Blogit 8/2019

 

SOL, elokuu 2019


29.8.2019


Kaikki ongelmat johtuvat vain siitä, että et juuri nyt näe ratkaisua, joka on jo olemassa


Kun olet negatiivisessa tunnetilassa, keskellä todella vaikeita ongelmia, niin saatat tuntea jopa voimakasta vihaa, jos sinulle vakuutetaan, että kaikki ongelmasi ovat jo ratkenneet, et vain itse näe noita ratkaisuja. Mutta totuus on, että et näe jo luomiasi ratkaisuja, koska olet matalammassa taajuustilassa, siis ”eri kanavalla”, kuin luomasi ratkaisut.

Niin sanottu ratkaisujen ”ajoituskin” johtuu siis vain taajuustilastasi. Kaikki universumissa on aina ja joka hetki synkroniassa eli  harmoniassa toisiinsa nähden, mutta sinä itse olet toiveillasi luonut myös tuon synkronian.

Pääset siis milloin tahansa eteenpäin, liikkumaan kohti ongelmasi ratkaisua, jos hyväksyt ongelman tärkeänä osana prosessia. Et siis PELKÄÄ ongelmia, et vastusta niitä, etkä ole ongelmista huolissasi, vaan hyväksyt ne arvokkaina lahjoina – asioina ja tapahtumina, joilla on tärkeä merkitys lopputuloksen kannalta.

Esimerkiksi, jos tunnet fyysistä kipua kehossasi, niin älä vastusta kipua, vaan pyri rauhoittamaan mielesi, ja vastaanottamaan korkeammalta minältäsi kivun välittämä viesti. Kipu ja sairaudet kertovat aina mielemme resistanssista, eli negatiivisista tunteista, ja jos negatiiviset tunteet ovat jo synnyttäneet sairauden, eli kehosi solut eivät ole matalan tunnetilasi takia voineet saattaa kehosi tilaa tasapainoon, niin  kipusi kertoo, että sinun olisi korkea aika keskittyä tunnetilasi kohottamiseen. Ja jos lääkärillä käyminen ja lääkitys saa sinut voimaan henkisesti paremmin, niin ota vastaan hoitoa. Lääkärin antama diagnoosi voi kyllä myös pahentaa sairautta, jos olet matalassa tunnetilassa, ja alat – asiantuntijan asiasta sinulle kerrottua – vahvemmin ”uskoa sairauteesi”. Mutta jos taas lääkärillä käynti rauhoittaa sinua, ja sinä koet ”pitäväsi hyvää huolta itsestäsi” hoidattamalla itseäsi lääkärillä, niin lääkärissäkäynnistä on sinulle hyötyä. Se, mihin itse uskot, toteutuu aina. Eli jos taas pidät tällaista suhtautumista sairauksiin ”vaarallisena hihhulismina”, niin silloin sinun kannattaa luottaa pelkästään lääketieteeseen, sillä uskot siis siihen, etkä oman  tunne-elämäsi terveysvaikutuksiin.

Muista, että et koskaan tunne negatiivisia tunteita siksi, että sinulla olisi AIHETTA masennukseen, syyllisyyteen, pelkoon, vihaan, katkeruuteen tai kaipaukseen, vaan tunnet negatiivisia tunteita vain siksi, että olet erossa omasta korkeammasta minästäsi. Negatiiviset tunteet ovat siis aina näköharha, ”väärä todellisuus”, jonka aistit, koska olet erossa korkeasta tietoisuustasosta.

Et siis ole sairas – et vain juuri nyt matalasta tunnetilastasi johtuen  näe terveyttä. Et ole rahapulassa – et vain juuri nyt näe vaurauttasi. Et ole yksinäinen – et vain juuri nyt koe korkeamman minäsi läsnäoloa, etkä näe kaikkia niitä sieluja, jotka ovat koko ajan kanssasi, tai jotka pyrkivät seuraasi. Et sure eroa ihmissuhteestasi, etkä tunne katkeruutta etkä kaipausta – et vain salli itsesi juuri nyt kokea laajentunutta itseäsi, joka on luonut aivan uuden, toiveidesi mukaisen parisuhteen. Ja tämä uusi puolisosi voi olla myös entinen puolisosi, mutta uudistuneena, siis sellaisena, jonka näet korkeassa tunnetilassasi. Et sure myöskään kenenkään läheisesi kuolemaa – et vain matalasta tunnetilastasi käsin voi havaita sitä, että kuolemaa ei ole olemassa, ja että fyysisesti kuolleet ovat ENEMMÄN ELOSSA nyt, kuin eläessään fyysisessä maailmassa.

Hyväksy siis aina kaikki ongelmasi, ja näe ne lahjoina universumilta, tienviittoina, jotka johdattavat sinut aina oikeaan suuntaan, jos katsot niitä korkeamman minäsi silmin.

Kiinnitä huomiota ajatuksiisi: Onko juuri tämä ajatus, jota ajattelen nyt, miellyttävä vai epämiellyttävä ajatus? Jos ajatuksesi tuntuu epämiellyttävältä, etkä saa sitä helposti muutettua positiiviseksi, eli et näe asiassa mitään myönteisiä puolia, niin keskitä huomiosi silloin tietoisesti pois tuosta negatiivisesta ajatuksesta, ja ajattele jotakin muuta asiaa. Tällöin negatiivinen ajatuksesi ei saa vetovoiman lain vaikutuksesta ”voimaa”, etkä jää negatiiviseen tunnetilaan. Jos kykenet aidosti nauramaan negatiiviselle ajatuksellesi ja tilanteellesi, eli jos asiat menevät jo niin pahasti ”päin mäntyä”, että tilanne vaikuttaa jo koomiselta, niin samalla hetkellä mahdollistat myös ongelmasi ratkeamisen. Sillä huumori kohottaa tunnetilaasi.

Me emme elä maailmassa opiskellaksemme elämää, emme ole täällä korjaamassa maailmaa, joka olisi jollain tavalla ”rikki”, emmekä elä myöskään maksaaksemme edellisten elämiemme karmavelkoja tai ”syntejä”. Me elämme maailmassa, koska elämän tarkoitus on luomisen ilo, universumin laajentuminen, siis elämä itse. Olemme luoneet kaikki ongelmamme itse, ja myös kaikki avaimet ongelmiemme ratkaisuun on itsellämme.

Ja yleisavain kaikkiin ongelmiin on aina korkea tunnetila, ilo, myötätunto ja rakkaus. Ei-toivotun kokemuksilla luot toiveitasi, jotka sallit itsellesi rakastamalla itseäsi, elämääsi ja kaikkia muita ilman mitään ehtoja. Sinä Olet Luoja.26.8.2019


Pienet ilonaiheemme mahdollistavat suuria unelmia – pyri havaitsemaan syitä tyytyväisyyteen ja iloon juuri nytMiksi suuri osa ihmiskunnasta pyrkii kohti tyytyväisyyttä, onnea ja iloa, mutta ei juuri koskaan tavoita näitä tunteita? Syy on kärsimättömyydessä, eli siinä, että kun haluamme hyvin voimakkaasti jotakin, niin emme samalla hetkellä salli haluamaamme. Eli yritämme itse suorittaa sitä tehtävää, joka kuuluu universumille ja sen synkronialle, vetovoiman laille. Ja kun yritämme toimia ikään kuin automme moottorina, vaikka meidän tehtävämme on vain ohjata ja kontrolloida autoa ja sen koneistoa, niin olemme matalassa tunnetilassa, jolloin emme liikukaan helposti ja esteettä eteenpäin, vaan jäämme kamppailemaan ja tuskailemaan paikallemme.

Sotkuinen naru selviää helpoimmin, kun höllennät eli vapautat narua – narun riuhtominen kärsimättömänä vain tiukentaa sen solmukohtia.

Kaikki negatiiviset tunteemme ja turhautumisemme luovat kyllä koko ajan lisää toivomiamme asioita, mutta jos emme edellenkään salli tyytyväisyyden tunnetta itsellemme, niin korkeamman minämme taajuudelle kertyy yhä enemmän luomiamme unelmia, mutta me itse emme lunasta näitä unelmia omaan kokemusmaailmaamme.

Tästä syystä tietoisen luojan kaikkein tärkein taito on tyytyväiyyden syiden havaitseminen juuri nyt. Ei siis se, että havaitsemme sen kaikkein suurimman unelmamme jääneen edelleen toteutumatta, ja että tunnemme siksi turhautumista ja pettymystä. Vaan meidän tulee keskittyä havainnoimaan mitä tahansa muita asioita, joista voimme olla iloisia juuri nyt. Ja kun tunnetilamme havaintomme seurauksena kohoaa, niin meidän tulee pyrkiä edelleen havainnoimaan asioita, joita tämä tunnetilamme kohoaminen puolestaan aikaansai. Ja välitön positiivisen tunnetilan manifestaatio on aina esimerkiksi seuraava positiivinen ajatuksemme.

Kun siis vaikkapa heräät aamulla, ja tunnetilasi on vakaa ja rauhallinen, etkä ole vielä ehtinyt muistella huoliasi ja tekemättömiä asioita, niin tartu tällöin tuohon tyytyväisyyden hetkeen,ja kirjoita paperille asioita, jotka ovat elämässäsi juuri nyt hyvin, ja jotka saavat sinut tuntemaan tyytyväisyyttä. Kun mieleesi alkaa vetovoiman lain vaikutuksesta tulvia LISÄÄ tyytyväisyyden ja ilon aiheita, niin juuri ne ovat kohonneen tunnetilasi aikaansaamia välittömiä manifestaatioita. Ja kun kirjoitat nämäkin asiat paperille, niin olet jo saattanut alkuun positiivisen tapahtumaketjun, ja korkeampi minäsi pääsee inspiroimaan sinua myös toimintaan, joka johtaa ajatuksia konkreettisempiin positiivisiin manifestaatioihin.

Tällainen positiivinen ajatus- ja inspiraatioketju on se ”helpoin mahdollinen polku”, jota korkeampi minäsi käyttää johdattaessaan sinua unelmiesi luokse. Emme siis voi koskaan LOIKATA matalista tunnetiloista suoraan toiveidemme manifestaatioihin, mutta me voimme liikkua vaihe vaiheelta positiivisten tunteidemme johdattamina, ja niiden aikaansaamassa ”myötätuulessa”, oikeaan suuntaan, joka johtaa sitten lopulta myös ns. suurten unelmiemme luokse. Välitön manifestaatio VOI olla myös se suurin unelmamme, mutta tällainen manifestaatio edellyttää, että tunnetilamme on samalla taajuudella, kuin missä unelmammekin on, eli että ”uskomme unelmamme todeksi”. Usein sellaisiin unelmiin, joita olemme hyvin hartaasti ja pitkään toivoneet, liittyy jonkin verran epäuskoa ja negatiivisia tunnemuistoja, joten korkeamman minämme on helpompi johdattaa meitä ikään kuin  ”takaoven kautta” ja sivupolkuja pitkin mutkitellen kohti tuota suurta unelmaammme.

Ja tästä syystä saavutamme suuren unelmamme yleensä siinä vaiheessa, kun lakkaamme yrittämästä sen saavuttamista, eli ”päästämme irti”, ja keskitymme aivan muihin asioihin. Eli saamme sen, mistä luovumme, koska  luovumme siis yrittämisen aikaansaamista negatiivisista tunteistamme, eli resistansista, vastustuksesta.21.8.2019


Älä keskity ongelmiin, äläkä tee koskaan ratkaisuja matalassa tunnetilassa


Ongelman tuijottaminen kasvattaa aina ongelmaa, eikä siis salli parasta mahdollista ratkaisua. Kysymys ja vastaus ovat AINA eri värähtelytaajuudella.

Älä siis koskaan keskity ajatuksiin, jotka laskevat tunnetilaasi. Valitse myös kiinnostuksesi kohteet ja puheenaiheet aina sen mukaan, mikä niiden taajuus on. Ongelmien ”tiedostaminen” tapahtuu hetkessä, mutta mitä nopeammin päästät irti ”ongelmallisuuden ajatuksesta”, niin sitä nopeammin löydät myös ratkaisun.

Ns. sivistyneet ja tiedostavat ihmiset pitävät usein itseisarvona esimerkiksi kirjojejn lukemista tai elokuvien katsomista, laaja-alaista kulttuurin ja historian  tuntemusta, ja  maapallon ongelmien tiedostamista. Tämänkaltainen kulttuurin ja tiedon yleinen arvostaminen johtaa kuitenkin hyvin usein tilanteisiin, joissa kirjan lukija, elokuvan katsoja, historiallisten tapahtumien kertaaja, tai uutisten seuraaja, sallii oman tunnetilansa laskea ”sivistyksen ja tiedostavuuden nimissä”. Ja tällöin havainnoija vetää siis omaan elämäänsä negatiivisia asioita havainnoimalla oman elämänsä ulkopuolista, negatiivista ja ongelmien täyttämää maailmaa. Tiedonvälityksen suunnaton monipuolistuminen ja kasvaminen viime vuosikymmeninä on tapahtunut sekin vetovoiman lain vaikutuksesta, eli kun ihmiset ovat halunneet informaatiota, niin he ovat luoneet sitä omilla toiveillaan yhä enemmän. Me olemme luojina kaikki täysin vapaita. Mutta negatiivinen informaatio on myös saanut aikaan  sen havaitsijoissa valtavasti negatiivisia tunnetiloja, jolloin informaatiotulvaa seuraavat ihmiset ovat luoneet matalissa tunnetiloissaan myös itselleen negatiivisia kokemuksia.

Sosiaalisuutemme, eli tarpeemme kommunikoida ja olla kanssakäymisessä muiden ihmisten kanssa, johtaa myös usein tilanteisiin, joissa joudumme sallimaan oman tunnetilamme laskun, jotta emme jäisi sosiaalisen ryhmän ulkopuolelle. Eli jos vaikkapa lounasseurueessa on hyvin hallitseva. negatiivisessa tunnetilassa oleva henkilö, niin muut seurueen jäsenet usein mukautuvat tämän hallitsevan henkilön matalaan tunnetilaan, ja ”lyövät lisää löylyä” negatiivisia asioita käsittelevään keskusteluun. Jos kuitenkin tällaisessa seurueessa on henkilöitä, joilla on korkea tunnetila, ja kyky ylläpitää tätä tunnetilaa muiden läsnäolijoiden matalista tunnetiloista välittämättä, niin negatiivisissa tunnetiloissa olevien ihmisten on joko poistuttava seurueesta, tai sallittava oman tunnetilansa kohoaminen – niin paljon voimakkaampi on korkea tunnetaajuus. Jos taas tällaisessa seurueessa on lapsia, niin he yleensä vaistomaisesti keksivät pian ”muuta tekemistä”, eli poistuvat pöydästä, koska he resonoivat toisten lasten, eli  kaltaistensa tunnetilojen kanssa, eli pienet lapset palaavat luontaisesti korkeaan tunnetilaan, vaikka kokisivat ajoittain myös matalampia tunteita. Lapsilla on myös kyky ”sulkea korvansa” aikuisten negatiivisilta puheilta. Samasta syystä pienet lapset viihtyvät usein myös vanhusten kanssa, jos vanhukset eivät ole yhtä ”huolissaan” arkielämästä, kuin vaikkapa lasten omat vanhemmat. Ja samasta syystä lapset viihtyvät myös eläinten ja luonnon parissa, eli resonoivat luomakunnassa dominoivan korkean värähtelytaajuuden kanssa .

Et kuitenkaan tietoisena luojana tule menettämään kaikkia tunnetiloiltaan ailahtelevia ystäviäsi, vaikka ylläpitäisitkin tietoisesti korkeaa tunnetilaa, sillä voit kommunikoida kenen tahansa ihmisen kanssa ottamalla yhteyden hänen korkeampaan minäänsä. Voit harjoitella tätä taitoa helposti vaikkapa asioidessasi kaupan kassalla: Jos olet ennakkoluuloton, ja pysyt korkeassa tunnetilassa, niin saat kaikkein tuimailmeisimmänkin kassapalvelijan hymyilemään, sillä jokaisella ihmisellä on korkeampi minä, joka vastaa aina korkealla taajuudella olevan kanssaihmisen ”kutsuun”. Samoin kaikki ongelmat viranomaisten kanssa selviävät kuin taikaiskusta, jos ajattelet viranomaista myötätunnolla ja aidolla rakkaudella. Korkea tunnetila dominoi aina universumissa. Mutta muista, että tunteesi tulee olla aito, ei esimerkiksi empatiaa, sääliä tai ironisuutta.

Et siis todellakan jää yksin, jos pyrit pysymään korkeassa tunnetilassa. Kaikki hauskuus, innostus ja inspiraatio, parhaat tarinat, upein luovuus, kaikki maailmassa koskaan eläneet suuret mestarit, tiedemiehet ja taiteilijat, suurin osa maailman eläimistöä, ja kaikki kasvit sekä pienet lapset, kohtaat aina korkeassa tunnetilassa. Ja tutustut myös kaikkien läheistesi todelliseen, ”jumalalliseen” olemukseen, kun katsot heitä korkeamman minäsi silmin. Sinun ei siis tarvitse edes ”lähteä pois” ongelmien täyttämästä elämänpiiristäsi, vaan näet ja koet vain elämäsi erilaisena. Sellaiset ihmiset, jotka eivät salli tunnetilansa kohota, edes korkean värähtelytaajuutesi vaikutuspiirissä, joutuvat kyllä poistumaan läheltäsi, tavalla tai toisella.

Elämä kaikkinensa kohtelee sinua eri tavalla ollessasi korkeassa tunnetilassa, ja tämän saa siis aikaan kaikkialla universumissa vaikuttava  voima, vetovoiman laki: Samanlainen vetää aina puoleensa samanlaista. Tunnet  sellaiset toiveesi ”olemattomiksi”, joita katsot negatiivisessa tunnetilassa, mutta tunnet ne ”oleviksi” ollessasi korkeassa tunnetilassa – ja tällöin ne siis manifestoituvat elämääsi. Toiveesi ja unelmasi ovat laajentaneet sinua valtavasti, etkä voi tuntea itseäsi koskaan kokonaiseksi, etkä todella nauttia elämästäsi, jos sallit itsellesi vähemmän, kuin mitä olet korkeamman minäsi taajuudelle luonut.

Positiivinen tunteesi johdattaa sinua siis aina oikeaan suuntaan. Jos menet ns. asioiden edelle, eli havaitset unelmasi ”toteutumattomuuden”, niin melot vastavirtaan, ja tunnet negatiivisen tunteen. Korkeampi minäsi siis ohjaa sinua joka sekunti omien tunteidesi välityksellä. Jos sinun pitää päättää joku asia ja ahdistut, tunnet syyllisyyttä tai pelkoa, niin älä tee päätöstä. Kaikki toiminta matalassa tunnetilassa johtaa aina väärään suuntaan, koska energia ei ole ”linjassa”, eli synkroniassa.

Kun olet korkeassa taajuustilassa, niin universumi inspiroi sinua kyllä toimimaan täsmälleen oikealla hetkellä, oikealla tavalla. Kaikki ahdistus ja epäröinti johtuu siis AINA väärästä ajoituksesta, manifestoinnin yrittämisestä, sen sallimisen sijaan.

Opettele  päästämään irti ja luottamaan universumin ohjaukseen, sen suunnattomaan viisauteen. Oli elämäntilanteesi kuinka hankala tahansa, niin sinun ei koskaan tarvitse ”repiä” itseäsi väkisin irti olosuhteista, tilanteista tai ihmissuhteista, luovu vain negatiivisista tunteistasi ja vastustuksestasi.

Korkeassa tunnetilassa ollessasi kaikki ongelmasi ratkeavat nopeasti ja ilman kärsimystä. Sillä sinä OLET korkeampi olento, puhdasta positiivista energiaa, oman elämäsi täydellisen vapaa ja kaikkivoipa Luoja.20.8.2019


Olet itse luonut kaikki kärsimyksesi. Kärsimys loppuu, kun keskityt tietoisesti rakkauteen.


Jos tunnetasolla tiedät eli uskot kaiken universumissa olevan värähtelyä, jolla on tietty taajuus, ja että  omat negatiiviset tunteesi estävät sinua manifestoimasta toiveitasi, kun taas positiiviset tunteesi aikaansaavat taajuustilan, jossa sallit toiveitasi –  niin olet konkreettisesti tietoinen luoja.

Tästä huolimatta saatat pääosin sallia ja ”tietoisesti luoda” itsellesi sellaisia asioita, jotka eivät ole sinulle kovin merkityksellisiä, ja tämä johtuu siitä, että asiat, joihin itse suhtaudut tunnetasolla kevyesti, ei liity läheskään yhtä paljon valmiita negatiivisia uskomuksia, kuin sellaisiin asioihin, jotka ovat aiheuttaneet sinulle elämässä paljon huolta ja pelkoa.

Ja koska siis joillain elämänalueilla sallit itsellesi toiveitasi, mutta joillain toisilla elämänalueilla taas et salli, niin saatat todellisuudessa uskoa ikään kuin ”kahteen totuuteen” universumista: Toisaalta uskot kokemustesi perusteela, että luot todellakin itse omaa todellisuuttasi. Mutta toisaalta taas olet kokemustesi perusteella oppinut uskomaan, että kaikki toiveesi eivät toteudu, toistuvista toiveistasi huolimatta.

Tällaisessa tilanteessa on kaikkein tärkeintä, että hyväksyt täysin myös sen, että olet siis itse aiheuttanut itsellesi myös kaikki kokemasi kärsimykset. Eli et ole rakastanut ja arvostanut itseäsi, vaan olet rankaissut itseäsi epäonnistumisistasi, ja ollut itseäsi kohtaan julma. Eli aivan kuin sinussa olisi asunut kaksi persoonaa, joista toinen hallitsee ja tuomitsee, ja toinen taas yrittää epätoivoisesti selvitä vaikeuksistaan ja ”suorittaa elämää”. Ja niin kauan, kun tuo heikompi minuutesi yrittää miellyttää tuota vahvempaa, niin yhtä kauan tuo heikompi jatkaa epäonnistumisiaan. Sillä todellisuudessa tuota julmaa tuomaria ei ole olemassa, se on pelkkä matalan tunnetaajuuden uskomus, jonka olet itse negatiivisilla tunteillasi luonut.

Tällaisesta itseruoskinnan noidankehästä voi olla hyvin vaikea päästä irti niin kauan, kun keskityt ajatuksissasi asioihin, joissa olet epäonnistunut. Vain päästämällä edes hetkellisesti irti  huolista, joiden selviämiseen et enää itse kykene tunnetasolla uskomaan, voit päästä pois noidankehästäsi.

Jos et siis pysty rakastamaan ja hyväksymään itseäsi täydellisenä sieluna ja kaikkivoipana luojana, niin keskity rakastamaan ja arvostamaan vain sellaisia asioita, joita aidosti tunnetasolla elämässäsi ja universumissa rakastat ja arvostat. Ja kun pääset vakaasti korkeaan tunnetilaan, niin saatat hetkellisesti kyetä kohdistamaan tuota tuntemaasi rakkautta myös omaan itseesi ilman, että tunnetilasi laskee.

Päästä siis tietoisesti irti KAIKISTA huolistasi, ja keskitä ajatuksesi  positiivisiin asioihin, täysin riippumatta siitä, kuinka suuria tai pieniä, tärkeitä tai vähäpätöisiä,  nuo asiat näennäisesti ovat. Muista, että korkea tunnetila, sallimisen tunnetila,  on vain taajuus, jonka saavutat helposti vaikkapa perhosta ihailemalla, tai kissaa silittämällä. Muista, että kaikki negatiiviset tunteesi ja kokemuksesi ovat kiihdyttäneet toiveidesi virtaa suunnattomasti, ja juuri siksi tuntiessasi huolta tai ahdistusta nuo negatiiviset tunteet tuntuvat niin musertavilta. Sillä negatiiviset tunteesi kertovat aina siitä, kuinka VÄÄRIÄ nuo tunteet itsessään ovat! Ja samasta syystä myös negatiiviset kokemuksesi tuntuvat ”kaatuvan päällesi”, sillä vetovoiman laki tarttuu  negatiivisiin tunteisiisi sitä suuremmalla voimalla, mitä voimakkaampia ovat matalan taajuuden tunteesi. Eli kun vauhti on toiveiden virrassa kova, niin myös syöksyminen karikoihin tuntuu rajummalta.

Tämä ilmiö on vahvistunut myös siksi,että ihmiskunnan kollektiivinen toiveiden virta eli yleinen värähtelytaajuus maapallolla on huimasti kohonnut. Eli positiiviset asiat, joita koemme  korkeissa tunnetiloissa, tapahtuvat yhä helpommin, mutta niin tapahtuvat myös negatiiviset asiat, matalissa tunnetiloissa.

Keskity siis rakastamaan: Itseäsi, kaikkia muita ihmisiä ja kaikkeutta. Mutta jos et pysty rakastamaan itseäsi tai muita ihmisiä, niin mikä tahansa rakkauden tunteen sinussa herättävä asia ajaa saman asian. Tärkeintä on, että tunnetilasi on korkea. Sillä rakkauden korkea taajuus hallitsee universumia, ja tekee kaikki unelmamme mahdollisiksi.18.8.2019


Iloitse ahdistuksestasi – se kertoo suurenmoisista luomuksistasi, joita et ole vielä itsellesi sallinut


Mitä voimakkaampia negatiivisia tunteita tunnet,niin sitä suurenmoisempia asioita olet luonut korkeamman minäsi taajuudelle. Tuska ja ahdistus kertovat vain siitä, että juuri sillä hetkellä, kun tunnet negatiivisia tunteita, et ole resonanssissa oman laajentuneen korkeamman olemuksesi kanssa. Olet siis luonut paljon, mutta sallinut/manifestoinut vähän.

Kun ymmärrät syvällisesti tämän totuuden, niin voit päästä tilaan, jossa todellakin ILOITSET myös tuskastasi. Koska tiedät, että et voisi edes tuntea suurta tuskaa, elleivät unelmasi ja luomuksesi korkeassa taajuustilassa olisi niin suurenmoisia.

Tunteidemme todellisen viestin ymmärtäminen jokaisena elämämme hetkenä on siis tietoisen luomisen salaisuus. Eli kun ymmärrämme, että aina ollessamme negatiivisessa tunnetilassa elämme ”väärässä maailmassa”, ja  myös havaitsemme ei-toivottuja asioita vain siksi, että elämme ja koemme asioita matalassa tunnetilassa. Korkeassa tunnetilassa maailmamme taas näyttäytyy meille aivan erilaisena.

Selkeimmin koemme tämän totuuden silloin, kuin vaikkapa läheisemme äkillisesti ”kuolee”. Kuolemaa ei ole olemassa, ja siksi kuolema aiheuttaa meissä usein voimakkaan negatiivisen tunteen, joka siis viestittää juuri siitä, että kuollut on nyt ENEMMÄN elävä, kuin ennen kuolemaansa. Koska olemme kuitenkin  oppineet ajattelemaan, että kuolema on ”paha asia”, ”menetys”, niin liitämme kuoleman aiheuttaman hyvin voimakkaan surun kokemaamme näennäiseen menetykseen, vaikka todellisuudessa emme siis ole menettäneet läheistämme, vaan hän on fyysisen kuoleman koettuaan tullut  ”enemmän läsnäolevaksi”, eli hän on nyt kokonaan korkeassa taajuustilassa.

Kun siis suremme kuolemaa, niin kontrasti oman tunnetilamme, ja ympärillämme jatkuvan ns. normaalin elämän välillä, tuntuu usein käsittämättömän suurelta. Emme voi surumme keskellä eli matalassa tunnetaajuudessa käsittää, miten muut ihmiset voivat jatkaa elämää, vaikka meidän oma elämämme tuntuu juuri nyt täysin pimeältä ja toivottomalta.

Samasta syystä myös voimakkaiden rakkauden tunteiden vastapainona tunnemme usein hyvin voimakasta ahdistusta, ja myös vihaa. Ja nämäkin negatiiviset tunteemme kertovat vain siitä, että olemme luoneet itsellemme rakkaussuhteen, josta erossa oleminen tuntuu erittäin tuskalliselta. Mutta negatiiviset tunteemme kertovat siis ainoastaan omasta matalasta tunnetaajuudestamme, muiden ihmisten  tunnetilat ja myös teot ovat täysin epäolennaisia. Me voimme luoda aina vain omaa todellisuuttamme, ja hallita omaa tunnetilaamme, kaikki muut ihmiset ympärillämme tekevät samoin. Ja tästä syystä voimme rakastaa vain rakastamalla itse. Emme voi koskaan ”saada” rakkautta  keneltäkään. Jos tunnemme vihaa rakastettuamme kohtaan, niin emme siis tunne rakkautta, vaikka rakastettumme tuntisi samalla hetkellä meitä kohtaan rakkautta ilman ehtoja!

Mutta korkea tunnetila, eli rakkaus ja myötätunto, dominoi silti aina universumissa, eli jos toinen ihminen tuntee ehdotonta rakkautta sinua kohtaan, niin sinun on mahdotota ylläpitää vihan tunnetta häntä kohtaan hänen läsnäollessaan. Ja tämä rakkauden tunne vaikuttaa meihin myös ajatustasolla, eli jos joku ajattelee sinua puhtaalla rakkaudella, niin hän saa ”yhteyden” sinun korkeampaan olemuspuoleesi. Samasta ilmiöstä on kyse silloin, kun ajattelemme jotain henkilöä (joko korkeassa tai matalassa tunnetilassa), ja hän ottaa meihin pian tavalla tai toisella yhteyttä samassa tunnetilassa, jossa itse olimme ajatellessamme häntä . Telepatia on siis ”taajuusviestintää” ihmisten välillä.

Älä siis kuitenkaan  yritä välttää ns. kontrastia eli negatiivisia tunteita väkisin, sillä yrittäessäsi tukahduttaa esimerkiksi tuntemaasi katkeruutta ja vihaa tunnetilasi on kuitenkin matala. Universumissa ei voi koskaan ”päästä eroon” mistään, voimme ainoastaan vetää asioita puoleemme. Negatiiviset tunteet tulee siis tiedostaa, jotta ne voisi muuttaa positiivisiksi, muuten negatiiviset tunnemuistot jäävät elämään, ja saattavat aktivoitua myöhemmin. Mutta negatiivisten tunnemuistojen ”neutralointi” on mahdollista ainoastaan silloin, ku olet korkeassa tunnetilassa. Siksi koet usein iloisessa tunnetilassa ollessasi äkillisiä  vastoinkäymisiä. Korkea tunnetilasi mahdollistaa jonkin vanhan negatiivisen tunnemuiston ”puhdistamisen”.

Muista myös, että tietoisena luojana koet sekä negatiiviset että positiiviset tunteesi voimakkaampina, koska toiveidesi virta liikkuu nyt huomattavasti kiihkeämmin. Myös maapallon ja korkean tietoisuuden värähtelyso on yleisesti kohonnut, ja kohoaa koko ajan eksponentaalisesti, joten koemme sekä positiiviset, että negatiiviset asiat nyt paljon aiempaa voimakkaampina.

Älä syytä itseäsi siitä, jos et pysy koko ajan korkeassa tunnetilassa, sillä itseäsi syyttämällä vedät vain puoleesi ihmisiä, jotka syyttävät sinua. Oman itsesi tuomitseminen mahdollistaa siis myös sen, että muut ihmiset tuomitsevat sinut. Mutta älä JÄÄ negatiiviseen tunnetilaan, vaan ainoastaan tiedosta tunteesi. Vallitsevassa, kollektiivisen tietoisuuden hyvin korkeassa värähtelytaajuudessa koemme tuskan voimakkampana, mutta toisaalta myös matalasta tunnetilasta positiiviseen taajuuteen kohoaminen on helpompaa, jos teemme sen tietoisesti. Luominen ja manifestointi on siis voimakkaasti kiihtynyt kaikilla taajuustasoilla.

Vastoinkäymisten kokeminen on välttämätöntä, jotta voimme luoda vapaasti elämäämme, mutta muiden ihmisten tunnetiloista meidän ei tarvitse KOSKAAN ottaa  vastuuta. Negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen saattaa jopa suuttua meille, jos emme tunne häntä kohtaan empatiaa ja sääliä (matalia tunnetiloja), mutta muista, että et voi koskaan auttaa ketään säälimällä, vaan ainoastaan tuntemalla korkeampa tunnetta eli myötätuntoa. Myötätunto ei ole välinpitämättömyyttä, eikä se todellakaan ole ns. narsismia! Esimerkiksi uhmaikäisen lapsen kanssa elävät vanhemmat ymmärtävät useimmiten tämän, mutta aikuinen ihminen, joka kohtaa negatiivisessa tunnetilassa olevan toisen aikuisen, useimmiten unohtaa, että meidän tulee suhtautua uhmaikäiseen lapseen ja vihaiseen aikuiseen aivan samalla tavalla: Katsomalla heitä molempia korkeamman minämme silmin, täydellisinä sieluina.

Voimme kokea kaikkein vaikeimmatkin elämäntilanteet siis positiivisina, sillä ei-toivottu luo aina toivottua. Kyse on vain siitä, katsommeko ongelmaamme negatiivisessa, vai positiivisessa valossa. Seuraavassa esimerkkejä ei-toivotun kokemuksen positiivisen puolen havaitsemisesta:

Ongelma -ratkaisu.

Rahan puute – aina, kun koen rahan puutetta, luon korkeamman minäni taajuudelle vaurautta.

Syytetyksi joutuminen – se, että minua syytetään paljastaa, että koen itse syyllisyyttä. Syyttäminen loppuu,jos en itse koe syyllisyyttä. Muut ihmiset ilmentävät aina seurassasi SINUN tunnetilaasi.

Halveksunnan tai väheksynnän kokeminen – olet aina mittaamattoman arvokas, mutta muiden ihmisten tuntema väheksyntä sinua kohtaan paljastaa sen, että et itse arvosta itseäsi.

Avioero – mahdollisuus vastaanottaa omia toiveitasi paremmin vastaava puoliso.

Hylätyksi tulemisen kokemus – vapautus ei-toivotusta elämäntilanteesta.

Petetyksi tuleminen – en halua tulla petetysi, joten pettämisen tultua julki, voin valita suhteen, jossa en tule petetyksi.

Vakava sairaus – sairastumisen mahdollistavat aina negatiiviset tunnetilat, mutta sairastumiseni on myös luonut  korkeamman minäni taajuudelle terveyttä ja hyvinvointia, jonka voin sallia itse itselleni korkeassa tunnetilassa. Korkean tunnetilan saavutan kohdistamalla ajatukseni mihin tahansa positiivisiin asioihin elämässäni, sairauden sijaan. Myös fyysinen kuolema on aina vapautus, täydellisen euforian tunne.16.8.2019


Luot ajatuksillasi – mutta tunteesi joko mahdollistavat, tai estävät luomustesi manifestoitumisen


Kaikkien kansojen kansanperinteessä on paljon ns. sanamagiaan liittyviä neuvoja, eivätkä ne ole turhaa taikauskoa. Ajatuksemme toteutuvat, jos tunnetilamme sen mahdollistaa. Esimerkiksi kristinuskossa on kuitenkin demonisoitu shamanistiseen ajatteluun liittyvä ”sanojen lihallistumiseen uskominen”, ja esimerkiksi ”koputa puuta” -tyyliset rituaalit. Ja tämä on ongelmallista siksi, että kristinuskossa on myös ihmisen ulkopuolisen ”jumalan” käsite. Eli kristinuskoon on toisaalta  jäänyt totuus siitä, että ”usko eli korkea tunne mahdollistaa toiveiden toteutumisen”, mutta tuo toiveiden toteuttamisvalta on siis annettu ulkopuoliselle jumalhahmolle. Ja se, että me ihmiset ITSE luomme oman todellisuutemme, on uskonopista poistettu.

Ja toisaalta taas kristinuskossa pidetään esimerkiksi hevimusiikkia usein ”pahana”, koska uskotaan myös persoonallisen pahan olemassaoloon. Mikään musiikki ei kuitenkaan ole koskaan ”paha”, vaan ei-toivottua luovat elämäämme matalat tunnetilat. Ja synkkä kristillinen virsi voi siksi olla paljon matalammassa tunnetilassa laulettu, kuin iloinen, ja esimerkiksi masennuksen tunnetilaa kohottava  hevimusiikki.

Suuri osa ns. uskovaisten rukouksista on täysin turhia, koska kristinuskossa opetetaan ”alamaisuutta jumalalle”, eli rukoilija on rukoillessaan useimmiten pyytämisen taajuudella – ja myös jää tähän pyytämisen taajuuteen, koska kuvittelee, että juuri alamaisuus ja nöyryys on tärkeää. Totuus kuitenkin on, että me olemme itse luojia ja ”jumalia”, eikä meidän tarvitse esittää kuin yksi pyyntö, ja sitten sallia itse itsellemme tuo pyyntö tunnetasolla – ja pyyntömme toteutuu. Aneleminen ei siis ole sallimista, vaan pyytämisen taajuudelle jäämistä. Esirukoilun teho taas on näköharha: Kun toinen ihminen rukoilee uskovan puolesta, niin esirukousta pyytävän on helpompi uskoa eli kohottaa tunnetilaansa, koska hän kuvittelee toisen ihmisen ”lisäävän” rukouksen tehoa. Kyse on kuitenkin vain irtipäästämisestä tunnetasolla, eli esirukousta pyytävä lopettaa hetkeksi anelemisen, ja ”uskoo hieman vahvemmin”, jolloin hänen tunnetilansa pääsee kohoamaan, ja manifestaatio mahdollistuu.

Me siis luomme ajatuksillamme, mutta tunteemme määräävät sen, mitkä ajatuksemme toteutuvat eli manifestoituvat. Eli me joko sallimme tai estämme ajatustemme eli  toiveidemme toteutumisen, riippuen tunnetilastamme. Pelot siis toteutuvat matalassa tunnetilassa, unelmat taas toteutuvat, jos uskomme niihin tunnetasolla, eli tunnetasomme on korkea.

Jos olet ankara itsellesi, niin saatat ikään kuin sabotoida omia toiveitasi, eli et salli itsellesi toiveitasi, vaikka näennäisesti toivoisit hyvin hartaasti. Tunnetaajuutesi jää siis aavistuksen verran toiveikkuuden taajuudelle, eli hieman alemmas uskon tunnetilasta. Toivo on siis hyvin lähellä uskomisen taajuutta, mutta kuitenkin eri taajuustila. Tästä on kyse, kun puhutaan ”uskon puutteesta”, ”uskon loppumisesta”. Tavoittelemme sitten elämässämme mitä tahansa, niin kyse on todellakin konkreettisesti aina siitä, uskommeko omiin tavoitteisiimme tunnetasolla, vai epäilemmekö niitä. Vetovoiman laki on ehdoton luonnonlaki, jota ei voi koskaan ”suostutella” toimimaan. Vetovoiman laki toteuttaa aina tunteidemme käskyä. Samoin, kuin radiovastaanottimesta kuuluu juuri se radio-ohjelma, jonka taajuudelle vastaanotin on kulloinkin asetettu.

Korkeaa tunnetilaa voisi verrata vaikkapa eri alkuaineiden sulamispisteeseen: Kun lämpötila ylittää nolla celsiusastetta, niin jää alkaa sulaa. Ja vastaavasti: Vaikka rukoilisimme päiväkausia, että jää sulaa viidessä pakkasasteessa, niin se ei sula, koska lämpötila on liian matala, jotta  jää voisi muuttua vedeksi.

Esimerkiksi rakastumisen tunne saa aikaan elämässämme usein hyvin voimakkaita mullistuksia  siksi, että rakastuminen on korkea tunnetila, joka mahdollistaa paljon toteutumattomia toiveitamme. Kun ihminen siis kokee romanttisen rakastumisen tunteen, niin hän saattaa kokea ihmeellisen ”onnistumissuman” muillakin elämänalueilla, ja tämä siis johtuu tunnetilan kohoamisesta. Toiveiden toteutumisen estänyt ”sulamispiste” tavoitetaan,

Joskus rakastunut ihminen myös sairastuu, mikä taas kertoo siitä, että hän ei ole aiemmin USKALTANUT sairastua, mutta korkea tunnetila mahdollistaa irtipäästämisen eli sairastumisen. Sairauskin voi nimittäin olla ”tervehdyttävä”, eli tunnelukkoja purkava kokemus. Esimerkiksi kuumetila on elimistömme luonnollinen oma menetelmä tuhota haitallisia bakteereita. Pitkään tukahdutetut tunteet taas  ilmenevät usein vakavampina sairauksina, kuten vaikkapa syöpäkasvaimina.

Korkea tunnetila saattaa joskus mahdollistaa myös fyysisen kuoleman – jos siis kuoleva henkilö on toivonut kuolemaa, eli ”vapautumista fyysisestä elämästä”. Tästä syystä suuri riemu ja näennäinen tragedia seuraavat elämässä niin usein toisiaan.

Häärituaalitkaan eivät ole pelkkää tapakulttuuria ja ”taikauskoista perinnettä”, vaan esimerkiksi myötäjäisten, tai vaikkapa setelirahojen heittelyn rituaalinen merkitys monien kansojen hääjuhlissa on ollut konkreettisesti tärkeää: Kun rahaan suhaudutan kevyesti ja huolettomasti, niin rahaa tulee lisää, sillä raha on pelkkää energiaa, kuten kaikki muukin universumissa. Myös almujenantamisperinne on alun perin shamanistinen rituaali: ”Kun annat, niin saat”, ”raha lisääntyy kun se virtaa”, ”rahan virtausta ei saa pysäyttää”. Kaikissa kulttuureissa, joissa kaupankäynti on on ollut erityisen tärkeä elinkeino, on ymmäretty se tosiasia, että kaikkein tärkeintä on kauppojen syntyminen, vaikka tappiolla. Siis ”rahan liikkuminen”. Sillä kauppojen syntyminen lisää aina uskoa uusien kauppojen syntymiseen, ja kaikkein tärkeintä toiveidemme toteutumisessa on juuri usko, siis korkea tunnetila, ”flow”-tila.

Eli jos haluat vaikkapa myydä jotakin, niin keskity tunnetasolla ”luopumisen iloon”, ja iloon rahan virtauksesta. Jos nimitäin ET halua tunnetsolla myydä jotakin, niin toiveesi tuon asian kaupaksimenemisestä on turha, koska toivo ei ole uskoa, taajuustilat ovat erilaiset.

Jos siis toivot jotakin,mitä tahansa,  niin keskity toiveesi sallimisen, iloon ja huolettomuuteen. Tunne oma mittaamaton arvosi. Sillä sinä olet Luoja, kaikkivoipa. Ja vain sinä itse voit olla myös omien unelmiesi toteutumisen esteenä.12.8.2019


Sekä puolustautuminen että mielistely tapahtuvat molemmat matalassa taajuustilassa


Jos sinulla on erimielisyyksiä muiden ihmisten kanssa, niin puolustautumalla heitä vastaan, eli yrittämällä osoittaa olevasi oikeassa, pysyt matalassa tunnetilassa, eivätkä erimielisyytenne selviä, vaikka ne selvitettäisiinkin ”näennäisesti”. Jos kiistelevien osapuolten tunnetila eli taajuustila on matala – kuten riidoissa aina on – ja se myös jää matalaksi sovittelusta huolimatta, niin riita ei lopu, vaan vetovoiman laki saa sen vain jatkumaan ja pahenemaan. Kaikki riidat ovat aina pohjattomia, eli riitaa tai sotaa ei kukaan koskaan voi ”voittaa”.

Siksi ihmiskunnan ylläpitämistä sodista kaikkein irvokkaimpia ovat uskonsodat, sillä korkeampaa tietoisuutta, jota uskonnoissa myös ”jumalaksi” kutsutaan, ei voi koskaan valjastaa ketään toista ihmistä vastaan. Jokainen ihminen on itsessään ”jumala”.

Ainoa tapa puhdistaa johonkin erimielisyyteen liittyvä matala värähtely – ja myös ns. tunnemuisto  – on pyrkiä itse tavalla tai toisella korkeaan tunnetilaan, sillä ollessasi  korkeassa tunnetilassa korkeampi minäsi inspiroi sinua toimimaan niin, että kiista ”haihtuu pois”. Ja tämä johtuu siitä, että ollessasi korkeassa tunnetilassa saat yhteyden myös vastapuolen korkeampaan minään, ja korkeampi meissä ei KOSKAAN riitele mistään asiasta toisen ihmisen korkeamman minän kanssa, sillä me emme ole erillisiä, vaan puhdasta positiivista, pyyteettömän rakkauden energiaa jokainen.

Sinun ei siis tule korkeassa tunnetilassasikaan YRITTÄÄ itse selvittää erimielisyyttä, sillä myös mielistely, nöyrtyminen, sääli ja empatia ovat matalaa tunnetaajuutta (ns. ”laiha sopu”), eli yrittäminen laskee sinun omaa tunnetilaasi! Suuttumuksen vaihtaminen empatiaan ei siis saa riitatilanteita ratkeamaan, vaan empatiasi saa vastapuolen ärsyttämään sinua vain lisää, sillä hänen tunnetilansa ei pääse kohoamaan, johtuen omasta empatiantunteestasi. Ja kun koet, että empatiaasi vastataankin röyhkeydellä, niin sinä puolestasi tunnet katkeruutta ja kostonhimoa, ja kiista jatkuu.

Uskonnolliset ihmiset korostavat usein nöyryyden tärkeyttä, mutta  nöyrtyminen muiden ihmisten edessä saa meissä aikaan  vain katkeruuden tunteita, sillä sisimmässämme tiedämme olevamme kaikki mittaamattoman arvokkaita, korkeampia olentoja! Pyyteetön rakkaus ei ole koskaan ylimielisyyttä, mutta ei siis myöskään nöyryyttä.

Ainoa tapa selvittää mikä tahansa erimielisyys on antaa se kokonaan korkeamman tietoisuuden selvitettäväksi, eli katsoa vastapuolta lopulta korkeamman minäsi silmin. Mutta älä vaadi itseltäsi mahdotonta (hyvin matalasta tunnetilasta ei voi koskaan hypätä suoraan korkeaan), eli pyri korkeampaan tunnetilaan vaiheittain, eli ”siltaamalla” tunnetilaasi vähitellen ylöspäin, eli jos kiistakumppanisi ajatteleminenkin saa tunnetilasi laskemaan, niin ajattele joitain aivan muita asioita, jotka saavat tunnetilasi kohoamaan. Tehtäväsi ei siis ole ”koskea kuumaan rautaan”, kunnes lihasi kärventyy, vaan päästää irti, sillä negatiivinen tunnetilasi on indikaattori siitä, että se mitä juuri nyt ajattelet, vain lisää kärsimystäsi. Korkeampi minämme on aina matalan taajuuden minäämme suunnattomasti viisaampi.

Sinun ei siis tarvitse väkisin yrittää esimerkiksi pitää jostakin ihmisestä, jonka kanssa sinulla on ongelmia, eikä se ole mahdollistakaan – niin kauan kun keskityt erimielisyyksiinne – vaan kohdistaa ajatuksesi oman itsesi arvostamiseen, ja mihin tahansa muihin, iloisiin asioihin elämässäsi. Kun nimittäin pääset vakaasti korkeaan tunnetilaan, niin oma korkeampi minäsi inspiroi sinua valitsemaan juuri oikeat sanat, jotka saavat sitten helposti myös kiistakumppanisi tunnetilan kohoamaan, jolloin olette yhteydessä korkeamman olemuspuolenne ns. kuuman linjan, eli korkeamman tietoisuustason kautta.

Tällaisissa kiistatilanteissa huomaat kaikkein selkeimmin empatian ja myötätunnon välisen taajuuseron. Emme siis voi koskaan ”yrittää sovitella” mitään kiistaa, tai ”yrittää tulla toimeen” jonkun ihmisen kanssa, jos teemme sen matalassa tunnetilassa. Mutta korkeassa tunnetilassa inspiroidumme löytämään kenestä tahansa ihmisestä piirteitä, joita voimme arvostaa aidosti, jolloin oma tunnetilamme ei laske.

Ja jos taas vastapuoli jää matalaan tunnetilaansa, niin sinä et enää ajaudu hänen kanssaan tekemisiin, sillä taajuuseronne ei sitä vetovoiman lain vaikutuksesta yksinkertaisesti mahdollista.

Ja myös se, että olet alunperin joutunut tekemisiin kiistakumppanisi kanssa, johtuu siitä, että te olette toinen toistenne kanssaluojia, ja autatte toinen toisianne negatiivisten tunnemuistojenne purkamisessa! Ja juuri tästä syystä ”rakasta vihollistasi” on todella tärkeä ohje. Ihmiset, jotka saavat meidät raivostumaan, ovat aina kaikkein tärkeimpiä opettajiamme. Sovinnollisten ja alistuvien ihmisten seurassa emme pääse harjoittamaan ”tunnetilalihaksiamme”.

Kiistatilanteet, joihin elämässämme joudumme, on usein tarkoitettu puhdistamaan jotakin vanhempaa tunnemuistoa, joka ilman uutta kiistaa ei pääsisi puhdistumaan. Tunnemuistomme eivät sinänsä vaikuta meihin ja elämäämme, jos ne eivät ole ajatuksiemme seurauksena aktiivisia, mutta tunnemuistojen puhdistaminen on tärkeää siksi, että ne eivät myöhemmissä vaikeissa elämäntilanteissa voisi myöskään uudelleen aktivoitua. Kun tunnemuistoa puhdistetaan, niin tunnemuiston synnyttäneen aiemman kiistakokemuksemme ”roolit vaihtuvat” usein toisin päin, eli koemme jonkin aiemmin kokemamme negatiivisen tilanteen siten, että olemmekin vastakkaisessa roolissa, kuin missä olimme aiemmin tapahtuneessa kiistassa. Tällöin siis kykenemme ymmärtämään myös elämämme aiemmissa ongelmatilanteissa kohtaamiamme kiistakumppaneita.

Voimme  oppia täysin pyyteetöntä rakkautta vain rakastamalla täysin ehdoitta myös jokaista ”vihollistamme”, eli näkemällä kaikissa ihmisissä heidän korkeamman olemuspuolensa, täysin riippumatta heidän teoistaan tai käytöksestään.9.8.2019


Hyväksy oma epätäydellisyytesi, sillä juuri se mahdollistaa vapautesi LuojanaMe emme fyysisessä elämässämme tule koskaan ”valmiiksi”, eikä matkamme ikuisuudessakaan pääty koskaan. On pelkkä harhakuva ajatella, että ”kun saavutan sen ja sen tavoitteeni, niin sitten olen onnellinen ja tyytyväinen”. Emme voi koskaan tavoittaa tyytyväisyyttä olemalla tyytymättömiä nykyhetkeen. Vain onnellisuus juuri nyt mahdollistaa onnellisuuden myös tulevina hetkinä. Ja jokaisen saavutuksemme myötä koemme aina sarjan uusia haasteita, sillä elämä ei ole koskaan valmis, seisova vesi.

Olemme siis epätäydellisiä aina, eli koemme kontrastia ja ei-toivottua joka päivä, ja paradoksaalisti juuri sen takia koemme elämän mielekkäänä. Sillä juuri epätäydellisyytemme tekee meidät vapaiksi valitsemaan itsellemme vapaasti uuden ja innostavan tulevaisuuden.

Moni meistä kokee tämän epätäydellisyyden ja jatkuvan luomisprosessin pelottavana ja ahdistavana, eli pelkää elämää, ja sen loputonta arvaamattomuutta, mutta tuo pelko johtuu ainoastaan matalasta tunnetilasta. Korkeassa tunnetilassa ollessamme näemme sen toivotun, jonka olemme ei-toivotuilla kokemuksillamme luoneet, emmekä  siis pelkää vastoinkäymisiä, jotka  todellisuudessa mahdollistavat toiveidemme toteutumisen.

Epätäydellisyytemme ei siis tarkoita jatkuvaa kärsimystä, vaan vapaata valintaa. Emme voisi olla vapaita ilman mahdollisuuttamme sanoa ei-toivotulle negatiiviselle tunteellamme ”ei kiitos”.

Mutta ei-toivotun kokemuksesta ei tarvitse koskaan kärsiä, vaan voit lunastaa sen luoman toivotun elämääsi välittömästi. Jos vaikkapa havaitset, että ihmiset ympärilläsi eivät arvosta sinua, ja syyttävät sinua jostakin asiasta, niin todellisuudessa koet itse juuri tuolla hetkellä arvottomuutta, ja syytät itseäsi. Nuo muut ihmiset vain ilmentävät SINUN omia tunnetilojasi ja taajuuttasi. Ja voit vastaavasti itse ilmentää lähelläsi olevan ihmisen tunnetiloja, eli toimia hänen kanssaluojanaan ja ”tunneindikaattorinaan”. Eli jos lähelläsi on syyllisyyttä tunteva ihminen, niin hän saattaa reagoida mihin tahansa lauseeseesi syyttämisenä, koska syyllisyys on hänen oma tunnetilansa.

Sinun velvollisuutesi ei ole kuitenkaan tuntea empatiaa matalassa tunnetilassa olevaa kanssaihmistäsi kohtaan, eikä sinulla ole hänelle edes mitään annettavaa, jos annat oman tunnetilasi laskea. Empatia ja sääli perustuu väärään syyllisyyteen, eikä niistä ole säälin kohteelle mitään hyötyä. Voit auttaa toista ihmistä vain korkeasta tunnetilasta käsin.

Muista myös, että jos olet huolissasi kanssaihmistesi matalista tunnetiloista ja negatiivisuudesta, niin olet ITSEKIN  tuolla hetkellä matalassa tunnetilassa! Et nimittäin voisi edes havaita muiden ihmisten matalia tunnetiloja, ellet olisi myös itse samassa taajuudessa. Eli jos toivot, että ”löytäsinpä iloisempaa seuraa”, niin toiveesi toteutuu välittömästi korkeassa tunnetaajuudessa, mutta toivoessasi olet siis myös itse  negatiivisessa tunnetilassa. Löydät siis iloisempaa seuraa olemalla itse iloinen, et havainnoimalla kanssaihmistesi ilottomuutta tai negatiivisuutta.

Usein matalassa tunnetilassa oleva henkilö syyttää myös itsekkääksi ja kylmäksi ihmistä, joka pysyy korkeassa tunnetilassa, vaikka muut ihmiset hänen ympärillään ovat matalassa tunnetilassa. Tällöin korkeassa tunnetilassa pysyvä ihminen saattaa kokea ”jäävänsä yksin”, kun matalassa tunnetilassa olevat ihmiset hänen ympärillään ikäänkuin liittoutuvat keskenään. Mutta älä KOSKAAN anna tällaisten ”matalamielisten” houkutella itseäsi heidän seuraansa. Äläkä pohdi, miksi kaikki muut tuntuvat olevan sinua vastaan, ja kritisoivan sinua. Matalassa tunnetilassa oleva tajuaa vaistomaisesti ja tiedostamattaan olevansa ”voimattomuuden tilassa”, ja yrittää siksi löytää syyllisen pahaan oloonsa korkeassa tunnetaajuudessa olevasta ihmisestä, joka siis ilmentää hänenkin todellista olemustaan, hänen korkeampaa minäänsä.

Jos siis sinua syytetään, niin älä syyllisty. Pysymällä vakaasti korkeassa tunnetilassa sallit itsellesi omia toiveitasi, eikä matalassa tunnetilassa olevien ihmisten mielipiteillä ole mitään vaikutusta ja valtaa sinuun. Ns.pahat puheet, pilkka, halveksunta, vähättely, kauna, katkeruus ja syyllistäminen, vahingoittavat ennen muuta  pahanpuhujia itseään.

Muttta jos sinä tunnet syyllisyyttä, kun sinua syytetään, niin vedät puoleesi vain enemmän syyttäjiä ja syytöksiä, jolloin puolustaudut, eli pysyt edelleen matalassa tunnetilassa. Mutta todellisuudessa puolustaudutkin siis itseäsi vastaan, eli toteutat oman matalan tunnetilasi manifestaatioita.

Voit siis suojautua muiden ihmisten negatiivisilta tunteilta vain pysymällä tunnetasolla kaiken kritiikin yläpuolella. Sillä korkeassa tunnetilassa ollessasi inspiroidut löytämään ratkaisun mihin tahansa ongelmaan. Jos siis joku kanssaihmisesi vaatii vihaisesti, että sinun tulisi ”nöyrtyä” tai ”pyytää anteeksi”, niin muista, että hän vain projisoi oman matalan tunnetilansa sinuun, eli kuvittelee sinun olevan hänen negatiivisten tuntemustensa syy.  Kukaan toinen ihminen ei kuitenkaan KOSKAAN ole vastuussa kenenkään muun ihmisen tunnetiloista. Jokainen meistä luo oman todellisuutensa itse, ja on omassa luomistyössään täydellisen vapaa.2.8.2019


Et koskaan kaipaa mitään etkä ketään muuta, kuin yhteyttä omaan korkeampaan minääsi


Suurin osa ihmiskunnasta tulkitsee kaipauksen, haikeuden ja ikävän ikään kuin osoituksina rakkaudesta ja kiintymyksestä jotakin, tai jotakuta kohtaan. Mutta todellisuudessa nämä tunteet kertovat vain siitä, että olet noita tunteita tuntiessasi erossa omasta korkeammasta minästäsi, etkä siksi juuri nyt salli sitä, mitä todella haluat, eli minkä olet jo luontu oman korkeamman minäsi taajuudelle.

Jos siis kaipaat jotain ihmistä, joka on joko väliaikaisesti tai lopullisesti poissa luotasi, niin kyse on vain siitä, että olet toivonut jotakin muuta, mutta keskittämällä ajatuksesi kaipauksesi kohteeseen sallit tunnetaajuutesi laskea. Esimerkiksi jos olet matkalla, ja kaipaat kotiin jääneitä perheenjäseniäsi, niin todellisuudessa et haluaisikaan olla juuri nyt heidän seurassaan, vaan olet luonut ja sallinut itsellesi matkan, jotta kokisit uusia kokemuksia, ja nauttisit niistä. Negatiivinen tunteesi kertoo siis vain taajuuserosta todellisten toiveidesi, ja kuvittelemasi toiveen välillä.

Samoin, jos tunnet pettymystä siksi, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa ostaaksesi jotakin, mitä juuri nyt haluat, niin todellisuudessa et  haluaisikaan juuri nyt ostaa tuota asiaa, vaan olet luonut korkeamman minäsi taajuudelle jotakin aivan muuta, jota todella haluat.

Voit siis olla korkeassa tunnetilassa MISSÄ olosuhteissa tahansa, ja sallia siten korkeamman minäsi taajuudelle luomasi asiat. Mutta jos siis olet matalassa tunnetilassa, niin silloin et salli toiveidesi manifestoitua. Pettymystä tunnemme siis vain silloin, jos luulemme haluavamme jotakin, mitä emme todellisuudessa halua, ja tuijotamme tiukasti asiaa, jota siis luulimme haluavamme, mutta jota emme saaneet.

Läheisen kuolema on myös tyypillinen tapahtuma, jossa kuvittelemme surevamme kuollutta, mutta todellisuudessa iloitsemme hänen vapautumisestaan korkeaan tunnetaajuuteen. Me vain tuijotamme fyysistä ”kuolemaa, eli läheisemme poistumista hänen fyysisestä ruumiistaan, näkemättä sitä, että hän ei olekaan poistunut mihinkään. Suru kuoleman takia tuntuu usein niin voimakkaalta juuri siksi, että ”kuollut” on paljon enemmän ja vahvemmin läsnä elämässämme kuoltuaan, kuin mitä hän oli ollessaan fyysisesti ”elossa”.

Myös huoli rahan puutteesta on sitä kovempi, mitä enemmän olemme luoneet itsellemme rahaa korkeaan tunnetaajuuteen, kaikkea tuota varakkuutta itsellemme kuitenkaan sallimatta.

Myös sairaudet tuntuvat sitä kivuliaammilta, mitä enemmän terveyttä olemme luoneet korkeamman minämme taajuudelle. Ja usein ”helpoin mahdollinen polku” pois kivuliaasta sairaustilasta onkin fyysisen elämän päättäminen. Mutta tämä ei siis tapahdu siksi, että olisimme ”liian sairaita” elääksemme – vaan päädymme vapauttamaan itsemme fyysisestä elämästämme siksi, että vakava sairaus merkitsee hyvin vahvaa vastustusta eli resistanssia, eli ”vastustamme itse paranemista” , keskittymällä ja uskomalla sairauteen.

Opettele siis suhtautumaan kaikkiin negaiivisiin tunteisiisi tärkeinä opasteina polullasi. Sinun ei  tarvitse koskaan toivottomana JÄÄDÄ negatiiviseen tunnetilaan, vaan reagoida vain sen tarjoamaan ohjaukseen. Ja päin vastoin iloita siitä, että aivan kaikki ei-toivottu luo aina toivottua.
Kommentit