Siksi vetovoiman laista tulee kertoa muille ihmisille ainoastaan siten, että säilyttää oman korkean tunnetaajuutensa. Uskonnollisen ”käännyttäjän” tunnetaajuus on matala, eli hän laskeutuu itse oman korkeamman minänsä taajuudelta alas, eikä siinä tilasa siis edes KYKENE välittämään totuutta.

Ironisesti moni kristitty lähetyssaarnaaja on ollut luultavasti matalammalla tunnetaajuudella, kuin vaikkapa käännytettävänä olevan alkuasukasheimon shamanismia harjoittavat jäsenet. Mutta ”tuomiopäivällä” ja ”helvetillä” pelottelemalla on saatu käännytettyä paljon ei-kristillisiä ihmisiä kristinuskon kannattajuksi, sillä pelottelija ja pelkääjä ovat keskenään samalla tunnetaajuudella, eli ”samassa todellisuudessa”.

Kristinusko ei ole sen ”huonompi” uskonto, kuin shamanismikaan, mutta muiden uskontojen väittäminen vääräksi on aina lähtöisin matalasta tunnetaajuudesta. ”Oikea usko” voi siis aina olla vain jokaisen ihmisen oma henkilökohtainen tunne, ei koskaan ulkoapäin annettu.8.2.2019

Pelon tunne ruokkii pelkoa – vapaudut kaikista peloistasi luottamalla aina universumin huolenpitoon

Suuri osa inhimillisistä kärsimyksistämme johtuu pelosta. Pelko on negatiivinen tunne, jonka pohjalla on väärä uskomus omasta voimattomuudestamme, siitä, että emme ole arvokkaita ja kaikkivoipia, että emme voi hallita itse omaa elämäämme. Että olemme ”olosuhteiden uhreja”.

Pelko on kuitenkin aina ja poikkeuksetta ”väärä tunne”. Pelko siis tarkoittaa, että korkeampi minämme on täysin eri mieltä kanssamme silloin, kun pelkäämme.Pelko kertoo,että  mitään pelättävää ei ole. Korkeampi minämme kyllä jatkuvasti inspiroi meitä välttämään vaaratilanteita esim. liikenteessä, mutta emme useimmiten edes havaitse tätä vaistonvaraista ohjausta.

Negatiivisten kokemusten ja tunteiden tarkoitus on laajentuminen, eli se, että  saamme mahdollisuuden valita ei-toivotun sijasta toivotun, eli pääsemme vastoinkäymisistä yli valitsemalla negatiivisiakin kokemuksia kokiessamme korkean tunnetilan, matalan tunnetilan sijaan. Me siis ikään kuin ”neutraloimme” negatiiviset kokemukset suhtautumalla niihin positiivisesti, ja luottamalla siihen, että universumi hoitaa kaikki huolemme pois päiväjärjstyksestä, jos annamme universumille siihen vain mahdollisuuden.

Kokemamme kontrasti eli vastoinkäymiset siis luovat selkeyttä valintoihimme, toimivat tienviittoina: ”Älä kulje tähän suuntaan, tällä polulla vedät puoleesi lisää negatiivista, valitse siis helpompi polku, korkeampien tunteiden taajuus!”

Ei-toivottu luo siis elämäämme laajentumista, negatiivinen luo aina positiivista korkeaan taajuuteen, eli laajentuminen kuuluu elämään. Hyväksy siis pelkosi ”vain tunteena”, negatiivisen tunnetaajuuden ilmaiseimena, ja arvosta sitä –  katsomalla pelkoasi korkeamman minäsi silmin. Pelkosi kokemisen kautta kerrot universumille, mitä et halua. Negatiiviset kokemukset siis kuuluvat elämään, mutta meidän ei tarvitse KÄRSIÄ negatiivisista kokemuksistamme, eli jäädä negatiiviseen tunnetilaan.

Vastoinkäymiset luovat myös elämäämme vapautta, sillä sinulla on siis aina mahdollisuus itse valita, miten suhtaudut esim. pelottavaan asiaan. Negatiivinen tunteesi antaa sinulle siis mahdollisuuden kontrolloida elämääsi, ja mahdollisuus hallita elämääsi luo vapautta. Oma tunnetaajuutesi on nimittäin yli päätään AINOA asia, jota voit elämässäsi hallita. Et voi koskaan hallita muita ihmisiä ja maailmaa ympärilläsi, mutta hallitsemalla omaa tunnetilaasi päätät, mitä sinulle itsellesi maailmassa tapahtuu. Sillä vain sinä itse luot oman todellisuutesi, muut ihmiset luovat omansa.

Maailmassa on todella paljon asioita, joita emme voi kontrolloida, mutta joita luulemme olevan tarpeen kontrolloida. Ja kun yrität kontrolloida näitä asioita, niin sinulla on paha olla, koska tunnetaajuutesi on negatiivinen: Yrität hallita  elämääsi pelolla ja epävarmuudella. Jos TODELLA haluasit hallita noita asioita, niin sallisit tunnetaajuutesi kohota, ja luovuttaisit huolesi universumin, siis korkean tietoisuuden,  hoidettaviksi.

Otamme esimerkiksi vakuutuksia siksi, koska pelkäämme ”pahinta”. Mutta emme tarvitse vakuutuksia, jos emme pelkää. Jos siis luopuisimme pelostamme, emme loisi tilanteita, joiden korjaamiseen tarvitsemme vakuutuksia. Moni ihminen sanoo onnettomuuden tapahduttua, että ”olipa hyvä, että minulla oli edes vakuutus” – ymmärtämättä, että hän on itse ajatuksillaan ja negatiivisilla tunteillaan luonut onnettomuuden, johon tarvitsi vakuutusta.

Kun siis tunnet pelkoa, olet negatiivisessa tunnetilassa, ja vedät puoleesi lisää negatiivisia, eli ei-toivottuja kokemuksia. Siksi ”pelko ruokkii pelkoa”, pelko luo aiheita pelkoon. Kokemamme pelottava tilanne ei siis ole todiste siitä, että pelko oli aiheellinen, vaan pelottava tilanne syntyy, koska pelkäämme. Pelko on siis pitkittyessään aina järjetön tunne, sillä jos olet vaarassa etkä pelkää, niin korkeampi minäsi kyllä auttaa sinua välttämään vaaran, tai selviämään siitä.

Meille ihmisille kehittyy  myös usein täysin ”järjenvastaisia” pelkoja, jos olemme paljon negatiivisesa tunnetilassa, masentuneita ja stressaantuneita. Pelkäämme etukäteen sellaisiakin asioita, joista ei ole elämässämme merkkiäkään: Pelkäämme rikkovamme sääntöjä, joista meillä ei ole tietoakaan. Pelkäämme menettävämme jotakin meille arvokasta, koska aiemminkin on käynyt niin (negatiivinen pelkouskomus). Pelkäämme, että joku tekee meille pahaa, koska maailmassa on uskomuksemme mukaan paljon pahoja ihmisiä.  Pelkäämme, että olevamme arvottomia, kyvyttömiä, muiden ihmisten tai ”kohtalon” armoilla, että olemme huono-onnisia. Ja pelkäämme kuolemaa. Kuolemassa ei ole kuitenkaan siinäkään koskaan mitään pelättävää, sillä kuolemaa ei ole olemassa. Palaamme fyysisen elämämme päättyessä välittömästi korkeaan tunnetilaan, jossa suurin osa meistä -olemuksestamme – on tälläkin hetkellä (korkeampi tietoisuus meissä).

Kaikki tällaiset ”keksityt”  pelot ovat täysin turhia, sillä pelon tunne kertoo siis ainoastaan siitä, että oma korkeampi minäsi ei tunne pelkoa puolestasi.

Tunne siis joka hetki oma voimasi ja oma arvosi, ja elä rohkeasti ilman pelkoa. Luota universumin huolenpitoon. Olet turvassa, aina!7.2.2019

Älä tuskaile, miten ja milloin toiveesi toteutuu – mahdollistat manifestaation ajattelemalla, MIKSI toivot juuri sitä

Jos olet ahdistunut ja kärsimätön, niin toiveesi ei voi toteutua. Taajuutesi on kärsimättömänä ollessasi paljon matalampi, kuin silloin, kun tiedät, uskot ja tunnet toiveesi jo OLEVAN todellisuutta. Kärsimättömänä asetut siis itse oman toiveesi esteeksi.

Jos siis pohdit ja tuskailet, miten, milloin ja kenen toimesta harras toiveesi tulee vihdoin toteutumaan, niin et voi saavuttaa toivettasi, koska et tiedä vastauksia kysymyksiin, joihin etsit kuumeisesti vastauksia. Et siis voi tunnetasolla uskoa ja tuntea toiveesi toteutumisen olevan  mahdollinen, koska  toiveesi toteutumisprosessiin liittyy noita avoimia kysymyksiä. Ja tämä tunnetason epäusko saa aikaan vastustuksen eli resistanssin, eli toiveesi toteutumisen esteenä olevan matalan värähtelytaajuuden.

Kuinka sitten edesauttaa hartaan toiveesi toteutumista ja saavuttaa oikea, korkea tunnetaajuus, jos toiveesi edelleen ”loistaa poissaolollaan”, eli koet voimakkaasti toiveesi puutteen, etkä siis matalan tunnetaajuutesi vuoksi tunne sen jo olevan olemassa? Kaikki toiveemmehan ovat olemassa välittömästi, kun niitä toivomme, mutta jotta voimme kokea ne todeksi myös fyysisessä elämässämme, niin taajuutemme täytyy kohota ”uskon taajuudelle”. Meidän täytyy siis ihan konkreettisesti ”vaihtaa kanavaa”.

 

Avain unelmiemme manifestaatioihin on ajatustemme fokusoimisessa sellaiseen, johon voimme jo valmiiksi uskoa, ei siis ratkaisemattomiin kysymyksiin ”miten, kenen toimesta, milloin?”. Toisin sanoen: Mieti, MIKSI haluat sitä mitä haluat. Sillä vastauksen tähän kysymykseen tiedät varmasti, ja voit siis myös uskoa siihen aidosti tunnetasolla.

Lue edellinen lause vielä kerran uudelleen. Juuri tuossa tunnetason TIEDOSSA on tietoisen luomisen avain. Ja juuri siksi kyky unelmoida ”haltioituneesti” on niin olennaista silloin, kun toivomme jotakin.

Miksi haluan ystäviä? Koska ystävien seurassa on mukava vaihtaa ajatuksia, harrastaa, pitää hauskaa. Pyri tuntemaan, miltä tuntuu olla hyvien ystävien seurassa.

Miksi haluan mukavan työpaikan? Koska mukavassa työpaikassa on inspiroivaa työskennellä, koska mukava työ saa tunnetilani kohoamaan, työskentelen innokkaasti ja tehokkaasti, ja saan työstäni myös palkkaa, innostukseni aikaansaamien hyvien tulosten vuoksi ehkä myös palkankorotuksen.

Miksi haluan saada rahaa? Koska raha lisää vapauttani, pääsen matkustamaan, kokemaan uusia elämyksiä, voin ostaa haluamiani tavaroita, nauttia hyvistä ruuista ravintolassa. Jos minulla on rahaa, voin toteuttaa monia unelmiani juuri nyt, eikä minun tarvitse ottaa lainaa, jonka takaisinmaksu aiheuttaisi minulle huolia.

 

Jos sinulla on hyvä olla silloin, kun unelmoit, niin toiveesi manifestaatio on lähellä. Älä siis keskitä ajatuksiasi asioihin, joihin sinun on juuri nyt vaikea tai mahdotonta uskoa. Universumi on kyllä kuullut toiveesi, älä huolehdi. Jos toiveidesi tarkkojen yksityiskohtien ajatteleminen aiheuttaa sinussa ahdistusta, niin haaveile yleisemmällä tasolla.

 

Jos olemme tottuneet uurastamaan ja kamppailemaan paljon elämässämme, niin teemme helposti myös tietoisesta luomisesta raskasta uurastusta, jolloin luomistyömme hidastuu ja vaikeutuu. Tavoittele siis aina korkeaa tunnetta, oli korkean tunteesi syy mikä tahansa. Suhtaudu elämään kevyemmin, mahdollisuutena, leikkikenttänä. Elämä ei ole velvollisuus, eikä raskas urakka, elämä on iloinen huviretki. Nauti siitä.5.2.2019

Voit milloin tahansa muuttaa epäonnistumisen onnistumiseksi – keskittymällä negatiivisten ajatusten sijasta positiivisiin

Jos olet omasta mielestäsi epäonnistunut jossakin asiassa, niin syyttämällä itseäsi tuosta epäonnistumisesta varmistat vain epäonnistumisen jatkumisen. Samoin jos syytät jota kuta toista ihmistä tai olosuhteita epäonnistumisestasi, niin  vetovoiman laki tarjoaa sinulle jatkossakin vain epäonnistumisen, syyllisyyden ja syyttämisen, ahdistuksen ja pelon kokemuksia. Lopeta siis negatiivisen tarinasi kertominen NYT. Sillä, mitä on tapahtunut menneisyydessä – vaikkapa vain hetki siten –  ei ole mitään merkitystä, sillä joka ikinen hetki elämässäsi on konkreettisesti ”puhdas taulu”, ja voit siis joka hetki valita, kuljetko helpointa tietä myötävirtaan, vai kamppailetko kärsimystä tuntien väärään suuntaan eli vastavirtaan.

 

Jos sinulla ei ole juuri nyt tarpeeksi rahaa maksaa laskujasi, niin tuntemalla negatiivisia tunteita – pelkoa, ahdistusta, syyllisyyttä tai vihaa itseä tai muita kohtaan – tilanteesi tulee vain pahenemaan. Negatiivisten tunteiden ja ajatusten sijaan  voit eliminoida ajatusmelusi eli meditoida, sillä meditaatiossa tunnetaajuutesi kohoaa automaattisesti, jolloin korkeampi minäsi pääsee ohjaamaan sinua inspiraation kautta kohti ratkaisua. Jos olet liian hermostunut meditoidaksesi, niin muistele aikaa, jolloin taloudellinen tilanteesi EI ollut  yhtä vaikea, kuin juuri nyt. Voit myös arvostaa muita asioita elämässäsi, eli ajatella  asioita, jotka tuottavat sinulle iloa. Sillä et yksinkertaisesti pysty ajattelemaan ja tuntemaan kahta asiaa – ahdistustasi ja arvostustasi – yhtä aikaa. Jos tilanteessasi on osallisena muita ihmisiä, niin voit arvostaa heitä ja heidän positiivisia puoliaan, tukeaan  ja apuaan.Voit arvostaa terveyttäsi, hyviä ominaisuuksiasi, taitojasi, tavaroita jotka omistat ja joista pidät, lemmikkieläimiäsi, kohtaamiasi ystävällisiä ihmisiä, kotiasi…tai voit katsoa hauskan elokuvan tai kuunnella musiikkia, joka kohottaa mielialaasi, ja joka saa sinut uhnohtamaan negatiiviset asiat ja tunteet edes vähäksi aikaa.

 

Olennaista on siis vain se, että et juuri NYT  anna negatiivisille tunteille ja niiden vetovoiman lain vaikutuksesta kehittyvälle negatiiviselle tapahtumaketjulle valtaa ja ”voimaa”. Sillä keskittymällä mihin tahansa positiivisiin asioihin elämässäsi tunnetaajuutesi siis kohoaa, ja vetovoiman laki alkaakin vetää puoleesi positiivisia ajatuksia ja kokemuksia, negatiivisten sijasta. Eli syntyykin positiivinen tapahtumaketju, ”positiivinen noidankehä”.

 

On tärkeää muistaa, että luot siis todellisuuttasi KOKO AJAN. Jos joku ongelma pysyy elämässäsi hyvin pitkiä aikoja, eli edistystä ei tunnu tapahtuvan, niin kyse on vain siitä, että luot negatiivisten uskomustesi ja tunteidesi takia koko ajan samaa, vaikka joka hetki siis todellakin luot uudeksi omaa todellisuuttasi.

 

Jos vaikeat ja ei-toivotut olosuhteet elämässäsi ovat jatkuneet jo hyvin pitkään, niin voit toisaalta myös onnitella itseäsi: Kaikki negatiiviset kokemuksesi ovat nimittäin luoneet korkeamman minäsi taajuudelle aivan vastaavan määrän positiivista, siis toivottua. Eli jos vaikkapa olet jo pitkään kärsinyt rahan vähyydestä, niin olet korkeamman minäsi taajuudella eli ”todellisessa” todellisuudessa miljonääri. Sillä se, minkä koet todeksi fyysisessä elämässäsi juuri nyt, on menneisyyttä, eli todellinen todellisuutesi on siis ne luomukset, jotka olet luonut korkeaan värähtelytaajuuteen. Se, että et ole vielä sallinut itsellesi noita asioita, ei tee niitä yhtään vähemmän todellisiksi.

 

Mitä enemmän olet siis kokenut elämässäsi vaikeuksia ja negatiivisia tunteita, niin sitä ”fantastisemman tarinan” olet itsellesi luonut. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin kääntää veneesi myötävirtaan, eli keskittyä positiivisiin ajatuksiin ja tunteisiin, vetovoiman laki johdattaa sinut valtavalla voimallaan kohti toiveitasi. Ainoa asia, joka sinun tulee huomioida on, että positiiviset tunteesi ovat aitoja, eli että todella tunnetasolla tunnet niitä. Pelkät positiiviset sanat eivät siis riitä, universumi vastaa aina tunteisiimme, ei pelkkiin sanoihin. Siksi, jos ongelmasi on ollut olemassa jo pitkään, etkä oikein enää jaksa uskoa ongelmasi ratkeamiseen, niin etsi arvostuksesi ja ilosi aiheet muilta elämänalueilta, kuin mihin ongelmasi liittyy. Näin et aktivoi ongelmaasi liittyviä negatiivisia tunnemuistojasi, jotka laskisivat tunnetaajuuttasi.

 

Vetovoiman laki ei siis ole mikään ”kostonhimoinen tai ankara” voima, tai ”jumala”, joka tuomarin lailla arvioisi meidän ansioitamme tai virheitämme, syntejämme tai hyveitämme, arvokkuuttamme tai arvottomuuttamme, vaan vetovoiman laki on aina täydellisen oikeudenmukainen. Ja vetovoiman laki on meidän omassa elämässämme vain meidän käytössämme ja hallinnassamme, ei kenenkään muun. Meillä on siis oman elämämme suhteen KAIKKI valta ja vastuu. Me olemme Luojia, kaikkivoipia. Ja aina mittaamattoman arvokkaita, todelliselta olemukseltamme puhdasta positiivista energiaa.3.2.2019

Se, että olet toivonut jotain asiaa kauan ei tarkoita, että toiveesi ei voi toteutua – oma matala tunnetaajuutesi on toiveesi ainoa este

Jos olet toivonut jotain asiaa kauan, eikä se ole toteutunut, niin vain sinä itse olet toiveesi toteutumisen esteenä. Eli joko et ole itse sallinut toivettasi itsellesi, eli olet yrittänyt liikaa, ja siten negatiivisessa tunnetilassasi keskittynyt itse asiassa toiveesi toteutumattomuuteen – TAI et todellisuudessa ole koskaan halunnutkaan sitä, mitä toivot.

Jos toiveesi on jotain sellaista, jota todella toivot, niin se, että olet odottanut toivettasi kauan,ei tarkoita, että toiveesi toteutumismahdollisuudet olisivat edellleen huonot, vaan aivan päin vastoin. Mitä kauemmin olet jotakin asiaa toivonut, niin sitä enemmän energiaa toiveeseesi on latautunut, ja sitä kiihkeämmin etenee toiveesi virta.

Vaikka toisaalta: Kun olet kerran – kenties jo kauan sitten – toivonut jotain asiaa, niin se on jo toiveesi ensi kertaa esittäessäsi ollut olemassa korkeamman minäsi taajuudella. Olet toiveesi esittämisen jälkeen voinut kyllä muuttaa toivettasi, jolloin toiveesi on muovautunut uudeksi, ”päivitetyksi”  versioksi myös korkeamman minäsi taajuudella, eli  sinulla on elämässäaina aina mahdollisuus myös ”muuttaa mieltäsi”. Olet ikään kuin kuvanveistäjä, joka muovaa taideteosta mieleisekseen – mutta jonakin päivänä taideteos on kuitenkin lopullisesti valmis, ja voit aloittaa jälleen uuden taideteoksen suunnittelun. 

Jos toivot asioita, joihin liittyy muita ihmisiä, niin myös noiden muiden ihmisten vapaa tahto vaikuttaa toiveesi toteutumiseen. Mutta samalla kyse on aina myös sinun toiveesi ”todellisesta” luonteesta. Jos olet toivonut vaikkapa parisuhdetta jonkun tietyn ihmisen kanssa, niin olet luultavasti toivonut myös saavasi vastarakkautta tuolta toiselta ihmiseltä, et siis parisuhdetta ilman rakkautta. Jos toiveesi juuri tästä parisuhteesta ei toteudu, niin se johtuu siitä, että parisuhteesi juuri tuon henkilön kanssa ei OLISIKAAN ollut toiveesi mukainen, etkä siis olisi saanut toiveidesi mukaista rakkautta juuri tuolta henkilöltä. Tai unelmiesi puoliso olisi todellisuudessa paljastunut aivan erilaiseksi, kuin millaiseksi olit hänet itse kuvitellut. Mutta sydämesi todellinen toive tulee kuitenkin toteutumaan, eli toive rakastetun löytämisestä, mikäli uskot unelmaasi. Universumin suunaton viisaus löytää sinulle juuri toiveidesi mukaisen puolison, jonka kanssa saat kokea kaikkea siä, mitä olet toivonut – jos siis vain olet luottavainen ja uskot, että unelmasi on mahdollinen.

Ei siis ole mitään ongelmaa siinäkään, jos sinusta tuntuu, että et edes oikein tarkalleen itsekään tiedä, mitä  haluat, ja mitä elämältäsi toivot. Sillä olet oman elämäsi aikana syöttänyt universumille ja korkeamman minäsi taajuudelle koko ajan  yksityiskohtaista ”dataa”, jonka universumin ”supertietokone” prosessoi todellisiksi toiveiksesi – ja luovuttaa sinulle toiveesi heti, kun olet valmis kunkin niistä vastaanottamaan.

 

Voit siis aina ja joka hetki vastaanottaa juuri niitä toiveita, joiden vastaanotamiseen olet  kullakin hetkellä valmis. Ja mitä korkeampi on tunnetilasi, mitä enemmän nautit juuri meneillään olevasta hetkestä, niin sitä enemmän universumi voi luovuttaa sinulle toiveitasi. Juuri nyt, ei siis vasta huomenna!

Rakkaus on ”vain” tunnetila, eli rakkaus on värähtelyä. Koemme siis rakkautta, jos sallimme itse itsellemme korkean tunnetilan, kukaan toinen ei voi koskaan tuntea rakkautta puolestamme, eikä kukaan toinen ihminen ”anna” meille rakkautta. Rakkaus on jotakin, jonka voimme vain itse kokea.

Mutta myös raha on ”vain” energiaa, eli rahakin on vain värähtelyä, ja jotakin, jonka voimme joko sallia itsellemme, tai olla sallimatta eli kokematta. Menestys elämässä, ja oman itsen tärkeäksi kokeminen, on niin ikään pelkkä tunnetila, ja myös se, mikä on saanut menestyksen aikaan, eli inspiraatio, on lähtöisin korkeasta tunnetilasta.

 

Voimme manifestoida myös negatiivisia asioita, matalassa tunnetilassa – ja suurin osa ihmiskuntaa käyttää suurimman osan eämästään negatiivisten asioiden manifestointiin. Mutta jokainen ei-toivottu kokemuksemme toisaalta luo korkeamman minämme taajuudelle toivottua, joten negatiiviset tunnetilammekaan eivät siis ole koskaan ”turhia”.

 

Eli voit tulla onnelliseksi olemalla onnellinen. Voit kokea iloa olemalla iloinen. Voit kokea rakkautta rakastamalla. Voit menestyä rakastamalla sitä, mitä teet. Voit saada rikkauksia tuntemalla itsesi vauraaksi – tavalla tai toisella. Korkea tunnetila mahdollistaa siis kaikkien – niin maallisten kuin henkistenkin – toiveidemme toteutumisen.

 

1.2.2019

Tuntiessasi pyyteetöntä rakkautta pientä lasta kohtaan ymmärrät, millaisia tunteita oma korkeampi minäsi tuntee sinua kohtaan

Olet tietoisen luomisen mestari silloin, kun vastoinkäymisiä eli kontrastia kohdatessasi koet vilpitöntä iloa siitä, että kontrasti ohjaa sinua aina oikeaan suuntaan. Eli kun ymmärät, että maanpäällisen elämän suurenmoinen moninaisuus ja luominen on ylipäätään mahdollista vain ei-toivotun kokemisen kautta. Sinä siis kirjaimellisesti ARVOSTAT kaikkia kokemiasi vastoinkäymisiä. Voit myös kokea kontrastin seurauksena hetkellisesti negatiivisia tunteita, mutta luomiseen ei tarvita pitkää kärsimystä, vain ei-toivotun lyhyt havainnointi riittää – luot toiveesi korkeamman minäsi taajuudelle hetkessä. Eli voit lähes välittömästi toiveesi esitettyäsi myös sallia toiveesi manifestoitumisen.

 

Kun näet pienen, elämästään haltioituneen  lapsen ja tiedät, että hänellä on elämä edessään, ja että siihen elämään tulee kuulumaan ilon hetkien lisäksi  myös paljon vastoinkäymisiä – niin iloitset kuitenkin hänen puolestaan, sillä tiedät, että hänen fyysinen eämänsä universumissa on suunnattoman tärkeä universumin laajentumisen kannalta, aivan kuten sinun omakin elämäsi on ollut ja tulee olemaan. Ymmärrät, että tulevien vastoinkäymisten sureminen etukäteen on aivan turhaa. Näet siis lapsen oman korkeamman minäsi silmin, aivan samoin, kuten oma korkeampi minäsi näkee sinut joka hetki. Tai jos olet negatiivisessa tunnetilassa olevan ihmisen seurassa, mutta kykenet tuntemaan häntä kohtaan puhdasta, pyyteetöntä rakkauttta ja myötätuntoa, niin myös silloin  tiedät, miltä omasta korkeasta minästäsi tuntuu kokea kanssasi elämää, juuri nyt ja ikuisesti.

 

Korkeampi minäsi tuntee aina ja jokaisena elämäsi hetkenä täysin ehdotonta, pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan. Korkeampi minäsi ei ole koskaan kärsimätön, turhautunut, vihainen eikä syyllistävä, vaan odottaa aina vain hetkeä, jolloin itsekin sallit itsellesi korkean tunnetilan, ja resonoit sillä hetkellä siis korkeamman minäsi tunnetaajuuden kanssa – ja sallit jonkin toiveesi toteutua.

 

Elämä on kuin monivärinen, kaunis kangas. Juuri lukemattomat erilaiset värit ja sävyt tekevät kankaasta niin kauniin.Samalla tavala kokemustemme ja tunteidemme monipuolinen runsaus ja rikkaus tekee elämästämme mielenkiintoista, ”elämisen arvoista”. Se, mitä emme halua, on siis lopulta elämämme suola ja suurin rikkautemme – sillä ilman ei-toivottua emme voisi koskaan ilmentää ja toteuttaa unelmiamme. Eivätkä positiiviset kokemuksemme tuntuisi läheskään yhtä hyviltä, jos negatiivisia kokemuksia ei elämässämme olisi lainkaan. Luomistyömme mahdollistaa ja tekee mielekkääksi siis se, että meillä on elettävänämme elämän koko värikäs kokemusten  kirjo – ja että meillä on tunteet, niin positiiviset kuin negatiivisetkin.

 

Elämässämme ei siis koskaan voi tapahtua mitään ”virhettä”, kaikki, mitä koemme, on osa luomistyötämme. Elämäsi on onnellista, jos  arvostat kaikkia kokemuksiasi – eli jos rakastat elämää, ehdoitta.1.2.2019

Voimasi on aina tässä hetkessä – älä odota toiveidesi toteutuvan huomenna, vaan tunne ne todeksi juuri nyt

Elämä on nykyhetkien ketju. Menneisyyttä ja tulevaisuutta ei ole olemassa, on vain nykyhetki. Se, millaisena tunnet hetkesi juuri nyt, sellaisiksi muovaat myös tulevat hetkesi. Sallit siis toiveitasi ja unelmiasi vain arvostamalla nykyhetkeäsi. Jos se, mitä elät ja koet juuri nyt, on jotakin mitä et halua elää enää tulevasuudessa, niin älä keskitä ajatuksiasi ja tunteitasi ei-toivottuun, vaan salli tunnetasosi kohota unelmoimalla toivotusta. Sillä se, mitä toivot, ON jo luotu. Sallimalla korkean tunnetason, sallit toiveidesi manifestoitumisen.

 

Älä siis elä elämääsi odottamalla tulevia onnenhetkiä, sillä jos et tunne onnellisuutta ja iloa  juuri nyt, eivät tulevatkaan hetkesi ole onnellisia. Älä kärsi arjessasi ja odota, että olet onnellinen huomenna, vaikkapa tulevalla lomallasi. Voit eläytyä lomaasi ja unelmoida siitä etukäteen, mutta  jos arkipäiväsi ennen lomaasi ovat kärsimystä, eli tunnetasosi on matala, niin tunnetasosi ei automaattisesti kohoa, kun lomasi alkaa, sillä luot tulevaan aina sitä, miä tunnet juuri nyt. Jos olet stressaantunut ja levoton ennen lomaa, niin löydät stressin ja levottomuuden aiheita myös lomastasi: Lomasi tuntuu olevan aivan liian lyhyt, eli ahdistut jo loman alkaessa, että pian lomasi loppuu. Löydät lomapaikastasi samanlaisia ongelmia, kuin mitä olet ns. arjessasi kokenut. Jos ihmissuhteesi ovat ennen lomaa olleet täynnä ongelmia, katkeruutta ja ärtymyksen tunteita, niin ongelmat eivät katoa lomallakaan, vaan aivan päin vastoin: Negatiiviset tuneet ja ajatukset, jotka ovat olleet olemassa ennen lomaa, purkautuvat esiin, eli manifestoivat matalan taajuuden tunteita ja kokemuksia juuri silloin, kun mielialasi lomalla hieman kohoaa. Sillä negatiivisilla tunteillasi ja ajatuksillasi olet itse luonut toiveita, jotka siis pääsevät manifestoitumaan, kun positiiviset tunteesi ne sallivat. Sillä saat aina lopulta sen, mitä tunteillasi olet luonut, halusit sitä, tai et. Olet siis itse jo etukäteen luonut ihmissuhdekriisisi,  ja ikään kuin vain ”vapautat” negatiivisilla tunteillasi luomat luomuksesi tunnetasosi kohotessa. Jos siis haluat kokea onnellisen loman perheesi kanssa, niin pyri tuntemaan rakkautta ilman mitään ehtoja läheisisäsi kohtaan jo arkena. Juhlapäivät ja loma-ajat ”paineistavat” ihmissuhteita siis vain siksi, että meillä on läheisiämme kohtaan negatiivisia tunteita, jotka siis ovat kuin aikapommi – ja pommi räjähtää paradoksaalisti juuri silloin, kun mielialamme kohoaa. Kyse ei ole siitä, että saisit ”rangaistuksen” hetkellisestä ilostasi, vaan siitä, että negatiivisilla tunteillasi olet jo valmiiksi luonut niin paljon negatiivista, että sen on lopulta pakko purkautua riitana. Jos taas läheisesi eivät olisi sinun laillasi  padonneet negatiivisia tunteitaan, niin he eivät olisi korkeammassa tunnetilassa olevina osallisia riidassa, vaan riitelisit jonkun toisen matalassa tunnetilassa olevan kanssa. Vetovoiman lain vaikutuksesta ajaudumme tekemisiin aina sellaisen ihmisen kanssa, jonka tunnetila on sama kuin omamme.

 

Tai jos työskentelet työpaikassa, jossa et viihdy, niin tuntemalla negatiivisia tunteita ja ”yrittämällä sietää” olosuhteita työpaikallasi luot vain koko ajan lisää ei-toivottua. Eikä tilanteesi muutu, vaikka siirtyisit toiseen työpaikkaan, sillä vain sinä itse voit omilla tunteillasi  luoda oman todellisuutesi, eli negatiivinen värähtelytasosi seuraa sinua kaikkialle. Mutta voit sallia itsellesi tyydyttävän työympäristön sallimalla oman tunnetasosi kohota, arvostamalla tietoisesti nykyistä työpaikkaasi, olosuhteista riippumatta. Ei nimittäin ole koskaan mitään niin pahaa, ettei siitä voisi löytää jotain hyvääkin! Ja kun tunnetasosi tietoisen arvostamisen seurauksena kohoaa, niin joko työympäristö ja ihmiset ympärilläsi muuttuvat toivomasi kaltaisiksi, tai löydät toisen työpaikan, joka täyttää toiveesi.

 

Älä myöskään elä ”eläkepäiviä varten”. Jos teet työtä enimmäkseen matalassa tunnetilassa ajatellen, että sitten eläkkeellä pääset vihdoin nauttimaan työsi ja raatamisesi tuloksista, niin ”onnellisia eläkepäiviä” ei ole odotettavissa. Voit luoda onnellisuutta tulevaisuuteesi vain olemalla onnellinen juuri nyt.

 

Vaikka olosuhteet, joissa juuri nyt elät, eivät oliskaan toiveidesi mukaiset, niin voit siis kuitenkin milloin tahansa MUUTTAA ne toivomasi kaltaisiksi, keskittymällä negatiivisten asioiden sijasta positiivisiin asioihin. Sillä universumi ei reagoi olosuhteisiisi, vaan universumi reagoi aina tunteisiisi –  ja korkean taajuuden tunteita, jotka sallivat toiveidesi manifestoitua,  luot positiivisilla ajatuksillasi.

 

Harjoittele siis tietoisesti ja keneltäkään muulta lupaa kysymättä nykyhetkesi arvostamista, ja unelmoi ”häikäilemättömästi”: ”Työnnä pää pensaaseen”, ”haihattele”, ole mahdollisimman ”epärealistinen”, ”elä kuplassa”, ”leijaile jalat irti maasta”. Sillä kun olet ”idealisti”, niin sallit taianomaisesti mielikuvituksellisimpienkin ideoidesi toteutua fyysisessä todellisuudessasi. Se, mitä kuvittelet, on samalla hetkellä jo luotu.  Ainoa ehto idealismillesi on, että hyväksyt sen itse, etkä tuomitse tai moralisoi itseäsi ”vastuuttomuudesta”. Eli jos oma tunnetaajuutesi on ns. ikävän arkitodellisuuden unohtaessasi  korkea, eli todella uskot unelmiisi, niin luot tulevaan todellisuuteesi kaikki ne villeimmätkin unelmat, joita olet toivonut.

 

Olet siis kirjaimellisesti oman elämäsi luoja ja alkemisti, eli voit muuttaa kaiken elämässäsi ”kullaksi”, jos vain aidosti tunnet, että nykyhetki – vallitsevista olosuhteista riippumatta – on kullanarvoinen.
Kommentit