Tavoitat "kuun taivaalta" arvostamalla nykyhetkeä

 



"Älä tavoittele kuuta taivaalta."
"Joka kuuhun kurkottaa, se katajaan kapsahtaa."
"Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan."


Tarkoittavatko nämä viisaudet siis sitä, että unelmasi ovat aivan liian suuria ja "mahdottomia" toteutettaviksi?


Ei suinkaan. MIKÄÄN unelma ei ole tietoiselle luojalle koskaan liian suuri ja mahdoton. Voimme kyllä toivoa joskus "vääriä asioita" eli sellaisia asioita, jotka eivät ole todellisia toiveitamme (esim. ihmissuhde jonkun tietyn ihmisen kanssa). Mutta ns. sydämesi toiveet, kuten rakkaus, vauraus kaikissa muodoissaan ja terveys ovat aina mahdollisia. Vain sinä itse voit estää niiden todellistumisen.


Nuo kansanviisaudet tarkoittavat sitä, että pääset kulkemaan kohti suuria unelmiasi vain jo manifestoituneiden unelmiesi arvostamisen KAUTTA - siis valitsemalla arvostuksen eli tyytyväisyyden tunnetaajuuden.


Ja arvostettavaa jokaisella meistä on todella paljon.


Elät juuri nyt todeksi todella monia sellaisia toiveita, joita et edes ajattele toivoneesi. Pidät siis monia hyviä asioita elämässäsi itsestäänselvyyksinä (hengitys, sydämen toiminta, verenkierto, koti, sähkö, lämmitys, ajoneuvot, aistit, ajattelukyky, puhekyky, kirjoitustaito ym.)


Mikään noista asioista EI kuitenkaan ole koskaan hetkeäkään itsestäänselvyys, vaan voit nauttia niiden olemassaolosta vain, koska uskot itse niihin.


Voit siis myös menettää ne kaikki millä hetkellä tahansa.


Siksi arvostamalla noita kaikkein tavanomaisimpia - mutta samalla kaikkein tärkeimpiä - manifestaatioitasi pääset lopulta myös nappaamaan sen "kuun taivaalta", koska arvostaessasi elämää ja sen ikuista keskeneräisyyttä joku toiveesi toteutuu joka hetki.

Kommentit