Blogit 4/2020

 

SOL, huhtikuu 2020


30.4.2020


Olet mestarillinen tietoinen luoja silloin, kun tiedostat negatiivisen tunnetilasi, ja näet välittömästi sen luoman positiivisenJos yrität päästä eroon negatiivisista tunnetiloistasi ja ajatuksistasi, niin se  ei onnistu, koska yrittäessäsi mitä tahansa, olet aina negatiivisessa tunnetilassa, ja kaikki ei-toivottu tai ei-olevainen ("puuttuva"), mihin keskität huomiosi, lisääntyy. Voit kuitenkin oppia "etäännyttämään" itsesi noista matalista tunnetiloistasi, eli katsoa itseäsi ikään kuin itsesi ulkopuolelta, ja havaita neutraalisti kulloisenkin tunnetilasi. Tuolloin katsot itseäsi korkeamman minäsi silmin, eli näet ja koet itsesi, kuten korkeampi minäsi sinut juuri silloin näkee. Ja korkeampi minäsi näkee sinut aina täydellisenä sieluna, puhtaana positiivisena energiana, täysin rajattomana ja kaikkivoipana luojana, ja negatiiviset tunteesi johtuvat juuri siitä, että niitä tuntiessasi et ITSE tunne olevasi puhdasta rakkautta,  vaan olet erossa omasta, todellisesta itsestäsi. Etkä siksi myöskään salli juuri tuolla hetkellä kaikkia niitä itse luomiasi unelmia, jotka korkeampi minäsi jo kokee todeksi.

Omat tunnetilasi ovat siis täysin eksakti ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit "pysyä oikeassa kurssissa", ja sallia itsellesi toiveitasi, ja saada ei-toivotun vain katoamaan. Sillä korkeassa tunnetaajuustilassa ei-toivottua ei ole sinulle yksinkertaisesti olemassa, sillä kaikki mikä on, on vain värähtelyä. Ja sellainen värähtely, jota ET VASTAANOTA, ei ole olemassa.

Kun siis opit tiedostamaan negatiiviset tunteesi samalla hetkellä, kun niitä tunnet  - voimattomuuden, arvottomuuden, epäilyksen, syyllisyyden, vihan, katkeruuden, turhautumisen - niin et ole enää negatiivisten tunteiden, ja niiden aikaansaamien ei-toivottujen tapahtumaketjujen uhri, vaan konkreettisesti tietoinen luoja.

Eli noissa matalammissa tunnetaajuuksissa ollessasi kykenet tietoisesti keskittämään ajatuksesi ensin hieman vähemmän negatiiviseen, ja sen jälkeen  vähitellen - tunnetaajuuttasi asteittain  kohottamalla  - hieman positiivisempiin asioihin, ja lopulta keskittymään hyvin tarkasti positiivisiin asioihin, elämässäsi ja nykyisyydessäsi.

Jos koet, että toteutumaton toiveesi on hyvin "suuri", niin myös siihen liittyvä epäuskosi on suuri, ja siksi sinun on vaikeaa alkaa yhtäkkiä uskoa siihen. Mutta kun harjoittelet korkeissa tunnetaajuuksissa pysymistä, niin voit vähitellen sopeutua myös "suuren" unelmasi korkeaan taajuustilaan eli energiaan, ja tunnetilasi on tämän prosessin aikana koko ajan erehtymätön oppaasi. Ja näin ikään kuin tunnetaajuuttasi "kalibroimalla" tuo aiemmin suurelta ja saavutamattomalta tuntunut unelmasi muuttuu kuin huomaamatta helpommin saavutettavaksi, ja lopulta se tuntuu sinusta yksinkertaisesti vain seuraavalta loogiselta askeleelta. Ja kun olet siis saavutanut tuon unelmasi  värähtelytaajuuden, niin unelmasi ON totta. Tässä on syy siihen, että esimerkiksi hyvin rikkaat ihmiset eivät ole joka hetki suunnattoman onnellisia varallisuudestaan, sillä he ovat jo sopeutuneet  vaurauteensa, ja heidän todelliset toiveensa ja unelmansa liittyvät aivan muihin asioihin elämässä,kuin rahaan. Ja monet rikkaat ihmiset saattavat välinpitämättömyyden ohella tuntea myös negatiivisia tunteita vaurauttaan kohtaan, ja kokea sen jopa "kirouksena", esimerkiksi silloin, kun he havaitsevat, että muut ihmiset arvostavat heitä vain heidän rahojensa tähden. Ja tällöin suunnattoman rikas ihminenkin voi tuntea täydellistä arvottomuutta. Raha itsessään on vain energiaa, ja sellaisena nautraali asia, mutta oma asenteemme tekee siitä joko  "hyvän", tai "pahan" asian, mahdollisen tai saavuttamattoman.

Et voi koskaan olla matalalla ja korkealla tunnetaajuudella yhtä aikaa, mutta voit siis itse valita taajuutesi, ja eristää televisio- tai radiovastaanottimen tavoin haluamasi tunnetaajuuden muista taajuuksista. Tunnetilojen eli tunnetaajuuksien jatkuva, holtiton vaihtelu on epämukavaa, mutta tietoisella ajatusten keskittämisellä voit vakauttaa omaa taajuustilaasi, olosuhteista lähes täysin riippumattomaksi. Ja ainoa asia, jota koskaan elämässämme tavoittelemme, on joka tapauksessa vain onnellisuuden kokemus. Ja tuon korkean tunteen voimme kokea aivan missä tilanteessa tahansa - ja sen avulla manifestoida elämäämme myös sellaisia konkreettisia asioita, jotka tekevät meidät onnelliseksi.

Esimerkiksi anteeksianto - itselle ja muille ihmisille - on vain sitä, että päätät olla ajattelematta jotakin negatiivista asiaa, ominaisuutta, tekoa tai kokemusta. Ja koska et keskitä siihen huomiota, niin se katoaa todellisuudestasi, koska vain sinun ajattelusi voi ylipäätään mahdollistaa sen olemassaolon: Ilman havaitsijaa ja aistijaa ei ole olemassa havaintoa eikä aistimusta!

Eikä sinun tarvitse pelätä "piileviä tunnemuistoja", tai "alitajuisia negatiivisia tunteita", jotka ikään kuin salakavalasti vaikuttaisivat elämääsi. Sillä vain sellaiset asiat, joita ajattelet aktiivisesti, OVAT aktiivisia kullakin hetkellä, ja vaikuttavat kokemuksiimme. Negatiiviset tunnemuistot pitää kyllä puhdistaa ja neutraloida, mutta kun teet sen positiivisessa tunnetilassa, niin näet vain noiden negatiivisten muistojen aikaansaaman positiivisen, eli katsot negatiivisia muistojasi korkeamman minäsi silmin, jolloin näet ongelmien arvokkuuden, konkreettisesti.  Toiveitahan ei ole edes olemassa ilman ei-toivotun kokemuksia.

Voit siis muuttaa kaiken menneisyydessä kokemasi, näennäisesti negatiivisen, positiiviseksi, näkemällä ei-toivottujen kokemustesi luomat voimakkaat toiveet. Ja tuolloin myös KOET nuo toiveet todeksi - ja unelmasi toteutuu.


28.4.2020


Olet jo luonut ratkaisut ongelmiisi, ja korkeampi minäsi tietää, miten löydät neKärsimys elämässä johtuu siitä, että yritämme itse ratkaista ongelmia, tunnemme pelkoa, epävarmuutta, ja olemme huolissamme. Emme siis ota tuossa tunnetilassa vastaan korkeamman minämme näkemiä ratkaisuja, koska olemme matalassa tunnetaajuudessa, ja siksi myös ihan konkreettisesti noiden ratkaisujen ulottumattomissa. Eli jos ajattelet katsovasi itseäsi ja maailmaa laajemmasta perspektiivistä, korkeamman minäsi silmin, niin näet kuvassa itsesi, ja näet myös tästä uudesta näkökulmasta helpot ratkaisut ongelmiisi, mutta havaitset niin ikään, että sinä itse et tuolla alhaalla näe ratkaisuja, jotka ovat koko ajan ulottuvillasi, koska huolesi sumuverhon takaa et huomaa niitä.

Ja mitä raivokkaammin yrität itse löytää noita ratkaisuja, niin sitä tiheämmäksi muuttuu tuo sumuverho, ja sitä enemmän koet juuri päinvastaisia asioita, kuin mitä tavoittelet, koska olet kulkemassa aivan väärään suuntaan. Eli koska olet matalan tunnetaajuuden tilassa, niin kyyristelet ikään kuin tuon sumun pimentämässä kuopassa, mutta jos lopetttaisit yrittämisen, pelkäämisen ja huolehtimisen, niin tunnetaajuutesi kohoaisi, ja  näkisit, että heti  tuon kuopan ja sumun ulkopuolella onkin aivan toisenlainen todellisuus, ja kaikkien kokemiesi ongelmien luomat, valmiit ratkaisut. Eli vain sinun oma, negatiivisen tunnetilan aikaansaama havaintosi mahdollisuuksista, on rajallinen.

Ja koska oma tunnetaajuutesi, ja omat uskomuksesi  siis määrittelevät sen, millaisena sinä todellisuutesi konkreettisesti koet, niin  ainoa tapa kokea elämäniloa ja onnellisuutta, on sallia tunnetaajuutesi kohoaminen jo ennen, kuin nyt kokemasi todellisuus muuttuu. Ja tämä johtuu siitä, että tuo ratkaisujen havaitsemisen estävä sumuverho peittää näkökenttäsi niin kauan, kun itse pysyt tuolla matalalla taajuudella, eli sumun pimentämässä kuopassa.

Eli toisin sanoen: Jos haluat alkaa kokea unelmiasi - joilla on siis korkea värähtelytaajuus -  niin sinun on vain uskottava niihin korkean taajuuden  tunnetasolla, jotta voit kokea nuo unelmat todeksi.

Ja jos unelmasi tuntuvat sinusta tällä hetkellä aivan liian kaukaisilta, ja mahdottomilta saavuttaa, niin sinun on löydettävä mikä tahansa muu keino, jolla saat tunnetaajuutesi kohoamaan, sillä olennaista on siis vain  värähtelytaajuus, ei se tapa, mikä saa sen kohoamaan. Eli jos ajattelet itsesi radiovastaanottimeksi, niin kanavan valitseminen saa sinut vastaanottamaan tietyllä taajuudella kuuluvaa, toivomaasi  ohjelmaa. On siis sama, miksi valitset korkeamman radiotaajuuden, tärkeintä on, että valitset sen, koska kanavan vaihtaminen muuttaa "todellisuutesi", eli radio-ohjelman. Se, että kuuntelet sellaista ohjelmaa, josta et pidä, ja haukut tuota ohjelmaa, ja tuomitset itsesi, koska olet tuollaisen taajuuden mennyt valitsemaan, tai syytät läheisiäsi, ja epäilet heidän valinneen tuon surkean ohjelman, ei siis muuta tilannetta paremmaksi. Vaan ainoa tapa - ja vieläpä naurettavan helppo ja yksinkertainen -  kokea toisenlaista ohjelmaa, on siis taajuuden vaihtaminen.

Aivan liian yksinkertaista ollakseen totta? Olet juuri nyt tuossa tilanteessa, eli kaikki, mitä sinulle juuri nyt ja tänään tapahtuu, on oma valintasi, ja voit milloin taha nsa valita myös toisin. Luot joka hetki todellisuuttasi uudeksi, ja koet juuri sellaisia kokemuksia, kuin millaisia valitset ja sallit. Se, että muut ihmiset ovat ehkä juuri nyt matalammalla taajuudella kuin sinä, ja kokevat siksi enemmän kärsimystä, on heidän oma valintansa. Et voi auttaa heitä kärsimällä heidän kanssaan, vaikka toisen ihmisen kanssa "samalla matalalla taajuudella oleminen" voikin näennäisesti joskus tuntua lohdulliselta. Mutta muista, että jos valitset seuraasi masentuneita, toivottomia  ja pelokkaita ihmisiä, niin koet itsekin elämäsi masentavana, toivottomana ja pelottavana - kunnes päätät valita seurasi, eli myös oman tunnetaajuutesi toisin.

Tai jos kohtaat ihmisiä, jotka näyttävät nauttivan elämästään paljon enemmän kuin sinä, ja menestyvän lähes kaikessa, mitä he tekevät, niin et voi kokea heidän laillaan menestystä, jos olet noille ihmisille kateellinen, ja katkera omasta, huonommasta tilanteestasi. Mutta voit kohottaa omaa tunnetilaasi ILOITSEMALLA heidän menestyksestään ja onnestaan, eli valitsemalla "iloisten ja menestyvien seuran".  Kaikki näennäisesti menestyneet eivät tietenkään aina ole iloisia, mutta ne jotka arvostavat menestystään, kokevat onnellisuutta, koska he sallivat itselleen omia unelmiaan.

Ja juuri omien unelmiemme salliminen tekee meidät onnellisiksi, ei koskaan mikään muu.

Tärkein totuus, jonka voit juuri nyt oivaltaa, on se, että vetovoiman laki ei ole pelkkää toiveajattelua, vaan ehdoton luonnonlaki. Ja ettei kukaan muu aiheuta sinulle kärsimystä ja vaikeuksia, ellet itse valitse ja salli niitä.  Mikään sinun ulkopuolellasi oleva voima ei myöskään koskaan moralisoi toiveitasi, eikä rajoita unelmiasi, tai kiellä sinua saamasta, mitä haluat. Mutta jos olet itse sitä mieltä, että et "ansaitse parempaa elämää", niin näin myös tapahtuu ja "todellistuu", koska omat uskomuksesi toteutuvat.

Eli kärsimyksemme johtuvat aina vain siitä, että emme luota korkeamman minämme, ja universumin suunnattomaan viisauteen, vaan yritämme itse hallita ja korjata elämäämme, jota emme kuitenkaan voi koskaan yrittämällä, eli negatiivisesta tunnetilasta käsin  hallita. Ja vain, koska et itse näe niitä suunnattoman upeita ratkaisuja, joita olet omilla toiveillasi luonut, niin yrität epätoivoisesti "selvitä edes jotenkin". Ja samaan aikaan vetovoiman laki ja korkea tietoisuus pitää kuitenkin planeetat radallaan, mahdollistaa luomakunnan  uskomattoman monimuotoisuuden, ja ylläpitää  koko ajan elämän valtavaa runsautta ja hyvinvointia, pitäen kaiken sen täydellisessä harmoniassa. Ja myös sinä hengität joka hetki sisään ja ulos, ja sydämesi lyö koko ajan, vaikka et YRITÄ pitää keuhkojasi ja sydäntäsikään itse  toiminnassa.

Et siis pysy hengissä siksi, koska yrität pysytellä hengissä, ja koska olet huolissasi, vaan koska et päin vastoin MUISTA olla huolissasi kaikista elintoiminnoistasi.  Miksi siis kuvittelet, että sinun pitäisi yrittää huolehtia ja ratkaista itse, miten selviät tästä päivästä ja huomisesta?

Älä kuuntele niin sanottuja realisteja, sillä se, mitä he kutsuvat realismiksi, tai "järkevyydeksi", on aina rajallinen, ja unelmiasi rajoitttava todellisuus. Realistit vaativat unelmiin uskovia pysymään kiinni siinä rajallisessa todellisuudessa, jonka he itse ovat itselleen luoneet, ja jonka he itse kuvittelevat "pysyväksi todellisuudeksi". Realistit kokevat epävarmuutta, ja uskovat varoittelullaan ja "järkevyydellään" auttavansa niin sanottuja haihattelijoita. Mutta todellisuudessa vain unelmiinsa uskovat ihmiset  toteuttavat unelmiaan, kun taas realistit jäävät kiinni realismiinsa, koska uskovat siihen, ja sen pysyvyyteen, ja luovat ja sallivat itselleen siksi koko ajan vain samanlaista, rajallista  todellisuutta.

Päästä siis irti, iloitse siitä, että olet hengissä juuri nyt, iloitse siitä, että sinulla on aistit, joilla voit kokea elämää. Iloitse siitä, että sinulla on tunnetilat, jotka kertovat joka ikinen hetki, oletko juuri nyt kulkemassa helpompaa, vai vaikeampaa polkua kohti toiveitasi. Valitse siis aina helpoin polku, valitse ilo ja huolettomuus. Vaikeuksia saat elämääsi pyytämättäkin, sillä vaikeudet ovat arvokkaita opasteita polullasi, ja mahdollistavat valinnanvapautesi.

Ja siksi myös ilo, eli onnellisuuden kokemus,  toiveitasi kohti kulkemisen, ja unelmiesi toteutumisen riemu, on aina oma, vapaa valintasi.


23.4.2020


Voit auttaa masentuneita, pelkääviä ja vihaisia ihmisiä vain myötätunnolla - säälimällä et voi auttaa ketäänIhmiskunnan jakautuminen yhä selvemmin "kahteen leiriin", siis  tunnetilojen ja uskomusten mukaan, on asia, joka pakottaa kaikki tietoiset luojat tekemään hyvin selvän eron myötätunnon ja empatian välillä. Eli jos sinulla on taipumusta tuntea syyllisyyttä, niin nyt sinun on lopullisesti luovuttava syyllisyydentunteistasi. Et ole koskaan yksin syyllinen mihinkään, sillä me  olemme kaikki toinen toistemme kanssaluojia. Tai jos hyvin helposti säälit ihmisiä, niin  sinun on nyt lopetettava säälin tunteminen, ja opittava tuntemaan puhdasta myötätuntoa ja rakkautta. Sillä vain oman voimasi tiedostamalla voit auttaa myös muita ihmisiä tuntemaan, ja ottamaan käyttöön oman voimansa.

Pyri tuntemaan myötätuntoa myös niitä ihmisiä kohtaan, jotka ovat uskoneet "jumalaan", siis ihmiskuntaa hallitsevana persoonana ja tuomarina, ja joista monet nyt katkeroituvat päivä päivältä enemmän, koska heidän kuvittelemansa korkeampi olento ei autakaan heitä, jos he rukoilevat epätoivoisina. Katkeruus ja viha kohottaa heidän tunnetilaansa, eli iloitse heidän puolestaan. Tällaisten ihmisten usko on ollut vilpitöntä ja aitoa silloin, kun he ovat "rakastaneet jumalaa", siis olemalla korkeassa tunnetilassa, mutta koska  Raamatun ja Koraanin kaltaiset kirjat ovat ihmisten kirjoittamia, kääntämiä  ja editoimia kirjoja, niin  profeettojen alkuperäinen oppi on matalissa tunnetiloissa tulkittuna muuttunut osin täysin toiseksi, ja näinä aikoina "syntien"ja "vääräuskoisten" tuomitseminen, ja "helvetin", "paholaisen", saati "jumalan" pelkääminen vetää tällaisia uskonnolllisia kirjoja  kirjaimellisesti lukevat ihmiset vain yhä syvemmälle negatiiviseen todellisuuteen.

"Jumaliin" uskovissa ihmisissä - oli uskonnon nimi mikä tahansa - on tietenkin myös sellaisia ihmisiä, jotka tuntevat puhdasta, ehdotonta rakkautta, mutta he eivät erottelekaan kanssaihmisiään oikea- ja vääräuskoisiin, eivätkä ole tähänkään saakka tuominneet ketään. Ja tällaiset ihmiset tulevat yhä selkeämmin ymmärtämään, ettei erilaisten uskontojen ja maailmankatsomusten välillä ole mitään eroa, vaan että jokainen maan päällä elävä ihminen on perusolemukseltaan korkean tietoisuuden ulottuvuus, ja sellaisena mittaamattoman arvokas. Ja että mitään pelättävää ei ole lopulta pelkääjilläkään, sillä vapaudumme aina fyysisen kuoleman kautta euforian, ja ehdottoman rakkauden tunnetilaan, koska lakkaamme kehostamme poistuessamme tuntemasta negatiivisia tunteita.

Ja vastaavasti sellaiset ihmiset, jotka eivät ole tähän saakka uskoneet mihinkään "korkeampiin voimiin", saattavat niin ikään pelkojensa ja katkeruutensa kautta löytää myös oman sisäisen voimansa, ja kaikkivoipaisuutensa.

Koska  hyvin pelokkaita, vihaisia ja katkeria ihmisiä tulee olemaan planeetallamme yhä enemmän, ja hyvin voimakkaiden toiveiden seurauksena ihmiskunnan värähtelytaajuus kohoaa eksponentiaalisesti, niin sinun tulee tietoisena luojana pyrkiä "pitämään kieli keskellä suuta", jotta pystyt pysymään myötätuntoisena, eikä tunnetilasi siis laske empatian ja säälin kautta pelon taajuuksille. Sillä et voi auttaa ketään, jos luovut omasta voimastasi.

Mutta toisaalta: Älä myöskään tuomitse ja rankaise itseäsi,  jos hyvin vihaiset kanssaihmisesi saavat sinunkin tunnetilasi ajoittain laskemaan, vaan pyri vain tiedostamaan tuo tunnetilasi lasku (jonka tunnet nyt suhteessa entistäkin selkeämmin, voimakkaana "sielun kipuna"), ja iloitse siitä, että sinä tiedät, miten saat tunnetilasi taas helposti kohoamaan. Jos nimittäin yrität väkisin pysyä "positiivisena", ja ympärilläsi on hyvin matalissa tunnetiloissa olevia ihmisiä, niin jo pelkästään se, että HAVAITSET heidän negatiiviset tunteensa, kertoo siitä, että et itsekään ole tuolla hetkellä puhtaan myötätunnon tunnetilassa.

Ja salli myös  itsellesi  vihan tunteet, sillä viha ei ole  suinkaan vaarallinen ja tuhoisa tunne sellaiselle, joka ymmärtää vihan tärkeän merkityksen tunnetilan kohottajana. Eli jos tunnet voimattomuutta ja masennusta, niin pyri tuntemaan hetkellisesti vihaa ja katkeruutta, ja tunne sen jälkeen vapauttava toiveikkuuden tunne, joka johdattaa sinut kohti iloa. Ja huomaa, että myös ympäilläsi elävät, usein hyvinkin vihaiset ihmiset, pyrkivät hekin vain vapautumaan omista, tuskallisista tunteistaan!

Ja tapahtui ympärilläsi kuinka dramaattisia asioita tahansa, niin vaali edelleen omia unelmiasi, eli älä missään nimessä ala uskoa "maailmanloppuun", äläkä myöskään  hyvinvoinnin katoamiseen maapallolta! Muista, että sinä OLET edelleen itse oman elämäsi täydellisen kaikkivoipa luoja, ja vaikka saatat tällaisessa maailmantilanteessa ajatella, että monet unelmasi ovat turhamaisia ja typeriä, niin muista, että sinä olet jo luonut ne. Et voi enää "kutistua" ja palata takaisin, jos  olet jo unelmiesi kautta laajentunut.

Esimerkiksi materiaaliset unelmat itsessään eivät kenties suinkaan kaikki ole elintärkeitä, mutta me tarvitsemme kuitenkin unelmiamme siksi, että vain keskittymällä unelmiimme - ja yli päätään unelmoimalla jostain -  voimme pyrkiä resonanssiin oman korkeamman minämme kanssa. Ja siksi et voi koskaan elää onnellisena maailmassa, jos tuomitset omat unelmasi "turhamaisuutena". Muista, että kaikki materia on aina hengestä syntynyt, oli se näennäisesti miten "turhaa" tahansa!  Et siis voi tuntea syyllisyyttä hyvinvoinnistasi, ja olla hyvinvoiva ja onnellinen yhtä aikaa.

Sillä sinun on aina sallittava itsellesi enemmän, kuin mitä olet jo sallinut, tunteaksesi onnellisuutta.

Helpoin polku, jota pitkin siis kuljet silloin, kun olet positiivisessa tunnetilassa, johtaa aina lopulta tunnetaajuustilaan, jossa ei ole lainkaan resistanssia, ja jossa siis sallit väistämättä jotakin, josta olet unelmoinut. Ja kun katsot elämääsi juuri nyt hieman tarkemmin, niin havaitset, että korkeassa tunnetilassa sallit JOKA HETKI unelmiasi, sillä jokainen korkeassa tunnetilassa kokemasi hetki on jo itsessään unelmasi manifestaatio. Sillä et koskaan tavoittele elämässäsi mitään asiaa mistään muusta syystä, kuin kokeaksesi tuon "korkean tunnetilan". Ja huomaa, että myös jokainen hetki, jonka olet ELOSSA kehossasi, on jo  itsessään suuri ihme, toiveidesi manifestaatio.

Ja jokainen harmonian ja selkeyden tunnetilassa kokemasi hetki  on myös aina kuin avoin portti seuraavaan hetkeen, jossa tunnet niin ikään selkeyttä ja iloa. Eli ns. positiivinen tapahtumaketju tarkoittaa sitä, että pysyt korkeassa tunnetaajuustilassa, istut kuin  myötävirtaan lipuvassa veneessä, ja otat vain vastaan kaiken sen, mitä olet juuri tuohon korkeaan taajuuteen itse toiveillasi luonut. Sinun ei siis tarvitse - eikä pidä -  yrittää saavuttaa yhtään mitään, vaan sinä ainoastaan vastaanotat ja sallit. Sinä kyllä myös TOIMIT, ja teet konkreettiesti asioita, mutta vain korkean inspiraation tilassa.

Ja vaali jokaista sallimaasi, eli manifestoituvaa  unelmaa, kuin arvokasta jalokiveä, sillä juuri nuo elämän tarjoamat "ihmeet" saavat sinut uskomaan ja luottamaan yhä vahvemmin omaan, rajattomaan voimaasi, joka mahdollistaa mitä tahansa, mitä toivot.

Äläkä siis ole huolissasi kanssaihmisistäsi, sillä olemalla huolissasi et voi heitä auttaa, sillä hekin ovat oman elämänsä täydellisen vapaita, kaikkivoipia  Luojia. Voit  auttaa heitä vain omalla esimerkilläsi, eli näyttämällä heille, että olosuhteista riippumattoman ilon, ja puhtaan rakkauden tunnetilat, ovat ihan jokaisen ihmisen ulottuvilla, joka hetki.


20.4.2020


Voit kokea onnellisuuden tunteen juuri nyt, mistä tahansa syystä - sinun ei tarvitse odottaa unelmaasi, ollaksesi onnellinenMe ihmiset emme kokisi lainkaan kärsimystä, jos arvostaisimme elämäämme sen kaikissa muodoissaan. Mutta kärsimme, koska haluamme usein itse päättää, MIKÄ tekee meidät onnellisiksi. Ja jos tuo asia, jonka haluamme tekevän meidät onnellisiksi on toistaiseksi saavuttamaton, niin koemme jatkuvaa tyytymättömyyttä, koska tuijotamme siis tuon toiveemme saavuttamattomuutta. Vaikka samaan aikaan meillä olisi kymmeniä muita asioita, joita arvostamalla manifestoisimme VÄLITTÖMÄSTI juuri sen, mitä tavoittelemme myös tuota tiettyä unelmaamme jahtaamalla.

Ja mikä tuo tavoittelemamme asia poikkeuksetta on?  Se on: Onnellisuuden tunne. Kukaan maan päällä elänyt ihminen  ei ole koskaan ihmiskunnan historian aikana tavoitellut elämässään mitään asiaa mistään muusta syystä, kuin kokeakseen onnellisuuden tunteen, eli resonanssin oman, korkeamman minänsä kanssa.

Eli jos unelmoit "välittömistä manifestaatioista", siis unelmien toteutumisesta samalla hetkellä, kun niitä ensimmäistä kertaa  ajattelet ja toivot - olethan tietoinen Luoja, ja uskot ajatusten toteutumiseen, ja vetovoiman lakiin -  niin voit kokea välittömän manifestaation millä hetkellä tahansa.

Sillä välitön manifestaatio, jota tavoittelet, ei siis ole konkreettinen asia, tapahtuma, eikä ihmissuhde, vaan se mitä tavoittelet, on positiivinen tunnetila. Ja ne konkreettiset asiat, joita tavoittelet, pääsevät nekin luoksesi VAIN tuon positiivisen tunteen mahdollistamina!

Et siis "usko todellisuuteen", vaan "todellisuus on olemassa, koska uskot siihen". Eli se mikä on, ja mihin uskot, on aina sinun oma valintasi. Ja valitset toivotun siis aina tuota korkeaa tunnetta - iloa, rakkautta, selkeyttä, tyytyväisyyttä -  tuntemalla. Et siis valitse toivottua YRITTÄMÄLLÄ saavuttaa sitä, vaan ottamalla toiveesi vastaan.

Ja negatiivinenkin uskomuksesi on totta vain siksi, että ajattelet sitä toistuvasti. Jos et ajattele sitä, niin se katoaa elämästäsi. Eli se, mihin itse uskot, ja mitä ajattelet, eli mitä aktivoit mielessäsi, toteutuu, halusit sitä, tai et.

Kun nukut, niin edellisen päivän negatiiviset tunne- ja tapahtumaketjut usein neutraloituvat, eli ne menettävät voimansa. Ja jos heti aamulla keskität ajatuksesi arvostamiseen, ja iloisiin ajatuksiin, niin aikaansaat positiivisia tapahtumaketjuja uuteen päivääsi, konkreettisesti. Tässä on se syy, miksi toivotamme edelleen toisillemme: "Hyvää huomenta", "mukavaa matkaa",  "terve" ja "paljon onnea". Tällaiset toivotukset eivät alun perin ole suinkaan olleet pelkkää tyhjää sanahelinää, vaan niiden tarkoitus on ollut positiivisten manifestaatioiden salliminen, siis positiivisten sanojen toteuttaminen. Ironiset toivotukset, kuten  näyttelijöiden usein ennen esitystä lausuma "break your leg", puolestaan perustuvat pelkoon, eli on uskottu, että KOSKA joka tapauksessa pelkään ja jännitän (tiedostan olevani negatiivisessa tunnetilassa), niin humoristinen valmistautuminen pahimpaan, estää pahimman tapahtumasta, koska huumori vapauttaa pelosta, siis kohottaa tunnetilaa. Samanlainen, negatiivisia sanoja neutraloiva tapa on "koputtaa puuta", eikä sekään siis ole koskaan  ollut "turhaa taikauskoa", vaan tuolla eleellä on pyritty ilmoittamaan universumille, että "en halua negatiivisten sanojeni manifestoituvan, vaan ymmärrän vetovoiman lain ehdottomuuden". Huomioi siis aina tunnetila, jossa jotakin asiaa ajattelet. Esimerkiksi jos ajattelet, että "en heitä ruokaa pois, koska niin monella maailman ihmisellä ei ole lainkaan ruokaa", tai: "olen tällainen sota-ajan lapsi", niin uskot tuolla hetkellä tunnetasolla ruuan rajallisuuteen. Voit kyllä arvostaa ruokaa, ja olla haaskaamatta sitä, mutta muista, että jos  motiivinasi on "ruuan puutteen ja rajallisuuden pelko", niin luot itsellesi puutetta. Elämä itsessään on rajattoman runsas, vain pelkomme saavat meidät kokemaan niukkuutta.

Ajattele siis aina aamulla herätessäsi: "Olen mittaamattoman arvokas, vapaa, rajaton, iloinen, tyytyväinen, elinvoimainen, terve, vauras ja rakastettu". Ja jos et tunne itseäsi juuri tuolla hetkellä terveeksi, elinvoimaiseksi, rakastetuksi ja  vauraaksi, niin tyhjennä mielesi ajatuksista kokonaan meditoimalla, jolloin korkeampi minäsi pääsee täyttämään mielesi ajatuksilla, jotka saavat sinut tuntemaan oman suunnattoman arvosi ja voimasi. Ja tuossa korkeassa tunnetilassa TIEDÄT olevasi kaikkivoipa Luoja.

Jos siis et ajattele elämässäsi olevia negatiivisia, ei-toivottuja asioita, niin ne katoavat elämästäsi. Sillä vain ajatuksesi ja tunteesi ylläpitävät todellisuuttasi, eli "kokemustasi todellisuudesta". Samasta syystä pysyt terveenä, jos arvostat ja rakastat elämää. Kun taas sairauksiin, ja niihin liittyvään negatiiviseen  informaatioon keskittyminen, lisää sairastumisen mahdollisuutta. Ja jos uskot olevasi "vanhenemassa ja muuttumassa raihnaiseksi", niin näin myös tapahtuu. Eli ikuisen nuoruuden salaisuus on olemassa, ja tuo salaisuus on oma ajatuksemme ja tunteemme siitä, että pysymme nuorina ja elinvoimaisina. Ikivanhat tarut todella vanhoista  ihmisistä ovat totta, mutta kukaan ei pakota meitä silti elämään juuri tässä kehossa satoja vuosia, sillä voimme syntyä loputtomasti uudelleen, ja jos koemme jo kokeneemme tässä elämässä ja kehossa riittävästi, niin voimme itse valita syntyvämme uudelleen, uudessa kehossa. Myöskään siis elämämme kehossa ei siis ole koskaan "rajallista", vaan synnymme ikuisesti uudelleen.

Samoin rahan ja materiaalisten asioiden puuttumiseen uskominen, ja puutteen ajatteleminen,  lisää noiden asioiden puutetta. Eli ketään meistä ei ole koskaan "tuomittu" köyhäksi. Jos haluat rahaa, niin "ajattele runsautta", ja runsaus kaikissa muodoissaan pääsee luoksesi.

Ja vastaavasti rakkauden ja ystävien puuttumisen ajatteleminen estää sinua löytämästä ystäviä ja solmimasta parisuhteita.  Sillä voit tuntea rakkautta ja ystävyyttä vain itse. Ja jos ajattelet ja tunnet rakkautta, vedät puoleesi muita ihmisiä, jotka hekin tuntevat rakkautta.

Keskity siis ajatuksissasi sellaisiin asioihin, joita rakastat, joita ihailet, joista nautit, joista olet innostunut, ja tällöin negatiivisten ajatustesi "poissaolon" seurauksena myös niiden aikaansaama negatiivinen todellisuutesi katoaa.

Sinun ei siis koskaan tarvitse ODOTTAA kärsivällisenä unelmiesi toteutumista, sillä voit saavuttaa selkeyden, ilon, tyytyväisyyden ja rakkauden tunteen juuri nyt, kohdistamalla ajatuksesi asioihin, jotka saavat sinut tuntemaan noita korkeita tunteita. Se, että unelmasi ei ole toteutunut, vaikka olet odottanut sen toteutumista jo kauan, ei siis tarkoita, että joudut odottamaan sitä edelleenkin kauan.

Myös kärsivällisyyden vaatimus on vain ja ainoastaan oma uskomuksemme. Jos uskot kärsivällisyyden olevan välttämätöntä, niin olet julma itsellesi. Älä siis vaadi itseltäsi kärsivällisyyttä, ja et enää joudu olemaan kärsivällinen. Mutta älä myöskään muutu kärsimättömäksi, vaan päästä vain irti toiveestasi. Ota vastaan korkean tunnetilan manifestaatio, oli sen aiheuttaja mikä tahansa asia. Ja mitä voimakkaammin olet jotakin asiaa toivonut, niin sitä helpommin ja nopeammin unelmasi toteutuu, kun lakkaat - matalassa tunnetaajuustilassa - toivomasta ja pyytämästä sitä.

Yrittäminen, ja tavoitteiden puolesta  taisteleminen, on siis aina vaikea ja raskas polku, mutta kun käytät apunasi universumin energiaa, etkä omalla tahdonvoimallasi taistele sitä vastaan, niin olet kuin purjehtija, joka saa tuulelta apua, eikä hänen tarvitse lainkaan soutaa.

Innostu siis elämästäsi, rakasta mahdollisuuksia täynnä olevaa nykyhetkeäsi,  ja kaikki unelmasi toteutuvat.


18.4.2020


Miksi ehdollinen rakkaus johtaa aina lopulta pettymykseen?Jos haluat olla täydellisen vapaa, tietoinen Luoja, niin tärkein asia, joka sinun tulee oppia on, että et anna muiden ihmisten negatiivisten tunteiden, sanojen tai tekojen laskea omaa tunnetilaasi. On samantekevää, kuinka tärkeitä, tai vähemmän tärkeitä nuo negatiiviset ihmiset sinulle tunnetasolla ovat, sinä itse mahdollistat heidän negatiiviset tunteensa ja tekonsa. Ja mahdollistat ne siten, että annat siis oman tunnetilasi laskea heidän seurassaan.

Jos kohtaat ilkeän, masentuneen tai pelokkaan  ihmisen yleisellä paikalla, niin oma matala tunnetaajuutesi mahdollistaa tämän kohtaamisen. Mutta jos läheisesi ovat matalissa tunnetiloissa, niin tilanne on toki hieman erilainen, jos he siis asuvat kanssasi. Mutta jos negatiivisessa tunnetilassa oleva läheisesi on kanssasi samassa asunnossa, ja sinun tunnetilasi on korkea, niin korkeampi minäsi kyllä keksii keinot, joiden avulla et joudu heidän vaikutuspiiriinsä.  TAI ehdoton rakkautesi kohottaa myös heidän tunnetilaansa.

Samasta syystä EHDOLLINEN rakkaus johtaa aina pettymykseen, sillä aina, kun  yritämme miellyttää muita ihmisiä, ja sallimme samalla oman tunnetaajuutemme laskea, niin  päädymme noiden muiden ihmisten kanssa samalle, negatiiviselle tunnetaajuudelle. Eli jos esimerkiksi tunnet syyllisyyttä jostain asiasta, niin mahdollistat itse sen, että sinua syytetään. Ja jos syyllisyydentunteesi tämän syyttämisen seurauksena vain pahenee, niin manifestoit - negatiivisen tapahtumaketjun saadessa voimaa - konkreettisia tapahtumia, jotka lisäävät syyllisyydentunnettasi entisestään. Kierre loppuu vasta sitten, kun lakkaat syyttämästä itseäsi, eli kykenet rakastamaan myös itseäsi ehdoitta.

Muista, että kukaan meistä ei ole koskaan yksin syyllinen mihinkään, vaan olemme aina kaikki toinen toistemme kanssaluojia. Ja ainoa asia, johon sinun tulee missä tahansa elämäntilanteessa pyrkiä, on olla resonanssissa oman, korkeamman minäsi kanssa, eli tuntea täysin ehdotonta rakkautta ja myötätuntoa, niin itseäsi, kuin kaikkia muitakin kohtaan.

Jos siis joku ihminen lähelläsi on hyvin matalassa tunnetilassa, niin et voi millään tavalla auttaa häntä puolustautumalla, tai yrittämällä olla empaattinen, siis tuntemalla sääliä. Voit auttaa häntä vain, jos säilytät itse oman korkean tunnetilasi, ja annat hänen ilkeät sanansa vain valua pois mielestäsi, kuin "vesi hanhen selästä". Mutta muista, että sinun tulee myös aidosti, tunnetasolla, luopua katkeruuden ja kaunan tunteistasi. Jos tunnet syyllisyyttä, masennusta tai pelkoa, niin sinun tulee tuntea hetkellisesti vihaa, kostonhimoa, katkeruutta ja turhautumista, jotta tunnetilasi pääsee kohoamaan korkeammalle, toiveikkuuden taajuudelle. Mutta sinun ei tarvitse ilmentää tai purkaa vihan, kostonhimon  ja katkeruuden tunteitasi näkyvästi ja konkreettisesti, pelkkä hetkellinen tunne sisimmässäsi riittää. Näin pääset "siltaamaan" negatiivisten tunteiden kautta tunnetilasi, kohti positiivisia tunteita.

Jos olet jo paljon korkeammalla tunnetaajuudella, kuin lähelläsi olevat ihmiset, niin pelkkä korkea tunnetilasi saattaa saada nämä kanssaihmisesi suuttumaan. Tämä johtuu siitä, että  nuo matalassa tunnetilassa olevat ihmiset intuitiivisesti itse tietävät, että heidänkin tunnetilansa tulisi olla korkea, eli heidänkin tulisi olla samalla tunnetaajuudella korkeamman minänsä kanssa, tunteakseen onnellisuutta.

Ja korkeassa tunnetilassa ollessasi sinulla on myös mahdollisuus "puhdistaa" sellaisia negatiivisia tunnemuistoja, jotka ovat aiemmin olleet liian tuskallisia, jotta olisit kyennyt niitä  neutraloimaan. Eli "anteeksiannossa" ei ole kyse mistään muusta, kuin siitä, että emme kiinnitä huomiota negatiivisiin asioihin, vaan näemme niiden luoman positiivisen. Eli muutamme vain näkökulmaamme, katsomme toinen toistamme "jumalallisina olentoina", eli täydellisinä. Kenenkään ei siis tarvitse nöyränä pyytää toiselta ihmiseltä anteeksi, eikä meidän tule itsekään olla nöyriä, vaan meidän tulee arvostaa ja rakastaa täysin ehdoitta itseämme ja muita, olivat he - tai me itse - tehneet mitä tahansa.

Jos tämä tuntuu sinusta aivan liian vaikealta, niin muista, että voit ainakin pyrkiä tähän suuntaan, siis kohti "valaistumista",  eli tietoisuutta siitä, että me ihmiset emme ole toinen toisistamme erillisiä.

Muista, että jos pyrit tietoisesti edes silloin tällöin pysymään korkeassa tunnetilassa, niin myös elämäntilanteesi paranee korkeitten tunnetilojesi seurauksena hetki hetkeltä. Ja jos koet välillä "takapakkia", eli ns. vanhat kaunat tulevat kipua aiheuttaen pintaan, niin tämä tapahtuu vain siksi, että niihin liittyvät negatiiviset tunnemuistot tulee puhdistaa lopullisesti, ja nimenomaan korkeasta tunnetilasta käsin. Ja kun ne on puhdistettu, niin olet vihdoin näistä tunnemuistoista vapaa, ja voit tuntea täysin puhdasta, ehdotonta rakkautta, ketä tahansa "entistä vihamiestäsi" kohtaan.

Olet varmasti jo huomannut, jos olet harjoitellut tietoista tunnetilanhallintaa, että olet löytänyt yhä enemmän itsesi kanssa korkealla taajuudella olevia uusia ystäviä, eli positivinen prosessi etenee koko ajan, vaikka sinulla olisikin vielä läheisiä, joiden kanssa joudut selvittelemään "vanhoja traumoja".  Muista, että juuri nuo sinulle kaikkein rakkaimmat ja tärkeimmät ihmiset ovat myös arvokkaimpia opettajiasi, sillä heidän vihansa ja rakkautensa on yhteismitallista. Etkä ole löytänyt heitä seuraasi "sattumalta".  Hekin ovat pyytäneet tietoa universumin laista, ja he voivat löytää sen sinun kauttasi.

Mutta noiden vanhojen, negatiivisten tunnemuistojen puhdistumisen kautta, ja sitä seuraavan vapautumisen seurauksena löydät lopulta myös sellaisia läheisiä ihmisiä, jotka ovat sinun laillasi laajentuneet voimakkaasti, ja jotka ovat "kokonaisia", eli usein, ja myös tietoisesti,  resonanssissa oman korkeamman olemuksensa kanssa. Heidänkin kanssaan edelleen laajenet, ja koet kontrastia, eli negatiivisia tunteita, mutta elämäsi on heidän kanssaan paljon helpompaa, koska hekin ymmärtävät olevansa täydellisesti itse vastuussa omista tunnetiloistaan.

Usein käy myös niin, että se ihminen, jonka kanssa olet paljon yhdessä "kärsinyt"- siis juuri  rakkautenne ehdollisuuden vuoksi - on myös lopulta se ihminen, joka sallii omankin tunnetaajuutensa kohota, jolloin olette jälleen "samalla taajuudella" hänen kanssaan, ja yhteinen elämänne voi jatkua. Olette kuitenkin olleet toinen toistenne kanssaluojia, ja esimerkiksi uskonnoissa kuvattu "ikuinen avioliito" on alun perin tarkoittanut juuri tällaisia, kanssaluomisen aikaansaamia toiveita. Eli jos elämme parisuhteessa toisen ihmisen kanssa, niin suhteemme häneen on "ikuinen", koska luomme jokaisen negatiivisen kokemuksemme kautta "paremman version" sekä itsestämme, parisuhteestamme, että tuosta toisesta ihmisestä. Ja  jos rakastamme puolisoamme täysin ehdottomasti, niin hänkin voi  ilmentää meille tuota "korkeinta itseään", koska otamme sen siis itse korkeassa tunnetilassamme vastaan. Mutta jos taas tunnet vihaa tai katkeruutta puolisoasi kohtaan, niin muista, että SINÄ pakotat hänet ilmentämään "negatiivista itsessään".

Ehdottoman rakkauden voima on  konkreettisesti suunnaton, ja rakkaus on ainoa todellinen voima universumissa!

Pyri siis aina tietoisesti, ajatuksiasi kohdistamalla, ajattelemaan positiivisia asioita ihmisistä, jotka ovat sinulle ilkeitä, tai jotka yrittävät vahingoittaa sinua. Sillä hekin ovat korkeamman tietoisuuden ulottuvuuksia, mutta heidän negatiiviset tunteensa johtuvat siitä tuskasta, jota he itse kokevat, ollessaan erossa korkeimmasta olemuksestaan. Ja mitä ilkeämpiä he ovat, niin sitä suurempaa tuskaa he kokevat.

Mutta älä rankaise itseäsi, äläkä kuvittele olevasi "kelvoton tietoinen luoja", jos et ehdottomaan rakkauteen vielä kykene. Tulee vielä aika, kun pystyt rakastamaan pyyteettömästi  KAIKKIA niin sanottuja vihamiehiäsi, ja kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat tuottaneet sinulle tuskaa. Sillä jokainen negatiivinen kokemuksesi on luonut positiivisen vastineen itsestään, ja jos katsot tuota negatiivista muistoa korkeamman minäsi silmin, niin näet tuon positiivisen puolen, etkä enää tunne kärsimystä, ajatellessasi mennyttä kokemustasi. Muista myös, että korkeampi minäsi ei koskaan katso taakse päin, eli korkeamman minäsi näkökulmasta negatiivisia muistojasi ei ole siksi koskaan edes ollut olemassa, sillä korkeampi minäsi rakastaa - ja on aina rakastanut - täysin ehdoitta  myös "vihollisiasi"

Et siis KOSKAAN itsekään tunne negatiivisia tunteita mistään muusta syystä, kuin siksi, että sallit tunnetaajuutesi laskea, etkä ole enää kokonainen, yhteydessä korkeampaan minääsi. Kukaan toinen ihminen ei siis koskaan ole syyllinen sinun pahaan oloosi, vaan sinä itse teet kanssaihmisistäsi sellaisia, kuin millaisia he seurassasi ovat. Etkä sinäkään ole koskaan syyllinen läheistesi pahaan oloon - luovu siis syyllisyydestäsi, ja rakasta myös itseäsi täysin ehdoitta!

Tämän totuuden syvällisesti ymmärrettyäsi olet täydellisen vapaa Luoja.


17.4.2020


Sinun ja unelmasi välillä on vain hento harso - kun lakkaat ajattelemasta toivettasi turhautuneena, niin toiveesi pääsee luoksesiKoska elämä on matka, niin ainoa tapa nauttia elämästä, on nauttia matkasta, jokaisesta matkallasi kokemastasi hetkestä. Jos olet turhautunut ja kärsimätön, koska suuri unelmasi ei vieläkään ole toteutunut,  niin tämä lause raivostuttaa sinua. Ja kuinka turhaa turhautumisesi onkaan, sillä juuri se estää sinua nauttimasta niistäkin asioista, jotka olet jo saavuttanut.

Jos  olet illallisella, runsaan herkkupöydän äärellä, niin nautit ja iloitset niistä herkuista, joita pöytä sinulle tarjoaa, etkä vietä iltaasi tuskailemalla sitä, että pöydästä puuttuu jotakin sellaista, jota TODELLA toivoit. Keskityt siis siihen, mitä on tarjolla, ja koet illallisen onnistuneena.

Tai jos sinulla on kaapissasi hyvin vähän ruokaa, niin iloitset siitä, että sinulla on kuitenkin kaapissasi JOTAIN, ja nautit siitä, että et jää kokonaan ilman ruokaa. Et siis keskity murehtimaan sitä, että kaapistasi puuttuu monenlaisia herkkuja, vaan nautit kaappisi niukoistakin antimista, koska syöminen poistaa sinulta nälän tunteen.

Onnellisuuden tunne on siis aina täysin vapaa, oma valintamme, ja onnellisuus on aina suhteellista. Mutta aina, kun valitset onnellisuuden tunteen, turhautumisen sijasta, niin vedät puoleesi lisää asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

Tästä syystä voit olla "voittaja" missä tahansa elämäntilanteessa, jos kykenet arvostamaan vaikeuksienkin arvoa, eli siis kokemiesi haasteiden luomia ratkaisuja. Ja harjoittelemalla voit oppia arvostamaan kaikkien kokemiesi ongelmien arvokkuutta  jo VÄLITTÖMÄSTI ongelman ilmaannuttua, jolloin et koe kärsimystä lainkaan. Sillä kärsimys ei ole koskaan mitään muuta, kuin huomiosi ja ajatustesi kohdistamista ei-toivottuihin asioihin, positiivisten asioiden sijasta.

Ja miksi et toteuttaisi tätä ihmiselämän ja universumin tärkeintä ja arvokkainta viisautta käytännössä, kun nyt tiedät sen? Sinä olet todellakin täysin kaikkivoipa Luoja. Kaikki negatiiviset kokemuksesi ja "todisteesi", jotka saavat sinut epäilemään tätä totuutta, ovat  niin ikään omia luomuksiasi, oman epäuskosi synnyttämiä manifestaatioita! Eli jos koet, että vetovoiman laki ei positiivisissa asioissa toimi, vaan ainoastaan negatiivisissa asioissa (ns. Murphyn laki), niin tämäkin kokemuksesi johtuu vetovoiman laista, ja omista negatiivisista uskomuksistasi.

Ja kaikkein onnellisinkin nykyhetkesi haastaa joka tapauksessa aina tulevat hetket, sillä luot koko ajan uutta. Eli jos juuri nyt, tällä sekunnilla, kaikki suurimmat unelmasi toteutuisivat, niin sinulla olisi SILTI runsaasti uusia toiveita, jotka olisivat vielä toteutumatta. Eli aina, kun kuvittelet jonkin suuren toiveen tekevän sinut "täydellisen onnelliseksi", niin muista, että kuvitelmasi on pelkkää harhaa. Eli kaikki se aika, jonka kulutat "suuren unelmasi" turhauttavaan  jahtaamiseen, siis negatiivisessa tunnetilassa olemalla, on  turhaa sikäli, että paitsi että suuri unelmasi ei pääse matalan tunnetilasi vuoksi toteutumaan, niin myös kuvitelmasi täydellisestä elämästä, siellä jossakin tulevaisuudessa, on harhakuva. Suuren unelman "panttaamisesta" on toki se hyöty, että aina kun pyydät ja toivot, niin universumi vastaa pyyntöösi, eli luot korkeamman minäsi taajuuteen lisää sitä, mitä toivot. Mutta jos et lakkaa tuijottamasta toteutumatonta unelmaasi negatiivisesta tunnetilasta käsin, niin manifestoit unelmasi lopulta vasta sillä hetkellä, kun poistut fyysisestä elämästäsi, eli kun  vastustuksesi eli resistanssisi häviää  negatiivisten tunteidesi myötä kokonaan.

Mutta sinun ei tarvitse "kuolla" saavuttaaksesi unelmiasi. Voit alkaa vastaanottaa niitä myös juuri nyt, arvostamalla niitä asioita, joita sinulla jo elämässäsi on, ja päästämällä irti suuren unelmasi ajattelemisesta. Sillä kun ajattelet sellaista asiaa, jota olet odottanut jo kauan, niin vedät puoleesi vain tuon asian puutetta, koska uskot unelmasi puuttumiseen, et siis sen olemassaoloon.

Tunnetason uskomuksesi toteutuvat siis aina. Vetovoiman laki on luonnonlaki, eli tiedettä - ei uskonnollista toiveajattelua!

Laajennat universumia, ja korkean minäsi todellisuutta, omilla toiveillasi joka hetki. Valitse siis helpoin polku, eli valitse aina korkea tunnetila, tapahtui mitä tahansa. Ymmärrät, että viljanoraan, tai vaikkapa ihmislapsen sikiön kehittymiseen tarvitaan tietynlainen prosessi, etkä voi nopeuttaa tuota prosessia hätäilemällä ja tuskailemalla. Samoin: Jos rakastat omaa lastasi, niin  rakastat häntä niin vauvana, leikki-ikäisenä, teini-ikäisenä, kuin aikuisenakin, eli et vauvaa sylissä pitäessäsi tuskaile, että hän ei ole jo aikuinen. Vaan nautit siitä, että hän on olemassa, ja juuri sellainen, kuin millainen hän sillä hetkellä, elämänprosessinsa "vauvavaiheessa", on.

Älä siis jää suremaan minkään elämäsi "prosessin" hitautta - aikakin on suhteellista  -  sillä juuri  surusi hidastaa tuota prosessia. Ja jos et nauti prosessista eli matkasta, joka johtaa toiveesi luokse, niin et tule nauttimaan myöskään lopputuloksesta, eli unelmasta, jonka saavutat.

Sillä vain sellainen matka on onnellinen, jonka olet kokenut onnelliseksi, siis ollessasi matkalla. Et ole matkalla, päästäksesi perille, eli takaisin sinne, mistä lähdit. Vaan olet matkalla, iloitaksesi matkasta. Ja matkasi jälkeen et ole enää sama ihminen, kuin millainen olit ennen matkaasi, vaan kokemustesi rikastama  ja jalostama.

Elämä ei ole koulu, olemme kaikki jo perusolemukseltamme täydellisiä sieluja. Mutta nautimme elämästä vain siksi, että saavutamme unelmiamme, ja laajennamme universumia, ja samalla myös korkeinta itsessämme, kaikella, mitä koemme.


14.4.2020


Haasteet ovat välttämättömiä, mutta kärsimys tarpeetonta - ja aina oma, vapaa valintammeOnnellisuuden ja tyytyväisyyden tunne on joka hetki näkökulma, jonka voit itse valita. Ja jos valitset tyytyväisyyden juuri nyt, niin koet tyytyväisyyttä myös tulevissa hetkissäsi. Vetovoiman laki on täysin ehdoton luonnonlaki, etkä siis ole KOSKAAN kenenkään toisen ihmisen, tai minkään elämäntilanteen, "jumalan", kohtalon, tai sattuman uhri. Mutta voit olla kyllä oman itsesi uhri, jos et luovu negatiivisista  ajatuksistasi, ja niiden aiheuttamista negatiivisita tunteistasi. Negatiivinen tunne, esimerkiksi pelko,  on aina vain korkeamman minäsi ohjausta: "Ajatuksesi on väärä, pelkosi on tarpeeton ja vahingollinen, ajattele jotain muuta!"

Jos olet kokenut tähänastisessa elämässäsi todella paljon onnettomuutta, menetyksiä, vaikeuksia ja kärsimystä, niin tiedosta, että olet valinnut tuon kaiken itse. Yksikään toinen ihminen ei ole syyllinen niihin kärsimyksiin, joita olet kokenut. Kun ymmärrät ja hyväksyt tämän totuuden, niin olet vapaa. Rakasta niitä ihmisiä, joilta olet "pyytänyt kärsimystä". He ovat kaikkein arvokkaimpia opettajiasi, tärkeimpiä kanssaluojiasi.

Todellisuutesi on siis aina ja joka hetki täsmälleen  itse valitsemasi ajatuksen, ja sen aikaansaaman tunnetaajuuden kaltainen. Eli omat ajatuksemme ja uskomuksemme  luovat "todellisuutta", joka ei ole totta, vaan kuin eri televisiokanavilla esitettävää ohjelmaa: Voit itse kaukosäätimestä valita joko hauskan komedian, tai järkyttävän draaman. Eli kanavavalitsin on sinulla, ei itsesi ulkopuolisilla "korkeammilla voimilla",ei läheisilläsi,  eikä myöskään valtioiden johtajilla, tai "salaliitoilla".

Kun tiedostat tämän totuuden syvällisesti, eli tiedät sen todeksi, niin olet vaikutusvaltaisempi kuin miljoonat muut ihmiset. Eikä tämä vaikutusvalta tarkoita kenenkään toisen ihmisen hallitsemista negatiivisessa mielessä - jokainen maailmassa elävä ihminen on täydellisen vapaa ja kaikkivoipa -  vaan se tarkoittaa sitä, että voit omalla esimerkilläsi auttaa myös muita ihmisiä tiedostamaan tämän totuuden. Mutta sinun ei tule saarnata kenellekään tätä totuutta, tai yrittää "käännyttää" ketään - se, joka haluaa tiedostaa oman voimansa, tulee kyllä luoksesi, jos hän itse sallii itselleen tämän tiedon.

Suuret haasteet saavat sinut tuntemaan, että olet ikään kuin enemmän elossa, koska luot voimakkaammin, kysymällä voimakkaammin. Ja siksi ihmiskunta "rakastaa draamaa". Mutta noiden haasteiden suuruus on jokaisen ihmisen oma valinta, ja esimerkiksi olosuhteet, joihin olemme syntyneet, ovat sielumme valinta.

Jos haluat elää tasaisempaa elämää, ja kokea enemmän tyytyväisyyttä, niin  älä keskity ajatuksissasi mihinkään ongelmiin, ellei se ole aivan välttämätöntä. Ja silloinkin, kun se on välttämätöntä, niin usko siihen, että ongelmasi on jo itsessään luonut ratkaisun, eikä sinun siis tarvitse olla lainkaan huolissasi. Päästä siis irti ongelmastasi.

Ajattele maailmankaikkeudessa vallitsevaa yleistä hyvinvointia ja harmoniaa, kuinka kaikki lopulta  aina järjestyy, ja kuinka monet asiat elämässämme toimivat ja onnistuvat aina parhain päin, vaikka emme edes muista olla niistä  kaikista huolissamme.

Jos olet luonut paljon toiveita negatiivisilla ajatuksillasi, niin myös positiiviset tunteesi, ja niiden mahdollistamat manifestaatiot,  ovat hyvin palkitsevia, ikään kuin jalostuneempia, hiottuja timantteja, " kirkkaampia". Elämässä syvä suru ja korkea ilo ovat aina yhteismitalliset.

Ratkaisut mihin tahansa ongelmaan löytyvät, kun lakkaat uskomasta, että ne ovat hukassa, eli kun lakkaat etsimästä ratkaisuja negatiivisessa tunnetilassa. Kaikki, mihin itse tunnetasolla uskot, toteutuu aina.

Muista, että universumin ainoa voima on VETOVOIMA, emmekä siksi  voi koskaan hankkiutua eroon mistään, voimme vain vetää puoleemme jotakin toivomaamme, jolloin ei-toivottu häviää elämästämme. Kaikki, mitä vastustat, lisääntyy aina - silloinkin, jos vastustamasi asia on mielestäsi "paha" tai "vahingollinen". Et voi koskaan vastustaa toista ihmistä, hänen mielipiteitään ja tekojaan, ja saada niitä vastustuksellasi muuttumaan tai loppumaan. Voit "parantaa maailmaa" ja vaikuttaa positiivisesti vain olemalla itse korkeassa tunnetilassa.

Kun päästät irti huolistasi, niin et luovu unelmistasi, vaan lakkaat vain vastustamasta toiveitasi. Eli sinun ei koskaan tarvitse etukäteen tietää, miten ongelmasi tulee ratkeamaan, vaan sinun ainoa tehtäväsi on sallia sen ratkeaminen, nauttimalla nykyhetkestäsi, ja vastaanottamalla siten inspiraationa korkeamman minäsi viisas ohjaus.

Korkeamman minäsi taajuustilassa kaikki ratkaisut ovat jo olemassa. Pyri siis tuntemaan samanlaista innostusta, kuin pieni lapsi tuntee silloin, kun hän uskoo unelmansa voivat toteutua, ja myös siis odottaa sen toteutuvan.

Kaikki on mahdollista, joka hetki, sillä luomme ja sallimme todellisuuttamme uudeksi joka hetki. Usko siihen, että tulet vastaanottamaan ratkaisun, joka on upeampi, kuin olisit omassa mielessäsi koskaan osannut edes kuvitella.

Sinä Olet Luoja.


9.4.2020


Tietoisena luojana voit muuttaa herkkyytesi vahvuudeksiYhden asian unohdamme helposti heti, kun tunnetilamme syystä tai toisesta laskee: Sen, että myös käsityksemme ja havaintomme ns. todellisuudesta muuttuu aina aivan toiseksi,  tunnetilamme muuttuessa negatiiviseksi. Ja tästä siis johtuu se, että esimerkiksi pelkoa ja vihaa tuntevat ihmiset kokevat elämän, ja sen lainalaisuudet,  niin erilaisina, kuin usein korkealla tunnetaajuudella olevat. Eli negatiivisessa tunnetilassa olevat ELÄVÄT konkreettisesti eri todellisuudessa. Eli koska negatiiviset tunnetilat siis myös ilmentävät  tuota negatiivista todellisuutta, eli sallimme itsellemme ei-toivottuja  kokemuksia matalissa tunnetiloissa,  niin usko negatiiviseen todellisuuteen vahvistaa samalla tavalla itse itseään, kuin usko positiiviseen todellisuuteen.

Ja nämä molemmat ilmiöt ovat nyt eksponentiaalisesti lisääntymässä: Jos uskot hyvään ja toivottuun, niin hyvä ja toivottu elämässäsi lisääntyy entistäkin tehokkaammin. Mutta jos uskot pahaan ja ei-toivottuun, niin paha ja ei-toivottu lisääntyy myös voimakkaammin. Ja pelko ei-toivotun - kuten sairauksien, puutteen ja rajallisten resurssien, ihmissuhdeongelmien - hallitsemattomasta lisääntymisestä saa pelkäävät ihmiset manifestoimaan elämäänsä juuri sitä, mitä he eivät toivo. Se, mihin kiinnitämme huomiomme, lisääntyy aina.

Tällaisessa tilanteessa sinun on tietoisena luojana ennen kaikkea keskityttävä pysymään korkeassa tunnetilassa, ja välttämään pelkoa, mutta ehdottomasti myös sääliä ja empatiaa negatiivista todellisuutta kokevia ihmisiä kohtaan. Eli tiedostettava joka hetki puhtaan myötätunnon ja empatian välinen ratkaiseva taajuusero.

Et voi auttaa hukkuvaa, jos et osaa tai jaksa itse uida. Et voi koskaan olla tarpeeksi sairas, tehdäksesi sairaista terveitä. Et voi auttaa pelkääjää pelkäämällä itse. Et voi sammuttaa vihaa vihalla. Et voi koskaan voittaa riitaa riitelemällä. Et voi auttaa ketään köyhää rikastumaan, köyhtymällä itse. Et voi koskaan luoda toisen ihmisen elämää. Et voi "rukoilla"  toiselle ihmiselle sellaisia asioita, joita hän ei itse usko ansaitsevansa.

Lasten vanhemmille tuttu konkreettinen esimerkki tästä samasta asiasta on uhmaikäisen lapsen rauhoittaminen. Uhmaikäisen uhma on aina kysymys: Onko maailma ympärilläni vakaa, vai järkkyykö se, jos kiljun ja potkin? Eli lapsi tietää vielä olevansa korkeampi olento, ja  saadessaan uhmakohtauksen hän tavallaan tiedostaa inhimillisyytensä, eli etääntyy omasta, korkeammasta itsestään, ja tuntee negatiivisiin tunteisiin vielä tottumattomana valtavaa tuskaa ja raivoa. Ja hän haluaa samalla myös intuitiivisesti varmistaa, että vanhemmat eivät laskeudu hänen kanssaan negatiivisiin tunnetiloihin, vaan pysyvät  itse "elämää kauemmin kokeneina" korkeassa tunnetilassa, jolloin he voivat myös tarvittaessa tukea, auttaa, ja rauhoittaa lastaan.

Elämme nyt aikaa, jolloin myös aikuiset ihmiset saattavat yhtäkkiä saada tällaisia uhmakohtauksia. Etenkin, jos nämä pelokkaat ja hämmentyneet ihmiset kohtaavat sinun kaltaisiasi tietoisia luojia, jotka eivät pelkää. Muista aina, että jos pelkäävä ihminen kohdistaa vihansa sinuun, niin todellisuudessa hän kokee vain pelkoa, ja kuvittelee, että sinä olet hänen pelkonsa aiheuttanut. Eli todellisuudessa hän tuntee tuon uhmaikäisen lapsen lailla vain suurta tuskaa, ollessaan erossa omasta korkeammasta olemuksestaan, ja viha kohottaa hieman hänen tunnetilaansa. Sinun korkea tunnetilasi saa hänet intuitiivisesti ymmärtämään, että korkea tunnetila olisi myös hänen oma, "normaali" tunnetilansa. Ja koska sinä ilmennät omalla olemuksellasi tätä totuutta, niin olet siksi tälle pelkäävälle ihmiselle kuin "punainen vaate".

Jos aistit hyvin herkästi negatiivisissa tunnetiloissa olevien kanssaihmistesi tunnetiloja, niin älä pelkää herkkyyttäsi, vaan muuta se vahvuudeksi. Eli jos sallit oman tunnetilasi laskea negatiivisen ihmisen läsnäollessa, niin arvosta tuota havaintoa, ikään kuin punaisena liikennevalona. Tietoisena luojana jo tiedät, mihin negatiiviseen tunnetilaan jääminen johtaa, jos negatiivinen tapahtumaketju saa voimaa. Ja koska olet niin herkkä aistimaan muiden tunnetiloja, niin juuri tämä herkkyytesi mahdollistaa sen, että ehdit katkaista negatiivisen tapahtumaketjun ENNEN, kuin alat manifestoida negatiivisen tunnetilasi vaikutuksesta lisää negatiivisia kokemuksia.

Vetovoiman laki saa nimittäin aikaan negatiivisia kokemuksia "hitaasti kiihdyttämällä". Jos ajattelet tai puhut esimerkiksi pahaa toisesta ihmisestä, tai tunnet vihaa, niin sinulla on lähes 20 sekuntia aikaa kohdistaa huomiosi muihin, positiivisiin asioihin, ennen kuin vetovoiman laki saa negatiivisen "noidankehän" kiihtymisen edes alkamaan. Eli vasta, jos jäät kiinni negatiivisiin tunnetiloihisi, niin manifestoit ei-toivottua. Esimerkiksi sodat ovat mahdollisia vain, koska pelkoa ja vihaa on lietsottu tietoisesti, kunnes perääntymismahdollisuutta ei enää ole. Sota,  ja mikä tahansa riita, ja myös vaikkapa virusepidemiaan liittyvä paniikki,  on siis aina heikkoutta, joka vain pahentaa alkuperäistä ongelmaa, eikä  KOSKAAN ratkaise ongelmia.

Voimme siis  toimia viisaasti vain seuraamalla korkean tunnetilan inspiraatioitamme. Voimme inspiroitua myös negatiivisissa tunnetiloissa, mutta tietoisena luojana tiedostat, mistä todellisuustasolta inspiraatiosi toimia  on lähtöisin. Ja juuri siksi herkkyytesi on aina vahvuutta, jos vain itse ymmärrät sen vahvuudeksi.

Ja mitä tietoisemmin pyrit pysymään korkeissa tunnetiloissa, niin sitä korkeampi on myös yleinen värähtelytaajuutesi, eli sitä enemmän olet tietoisuustasolla laajentunut, "valaistunut". Ja tällöin sinun on yhä vaikeampi sietää negatiivisia tunnetiloja, sillä pienikin tunnetilan lasku tuntuu sinusta nyt suhteellisesti paljon tuskallisemmalta.

Mutta myös paljon masennusta, pelkoa ja vihaa tuntevat luovat omilla ei-toivotuilla kokemuksillaan koko ajan toivottua, ja  heidänkin tuskansa johtuu siitä, että he ovat korkeamman minänsä taajuudella valtavasti laajentuneet, mutta he eivät kuitenkaan salli itselleen niitä hyviä asioita, joita he ovat toiveillaan luoneet.

Eli jos ihminen ei vielä tietoisesti tiedosta vetovoiman lain vaikutusta, ja omaa korkeampaa olemustaan, niin näennäinen onnettomuus on hänelle paradoksaalisti "onni", kun taas menestys ja onnistuminen on tällaiselle ihmiselle "onnettomuus". Sillä jos ihminen on negatiivisessa tunnetilassa ja menestyvä, niin hän pelkää koko ajan menestyksensä päättyvän. Ja jos tällaisen ihmisen elämä on helppoa, niin hän ei nauti elämänsä helppoudesta, koska hän pelkää sen ennemmin tai myöhemmin vaikeutuvan. Rikas, joka ei tunne "ansainneensa" rikkauttaan, pelkää menettävänsä rikkautena, jolloin hän ei myöskään iloitse rikkaudestaan. Onnellisuus  on aina vain tunnetila, jonka koemme juuri nyt.

Ihminen, jolla on rakastettu, mutta joka ei usko ansainneensa tuota rakastettua, ei tunne rakkautta, koska rakkauskin on aina vain tunnetila, jota voimme kokea itse. Kukaan muu ei koskaan ANNA meille rakkautta. Ja tällainen ihminen myös pelkää menettävänsä rakastettunsa, koska hän on pelon tai arvottomuuden tunnetilassa. Ja siksi ehdollinen rakkaus on aina negatiivinen tunne, ei siis aitoa rakkautta.

Tästä syystä negatiiviset tapahtumaketjut saavat ihmisen usein "menettämään lähes kaiken", jolloin ihminen ajautuu lopulta tilanteeseen, jossa hänellä ei ole enää mitään menetettävää, vain saavutettavaa. Ja vasta tuossa mielentilassa hän lopulta lakkaa taistelemasta, ja päästää irti, luovuttaa, jolloin vetovoiman laki alkaa vihdoin  toimia positiiviseen suuntaan. Ihminen voi siis vain ja ainoastaan itse estää omen menestyksensä, millä tahansa elämänalueella, olemalla sallimatta tuota menestystä, negatiivisessa tunnetilassa!

Mutta kenenkään meistä ei tarvitse kokea elämässään tällaisia "aallonpohjia", joista tie on ainoastaan  ylös päin. Ne eivät ole "kohtalon määräämiä", vaan omia luomuksiamme. Voimme millä hetkellä tahansa alkaa luottaa elämään, ja uskoa, että kaikki järjestyy aina, jos vain pysymme korkeassa tunnetilassa, ja lopetamme kamppailun. Eli voit kärsiä suurista menetyksistä elämässäsi vain, jos olet itse julma itsellesi.

Eli vastaavasti sinulla voi olla kaikki hyvin elämässäsi ilman, että sinun tarvitsee pelätä kaiken tuon hyvän menettämistä. Jos arvostat sitä, mitä sinulla on, sallit itsellesi lisää sellaisia asioita, joita voit arvostaa. Kaikki on kyllä jatkuvassa muutostilassa -  ei ole olemassa elämää ilman muutosta - mutta voit luoda myös koko ajan sellaisia asioita, joista nautit. Vain oma pelkomme saa meidät tuntemaan menettämisen pelkoa, ja siksi menettämään. Kuten huomaat, niin tuo edellinen  lause on totuudellisuudessaan ja itsestäänselvyydessään lähes koominen. Samalla tavalla koomisen itsestäänselvä - ikään kuin liiankin ilmeinen -  on lause: Ihminen, joka ei tunne rakkautta, menettää rakkautensa. Tai: Ihminen, joka ei tunne itseään terveeksi ja elinvoimaiseksi, sairastuu.

Eli jos sinulla on "kaikki ihan hyvin" elämässäsi - ainahan joku asia voi olla paremmin, mutta myös huonommin -  ja arvostat sitä, että näin on, niin silloin arvostat myös kaikkia näennäisiä ongelmiasi vain elämäsi suunnannäyttäjinä, etkä koe enää kärsimystä.

Ja siksi juuri herkkyytesi aistia omia tunnetilojasi on kaikkein suurin vahvuutesi.


5.4.2020


Olosuhteista riippumaton rakkaus ja ilo ei ole koskaan turhaa haihatteluaTaivaanrannan maalarit ja unelmoijat menestyvät, toteuttavat unelmiaan, ja kokevat onnellisuutta, kun taas realistit kokevat niin sanotun realisminsa konkreettisesti todellisuudeksi, ja jäävät paikalleen, koska he uskovat  itse, että heidän todellisuutensa ei voi muuttua.

Moni vetovoiman lain teoriassa ymmärtäväkin ajattelee, että jos pyrimme tuntemaan olosuhteista riippumatonta - siis  ainakin osittain "katteetonta"- iloa ja rakkautta, niin me vain ikään kuin SIEDÄMME kurjaa elämäämme paremmin, koska olemme iloisia, mutta elämä ja olosuhteemme itsessään pysyvät kurjina.

Jos ajattelet näin, niin et ajatuksesi hetkellä usko vetovoiman lakiin, siis tunnetaajuustasolla. Toivot, että se toimisi, mutta et juuri nyt muista sellaisia tilanteita, joissa se olisi toiminut niin näkyvästi, että se olisi todella vakuuttanut sinut. Ja miksi et muista tuollaisia tilanteita juuri nyt? Siksi, että tunnetaajuutesi on matala, korkeintaan toiveikkuuden taajuudella. Ja siksi, että ilomme ja rakkautemme sallima hyvinvointi ei koskaan putoa yhtäkkiä "taivaasta", vaan me sallimme sitä aina vähitellen, tunnetaajuutemme kohoamisen tahdissa. Ja siksi koemme harvoin valtavia, vavisuttavia, ihmeen kaltaisia onnistumisia.

Kaikkein rikkaimmatkin ihmiset maapallolla vain uskovat omaan vaurauteensa, ja pitävät sitä täysin normaalina olosuhteena, eli he eivät koe jatkuvasti suunnatonta haltioitumista rikkaudestaan. Ja on myös todella paljon upporikkaita ihmisiä, joille raha ei tuota juuri lainkaan onnellisuuden tunteita. Heidän mielialansa pysyy matalana jostain aivan muista syistä, kuin varattomilla ihmisillä, ja he saattavat kadehtia itseään paljon köyhempiä ihmisiä, joilla on elämässään jotakin sellaista, mitä heillä itsellään ei ole. Heillä on siis rahaa, koska he uskovat rahaan, eivätkä pelkää sen menettämistä - mutta raha ei myöskään tee heitä tyytyväisiksi, koska heidän omat, todelliset  toiveensa, eivät liity rahaan. Kaikki hyvinvointi elämässä on siis AINA täysin suhteellista.

On  myös aina täydellinen harha ajatella, että "kun vain jonakin päivänä saavutan suuren unelmani, josta olen haaveillut jo niin tuskastuttavan kauan, niin SILLOIN olen vihdoin onnellinen". Sillä kun saavutat tuollaisen unelman, niin se tuntuukin itsestäänselvältä, seuraavalta loogiselta askeleelta, ei siis enää "suurelta". Ja kun olet sen saavuttanut, niin vaikka arvostaisitkin sitä, minkä vihdoin tavoitit, niin toivot jo jotakin muuta.

Mutta elämämme ei tarvitse tästä huolimatta olla jatkuvaa turhautumista, jatkuvaa "puutteen ja vaillinaisuuden tunnetta", vaan  voit olla onnellinen ja tyytyväinen ihan joka hetki. Ja tämä on mahdollista, jos havaitset elämäsi tarjoamat ihmeet, ja arvostat niitä kaikkia.

Ihmeitä tapahtuu nimittäin elämässäsi ihan koko ajan. Et vain aina havaitse niitä, etkä osaa arvostaa niitä, koska pidät niitä itsestäänselvyyksinä. Elämässäsi ei kuitenkaan ole koskaan MITÄÄN itsestäänselvää! Vetovoiman laki on ainoa asia, joka pitää sinut esimerkiksi juuri nyt hengissä. Olet hengissä vain siksi, koska uskot hengissäolemiseen.

Ilo siis mahdollistaa iloa tuottavat kokemukset. Rakkaus vetää puoleesi rakkautta. Arvostuksesi vetää puoleesi asioita, joita voit arvostaa. Vaurauden tunne tuo luoksesi asioita, jotka lisäävät vaurauden tunnettasi.

Aito ilo ja puhdas rakkaus eivät kuitenkaan ole alkoholin tyyppisiä huumaavia aineita, joita seuraisi pettymys, syyllisyys ja krapula - ne eivät siis ole "hetken hurmaa", vaikka nuo tunteet kestävätkin vain juuri niin kauan, kuin noita tunteita itse tunnet. Vaan ilo ja rakkaus tuovat elämääsi myös konkreettisia asioita: Iloa tuottavia ihmissuhteita, aineellista hyvinvointia, onnistumisia, menestystä, nautinnollisia ympäristöjä, kauneutta , elinvoimaa  ja terveyttä.

Ja tunnetilasi, jota tunnet juuri nyt, kertoo sallimisesi tilan, eli sen, vastaanotatko toiveitasi, vai ei-toivottua.

Jos sinulla on ongelmia, mutta arvostatkin ongelmiasi "tienviittoina", selkeyttävinä suunnannäyttäjinä, niin ongelmasi muuttuvat kuin taikaiskusta arvokkaiksi.

Kun arvostat "rihkamaa", niin se muuttuu kullaksi. Kun arvostat parisuhdettasi, oli se aivan millainen tahansa, niin se tuottaa sinulle iloa ja tyydytystä, tai löydät uuden parisuhteen, jota voit arvostaa. Kun arvostat perhettäsi, sukuasi ja ystäviäsi, niin hekin arvostavat sinua. Kun arvostat velkojasi, niin ne muuttuvat rikkaudeksi.

Jos tunnet olevasi "jumissa" ei-toivotussa elämäntilanteessasi, niin olet tuossa jumissa vain juuri niin kauan, kuin itse uskot olevasi  jumissa.

Usko rakkauteen, älä vihaan, katkeruuteen ja yksinäisyyteen.

Usko vaurauteen ja rajattomaan runsauteen, älä köyhyyteen.

Usko terveyteen, älä sairauteen.

Usko elämään, älä pelkää kuolemaa.

Sinä Olet Luoja. Sinä olet kaikkivoipa.


3.4.2020


Keskity tuntemaan iloa ja rakkautta - jos tavoittelet manifestaatioita ajattelemalla, et saavuta niitäHuomaa otsikossa tärkeä sana: "Tavoittelet". Tavoitteleminen on yrittämistä, ja yrittäminen tapahtuu aina negatiivisessa tunnetilassa. On aivan eri asia kulkea jotakin kohti inspiroituneena, kuin yrittää saavuttaa jotakin.

Voit kyllä ajatella toiveitasi, JOS tunnet positiivisia tunteita niin tehdessäsi. Mutta jos toiveidesi ajatteleminen saa sinut tuntemaan pettymystä, niin silloin ajattelusi toimii sinua itseäsi ja toiveitasi vastaan.

Uskalla siis päästää irti tavoitteistasi aina silloin, kun olet turhautunut tai kärsimätön, sillä turhautumisesi ja kärsimättömyytesi  kertovat siitä, että menet "asioiden edelle", et pysy ns. flow-tilassa, kuten lainelautailija, joka vain myötäilee aallon liikettä. Et siis yrittäessäsi anna asioiden tapahtua "oikeaan aikaan, omalla painollaan". Kaikki universumissa tapahtuu kuitenkin aina täsmälleen oikealla hetkellä, synkroniassa, eikä tämä suinkaan tarkoita, että kaikki tapahtuisi aina "tuskastuttavan hitaasti", sillä aika, joka toiveidesi manifestoitumiseen kuluu, ei ole koskaan kohtalonomaisesti etukäteen määrätty.

Vain sinä ITSE voit hidastaa manifestaatioitasi, siis yrittämällä nopeuttaa niitä. Eli vain kärsimättömyytesi pakottaa sinut olemaan kärsivällinen, siis kirjaimellisesti: "kärsimään".

Ja tästä syystä kaikkein suorin ja nopein tie minkä tahansa toiveesi luokse on, että keskityt vain tuntemaan rakkautta. Älä odota, että joku tietty ihminen rakastaa sinua, vaan rakasta itse. Sillä sinä olet perusolemukseltasi tuo rakkaus. Jos siis uskot rakkauteen, niin  tunnet rakkautta, täysin riippumatta siitä, mitä muut ihmiset ympärilläsi tuntevat tai tekevät.

Jos sinun on vaikea uskoa, että rakkaus on ainoa todellinen voima universumissa, ja että hyvinvointi vallitsee,  ja että elämä kantaa aina, kaikki järjestyy aina, niin ajattele fyysisen elämäsi mahdollistavia perusasioita -  et tarvitse jatkuvaa huolestumista  ja yrittämistä niihinkään: Sydämesi lyö, verenkiertosi ja hengityksesi toimii, planeetat kiertävät radallaan, kasvit tuottavat happea ilmakehään. Ja kaikki tämä tapahtuu ilman, että sinä YRITÄT huolehtia näistä elämän perusedellytyksistä.

Ja vaikka luottamuksesi esimerkiksi terveyteesi joskus horjuisikin, niin  sinä kuitenkin tiedät, että elimistösi työskentelee koko ajan nerokkaalla tavalla myös  bakteereja ja viruksia vastaan. Ja tätäkin prosessia vain sinä itse voit hankaloittaa, pelkäämällä, olemalla uskomatta elimistösi kykyyn parantaa sinut.

Uskalla siis vain uskoa ja luottaa, sillä se, mitä lakkaat kaipaamasta, pääsee luoksesi, kun keskityt rakkauteen, eli sallimiseen, vastaanottamiseen. Kun keskityt olemaan resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa, ja luovut pelostasi.

Nuorallakävelijä keskittyy uskomaan siihen, että hän pysyy nuoralla. Jos hän keskittyisi pelkäämään putoamista, hän manifestoisi putoamisensa.

Jos siis haluat löytää elämääsi rakkautta, niin älä ole huolissasi siitä, rakastaako joku sinua, vaan tunne rakkautta.

Jos haluat löytää elämääsi runsautta ja varallisuutta, niin älä ole huolissasi rahojesi riittävyydestä, vaan pyri tuntemaan runsautta, eli arvosta vaikkapa omien solujesi, luonnon ja koko maailmankaikkeuden runsautta, ja jatkuvaa uudistumiskykyä.

Jos haluat elämääsi terveyttä, niin keskity uskomaan terveyteen, ja arvosta niitä hetkiä, jolloin olet tuntenut terveyttä ja elinvoimaa, älä siis muistele sairauksiasi ja kärsimyksiäsi. Korkeampi minäsi ei koskaan katso taakse päin.

Ajattelusi johtaa siis sinut harhaan, jos se tapahtuu negatiivisessa tunnetilassa, mutta kun tunnet puhdasta rakkautta ja iloa, niin toimit vain inspiroituneena, ja TIEDÄT mitä tehdä. Korkeampi minäsi on aina  kanssasi, ja valmiina ohjaamaan sinua, vain sinä itse voit estää itseäsi kuulemasta tuota ohjausta.

Kun siis tunnet puhdasta ehdotonta rakkautta, niin mikä tahansa on sinulle mahdollista. Luota  universumiin, luota korkeamman minäsi viisauteen.


2.4.2020


Sinun ei tarvitse koskaan luopua omista unelmistasi muiden ihmisten vuoksiTodellinen rohkeus on rohkeutta olla uhrautumatta muiden ihmisten puolesta, ja olla tuntematta empatiaa ja sääliä - olla siis pelkäämättä toisten ihmisten, ja heidän ehdollisen rakkautensa  menettämistä.  Suurin osa ihmiskunnasta estää kuitenkin omat unelmansa, tuntemalla empatiaa. Empatia on kuitenkin negatiivinen tunnetila, joka tuntuu usein olevan eduksi sosiaalisissa suhteissamme, mutta totuus on, että empatia estää omat, todelliset unelmamme. Ja empatia estää myös parisuhteessa elävien yhteiset unelmat.

Empatia on siis matala tunnetila, puhdas myötätunto korkea. Jos olet empaattinen toista ihmistä kohtaan, niin sinä ikään kuin loukkaat häntä ajattelemalla, että hän ei  itse kykene luomaan itselleen toiveidensa elämää, vaan tarvitsee siihen apua sinulta.

Meidän ei  tarvitse koskaan luopua mistään sellaisesta, mitä todella rakastamme, saavuttaaksemme unelmiamme.

Jos siis elät parisuhteessa, ja sinulla ja kumppanillasi näyttää olevan yhteensopimattomia unelmia, niin et koskaan tule tuntemaan onnellisuutta, jos tunnet sääliä kumppaniasi kohtaan, ja teet jatkuvasti kompromisseja, jotka tuntuvat sinusta itsestäsi "menetyksiltä". Ja jos nyt luet tätä negatiivisessa tunnetilassa, niin protestoit: "Eikö meidän siis tule ottaa lainkaan huomioon toinen toisiamme? Pitääkö meidän olla itsekkäitä narsisteja, ollaksemme onnellisia?"

Huomaa, että tuo kysymyksesi on siis negatiivisen tunnetilan inspiroima. Jos olet korkeassa tunnetilassa, niin et pidä omanarvontunnetta, ja omiin unelmiin uskomista "narsismina", vaan ymmärrät, että ehdoton rakkaus mahdollistaa kaikkien ihmisten kaikkien unelmien toteutumisen,vaikka ne olisivatkin näennäisesti ristiriidassa keskenään. Eli omien, todellisten toiveidemme olemus, ja kumppanimme todellisten toiveiden olemus yhdistyvät, ihmeellisellä tavalla. Ehdoton rakkaus siis ratkaisee kaikki ongelmat, aina.

Eli jos todella haluat olla onnellinen, ja rakastat myös puolisoasi täysin ehdoitta, ja haluat myös hänen olevan onnellinen, niin keskityt tärkeimpään ihmissuhteeseesi, eli suhteeseen oman, korkeamman minäsi kanssa. Eli pyrit pysymään korkeassa tunnetilassa silloinkin, kun kanssaihmisesi on negatiivisessa tunnetilassa. Hän nimittäin ei ole negatiivisessa tunnetilassa siksi, että hän inhoaisi ja vihaisi sinua, vaan todellinen syy hänen pahaan oloonsa on PELKÄSTÄÄN se, että hän on itse erossa omasta, korkeammasta minästään. Sinulla, sinun persoonallasi, ja sinun käytökselläsi, ei ole mitään tekemistä hänen negatiivisen tunnetilansa kanssa.

Luomme aina täysin vapaasti itse oman todellisuutemme. Eli kaikki olosuhteet - ja myös muut ihmiset ympärillämme "olosuhteina"- ovat aina vain tekosyy sille, että olemme itse negatiivisessa tunnetilassa, jolloin koemme negatiivisia kokemuksia, ja estämme positiiviset.

Ja tämä johtuu siitä, että erillisyytemme muista ihmisistä on pelkästään näköharha. Jos kumppanisi on matalammassa tunnetilassa, kuin sinä, niin hän intuitiivisesti tietää, että hänenkin tulisi olla sinun laillasi korkeassa tunnetilassa, mutta koska hän ei tietoisesti tiedosta tätä, niin hän syyttääkin sinua.

Älä myöskään koskaan SAARNAA negatiivisessa tunnetilassa olevalle ihmiselle, kuinka hänen tulisi olla "iloisempi ja positiivisempi", sillä sanasi vain korostavat tuolle negatiivisesti tuntevalle sitä tosiasiaa, että hän ei todellakaan OLE juuri nyt positiivinen. Sanat eivät koskaan opeta ketään, vain kokemus. Eli voit tuollaisessa tilanteessa keskittyä vain myötätunnon kokemiseen, eli huolehtia siitä, että pysyt itse korkeassa tunnetilassa. Tarvittaessa voit "sulkea korvasi" negatiivisen ihmisen puheelta, kunhan et tee sitä mielenosoituksellisesti, esimerkiksi poistumalla näyttävästi ja närkästyneenä paikalta, sillä silloin omakin tunnetilasi on matala, ja teatraalinen, ja tuota toista ihmistä halveksiva eleesi, heittää vain "bensaa liekkeihin", eli riita yltyy!

Todella vaikeissa ihmissuhdetilanteissa (jos tunnet vaikkapa itse voimakasta syyllisyyttä, jolloin toinen ihminen syyttää sinua rajusti)  tehokas keino "sammuttaa riita" on ottaa paperi ja kynä, ja keskittyä kirjoittamaan positiivisia asioita vihaisesta kanssaihmisestäsi. Mutta tämä menetelmä vaatii jonkin verran harjoittelua, koska tuon arvostuksen tunteen tulee olla täysin aito, muuten kyse ei siis ole aidosta korkeassa tunnetilassa pysymisestä, vaan arvostamisen teeskentelystä. Jos kykenet meditoimaan vaikeissa tilanteissa, niin myös meditaatio kohottaa tunnetilaasi automaattisesti. Monet pienet lapsethan osaavat luonnostaan tuon "poistumisen mielikuvitusmaailmaan", jos he kokevat vaikkapa paljon riitelyä perheessä. Eli pienillä lapsilla on vielä tieto siitä, että tunne-elämämme luoma todellisuus on vain havainto, eli aistiharha, josta voi myös milloin tahansa poistua, jos tuo ns. todellisuus  tuntuu epämiellyttävältä.

Luot joka tapauksessa jokaisesta negatiivisessa tunnetilassa olevasta läheisestäsi aina  välittömästi "paremman version", havaitessasi heidän negatiivisuutensa, ja kun sitten olet taas korkeassa tunnetilassa, niin voit vastaanottaa tuon "toiveidesi version" elämääsi. Tästä syystä moni parisuhde on jatkuvaa, väkevän rakkauden ja syvän vihan aallokkoa, mutta muista, että näin ei suinkaan tarvitse jatkua ikuisesti. Sillä kukaan ihminen ei koskaan riitele yksin, ja köydenvetoon tarvitaan aina vähintään kaksi ihmistä. Eli jos haluat itsellesi harmonisen parisuhteen, niin harjoittele itse tunteidesi hallintaa - ei siis toisen ihmisen SIETÄMISTÄ, vaan ehdotonta rakkautta - jolloin myös kumppanisi negatiiviset tunnetilat vähenevät, vetovoiman lain vaikutuksesta. Ja jos taas hän ei halua luopua vihastaan ja katkeruudestaan, niin tulet löytämään itsesi kanssa samalla, korkealla tunnetaajuudella viihtyvän uuden kumppanin. Sillä samanlainen vetää universumissa aina puoleensa samanlaista.

Ehdottomasti rakastava voi siis ainoastaan voittaa elämässä, ei koskaan hävitä.

Elämämme ainoa tarkoitus on ilo.


Kommentit