Blogit 6/2020

 

SOL, kesäkuu 2020:29.6.2020


Arvosta aivan kaikkia kokemuksiasi ja olosuhteitasi, myös ongelmiasi ja pettymyksiäsi, joka hetkiJos sinun on vaikea päästää irti huolistasi, niin mieti hetki lausetta: Kaikesta seuraa aina pelkkää hyvää. Ollessasi negatiivisessa tunnetilassa tuo lause tuntuu sinusta täysin järjettömältä. Mutta kun tunnetilasi on korkea, eli koet selkeyden ja harmonian, eli resonanssin oman korkeamman minäsi kanssa, niin ymmärrät ja tunnet, että tuo lause todella on totta.

Joka ikinen, kaikkein voimakkain negatiivinen kokemuksesikin, johdattaa sinua aina oikeaan suuntaan, eli kohti toiveitasi. Ja lähdet kulkemaan oikeaan suuntaan välittömästi, kun pettymyksesi, pelkosi ja epätoivosi sijaan, arvostat  aidosti tunnetasolla  tuota negatiivista kokemusta tai olosuhdetta, siis vain tienviittana, jäämättä pettymyksen tunteeseesi  kiinni.

Jos näet tiellä tienviitan, niin ethän jää silloinkaan epätoivoisena seisomaan tienviitan kohdalle, ja tuskailemaan, että et ole vieläkään perillä, vaan seuraat viisaasti tienviitan ohjausta, ja jatkat siis kulkemista eteenpäin, kohti todellista päämäärääsi.

On hyvin tavallista, että koet negatiivisia kokemuksia ollessasi esimerkiksi toiveikkuuden taajuudella. Ja koet noita negatiivisia kokemuksia ja pettymyksiä toiveikkuuden tunnetilassa siksi, että toiveikkuuden tunteesi saa sinut uskomaan johonkin, joka ei olekaan totta. Eli sinun on tunnettava pettymystä, jotta havaitsisit, että et ole vielä uskon ja tiedon korkeimmalla taajuudella, jossa todellinen toiveesi voi toteutua, vaan toivot niin kovasti onnistuvasi, että olet kärsimätön. Ja juuri tuo kärsimättömyyden tunteesi siis kertoo siitä, että menet ajatustasolla ns. asioiden edelle, etkä kulje helpointa polkua, flow-tilassa, uskoen ja luottaen universumin täydelliseen viisauteen, ja aina täsmällisen oikeaan ajoitukseen, ja synkroniaan.

Jos olet vaikkapa jo todella kauan toivonut löytäväsi itsellesi kumppanin, ja havaitset sinua miellyttävän henkilön ollessasi toiveikkuuden tunnetilassa, niin saatat ihastua tällaiseen henkilöön palavasti, vaikka jo välittömästi hänet tavattuasi - siis hetkellä, jolloin et vielä ole alkanut tutustua häneen - saat korkeammalta minältäsi selkeän viestin siitä, millaisia ongelmia tulet tämän henkilön kanssa kokemaan. Selkeyden tila kuitenkin häviää, kun ihastuksesi syvenee, sillä alat KUVITELLA tuota henkilöä omien toiveidesi kaltaiseksi! Perheenjäsenesi ja ystäväsi kyllä näkevät ne  asiat, jotka tulevat todennäköisesti muodostumaan suhteenne kompastuskiviksi, mutta se johtuukin siitä, että he eivät tunne sitä samaa ihastumisen tunnetta, jota sinä tunnet.

Ihastuksessasi ei itsessään ole tietenkään mitään vikaa, eivätkä nuo muut ihmiset ole sinun elämäsi suhteen koskaan "enemmän oikeassa", sillä rakastumisen tunne on aina resonanssi korkeamman minäsi kanssa. Eli katsot ketä tahansa ihmistä rakastuessasi korkeamman minäsi silmin, eli näet hänen todellisen olemuksensa. Ja jotkut meistä valitsevat elämäänsä myös ikään kuin tietoisesti haastavampia ihmissuhteita, jotka ovat arvokkaita henkisessä mielessä - näin tekevät erityisen usein sellaiset henkilöt, jotka ovat syntyneet opettamaan kanssaihmisilleen universumin totuutta, ja jotka tuntevat voimakasta myötätuntoa kaikkia kanssaihmisiään kohtaan.

Mutta jos et etsi tässä mielessä haasteita, vaan etsit itsellesi omien unelmiesi kaltaista kumppania, niin voimakas toiveikkuus tai epätoivo, jota tunnet kohtaamisenne hetkellä, johtaa sinua harhaan. Sillä heti, kun ehdottoman rakkauden aikaansaama euforian tunteesi, eli ns. suhteen alkuhuuma,  katoaa, ja suhteenne muuttuukin ehdolliseksi rakkaudeksi, niin alat odottaa toisen ihmisen rakastavan sinua silloinkin, vaikka et itse tunne rakkautta häntä kohtaan. Ja tuolla hetkellä  rakkaus välillänne muuttuukin pettymykseksi, ja juuri siksi sanotaan, että "viha ja rakkaus ovat lähellä toisiaan".  Viha ja EHDOLLINEN rakkaus ovat siis lähellä toisiaan. Ehdoton rakkaus sen sijaan ei koskaan perustu vihaan, sillä viha itsessään on "puhtaasta rakkaudesta erossa olemista".

Voit siis tuntea todellista rakkautta aina vain itse, eli et koskaan saa rakkauttasi muilta ihmisiltä. Ja juuri ehdoton rakkaus tekee sinut täysin vapaaksi. Sillä vedät ehdottoman rakkauden tunnetilassa  puoleesi samalla, korkealla tunnetaajuudella olevia ihmisiä, jotka ovat hekin vapaita rakastamaan sinua ehdoitta. Ja tästä johtuu, että voit solmia ns. unelmiesi parisuhteen vain silloin, kun olet itse korkeassa tunnetilassa, eli kokonainen itsesi, resonanssissa korkeamman minäsi kanssa. Sillä tuolla hetkellä kohtaamasi kumppanin tunnetaajuus on myös ehdottoman rakkauden korkea taajuus.

Nk. auervaara-ilmiö taas perustuu siihen, että toinen osapuoli on pettynyt ja yksinäinen, ja korkeintaan toiveikas, ja tuo "auervaara" huijarina on niin ikään negatiivisessa tunnetilassa, jolloin molemmat osapuolet ovat samassa tunnetaajuustilassa, ja "löytävät toisensa".

Se, että olet tavannut  ihmisen, johon rakastuit, toiveikkuuden tunnetilassa, ja että hän ei ole kohtaamisenne hetkellä ollut täsmälleen unelmiesi kaltainen, vaan sinä vain kuvittelit hänet sellaiseksi, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että suhteenne ei voisi lopulta myös onnistua. Mutta se voi onnistua vain, jos kykenet rakastamaan sekä häntä, että ITSEÄSI,  täysin ehdottomasti, eli sallit sekä itsellesi, että hänelle, täydellisen vapauden olla juuri sellainen, kuin millainen sinä olet, ja jollainen hän todella on, ja vapauden kulkea siihen suuntaan, mihin hän haluaa, tai mihin sinä itse haluat kulkea. Ehdoton rakkaus siis johtaa sinua aina oikeaan suuntaan, ja jos tuo kumppanisi pysyy matalammalla tunnetaajuudella, jossa te molemmat siis olitte kohtaamisenne hetkellä, niin etäännytte toisistanne hyvin nopeasti, ja  sinä löydät itsesi kanssa samalla, korkealla taajuudella olevan kumppanin.

Ns. laastarisuhteet solmitaan eron jälkeen negatiivisissa tunnetiloissa, ja siksi ne ovat harvoin kestäviä - eli ne johdattavat rakkaudessa pettyneen "ojasta allikkoon". Mutta laastarisuhteenkin voi muuttaa korkean tunnetaajuuden suhteeksi täysin ehdoton rakkaus, jota molemmat osapuolet tuntevat. Ja toisaalta: Myös negatiiviset tunteet, syyllisyys ja syyttäminen, katkeruus ja viha, voivat olla parisuhteen koossapitävä voima, eli "liima". Suurin osa parisuhteista perustuu juuri tällaiseen, ehdolliseen rakkauteen, joka siis mahdollistaa myös vihan kokemisen, ja eräänlaisen jatkuvan sotatilan parisuhteen osapuolten välillä: Suhteen osapuolet luulevat rakkaudeksi sitä, että he tuntevat helpotuksen tunteen, vapautuessaan hyvin voimakkaasta negatiivisesta tunnetilasta hieman positiivisempaan - vaikkakin edelleen negatiiviseen - tunnetilaan!

Arvosta siis aina vilpittömästi vaikeuksiasi, ja negatiivisten tunteidesi ohjausta. Parisuhdeongelmien lisäksi voit nimittäin muuttaa kaikki muutkin elämäsi haasteet, puutteet ja ongelmat voitoksesi, arvostamalla niitä vilpittömästi. Eli jos sinulla on velkaa, niin arvosta täydestä sydämestäsi tuota velkaa, sillä juuri se on olemassaolollaan tehnyt sinut entistä rikkaammaksi, sillä joka ikinen kerta, kun toivot olevasi velaton, niin luot itsellesi rikkautta. Tai jos et ole löytänyt itsellesi toiveidesi kaltaista työtä, niin arvosta suuresti epätyydyttävää työtäsi, tai työttömyyttäsi, sillä juuri työ josta et pidä, tai työttömyytesi, saa sinut kulkemaan kohti toiveidesi kaltaista elämää. Tai jos olet sairas, niin arvosta kipujasi ja väsymystäsi, sillä sairauden kokemuksesi on luonut todella voimakkaan toiveen terveydestä ja hyvästä olosta.

Jos et juuri tällä hetkellä kykene arvostamaan elämäsi suurimpia epäkohtia, niin pyri niiden sijaan tietoisesti ajattelemaan mitä tahansa muita asioita, joita kykenet aidosti tunnetasolla arvostamaan. Ja oli arvostuksen kohteesi näennäisesti kuinka vähäpätöinen tahansa, niin juuri se on oljenkortesi, joka auttaa sinua kohottamaan tunnetilaasi, ja kulkemaan kohti kaikkein suurimpia unelmiasi.

Korkeampi minäsi on kanssasi joka hetki, ja ohjaa sinua aina oikeaan suuntaan. Kuuntele siis tunnetilojesi viestiä, ja seuraa rohkeasti iloa, usko ja luota!28.6.2020


Kun valitset tietoisesti ilon, helppouden ja huolettomuuden, niin elämäsi muuttuu iloiseksi, helpoksi ja huolettomaksiTietoinen luominen parhaimmillaan on oman tunnetaajuuden tiedostamista, ja helpotuksen tunteen, ilon ja haltioitumisen, eli positiivisten tapahtumaketjujen  sallimista, ei koskaan manifestoimisen yrittämistä. Voit kyllä tietoisesti luoda itsellesi myös ongelmia, eli negatiivisia tapahtumaketjuja, mutta jos haluat nauttia elämästäsi, toteuttamalla unelmiasi, niin ainoa tavoitteesi elämässä on aina kepeän ilon, ja puhtaan rakkauden tunnetila.

Meditaatio, eli ajatusmelun täydellinen hiljentäminen, on yleisavain tähän tilaan siksi, että luopuessamme ajatuksistamme, luovume myös niiden aikaansaamista negatiivisista tunnetiloista, eli mielemme palautuu korkeamman minämme korkeaan taajuustilaan automaattisesti - kuin ongenkoho joka nousee veden pinnalle. Perusolemuksemme saavuttamista ei siis tarvitse eikä pidä koskaan yrittää (meditaatiotilankin voi vain sallia itselleen), vaan me olemme kaikki puhdasta rakkautta - ellemme siis ajattele itseämme eroon puhtaasta, lapsenomaisesta ilostamme.

Jokaisella ihmisellä on oma, korkeampi minänsä, joka on vakaasti, aina ja ikuisesti, euforisen ilon ja rajattomuuden tunnetilassa, ja kärsimys maapallolla johtuu vain siitä, että suurin osa ihmiskunnasta kokee kuitenkin rajallisuutta, ja on siis rajallisuutta tuntiessaan erossa tuosta korkeasta taajuustilasta. Eli enemmistö ihmisistä uskoo, että menestys ja hyvinvointi elämässä vaatii jatkuvaa taistelua ja kamppailua. Ja koska he uskovat tähän, niin heidän uskomuksensa myös toteutuu. Olemme täydellisen vapaita, oman elämämme luojia kaikki. Jokainen meistä valitsee täysin vapaasti itse oman polkunsa, helpon tai vaikean. "Niin makaa, kuin petaa".

Ja "unelmien pilvilinnoista karuun todellisuuteen" putoaa vain se, joka sallii tunnetilansa laskea, jolloin hän konkreettisesti myös kadottaa unelmansa - joka oli unelmoinnin ansiosta parhaillaan manifestoitumassa. Ja siksi mitkä tahansa unelmat toteutuvat, jos itse uskot niihin.

Suurin osa ihmiskunnasta ei siis kuitenkaan ole valmis uskomaan, että elämän tarkoitus onkin helppous ja salliminen, ja tietoisena luojana sinun tulee hyväksyä tämä, sillä et voi koskaan luoda toisen ihmisen todellisuutta. Voit auttaa muita vain omalla esimerkilläsi, eli luottamalla itse ilon ja rakkauden voimaan, ja todistamalla siten käytännössä, että rakkaus ja ilo vetää puoleensa rakkautta ja iloa - samoin kuin painovoima saa maan vetämään puoleensa putoavaa esinettä.

Valtaosa maapallon ihmisistä ei edes halua saada menestystä elämäänsä helposti, koska  he haluavat vakuuttaa itselleen ja muille omaa arvoaan, pyrkimällä saavutuksiin yrittämisen ja taistelun, eli "draaman" kautta. He siis valitsevat kärsimyksen, koska uskovat itse sen "kirkastavan kruunuaan". Mutta todellisuudessa me olemme kaikki jo perusolemukseltamme täydellisiä, ja oikeutettuja saamaan aivan kaiken, mitä haluamme, helposti, ja ilman kärsimystä.

Älä siis tunne koskaan syyllisyyttä siksi, että koet oman elämäsi iloisena ja helppona, sillä juuri tuo syyllisyytesi laskee tunnetilaasi, jolloin elämäsi muuttuukin vaikeaksi. Samalla tavalla empatia ja sääli muita ihmisiä kohtaan johtaa aina lopulta itsesääliin, ja kiitollisuutta muilta odottava saa kokea kiittämättömyyden olevan "maailman palkka". Pyyteetön, ja ehdottoman rakkauden inspiroima auttaja, ei koskaan odota kiitollisuutta autettavaltaan. Eikä kenenkään meistä tarvitse  täydellisinä sieluina olla koskaan kiitollisia kenellekään, mutta jos arvostamme itseämme ja kaikkia muita, niin muutkin arvostavat meitä.

Myös erilaiset uskonnot löytävät aina kannattajia siksi, että ns. uskoontulon kokemus on voimakkaan helpotuksen ja riemun  tunnetila, ja oli uskonnon tai "jumalan" nimi mikä tahansa, niin tuon uskonnon kannattajat yhdistävät nuo korkeat tunteet juuri oman uskontonsa jumaliin, ja jäävät siksi päihteidenkäyttäjien tavoin kiinni usein juuri siihen uskontoon, jonka piirissä he ovat tuon helpotuksen tunteen kokeneet. Ja siksi sanonta "uskonto on oopiumia kansalle" pitää paikkansa, vaikka tuon sanonnan keksijä ei kenties ole täysin syvällisesti itse ymmärtänyt, mistä tuossa "oopiumissa" on todella kyse. "Jumaliin uskominen" itsessään ei ole ongelmia aiheuttavaa, vaan ongelmia aiheuttaa se, jos nuo "jumalat" koetaan meistä ihmisistä erillisinä, ja jos ne edustavat uskoville jotakin muuta, kuin täysin puhdasta rakkautta.

Tiedonvälityksen, ja saatavillamme olevan informaation koko ajan kasvava tulva, saa useimmat maailman ihmiset tällä hetkellä kaoottiseen tilaan myös luojina, sillä mitä useampiin asioihin - positiivisiin ja negatiivisiin - kohdistamme huomiomme päivän aikana, niin sitä enemmän tunnetilamme vaihtelevat, ja vetävät siten meitä ihan konkreettisesti tunnetasolla eri suuntiin. Sillä joka ikinen ajatuksemme luo, eli on ainetta, jolla on tietty taajuus, ja siksi ihmiskunnan toiveiden virta kiihtyy koko ajan eksponentiaalisesti. Ja tällöin sekä hyvien eli toivottujen, että pahojen eli ei-toivottujen asioiden luominen, nopeutuu ja voimistuu.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse eikä pidä olla koskaan huolissasi siitä, mitä matalampien tunnetilojen "synkissä syvyyksissä" tapahtuu, vaan voit harmonisessa mielentilassa olevan lainelautailijan tavoin pysyä itse flow-tilassa, eli aallon harjalla. Sillä hekin, jotka noihin synkkiin syvyyksiin eksyvät, vapautuvat aina lopulta negatiivisista tunnetiloistaan, kun negatiivinen tapahtumaketju tulee kulminaatiopisteeseensä, ja "kamelin selkä katkeaa". Ja jos heidän kärsimyksensä on muuttunut ylivoimaiseksi, niin he vapauttavat itsensä kuolemalla fyysisesti. Jokainen kuolema on siis aina vain henkiolemuksemme vapautuminen puhtaaseen, positiivisen energiaan, ja manifestaationa itsemurha, eli kuolevan oma toive.

Jos juuri nyt haluat ratsastaa ilosi aallonharjalla, ja saavuttaa jonkin lukemattomista toiveistasi, niin sinun tarvitsee vain uskoa, että se on mahdollista. Korkeampi minäsi on joka ikinen hetki valmis luovuttamaan sinulle jonkin toiveesi, eli korkeampi minäsi ajattelee ja hallitsee kaikkia toiveitasi aina yleisesti, ollen siis itsessään niiden kaikkien laajentama todellisuus, eli kaikkien unelmiesi ja toiveidesi summa. Ja sinä koet ns. todeksi aina sen unelmasi, jonka taajuustilan itse kulloinkin saavutat, keskittämällä ajatuksesi unelmaasi vain korkeassa tunnetilassa, eli aktivoimalla unelmasi, ja tunnetasolla todella uskomalla siihen. Ja siksi siis unelmien ajatteleminen ollessasi jo valmiiksi korkeassa tunnetilassa - jonka syy siis voi olla mikä tahansa iloinen asia - mahdollistaa noiden unelmien konkreettisen kokemisen.

Valitse siis aina ensin ilo, huolettomuus, ja kevytsydämisyys, sillä siten seuraat iloasi, ja kaikkein helpointa ja  nopeinta polkua. Esimerkiksi kristinuskoa negatiivisesta tunnetilasta käsin tulkittaessa on tämäkin totuus  kuitenkin käännetty täysin omaksi vastakohdakseen, eli iloisen ja "lavean" tien on uskoteltu vievän "kadotukseen", kun taas "ahtaan portin" nk. taivaaseen. Todellisuus on juuri päinvastainen: Helppous, ilo ja riemu tekee "taivaan maan päälle", ja vastaavasti kärsimys ja pelko luo "helvetin maan päälle". Ongelmia meidän sen sijaan ei tarvitse koskaan pyytää, ongelmat kuuluvat elämään, koska juuri ne mahdollistavat valinnanvapautemme. Jos teet esimerkiksi raskaaksi kokemaasi työtä vain siksi, että haluat estää puutteen ja kärsimyksen, ja nauttia elämästäsi korkeintaan "sitten joskus ansaitulla lomalla", niin vedät puoleesi vain lisää puutteen ja kärsimyksen kokemuksia, vaikka saisit työstäsi paljon rahaakin. Ja tunnet huonoa omaatuntoa ja rajallisuutta myös ollessasi lomalla, koska työtä, jota tehdessäsi koet tyytymättömyttä, ei voi seurata tyytyväisyyttä tuottava loma, aivan kuten matkakin voi olla onnistunut vain, jos koet iloa matkasi aikana.

Kun siis ajattelet yleisesti mitä tahansa iloa tuottavaa tai arvokasta asiaa, niin hehkuta tuota asiaa niin kauan, kunnes jo ikään kuin kyllästyt siihen. Esimerkiksi monet kukat ovat lähes "röyhkeässä" kauneudessaan ja huumaavassa tuoksussaan erinomaisia tunnetilan kohottajia (puutarhakasveista vaikkapa pioni). Ja kun olet vakaasti korkeassa tunnetilassa, niin siirrä tuossa mielentilassa ajatuksesi johonkin yksityiskohtaiseen unelmaasi, ja hehkuta sitä - niin kauan, kuin tunnetilasi pysyy korkeana, eli et ala esimerkiksi olla huolissasi siitä, MITEN, millä rahalla, milloin, tai kenen toimesta voisit saavuttaa tuon unelman!  Vaan ajattele vain sitä, MIKSI haluat kokea unelmasi todeksi: Koska haluat tuntea onnellisuuden tunteen saavuttaessasi sen. Älä siis koskaan YRITÄ manifestoida mitään unelmiasi, vaan keskity vain korkean tunnetilasi ylläpitämiseen. Jos yrität ja olet kärsimätön, niin menet asioiden edelle, ja positiivinen tapahtumaketju, joka oli jo alkanut, pysähtyy, koska tunnetaajuutesi laskee kesken manifestaatioprosessin. Internet on esimerkiksi mainio unelmointikanava, mikäli valitset sieltä vain sellaisia asioita, jotka saavat sinut haltioitumaan: Unelmoimiasi asioita, kauniita kuvia, kaunista tai iloista musiikkia, iloa ja huumoria.

Vaikeista elämäntilanteista sanotaan sarkastisesti, että  "revi siitä huumoria", tai "ilo irti vaikka sydän märkänis", mutta näidenkin, hieman surumielisten sanontojen taustalla, on ikuinen tieto siitä, että ilon tavoittelu ja optimismi, iloinen juhliminen (etenkin käyttämällä vain kohtuudella päihteitä, jolloin juhlija hallitsee tunnetilojaan itse), kauneudentavoittelu, unelmoiminen, lapsenmielinen riemu, euforisen rakkaudentunteen salliminen, ja kaikkein pienimpienkin hyvien asioiden arvostaminen ja hehkuttaminen, on onnellisen elämän salaisuus.

Aina, kun olet syystä tai toisesta korkeassa tunnetilassa, niin voit olla täysin varma, että iloasi seuraa aina myös joku toivomasi asia. Ajattele ja tunne siis olevasi suurenmoinen, fantastinen, täysin rajaton, korkeampi olento. Tunne olevasi selkeys, runsaus, ylellisyys, vapaus, helppous, riemu, ja puhdas rakkaus. Älä uhraa yhtään ainoaa ajatusta sellaisille asioille, jotka laskevat tunnetilaasi, kuten kyvyttömyys, epäonnistumisen pelko, rakkaudettomuus, yksinäisyys, huono itsetunto, puute, velka tai sairaus. Sillä ollessasi korkeassa tunnetilassa ne yksinkertaisesti lakkaavat olemasta. Mutta silloinkin, kun koet negatiivisia tunteita, niin ole aina armollinen itsellesi ja tiedosta, että jokainen negatiivinen ajatus ja  tunne, jonka koet, luo lisää positiivista korkeamman minäsi taajuuteen, ja että negatiivinen tunteesi kertoo vain ja ainoastaan siitä, että oma korkeampi minäsi tietää sinun olevan täydellinen, ja täysin rajaton luoja. Jos näin ei olisi, niin et tuntisi koskaan tuskaa ja kärsimystä.

Se, mihin itse uskot, on myös konkreettinen todellisuutesi - aina!27.6.2020


Vapaudu tietoisesti sellaisista ongelmista, joista on tullut kuin osa minuuttasiKun kohtaat elämässäsi ongelmia ja vastoinkäymisiä, niin paras tapa löytää niihin ratkaisuja, on vain havaita noiden ongelmien sinussa herättämät negatiiviset tunteet, ja sen jälkeen keskittyä tietoisesti myönteisiin asioihin elämässäsi - luottaen siihen, että jokainen ongelma itsessään sisältää jo ratkaisun. Ja että vain ongelmaan keskittyminen, eli sen ajatteleminen, huolissaan oleminen, pitää tuon ongelman aktiiivisena, eli "olemassa". Sillä kaikki mikä on, on aina vain värähtelyä, ja sellainen värähtelytaajuus, johon et keskity, lakkaa olemasta todellisuuttasi. Kyse on siis fysiikasta, ei "huuhaasta".

Ja negatiivinen tunteesi kertoo poikkeuksetta aina vain siitä, että korkeampi minäsi on kanssasi eri taajuustilassa, eli eri mieltä ns. rationaalisen mielesi kanssa siitä, mitä juuri nyt ajattelet. Eli esimerkiksi ollessasi jostain asiasta huolissasi, et voi samalla hetkellä nähdä korkeassa taajuustilassa olemassa olevaa ratkaisua, koska tuijotat ongelmaa, ja tunnetaajuutesi pysyy matalana. Koska katsot siis maata jalkojesi alla, niin et voi samaan aikaan nähdä horisonttia.

Mutta jos sinulla on joku  sellainen ongelma tai epäkohta, joka on pysynyt elämässäsi jo hyvin pitkään, niin olet tavallaan myös kehittänyt itsellesi riippuvuuden tuohon ongelmaan, eli olet addiktoitunut ongelmaasi samalla tavalla, kuin päihteidenkäyttäjä addiktoituu päihteeseen, kroonisesti sairastava jää kiinni jatkuvaan sairastamiseen, tai lapsena tavalla tai toisella traumatisoitunut ihminen jää kiinni lapsuudessa kokemaansa tapahtumaan. Eli tuo yksi ja sama ongelma on ikään kuin kasvanut jo paljon suuremmaksi, kuin millainen sen alkuun saattanut negatiivinen kokemus tai trauma itsessäänkään on alun perin ollut, koska olet ajatellut ongelmaasi jo niin kauan. Ja koska olet ehkä puhunut ongelmastasi paljon myös muiden ihmisten kanssa, niin myös noiden muiden ihmisten ajatukset ja mielipiteet ovat kasvattaneet ongelmaasi. Eli ongelmasi on pitkittyessään kasvanut ja kroonistunut, alkanut elää ikään kuin "omaa elämäänsä", jolloin siitä luopuminen voi paradoksaalisesti olla yhtä vaikeaa, kuin luopuminen omasta ruumiinosasta, riippuvuutta aikaansaavasta päihteestä, tai vanhasta, tutusta mutta negatiivisesta ystävästä. Ongelmastasi on siis tullut kuin osa minuuttasi, kuin osa persoonallisuuttasi.

Ja jos myös läheisesi ovat kasvaneet samalla tavalla kiinni tuohon ongelmaan, ja olet kenties löytänyt myös kumppanisi tilanteessa, jossa tuon ongelman negatiivinen värähtelytaajuus on ollut aktiivinen, niin ongelmasta luopuminen voi tuntua sinusta lähes mahdottomalta, sekä tunne- ja uskomustasolla, että myös ihan käytännössä. Sillä sekä läheisesi, että sinä, tunnette kaikki myös huolta ja syyllisyyttä tuosta ongelmasta, ja te kaikki myös syytätte toinen toisianne - ainakin ajoittain - tuosta ongelmasta. Tajuamatta, että mahdollistatte kaikki omilla negatiivisilla uskomuksillanne tuon ongelman jatkumisen.

Tällaisessa tilanteessa pelkkä ongelman huomiotta jättäminen ei useinkaan tuo lopullista ratkaisua tilanteeseen, vaan ongelmasta tulee pyrkiä luopumaan myös tietoisemmin, eli konkreettisemmin "irti päästämällä", samaan tapaan kuin päihteidenkäyttäjä päättää luopua päihteistä, vaikeasti ylipainoinen muuttaa elintapojaan radikaalisti, tai väkivaltaisessa ihmissuhteessa pitkään elänyt  eroaa puolisostaan, "repäisee itsensä kertaheitolla irti". Eli ei-toivotun elämän suuntaa  voi radikaalisti muuttaa luopumalla rohkeasti ja päättäväisesti vanhasta minäkuvasta, ja hyppäämällä kirjaimellisesti tuntemattomaan - luottaen siihen, että elämä kantaa aina, jos vain itse luotat elämään.

Koska me ihmiset olemme sosiaalisia olentoja, niin suurin syy siihen, miksi tuollainen irtiotto usein epäonnistuu, ovat sosiaaliset suhteemme. Sillä suurin osa ihmiskunnasta elää pääosin matalissa tunnetaajuustiloissa, ja siksi on paljon helpompaa tulla sosiaalisesti hyväksytyksi ongelmaisena, "kovan kohtalon uhrina", kuin tietoisena luojana, joka ottaa täyden vastuun kaikista elämänsä tapahtumista itse. Eli "huipulla on aina yksinäistä", kun taas vuoren juurella kohtaloaan surevia, ja muita ihmisiä omista ongelmistaan syyttäviä,  on todella paljon. Tietoinen onnellisuudentavoittelu, ja etenkin siinä onnistuminen, aikaansaa kanssaihmisissämme usein myös kateutta ja vihaa. Ja tämä viha johtuu siitä, että onnettomat, ja kohtalonsa uhriksi itsensä kokevat ihmiset, tiedostavat kuitenkin hekin sisimmässään, että myös he ovat luoneet kaikki kokemuksensa itse.

Erilaiset terapiat ja vertaistukiryhmät, joissa keskitytään ns. elämän kipupisteisiin, ja joissa yritetään ratkaista ongelmia puhumalla niistä ymmärtäen ja empaattisesti, ovat usein myös loukkuja, jotka saattavat vain vahvistaa minäkuvaamme kiinni kasvaneita negatiivisia uskomuksia. Ja niin ikään  länsimaisen yhteiskunnan suuresti kunnioittamat arvot, kuten  koulutuksen tärkeys ja urakeskeisyys, saattavat kyllä näennäisesti auttaa köyhiä ihmisiä irti köyhyydestä, koska he lakkaavat kouluttautuessaan ajattelemasta köyhyyttään, ja alkavat uskoa menestykseen. Mutta jos tällainen köyhyydessä elänyt ihminen ei kuitenkaan ole koskaan oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseään, niin hänen köyhyytensä saattaa vaihtua vain "työn orjuudeksi". Ja se, joka ei rakasta ja arvosta itseään, eikä omaa mittaamattoman arvokasta perusolemustaan, ei myöskään koe onnellisuutta rikastuessaan. Samalla tavalla näennäisesti pelastavaksi, mutta todellisuudessa orjuuttavaksi, voi muodostua sellainen uskonto, jossa keskitytään  "täydellisen jumalan palvontaan" sen sijaan, että uskovia kannustettaisiin rakastamaan ja arvostamaan itseään.

Jos siis pyrit tietoisesti luopumaan "vanhasta minästäsi", niin muista, että universumissa ei voi koskaan hankkiutua eroon mistään, vaan voimme vain pyrkiä kohti parempaa, ja luoda vanhan tilalle uutta, eli ei-toivotun tilalle toivottua. Sillä vetovoiman laki on aina vain puoleensa vetämisen voima, ei koskaan erottava voima.

Luo siis itsellesi uusi minuus, jota arvostat ja jota rakastat,ja jonka tunnet perusolemukseltaan vapaaksi ja rajattomaksi, ja joka kokee elämän helppona ja nautinnollisena, ei raatamisena ja uhrautumisena.

Muista myös, että matkasi on ikuinen, ja että matka on aina pidempi, kuin perille pääsy, eli opettele nauttimaan matkastasi. Nautit ruuasta siksi, että ruoka on hyvää, et siksi, että ruokaa on mahdollisimman paljon, tai että voit syödä sen mahdollisimman nopeasti. Rakastat kanssaihmisiäsi siksi,  että nautit itse rakkauden tunteestasi, et siis siksi, että eläisit noiden samojen ihmisten kanssa ikuisesti, ja että saisit rakkautta heiltä. Ja nautit rahasta siksi, että se antaa sinulle valinnanvapautta ja mahdollisuuksia, et siksi, että raha itsessään olisi arvokasta.

Usein havahdumme persoonaamme kiinni kasvaneisiin ongelmiin vasta siinä vaiheessa, kun ongelmamme ovat kasvanet jo niin suuriksi, että ne näyttävät absurdeilta, ja sellaisina jopa koomisilta. Olet esimerkiksi ihan huomaamattasi saattanut lihoa paljon, kunnes eräänä päivänä havahdut peilin katsoessasi, että katsot kuin vierasta ihmistä. Tai olet saattanut kehittää itsellesi päihderiippuvuuden, joka on muovannut persoonastasi aivan toisenlaisen, kuin millainen alun perin olit - silloin, kun olit vielä toiveikas, täynnä unelmia, ja koit itsesi vapaaksi. Tai olet kieltänyt itseltäsi rahan ja sen suoman vapauden niin tehokkaasti, että sinulla ei ole varaa enää edes ihan perustarpeisiin, ja vaikka sinulla olisi omaisuuttakin, niin istut vain omaisuutesi päällä kuin halvaantuneena, kuin paikallesi noiduttuna -  havaiten samaan aikaan elämän ympärilläsi kuhisevan innostuneena, ja luovan jatkuvasti uutta.

Mutta muista silloinkin, että vaikka olisit jo täysin menettänyt uskosi parempaan, niin silloinkin tuo negatiivinen tunteesi kertoo vain siitä, että korkeampi minäsi on ikuisesti optimisti, ja näkee joka hetki vain kaiken sen rikkauden, jota olet toiveillasi luonut. Ja että vain ajatuksesi puutteeseen keskittämällä mahdollistat puutteen jatkumisen. Eli keskittymällä epäonnistumisiin ja häpeään koet jatkuvasti arvottomuutta. Mutta arvostamalla itseäsi saat muutkin ihmiset arvostamaan sinua. Keskittymällä runsauteen mahdollistat runsauden, millä tahana elämänalueella. Ja keskittymällä rakkauteen vedät puoleesi rakkautta, rikkautta, terveyttä ja onnellisuutta.

Huomaa myös, että tällainen henkinen irti päästäminen on eri asia, kuin tuon vanhan ongelman ratkaisemisen yrittämisen jatkaminen! Tartu siis ns.härkää sarvista, tiedosta, että olet jäänyt jumiin negatiiviseen uskomukseesi, tiedosta ongelmasi mahdollinen alkusyy - esim. taloudelliset ongelmat saavat alkunsa arvottomuudentunteesta, jota ongelmien jatkuminen ja paheneminen aikaa myöden vain vahvistaa - ja puhu unversumille suoraan, lupaa päästää irti ongelmastasi, sen korjaamisen yrittämisestä, ja negatiivisesta minäkuvastasi. Voit myös vahvistaa tätä irtipäästämistämisen hetkeä jollain konkreettisella rituaalilla, vaikkapa kirjoittamalla paperille: "Päästän irti rakkaus-/raha-/terveysongelmastani lopullisesti tänään (päivämäärä)", ja sitten polttamalla tuon paperinpalan.

Sinä Olet Luoja - ja juuri niin suurenmoinen, kuin itse uskot olevasi!21.6.2020


Helpoin polku kohti toiveitasi on seurata vain korkeassa tunnetilassa saamiasi impulssejaOlet mestarillinen tietoinen luoja silloin, kun toimit korkeamman minäsi inspiroimana, eli et yritä ratkaista ongelmia, vaan otat vain vastaan ratkaisuja - helposti, ilman kärsimystä ja taistelua.

Mutta miksi sitten saamme joskus hyvin voimakkaita impulsseja, jotka eivät johdakaan toivomiimme tuloksiin? Siksi, että saadessasi tuollaisia impulsseja, olet toiveikkuuden, et tiedon tunnetilassa. Olet siis kyllä motivoitunut ja innokas, mutta kärsimätön. Eli pyrit  toiminnalla, eli olemalla aktiivinen, toteuttamaan jotakin  sellaista, joka ei voi synkronisesti juuri tuolla hetkellä tapahtua, koska tunnetilasi on hieman alempi, kuin toiveesi manifestaation korkeampi taajuus. Menet siis ns. asioiden edelle, jolloin jo alkanut positiivinen tapahtumaketju pysähtyy. Ja voit siis toimia näin omaa itseäsi "vastaan", koska olet aina ja ikuisesti täydellisen vapaa, oman elämäsi Luoja.

Älä kuitenkaan tuomitse itseäsi siksi, että tiedät estäneesi omia toiveitasi läpi elämäsi, ja aiheuttaneesi itse itsellesi kärsimystä. Sillä elämä tarjoaa sinulle joka hetki rajattomasti uusia mahdollisuuksia, ja jokainen kokemasi epäonnistuminen ja vastoinkäyminen on vain kasvattanut toiveidesi "pääomaa". Ei-toivottu luo aina toivottua, konkreettisesti.

Saamasi impulssin voimakkuus ei siis kerro mitään siitä, mistä tunnetaajuustilasta impulssi on lähtöisin. Voit negatiivisessa tunnetilassa vastaanottaa myös hyvin voimakkaita impulsseja ihmiskunnan yhteisestä, negatiivisesta ajatusvirrasta. Jokainen ajatus, joka on koskaan ajateltu, on ikuisesti olemassa, siis energiaa, "ainetta". Jos olet esimerkiksi hyvin turhautuneessa ja pettyneessä tunnetilassa, niin voit saada todella voimakkaan impulssin kirjoittaa keskustelupalstalle jotakin asiaa vastustavan, kriittisen kirjoituksen. Saatat tuntea jopa ns. pyhää vihaa, ja tuo viha tuntuu sinusta nautinnolliselta. Ja miksi nautit siitä? Siksi, että tunnetilasi ENNEN tuota purkausta oli vihaa matalampi, arvottomuuden ja voimattomuuden tunnetila. Samalla kuitenkin myös havaitset, että kriittisyytesi saa muissa ihmisissä aikaan vastareaktion, eli myös sinä saat vihaisena kokea muiden ihmisten tuntemaa vihaa. Ja tämä johtuu siitä, että vedät aina puoleesi itsesi kanssa samassa, negatiivisessa tunnetilassa olevia ihmisiä. Samankaltaista tilannetta, eli tunnetaajuuksien resonanssia, kuvaavat sanonnat: "Vakka kantensa valitsee", "pata kattilaa soimaa", "sitä saa, mitä tilaa", "niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan", "syytä on niin sysissä kuin sepissäkin", "riitaan tarvitaan aina kaksi".

Ja miksi tällaisten voimakkaiden, tuomitsevien purkausten esittäjät, eli vaikkapa luontoa hyvin aggressiivisesti puolustavat ihmiset, saavat tuekseen myös paljon kannattajia, vaikka he siis selvästi taistelevat vihan vallassa epäkohtia vastaan, eivätkä siten salli ratkaisuja? Tämä johtuu siitä, että esimerkiksi moni länsimaissa asuva  ihminen tuntee huonoa omaatuntoa vauraudestaan ja kulutustottumuksistaan, ja siksi eräänlainen "itseruoskinta", ja etenkin muiden ihmisten syyttäminen  ja moralisointi, hieman helpottaa ja kohottaa tätä negatiivista tunnetilaa. Ratkaisut epäkohtiin löytyvät kuitenkin tässäkin asiassa aina vain korkeassa tunnetilassa, eivät moralisoimalla.

Samasta syystä myös globaalin pandemian uhkaa korostavat ihmiset saavat aina valtavasti julkisuutta, sillä noiden viestien vastaanottajat tuntevat pelkoa, ja pelonlietsojien "puolella" oleminen tuntuu pelokkaista paradoksaalisesti turvallisemmalta, kuin optimismi ja toiveikkuus. Samasta lähteestä, eli negatiivisista ajatusvirroista,  ovat aina saaneet voimansa myös "jumalan vihalla", "helvetillä", "maailmanlopulla", ja"paholaisilla" ihmiskuntaa pelottelevat uskonnot. Tai taloudellista lamaa ennustavat taloustieteilijät ja analyytikot, tai pelkoihin toimintansa perustavat vakuutusyhtiöt, ja turvallisuustuotteiden myyjät. Ja ironista on, että pelot myös toteutuvat, eli tuomitsevat ja pelkäävät uskovaiset, lamaa etukäteen kauhistelevat, ja pelon takia vakuutuksia ottaneet saavat tavalla tai toisella vahvistusta omille peloilleen omassa elämässään, koska he elävät kirjaimellisesti negatiivisessa todellisuudessa, muiden kaltaistensa kanssa.

Eli moralisti pääsee aina sanomaan syyllisyyttä tuntevalle: "Mitäs minä sanoin", kun moralistin ennustama  ns. pahin tapahtuu. Mutta KUMPIKAAN osapuolista ei tunne onnellisuutta, ei moralisti, eikä syyllisyyttä tunteva. Koska voimme tuntea onnellisuutta aina vain  puhtaan myötätunnon tunnetilassa.

Ns. todellisuutemmehan on aina pelkästään tulkinta värähtelytaajuudesta, eli koemme todeksi aina sen, minkä oma tunnetaajuutemme kullakin hetkellä mahdollistaa.

Kun siis etsit ratkaisua johonkin ongelmaasi, ja saat hyvin voimakkaan impulssin toimia, niin pohdi rehellisesti: MISSÄ TUNNETILASSA olen juuri nyt? Muista, että mitä suuremmalta ja vaikeammalta ongelmasi sinusta tuntuu, ja mitä enemmän olet yrittänyt ratkaista sitä, niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä olet myös impulsseja saadessasi korkeintaan toiveikkuuden tunnetilassa. Et voi kuitenkaan koskaan tehdä elämässäsi mitään peruuttamattomasti "väärää", joten jos vaikkapa pahassa rahapulassa saat impulssin pelata  uhkapelejä, ja voitat pieniä voittoja, jotka häviät jo  seuraavassa hetkessä uusiin peleihin, niin älä tuomitse itseäsi, sillä pienikin voitto on kohottanut tunnetilaasi ainakin hetkellisesti. Ja raha on vain energiaa, eli voit aina kohottaa tunnetilaasi, ja saada menettämäsi rahat takaisin jotain muuta kautta. Mutta jos havaitset, että yrität jatkuvasti saavuttaa jotakin tuossa samassa, toiveikkuuden tunnetilassa, ja huomaat, että epätoivon ja epäuskon  tunteesi vain kasvaa kerta kerralta, koska et voi koskaan saavuttaa todellisia toiveitasi yrittämämällä  - niin pääset jälleen kulkemaan toiveidesi suuntaan vain päästämällä irti, eli lopettamalla tuon toivottoman yrittämisen, jonka tuloksellisuuteen et yksinkertaisesti itsekään usko. Ja silloin myös toiveesi pääsee vihdoin toteutumaan.

Esimerkki negatiivisen tunnetaajuuden  impulssista on myös tilanne, jossa etsit epätoivoisesti itsellesi puolisoa, ja matkustat aina Turkuun tätä puolisoa etsimään, koska sinulla on sellainen toiveikas tunne, että hän asuu juuri Turussa. Et voi kuitenkaan löytää häntä Turusta, koska epätoivon tunteesi vallassa et tavoita korkeamman minäsi tarjoamaa impulssia etsiä häntä Joensuusta, jossa hän todella asuu. Tai jos yhtä epätoivoisesti etsit ravintolasta rakastettua, ja tuijotat vain vaaleahiuksisia partneriehdokkaita, niin et havaitse lainkaan vieressäsi istuvaa tummahiuksista henkilöä, joka olisi korkeamman minäsi sinulle tarjoama, toiveesi mukainen kumppani. Se, minkä itse uskot olevan hukassa, ei voi löytyä.

Älä siis koskaan keskity ongelmaasi, äläkä yritä saada impulsseja toimia siten, että ongelmasi ratkeaa, vaan rauhoita mielesi, keskity mihin tahansa sellaiseen neutraaliin tai positiiviseen asiaan, joka ei liity ongelmaasi MILLÄÄN TAVALLA, ja seuraa sitten vain korkeamman minäsi hienovaraista ohjausta. Tuo ohjaus saattaa tuntua sinusta täysin toisarvoiselta ja merkityksettömältä, mutta juuri se on korkeamman minäsi ääni! Ja se tuntuu sinusta toisarvoiselta siksi, että korkeampi minäsi joutuu ohjaamaan sinua kiertotietä pitkin oikeaan suuntaan, oman mielesi vastustuksen, eli resistanssin ohitse.

Sillä ainoa asia, joka voi koskaan olla sinun unelmiesi ja  toiveidesi esteenä, olet sinä itse, ja oma negatiivinen uskomuksesi. Mutta korkeampi minäsi ei koskaan väsy ohjaamaan sinua, ja siksi sinulla ei ole elämässäsi koskaan mitään hätää. Kuten vesi löytää aina uomansa, niin sinäkin löydät unelmasi - ja usein juuri silloin, kun sitä kaikkein vähiten osaat odottaa. Jos mietit jo toteutuneita toiveitasi jälkeen päin, niin tiedät, että tämä on totta. Myös jokainen ongelmasi, ja jokainen kärsimyksen tunteesi, on johtanut aina lopulta tavalla tai toisella kohti toiveitasi.

Elämä kantaa aina, kaikki järjestyy aina, ja kaikesta mitä koet, seuraa aina lopulta pelkkää hyvää.19.6.2020


Voit muuttaa omaa todellisuuttasi paremmaksi havaitsemalla tietoisesti ns. yleiset negatiiviset uskomukset, jotka rajoittavat vapauttasiTodellisuus, jonka koet juuri nyt elämässäsi todeksi, on pelkkä uskomus. Koet sen todeksi siksi, että tunnetaajuutesi on sama, kuin uskomuksesi taajuus. Mutta miksi sitten myös monet kanssaihmisesi tuntuvat uskovan samantyyppiseen todellisuuteen, eli voitte "näytellä samassa näytelmässä", ja eläytyä tuohon näytelmään, ikään kuin se olisi "oikeasti totta"?

Tämä johtuu siitä, että resonoit, eli koet yhteyden aina kanssaihmistesi niihin tunnetaajuuksiin ja uskomuksiin, jotka teitä yhdistävät, havaitsematta kanssaihmistesi muita taajuuksia eli uskomuksia, ja tuo kokemasi resonanssi saa sinut uskomaan, että todellisuuskuvanne on TÄSMÄLLEEN sama - vaikka se ei koskaan ole sitä. Jokaisella maailmassa elävällä ihmisellä on täysin oma, uniikki todellisuuskuva, mutta emme vai havaitse niitä todellisuuskuvia, jotka ovat oman tunnetaajuustilamme ulkopuolella. Mutta koska emme voi koskaan tehdä havaintoja "itsemme ulkopuolelta", niin koemme siksi todeksi vai oman tunnetaajuutemme mahdollistaman todellisuuden.

Koska todellisuus, jonka koet, on siis pelkkä tunnetason uskomus, niin voit myös milloin tahansa muuttaa todellisuutesi toiseksi, muuttamalla omaa uskomustasi. Suurin osa ihmiskunnasta uskoo kuitenkin hyvin vahvasti ns. yleisiin totuuksiin, eli paradigmoihin, ja uskomalla niihin, he myös kokevat noiden paradigmojen mukaisen todellisuuden olevan "olemassa". Ja suurin osa ihmiskunnasta uskoo niin ikään, että noita yleisiä totuuksia ei voi muuttaa, tai että niiden muuttaminen on vaikeaa, ja siksi nuo paradigmat myös pysyvät "yleisinä totuuksina".

Yleisiä, maailmanlaajuisia paradigmoja ovat esimerkiksi:"Elämä on kärsimystä","rakkaus aikaansaa kärsimystä", "rahat tulee ansaita tekemällä kovasti töitä", "kohtaloa ei voi muuttaa", "jumala rankaisee syntisiä", "naiset ja miehet eivät koskaan ymmärrä toisiaan", "on olemassa hyviä ja pahoja ihmisiä", "vanhat ihmiset ovat sairaita ja heikkoja".

Jos haluat lopettaa näihin yleiiin paradigmoihin uskomisen, niin voit muuttaa uskomuksiasi korkeasta tunnetilasta käsin, oman, toisenlaisen tunnentason kokemuksesi kautta. Eli kun olet korkeassa tunnetilassa, esim. tietoisen arvostamisen tai meditaation seurauksena, niin ajattele noita lauseita, ja muuta ne sitten sellaisiksi, jotka tuntuvat sinusta korkeassa tunnetilassasi "oikeammilta":

"Elämä on iloista", "kun tunnen itse rakkautta, en tunne kärsimystä", "olen saanut joskus rahaa  helposti, ilman raatamista", "ei-toivottu elämäntilanne, jonka uskoin joskus menneisyydessä olevan ikuinen kohtaloni, loppui aikanaan, ja toiveeni toteutuivat", "vaikka olen tehnyt elämässäni virheitä, joita myös ns. synneiksi kutsutaan, niin koen silti usein onnellisuutta, enkä koe, että minua rangaistaan", "olen usein kokenut tunnetason yhteyden vastakkaista sukupuolta edustavan ihmisen kanssa, ja joskus jopa tunnen, kuin olisin sukupuoleton", "myös ne ihmiset, jotka ovat tehneet  vääryyksiä,  ja joita olen itse pitänyt ns. pahoina, näyttävät kokevan  ajoittain puhdasta elämäniloa", "on olemassa hyvin iäkkäitä ihmisiä, jotka ovat terveitä, elinvoimaisia ja vahvoja".

Korkeasta tunnetilasta käsin näet siis maailmasi, elämäsi ja todellisuutesi aivan erilaisena, kuin negatiivisesta tunnetilasta käsin, ja kun negatiiviset uskomuksesi tunnetasolla muuttuvat, niin myös kokemasi todellisuus muuttuu. Eli elämäsi on kuin elokuva, joka on luotu silmiesi eteen, ja korviesi kuultavaksi, jota katsot ja kuuntelet, ja johon eläydyt, ja jonka siksi koet  todeksi tunnetasolla - siihen saakka, kunnes tulet ulos elokuvateatterista. Samoin yöllä näkemäsi uni tuntuu usein todelta, koska se todella ON tunnetasolla totta, eli aivan yhtä totta, kuin päivällä kokemasi todellisuus. Unen aikana vain tunnetilasi kuvittavat tuota todellisuuskokemusta huomattavasti vapaammin, kuin ns. hereillä ollessasi, ja siksi unesi vaikuttavat usein "järjettömiltä", kun taas päivätajuntasi uni tuntuu "järkevältä", "järjestyneeltä".

Eri uskontojen ydinsanomissakaan ei ole pohjimmiltaan mitään eroa, vaan erot syntyvät sanallisista, eli semanttisista eroista. "Jumala" ei siis ole yhtään enemmän olemassa kuin "allah","krishna", "mithra","tao","korkea tietoisuus", tai "suuri maailmanhenki", sillä vain kaikkien noiden olentojen tai energioiden tunnetason olemus saa uskovat kokemaan ne oleviksi. Ja esimerkiksi "tuomitseva, vihainen jumala" voi monen uskovan tunneuskomuksena olla myös hyvin negatiivinen, ja lähellä tunneuskomusta "paholaisesta". Tai sana "shamanismi" voi toisen ihmisen mielessä tuntua positiiviselta, mutta toisen ihmisen mielessä puolestaan negatiiviselta sanalta, riippuen tuohon sanaan liittyvästä, opitusta ja omaksutusta uskomuksesta. Jopa sanaan "rakkaus" voi eri ihmisillä - heidän omien kokemustensa seurauksena - liittyä hyvin erilaisia tunnemuistoja, jotka voivat olla sekä positiivisia, että negatiivisia.

"Jumala, tai korkea tietoisuus meissä" ei siis ole sanallisesti olemassa, vaan tunnemme todeksi tunnetason kokemuksemme siitä. Samoin kuin vesikään ei sanana kastele meitä, vaan meidät kastelee veden olemus.

Muuta siis ei-toivottu todellisuutesi toivotuksi, tuntemalla toiveesi todeksi. Ja kun yksi toiveesi toteutuu, niin sinun on helpompi uskoa myös muiden toiveidesi toteutumisen mahdollisuuteen. Ja kun uskot olevasi oman elämäsi kaikkivoipa, rajaton Luoja, niin myös olet sitä. Sillä kaikki mihin itse uskot, on totta - aina.16.6.2020


Tee jokaisesta kokemastasi hetkestä paras mahdollinen, sillä onnellisuuden tunne on ainoa päämääräsi elämässäVaikka kuka tahansa ihminen voi juuri tällä hetkellä sallia ja toteuttaa mitä tahansa fantastisimpia toiveitaan, niin hyvin harva kuitenkaan tekee niin, koska enemmistö ihmiskunnasta ei tunnetasolla usko noiden toiveiden toteutumisen mahdollisuuteen - ennen kuin kokee ns. fyysisen kuoleman, luopuu täydellisesti noiden toiveiden esteenä olevista negatiivisista tunteistaan, ja muistaa jälleen olevansa konkreettisesti kaikkivoipa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse poistua fyysisestä maailmasta tunteaksesi onnellisuutta, vaan riittää, että löydät elämästäsi edes yhden asian, joka tekee sinut  onnelliseksi juuri nyt. Ja kun keskität ajatuksesi juuri tuohon asiaan, ja tunnet siitä aitoa onnellisuutta, niin kuljet tuolla hetkellä täysin vääjäämättä kohti muitakin unelmiasi, jotka saavat sinut tuntemaan tyytyväisyyttä ja elämäniloa. Sillä onnellisuus on aina vain sitä, että joku - MIKÄ TAHANSA - toiveesi toteutuu.

Ja tästä syystä aivan kaiken toimintamme, mitä päivittäin ja hetkittäin teemme, on tarkoitus olla nautinnollista, ei siis uurastusta ja kärsimystä, ja jossakin tulevaisuudessa häämöttävää onnellisuutta aikaansaavaa. Mutta vaikka et nauttisikaan ihan kaikesta mitä teet, niin myös tehdessäsi noita epämiellyttäviä asioita luot joka hetki toiveita miellyttävämmistä, ja siksi yksikään elämäsi hetki ei koskaan ole "turha".

Et elä maailmassa myöskään miellyttääksesi tai palvellaksesi muita ihmisiä, suorittaaksesi elämääsi muiden määrittelemällä tavalla, tai esittääksesi omaa elämääsi ja saavutuksiasi kanssaihmisillesi, vaan elät ainoastaan siksi, että kokisit itse onnellisuutta, jolloin voit inspiroida myös noita muita ihmisiä nauttimaan omasta elämästään. Jos pidät tätä ajatusta ns. narsismiin kehottamisena, niin tunnetilasi on juuri nyt negatiivinen. Sillä totuus on, että jokainen ihminen luo täysin vapaasti itse oman todellisuutensa, ja siksi voit auttaa myös muita ihmisiä ainoastaan silloin, kun he ITSE sallivat tuon avun vastaanottamisen, ja siksi sinun tulee auttaa muita vain inspiroituneessa tilassa, ei siis koskaan nöyränä, uhrautuvana, ja oman arvosi unohtaneena. Sillä et yksinkertaisesti voi auttaa ketään, jos oma tunnetilasi on negatiivinen.

Aivan samoin, kuin et voi koskaan rakastaa ketään toista ihmistä, jos rakkautesi on uhrautuvaa ja ehdollista, ja aiheuttaa sinulle itsellesi kärsimystä, sillä todellinen rakkaus ei ole koskaan mitään muuta, kuin aito, täysin ehdottoman  rakkauden tunne! Ja siksi esimerkiksi kärsimystä aiheuttavasta ihmissuhteesta tunnetasolla irti päästäminen on AINA rakkauden teko.

Jos taas olet jo toteuttanut monia toiveitasi, mutta tunnet huonoa omaatuntoa onnellisuudestasi, niin vedät tuossa mielentilassa puoleesi ihmisiä, jotka tuntevat sinua kohtaan kateutta ja katkeruutta, ja tuolloin  kukaan teistä ei tunne onnellisuutta. Ja tästä johtuu se, että niin moni menestystä ja rahaa elämässään saavuttanut ihminenkään ei ole onnellinen. Heidän onnettomuutensa ei siis suinkaan johdu rahasta ja materiasta, joka on aina hengestä syntynyttä, eli neutraalia energiaa, vaan se johtuu siitä, että he tuntevat syyllisyyttä siitä, että he ovat sallineet omien toiveidensa toteutumisen. Ja että he tuossa negatiivisessa tunnetilassaan pelkäävät "onnistumisen taian raukeavan", jolloin se myös raukeaa, koska he pelkäävät sitä.

Ja tästä syystä kaikkien tasa-arvopyrkimystenkin tulee aina olla lähtöisin puhtaasta myötätunnosta ja arvostuksesta, ei koskaan säälin ja empatian tunteista. Eli jos haluat, että kaikki maailman ihmiset olisivat täsmälleen yhtä onnellisia, niin ainoa tie tuollaiseen tasa-arvoon on se, että näytät omalla esimerkilläsi, että jokainen ihminen on perusolemukseltaan kaikkivoipa, ja täysin vapaa oman elämänsä Luoja. Ja että KUKAAN toinen ihminen ei voi koskaan auttaa kanssaihmistään säälimällä, vaan ainoastaan arvostamalla tämän mittaamattoman arvokasta, rajatonta perusolemusta.

Jos taas tuijotat epätasa-arvoa ja epäoikeudenmukaisuutta, niin vedät juuri noita asioita puoleesi, eli koet yhä enemmän juuri noita asioita myös omassa elämässäsi. Ja siksi kaikki elämänsä mille tahansa ongelmalle tai epäkohdalle uhranneet ihmiset, uhraavat aina myös itsensä, ja luopuvat omasta onnellisuudestaan. Ja tämä uhrautuminen on turhaa siksi, että jokainen ihminen, jota tuo ongelma koskettaa, luo  aina täysin vapaasti itse oman todellisuutensa.

Älä siis koskaan uhraudu muiden ihmisten puolesta, vaan pyri vain näkemään heidän suunnaton arvonsa, rakasta heitä täysin ehdoitta, iloitse heidän puolestaan, kun he tuntevat iloa, ja inspiroidu auttamaan heitä silloin, kun he sallivat tuon avun itse. Äläkä koskaan unohda rakastaa ehdoitta myös itseäsi, ja sallia itsellesi onnellisuutta, sillä olet suunnattoman voimakas ja vaikutusvaltainen ollessasi resonanssissa oman  korkeamman minäsi kanssa - myös muiden ihmisten auttajana.

Eli juuri nyt, tällä kiitävällä hetkellä, voit sallia itsellesi jonkun toiveesi.  Mutta et yrittämällä toteuttaa sitä, vaan sallimalla sen, mitä oma korkeampi minäsi haluaa sinulle juuri nyt tarjota. Et siis ole toiveidesi sallimisen tilassa, jos tunnetilasi on joku seuraavista: Yrittäminen, haluaminen, tarvitseminen, vaatiminen, puute, rajallisuus, turhautuminen, kateus, pettymys. Mutta pääset hyvin lähelle  sallimisen tunnetilaa, jos tunnet seuraavia tunteita: Toiveikkuus, innostus, ihailu, usko. Ja OLET sallimisen tunnetilassa, eli resonanssissa korkeamman minäsi kanssa, jos tunnetilasi on: Riemu, euforia, ehdoton rakkaus, rajattomuus, huolettomuus, vapaus, kaikkivoipaisuus - eli tieto siitä, että todella olet oman elämäsi Luoja, eikä ole ketään eikä mitään sinun ulkopuolellasi, joka koskaan rajoittaisi tätä vapautta.11.6.2020


Ilon, tyytyväisyyden ja selkeyden mielentilassa ajoituksesi on aina täsmälleen oikea, ja saat käyttöösi universumin suunnattoman, rajattoman voiman ja viisauden

Onnellisuuden, eli toiveidesi jatkuvan ja  vapaan täyttymisen salaisuus on niin yksinkertainen, että useimmat meistä eivät malta pysähtyä oivaltamaan sitä, jolloin emme myöskään tunne tuota salaisuutta tunnetasolla olevaksi, todeksi. Ja se salaisuus on oikea ajoitus.

Mutta jos kärsimätön ajattelee aikaa, niin hän ei ajattele sitä selkeyden mielentilassa, vaan huolissaan. Tyytyväinen ihminen sen sijaan ei kiinnitä huomiota ajan kulumiseen, ei menneeseen eikä tulevaan, vaan ainoastaan nykyhetkeen. Ja siksi tyytyväinen ihminen tavoittaa aina myös oman intuitionsa viestit. Ja siksi hän on toimeton, tai  toimii aina synkroniassa korkeamman minänsä kanssa.

Ajattele surffaajaa, joka seisoo laudallaan, joka kelluu meressä. Hän ei yritä itse saada lautansa vauhtia kiihtymään, koska hän tietää, että yrittämällä se ei onnistu, vaan hän odottaa aaltoa, ja nauttii auringosta ja merestä, valosta, tuoksuista, äänistä, tuulen, veden ja auringon aikaansaamista tuntemuksista ihollaan. Eli hän on läsnä juuri siinä hetkessä, joka on meneillään juuri nyt, odottaen tyynenä aaltoa, eli oikeaa ajoitusta. Ja kun aalto saapuu, ja kasvattaa kokoaan ja nopeuttaan, niin surffaaja antaa aallon ottaa hänet mukaansa, sallii valtavan voiman kuljettaa itseään,ilman yrittämistä ja ponnistuksia, helposti ja nautinnollisesti.

Ja jos surffari myöhästyy yhdestä aallosta, niin aaltoja tulee aina lisää, eli yhdestä aallosta myöhästymisellä ei ole mitään merkitystä, mahdollisuuksia päästä ratsastamaan aallon harjalla ja nauttia vauhdista on loputtomasti. Eli surffari kokee onnellisuutta, koska hän sallii itselleen onnellisuuden tunteen, ei siis YRITÄ kokea sitä.

Juuri tällaisia mahdollisuuksia korkeampi minämme tarjoilee meille väsymättä, joka hetki. Ja aina, kun olet mistä tahansa syystä tyytyväisyyden, selkeyden, ilon, innostuksen, haltioitumisen tai rakkauden mielentilassa, niin tavoitat mieleesi jonkun pienen vihjeen näistä lukemattomista mahdollisuuksista. Ja nuo vihjeet johtavat sinut polulle, joka johtaa kohti toiveitasi. Muista aina, että nuo pienet vihjeet tuntuvat sinusta aina hyvin arkipäiväisiltä ja merkityksettömiltä, eli "vähemmän tärkeiltä", ja että juuri siksi pääsetkin noiden vihjeiden avulla etenemään, koska sinun omat negatiiviset uskomuksesi eivät estä sinua kulkemasta noiden toisarvoisina kokemiesi vihjeiden opastamaa polkua pitkin - koska et yksinkertaisesti osaa yhdistää niihin negatiivisia uskomuksiasi! Ja siksi ilon ja tyytyväisyyden polku on aina se helpoin polku.

Eli voit olla varma, että korkea tunnetilasi johtaa vetovoiman lain vaikutuksesta väistämättä AINA positiivisen tapahtumaketjun voimistumiseen, eli ohjaa sinua toiveesi suuntaan, mikäli et anna kärsimättömyydelle valtaa, etkä siten salli tunnetilasi laskea. Ilo ei siis voi koskaan johtaa sinua harhaan - ellet tunne syyllisyyttä ilostasi, tai turhautumista ja kärsimättömyyttä.

Negatiivinen tunnetila puolestaan saa kuin sumuveron laskeutumaan silmiesi eteen, jolloin tuo jo hyvin alkanut matkasi kohti toiveitasi hidastuu, ja saatat sumun keskellä ajautua sivupolulle, ja lähteä kulkemaan myös aivan vastakkaiseen suuntaan - jos siis annatkin positiivisen tapahtumaketjun sijasta negatiivisen tapahtumaketjun voimistua. Mutta muista myös, että nuo harha-askeleesi saavat sinut toivomaan yhä voimakkaammin ilon ja onnellisuuden kokemuksia, eli toiveidesi virta kiihtyy niiden ansiosta, ja sinulla on sumussa kulkiessasikin joka ikinen hetki mahdollisuus lähteä kulkemaan kohti valoa, ja helpompaa polkua, lopettamalla turha ja päämäärätön taistelu pimeydessä. Ja koska olet kokenut pimeyttä, ja eksyksissä olemisen ahdistavia kokemuksia, niin valon näkeminen ja oikean polun löytyminen tuntuu sinusta juuri siksi suunnattoman nautinnolliselta.

Mahdollistat siis onnellisuuden kokemukset, eli toiveidesi jatkuvan toteutumisen siten, että pyrit mahdollisimman usein tuntemaan tyytyväisyyttä juuri meneillään olevassa hetkessä, kuin tuo surffari laudallaan. Luottaen siihen, että optimistinen odotuksesi pian palkitaan, ja aalto saapuu kuljettamaan sinut juuri sinne, minne olet toivonut, kokemaan ilon, seikkailun ja täyttymyksen.

Eikä sinun tarvitse odottaa tuota aaltoa kauan,ellet tunne kärsimättömyyttä, ja yritä itse liikuttaa lautaasi. Aallon voima on niin suunnattomasti mahtavampi, kuin millaisen voiman kykenisit itse ikinä  tuottamaan, ja vaikka onnistuisitkin saamaan lautasi liikkumaan ennen, kuin on täsmälleen oikea hetki nousta aallon harjalle, niin koska lähdit yrittämään tuota kokemusta kärsimättömänä liian aikaisin, niin et ole resonanssissa mahtavan aallon kanssa, jolloin et välttämättä pysy myöskään sen kanssa harmoniassa ja synkroniassa, ja väärä ajoitus saattaa koetella tasapainoasi, jolloin aallon voimasta putoatkin laudaltasi, ja sukellat veden alle, pysähtyneisyyden tilaan, pimeyteen.

Eli aina, kun syystä tai toisesta tunnet negatiivisen tunteen, niin päästä mahdollisimman nopeasti irti ajatuksesta, joka sen aikaansai, ja kohdista ajatuksesi mihin tahansa positiiviseen asiaan, sillä täten negatiivinen tapahtumaketju tyrehtyy heti alkuunsa. Jos mielesi on todella voimakkaasti masentunut, niin voit  päästää irti arvottomuudentunteestasi raivostumalla, ja päästää sitten nopeasti irti myös raivon tunteestasi, jolloin olosi paranee, koska vapaudut toiveikkuuden tunnetilaan. Ja toiveikkuuden tunnetilasta vapaudut, kun päästät irti toiveikkuuden ajatuksistasi, ja ajattelet jotakin sellaista, johon jo todella uskot, ja jota arvostat. Ja seuraava askeleesi onkin sitten jo vapautuminen uskon taajuudelta  tiedon korkeimpaan värähtelytaajuuteen. Ja kun tiedät, että toiveesi on totta, niin se on totta.

Sinä Olet Luoja.8.6.2020


Sinun ei tarvitse ansaita hyviä asioita elämääsi - riittää, että tunnet oman arvosi, jolloin vedät niitä puoleesiSuurin syy siihen, että ihmiset maapallolla eivät tunne onnellisuutta, eli että he toivovat paljon, mutta sallivat itselleen vain mitättömän vähän, on arvottomuuden tunne. Eli se, että ihmiset eivät usko olevansa perusolemukseltaan mittaamattoman arvokkaita, vaan he uskovat, että heidän tulee tavalla tai toisella ansaita onnellisuutensa ja hyvinvointinsa.

Niin sanotut teistiset uskonnot, eli uskonnot, joiden piirissä uskotaan, että on olemassa ihmisen yläpuolella eläviä, kaikkivaltiaita "jumalia", jotka joko sallivat meille vaurautta, tai eivät salli, ovat yksi syy  tähän kärsimykseen. Eli todella monet "jumaliin" uskovat ihmiset luulevat, että heidän tulee anella noita "jumalilta" armoa ja hyvinvointia. Ja elää nöyränä ja ahkerana, jotta nuo jumalat olisivat "suosiollisia".

Mutta se ei ole totta. Se on pelkkä negatiivisten tunnetaajuuksien ajatusvirrasta vastaanotettu uskomus, joka  toteuttaa itse itseään, koska niin monet ihmiset uskovat siihen.

Sen sijaan kaikkien kansojen vanhassa kansanperinteessä on sananparsia, jotka kertovat todellisen universumin totuuden. "Ihminen on oman onnensa seppä", ja "niin makaa kuin petaa"-tyyliset sanonnatkin on kuitenkin ymmärretty usein nekin väärin, eli ne on tulkittu negatiivisesta tunnetaajuudesta käsin, ihmisiä syyllistäen. Todellisuudessa nuo sanonnat kehottavat kuitenkin vain siihen,että meidän tulee tuntea oma arvomme, ja ottaa vain vastaan kaikki se hyvinvointi, joka meille on tarjolla, arvostamalla itseämme yhtä suunnattoman arvokkaina, kuin millaisina oma korkeampi minämme meidät joka hetki näkee. Eli meidän tulee rakastaa itseämme, ja kaikkia muita ihmisiä, ilman MITÄÄN ehtoja ja velvollisuudentunteita!

Meidän ei siis tarvitse yrittää ANSAITA esimerkiksi materiaalista vaurautta, vaan pyrkiä vain tunnetaajuustilaan, jossa otamme sen vastaan. Eli kaikkein tärkeintä on vanhoista, negatiivisista uskomuksistamme luopuminen, ja niiden korvaaminen positiivisella uskomuksella siitä, että jokainen meistä on tosiaan mittaamattoman arvokas, ja oikeutettu mihin tahansa, mitä kukin haluaa ja toivoo.

Kun sade laskeutuu taivaasta kasvimaallesi, niin oletko anainnut sen? Kun linnut ilahduttavat sinua laulullaan, niin oletko ansainnut sen? Kun sydämesi lyö ja keuhkosi toimivat, niin oletko ansainnut sen? Kun maapallo kiertää radallaan, ja aurinko nousee aamulla valaisemaan päivääsi, niin oletko ansainnut sen? Kun tunnet rakkautta, ja vedät siksi puoleesi ihmisiä, jotka hekin rakastavat sinua, niin oletko ansainnut sen? Kun inspiroidut kertomaan hauskan vitsin, ja ystäväsi nauravat ja tulette kaikki hyvälle mielelle, niin oleto ansainnut tuon hauskan hetken?

Samalla tavalla sinun ei tarvitse olla huolissasi ja raataa, ansaitaksesi vaurautta, ellet itse usko, että sinun täytyy niin tehdä, vaan voit vain  ottaa vastaan vaurauden, joka on syntymäoikeutesi, mittaamattoman arvokkaana sieluna.

Suurin osa ihmiskunnasta väittää, että tämä ei ole totta, koska heidän oma negatiivinen uskomuksensa on niin vahva, että heidän, ja muiden samalla tavalla uskovien  negatiivinen tunnetila ylläpitää tilannetta, jossa se  ei olekaan totta. Eli he etsivät  omalle uskomukselleen rajallisuudesta vahvistusta noilta muilta ihmisiltä, jotka hekin kokevat rajallisuutta, ja näin tämä uskomus rajallisuudesta toteutuu, hetkestä ja päivästä toiseen, vaikka he voisivat milloin tahansa valita myös rajattomuuden todellisuuden. Ja kun he sitten kohtaavat ihmisiä, jotka EIVÄT usko rajallisuuteen, niin he pitävät näitä hyvin helposti rahaa ansaitsevia ihmisiä vain "onnekkaina", ja uskovat edelleen vahvasti sanontaan: "Otsasi hiessä on sinun leipäsi ansaittava". Tai protestoivat: "Kuka sitten tekisi kaikki työt, jos kaikki vain odottaisivat, että vauraus tulee heidän luokseen, vaikka he eivät tee mitään?"

Eli suurin osa ihmiskunnasta ei usko, että universumille aivan kaikki on mahdollista, ja siksi useimmille ihmisille kaikki ei olekaan mahdollista. Ja myös hyvin varakkaat ihmiset tuntevat usein todellisuudessa syyllisyyttä varakkuutensa tähden, eivätkä hekään tunne siksi onnellisuutta.

Mutta jos katsomme maailmaa nyt, ja vertaamme sitä vaikkapa sata vuotta sitten olleeseen maailmaan, niin huomaamme, kuinka ratkaisevan paljon positiiviset uskomukset ovat lisänneet vaurautta ja elämän helppoutta maapallolla. Ja kuinka viime vuosikymmeninä myös köyhemmissä maissa  ihmiset ovat vaurastuneet, pelkästään siksi, että internet on ruokkinut ihmisten unelmia kaikkialla, ja internetin välityksellä monien ihmisten unelmat ovat toteutuneet kuin itsestään. Jos unelmoit, ja uskot omiin unelmiisi, niin unelmasi toteutuvat.

Negatiivisessa tunnetilassa olevat ihmiset eivät halua myöskään usein nähdä vaurautta hyvänä asiana, koska niin moni ihminen maailmassa edelleen näyttää kärsivän suunnattomassa köyhyydessä, ja juuri tuo säälin negatiivinen tunne tekee tällaiset ihmiset kyvyttömiksi auttamaan noita köyhempiä ihmisiä, sillä voimme auttaa muita vain omalla esimerkillämme, puhtaalla myötätunnolla, emme koskaan säälimällä. Ja nuo sääliä tuntevat, rikkaammat ihmiset, eivät myöskään ymmärrä sitä, että onnellisuuden tunne on AINA suhteellista, eli köyhissä maissa elävät ihmiset eivät suinkaan aina ole onnettomampia, kuin rikkaissa maissa elävät.

Ja vauraus voi lisääntyä myös siten, että muu luomakunta voi säilyttää oman harmoniansa, ja tämä on mahdollista, jos ihmiset kuuntelevat vauraudesta unelmoidessaan korkeamman minänsä ohjausta, intuitiivisen inspiraation tilassa.

Jokainen saa siis tässä elämässä täsmälleen sen, mitä hän itse omalla tunnetaajuudellaan "tilaa". Jos itse uskot, että voit saada vaurautta elämääsi helposti, etkä tunne tuosta vauraudesta syyllisyyttä, niin näin myös tapahtuu. Tapa, jolla tuota vaurautta vastaanotat, voi olla mikä tahansa, eli se voi olla inspiroiva työ - mutta se voi olla myös veikkausvoitto, tai varakas puoliso. Universumissa tapahtuu jatkuvasti pieniä ja suuria "ihmeitä". Olennaista on, että sinä et yritä itse keksiä, mikä tuo vaurauden väylä on, sillä se ei ole kirjaimellisesti sinun "murheesi", vaan sinä otat vain kaiken haluamasi hyvinvoinnin vastaan, ja jätät käytännön järjestelyt universumin huolehdittaviksi.

Universumilla on juuri nyt, tällä hetkellä, satoja erilaisia keinoja toimittaa sinulle toivomiasi asioita. Jos rahan ajatteleminenkin saa tunnetilasi heti laskemaan, niin ajattele vapautta, ajattele luonnon runsautta,  mahdollisuuksien runsautta, ja sitä helppoutta, kuinka monet asiat elämässäsi joka hetki toimivat. Esimerkiksi oman elimistösi solut uusiutuvat koko elämäsi ajan, vaikka tuskin koskaan muistat olla tuosta prosessista huolissasi.

Ja kun todella sisimmässäsi tunnet, miltä nuo sanat - vapaus, runsaus, helppous - tuntuvat, niin silloin vastaanotat myös toivomaasi vaurautta - helposti, kuin lahjana.

Eikä sinun tarvitse tuntea kiitollisuutta, ainoastaan arvostusta. Sillä sinä olet loputtoman vauraan universumin suunnattoman arvokas lapsi, oman elämäsi kaikkivoipa Luoja.7.6.2020


Ongelmat ovat aina suuria lahjoja, koska ne auttavat sinua keskittämään ajatuksesi todellisiin ratkaisuihinJos olet ollut jo hyvin pitkään huolissasi jostain asiasta, ja yrittänyt ratkaista siihen liittyviä ongelmia, kuitenkaan onnistumatta siinä, niin olet tunnetaajuustasolla jäänyt ikään kuin jumiin. Ja vaikka tietoisena luojana jo kokemuksesta tiedätkin, että kaikki järjestyy lopulta aina, niin jos et todellisuudessa enää usko ongelmasi selviämisen mahdollisuuteen, niin negatiivinen tunnemuistosi liittyen tuohon "suureen" ongelmaasi on niin vahva, että et salli itsellesi ratkaisua. Kierrät ikään kuin kehää pimeässä metsässä, löytämättä ulospääsyä, koska pyörit ympyrää. Ja se, että ratkaisua ei löydy, vahvistaa myös koko ajan negatiivista uskomustasi ratkaisun löytymisen mahdottomuudesta. Ja vaikka arvostaisit tietoisesti elämäsi hyviä ja arvokkaita puolia, meditoisit säännöllisesti, tunnetilasi olisi pääosin hyvin positiivinen, ja pyrkisit sulkemaan kaikin keinoin tuon ongelman mielestäsi, niin ongelmasi ei häviä. Ja tähän on syynä se, että niiden toiveiden luomat ratkaisut, joita olet tuon ongelman takia luonut, ovat jo niin suurenmoisia, että pysyt koko ajan ikään kuin hiuskarvan verran erossa niistä  - koska yrität, et salli.

Ja jopa meditaatiosi on muuttunut irtipäästämisestä yrittämiseksi, eli meditoit, koska yrität manifestoida. Meditaation tarkoituksena on kuitenkin aina irtipäästäinen, ei siis tietyn, oman mielesi mukaisen ratkaisun saavuttaminen!

Ja tällöin toiveilla luomasi energiavirta on jo niin suunnattoman voimakas, että jos hetkeksikin eksyt negatiivisiin ajatuksiin, niin "syöksyt ojaan" kuin ralliautoilija, jonka keskittyminen hetkeksi herpaantuu. Eli mitä useammin ja mitä kauemmin olet ollut korkeassa tunnetaajuustilassa, niin sitä tuskallisemmilta tuntuvat matalat tunnetaajuudet.

Mutta tietoisen luojan polulta ei ole paluuta, eli jossain vaiheessa sinun on yksinkertaisesti pakko päästää irti, ja antaa universumin hoitaa universumille kuuluvat tehtävät, eli sinun on vain lopetettava sellainen yrittäminen, joka ei ole inspiroitunutta (korkea taajuus), vaan joka on vain motivoitunutta (matala taajuus). Ja tällaisessa tilanteessa saatat yhtäkkiä tuntea itsesi esimerkiksi hyvin sairaaksi. Ja mitä voimakkaammin olet laajentunut, eli mitä korkeampi on korkeamman minäsi taajuus, niin sitä pahempi on olosi, jotta et enää kykenisi jatkamaan yrittämistä.

Tällainen samanlainen vaikutus on ns. rajatilakokemuksella, jossa paljon ongelmia kokenut ihminen "kuolee" hetkeksi, jolloin hän todellakin päästää irti, kokee fyysisen kuoleman aikaansaaman euforiantunteen, mutta päättää kuitenkin palata takaisin elämään, koska muistaa jälleen konkreettisesti, että kärsimyksemme johtuu vain ja ainoastaan negatiivisista tunnetiloistamme, joita voimme täysin vapaasti itse hallita.

Jos siis olet hyvinvoiva ja perusterve, mutta tunnet yhtäkkiä itsesi hyvin sairaaksi, niin sulje mielestäsi kaikki pelkoajatukset, vältä puhumasta sairaudentunteestasi muille, ja kuvittele mielessäsi, kuinka solusi juuri nyt parantavat itse itseään. Tällainen lamauttava kipu on usein esimerkiksi päänsärky, eli esim. migreeni kertoo oman mielesi vastustuksesta: Et salli itsellesi huolettomuutta, mutta migreenitilassa sinun on yksinkertaisesti pakko lopettaa ongelmiin keskittyminen.

Näe  paha olosi siis eräänlaisena synnytystuskana, jonka avulla ikään kuin synnyt uudeksi, huolettomammaksi. Mitä enemmän kipua tunnet, niin sitä vapauttavampana koet kivusta luopumisen. Voit käyttää apunasi meditaatiotekniikoita, eli kuuntele taajuutta kohottavaa meditaatiomusiikkia, ja toista mielessäsi hengityksesi tahdissa vaikkapa aivan yksinkertaista lausetta: "Kaikki on hyvin". Koska mielessämme ei voi koskaan olla negatiivista ja positiivista ajatusta yhtä aikaa, niin olosoi paranee, koska pelkoajatuksesi eivät pääse sitä pahentamaan.

Kuuntele kuitenkin intuitiotasi, ja jos sinulle tulee sellainen tunne, että todella tarvitset muiden ihmisten, lääkärien tai lääkkeiden apua (joissa kaikissa on myös  pohjimmiltaan kyse plasebovaikutuksesta, eli uskonvahvistuksesta), koska oma uskosi ei riitä, niin seuraa intuitiotasi, ja hae tai pyydä apua. Eli jälleen kerran: Älä YRITÄ olla kaikkivoipa, ellet juuri tuolla hetkellä sitä ole!

Mutta jos äkillinen paha olosi oli vain mielesi resistanssin eli vastustuksen aikaansaama kulminaatiopiste, niin se menee nopeasti ohi, ja voit onnitella itseäsi: Olet ainakin noiden pahan olon hetkien ajan keskittynyt olennaiseen, luopunut turhista huolistasi, ja pyrkinyt vain sallimaan elimistösi solujen oman "elvytystyön". Ja juuri siksi tällaiset pysäyttävät, fyysisen pahanolon kokemukset, ovat niin arvokkaita, jos mielesi on hyvin voimakas, ja olet luonteeltasi liian sinnikäs.

Ja juuri tällä hetkellä maailmassa vallitsee tilanne, jossa ihmiskunnan suunnattoman voimakkaat toiveet ovat kaikkialla laajentuneet pisteeseen, jossa "sairaus pysäyttää". Ja ne ihmiset, jotka pelkäävät sairauksia ja kuolemaa, jatkavat kulkuaan väärään suuntaan, kun taas ne, jotka ymmärtävät olevansa oman elämänsä tietoisia luojia, kieltäytyvät lukemasta uutisia sairauksista ja kuolemista, ja kohdistavat ajatuksensa entistäkin tarkemmin terveyttä ja elinvoimaa ylläpitäviin asioihin. Mutta nekin, jotka pitävät tiukasti kiinni peloistaan, vapautuvat lopulta negatiivisista tunteistaan, joko fyysisen kuoleman kautta, tai kokemalla niin voimakasta kärsimystä, että he lakkaavat taistelemasta pelkojaan vastaan ymmärtäen, että voimme kokea onnellisuutta vain keskittymällä positiivisiin asioihin, ja jättämällä huomiotta negatiiviset asiat.

Samalla tavalla kaikki ongelmasi auttavat sinua näkemään niiden sisältämät arvokkaat ratkaisut, mikäli et keskity ongelmien murehtimiseen, vaan opettelet luottamaan siihen, että ongelmasi sisältää jo ratkaisun, ja sinun tehtäväsi on vain vastaanottaa tuo ratkaisu, pyrkimällä pysymään korkeassa tunnetaajuustilassa. Ongelma on siis kuin pimeys, joka auttaa sinua havaitsemaan valon.

Kohdista siis katseesi aina valoon, oli tilanteesi kuinka vaikea tahansa - ja lähdet konkreettisesti kulkemaan välittömästi kohti valoa!2.6.2020


Uskalla tuntea onnellisuutta juuri nyt - olosuhteistasi täysin riippumattaAamut mahdollistavat usein positiivisten tapahtumaketjujen alkamisen helposti, sillä mieltäsi eivät vielä kuormita levottomat, negatiiviset ajatukset, ellet ole edellisenä iltana nukkumaan mennessäsi  ollut levoton, huolissasi ja ahdistunut. Pyri siis jokaisena elämäsi aamuna - jos se vain suinkin on mahdollista, eli mielesi on keveä, ja tunnetilasi korkea - aloittamaan päiväsi arvostuksen, rakkauden, ja tyytyväisyyden  ajatuksilla ja havainnoilla, sekä kuvittelemalla ja ruokkimalla sellaisia unelmiasi, jotka pitävät tunnetilasi korkeana. Sillä jokainen sekunti, jonka vietät korkeassa tunnetilassa, voimistaa positiivista tapahtumaketjua, eli korkea tunnetilasi vetää puoleesi aina myös kokemuksia, joiden värähtelytaajuus on yhtä korkea, kuin ajatustesi ja unelmiesi taajuus. Luota siis vetovoiman lakiin, ja usko siihen, että olet todella konkreettisesti kaikkivoipa. Mikään itsesi ulkopuolinen voima ei koskaan määrää, mitä sinulle tapahtuu. Sinä luot itse itsellesi kaikki kokemasi tapahtumat, ja vain sinä itse voit estää oman taajuutesi kohoamisen toiveidesi taajuustilaan, jokaisena elämäsi hetkenä.

Älä kuitenkaan muutu kärsimättömäksi, eli älä pyri nopeuttamaan positiivista tapahtumaketjua, sillä kärsimättömyytesi vain hidastaa sitä, koska tunnetilasi kärsimättömänä aina laskee. Elä siis aina juuri tätä hetkeä, ja näe tässä hetkessä sen suunnaton arvokkuus, ja loputtomat mahdollisuudet. Onnellisuuden tunteesi juuri nyt mahdollistaa myös seuraavien hetkiesi onnellisuuden kokemukset, sillä koemme onnellisuutta vain ottaessamme vastaan sellaisia asioita ja kokemuksia, joita olemme toivoneet kokevamme. Samoin vain rakastamalla itse voit tuntea, ja myös saada rakkautta muilta ihmisiltä, sillä rakkaus on aina vain tunne, joka on sinussa, ja jos et rakasta, niin kukaan läheisesikään ei voi rakastaa sinua, sillä tunnetaajuustilasi estää sen. Teemme muista ihmisistä aina itse sellaisia, kuin miten he kohtelevat meitä. Ota siis vastuu siitäkin, jos joku kohtelee sinua huonosti. Mahdollistat sen itse. Uhriutta kokemalla, ja muita ihmisiä omasta tilanteestasi  syyttämällä, mahdollistat vain uhrin osasi jatkumisen.

Jos tunnetilasi ei ole juuri nyt korkea, niin voit silti kokea onnellisuutta, sillä onnellisuuden tunne on aina vapautuksen ja irtipäästämisen kokemus, ja voit vapauttaa mielesi, ja päästää irti, myös kokemalla sellaisen negatiivisen tunteen, joka on nykyistä tunnetilaasi hieman korkeampi tunne. Eli jos tunnet juuri nyt toivottomuutta ja ahdistusta, niin pyri kokemaan vihan tunteen vapauttava vaikutus. Sillä vihan tunteesi mahdollistaa turhautumisen  tunnetilaan vapautumisen, ja voit vapautua sen jälkeen myös turhautumisen tunteestasi, vapautumalla toiveikkuuden tunnetilaan. Ja kun päästät irti toiveikkuuden tunnetilastasi, niin voit manifestoida lopulta todellisia toiveitasi, sillä vapaudut toiveikuudesta uskomalla, ja tietämällä, että toiveesi on totta. Mutta muista, että matkasi on ikuinen, etkä koskaan lakkaa toivomasta, vaikka toteuttaisit jo tänään sellaiset unelmasi, jotka tällä hetkellä tuntuvat "suurimmilta". Joka ikinen positiivinen tunnetilasi on siis aina itsessään toiveidesi manifestaatio, ja sellaisena aina seuraava, looginen askel polullasi, kohti konkreettisempia manifestaatioita.

Jos tunnet vaurautta, niin vedät puoleesi vaurautta, ja siksi arvostamalla mitä tahansa runsautta tai hyvinvointia elämässäsi, vedät puoleesi myös rahaa. Terveyden, kauneuden, ilon ja hauskuuden, rakkauden, tai luonnon runsauden ajatteleminen, vetää siis puoleesi myös materiaalisia toiveitasi. Raha tulee rahan luo, mutta raha tulee myös luonnon yltäkylläisyyttä arvostavan luo, jos hän toivoo itselleen  rahaa. Universumi ei koskaan moralisoi toiveitamme, eikä raha ja materia ole universumin näkökulmasta koskaan paha asia, vaan ainoastaan oma negatiivinen asenteemme voi aiheuttaa sen, että raha ja materia tekeekin meidät onnettomiksi.

Vältä velkojesi ajattelemista, ja niistä puhumista, jos tunnetilasi on matala. Näe kaikissa veloissa aina vain niiden luoma vauraus, sillä kaikki raha, mitä olet muille velkaa, on jo luonut moninkertaisesti vaurautta, omien toiveidesi kautta. Raha ei ole koskaan mitään muuta, kuin energiaa, ja energiaa on universumissa rajaton määrä. Vain sinä itse luot omat, rajallisuuden kokemuksesi.

Älä  koskaan haaskaa onnellista nykyhetkeäsi, ja mahdollisuuttasi olla tyytyväinen juuri nyt. Älä syö ruokaasi liian nopeasti, vaan nauti jokaisesta suupalasta. Älä pilaa tulevia hetkiäsi vihaamalla, pelkäämällä, tuntemalla arvottomuutta, toivottomuutta, katkeruutta, tai turhautumista juuri nyt. Älä  muistele menneisyyden epäonnistumisiasi, korkeampi minäsi ei koskaan katso taaksepäin. Jokainen negatiivinen kokemuksesi menneisyydessä on luonut jo sitä kokiessasi vain hyvää, ja voit nyt katsoa sen luomaa arvokasta asiaa, jolloin myös menneisyyden kärsimyksesi muuttuukin iloksi. Sillä jokainen negatiivinen kokemuksesi luo aina toiveen paremmasta.

Huomaa, että myös negatiivinen kokemuksesi menneisyydessä johtui vain omasta, sen hetkisestä tunnetilastasi, eli ei ole olemassa kokemuksia, jotka ovat absoluuttisen negatiivisia - vain oma näkökulmamme noiden kokemusten hetkellä, tai niitä muistellessamme, tekee niistä negatiivisia. Ja myös ne ihmiset, jotka ovat joskus vihanneet, pilkanneet, tai halveksineet meitä, ovat myös omassa tunnetilassaan tunteneet kärsimystä. Emme voi koskaan halveksia ketään toista ihmistä, halveksimatta samalla itseämme! Eli olemme sekä kärsiessämme, että iloitessamme, aina toinen toistemme kanssaluojia.

Tunne fyysinen ja henkinen elinvoimasi juuri nyt, ja pysyt elinvoimaisena ja terveenä myös tulevissa hetkissäsi. Älä puhu sairauksista, äläkä pelkää niitä, sillä luot sairautesikin itse, kohdistamalla sairauksiin huomiosi, ja estämällä siten elimistöäsi ja solujasi ylläpitämästä kehosi harmoniaa.

Älä pyri todistamaan muille, että olet oikeassa, ja että muut ovat väärässä. Kun keskustelet muiden kanssa, niin pyri keskustelemaan aina vain myötätunnon tunnetilassa, ja kerro aina vain omaa totuuttasi, eli älä yritä muuttaa toisten ihmisten mielipiteitä. Älä kanna kaunaa toisten ihmisten sanoista, sillä kaunasi vetää puoleesi vain lisää ihmisiä, jotka saavat sinut tuntemaan kaunan tunteita. Vihasi saa sinut vain jäämään kiinni omaan vihaasi. Sen sijaan puhdas myötätuntosi sammuuttaa kaikkien muiden ihmisten katkeruuden ja vihan sinua kohtaan.

Rakasta kaikkea ja kaikkia, kun olet rakkauden tunnetilassa, ja rakasta ennen muuta itseäsi, sillä sinussa on pienoiskoossa koko universumi, ja rakastamalla itseäsi, voit rakastaa myös koko muuta universumia, ja elämää itsessään. Sinä olet universumin keskipiste ja tarkoitus, ja niin ovat myös kaikki muut ihmiset, ja koko luomakunta, pienimmästä suurimpaan, sillä emme ole erillisiä. Mutta sinä luot vain oman todellisuutesi, ja muu luomakunta luo omansa, joten et ole vastuussa kuin itsestäsi, ja omasta kyvystäsi luoda, rakastaa, ja sallia toiveitasi rakastamalla.

Olet täysin kaikkivoipa Luoja, ja voimasi on oma mielesi, omat ajatuksesi. Käytä voimaasi.


Kommentit