Menestyvä ihminen ei pelkää häviämistä, menettämistä, muutosta eikä kuolemaa

 



Miksi rohkeus, tietoinen riskinotto ja myös häviämisen ja menettämisen hyväksyminen johtaa menestykseen, oli kyse sitten rakkaudesta, kaupankäynnistä tai terveydestä?


Metafysiikan näkökulmasta se johtuu siitä, että kaikki raha, omaisuus, ihmissuhteet ja myös kehollisuutemme eli fyysinen terveydentilamme perustuu energian virtaukseen.


Kaikki materiaaliset ja fyysiset kokemuksemme tapahtuvat vain omassa mielessämme ja perustuvat siis uskomuksiin, mielikuviin.


Energiavärähtely ei koskaan pysähdy, mutta manifestoimme itse loputtomasti "samaa vanhaa", jos estämme energian vapaan virtauksen - eli emme luota itseemme.


Jos et pelkää menettämistä ja vastoinkäymisiä, niin vastaanotat siis koko ajan parempaa, koska luomme koko ajan uutta todellisuutta kokemalla elämää.


Rohkea ihminen on kuin purjehtija, joka LUOVII joustavasti elämän jatkuvassa aaltoliikkeessä, vastustamatta tuota aaltoilua. Hän käyttää siis myös vasta-aallokon hyödykseen.


Siksi esim. yritysmaailmassa rikastuvat sellaiset yritykset, jotka sijoittavat koko ajan uusiin hankkeisiin ja kehitykseen, ja ottavat myös velkaa, mahdollistaakseen sijoituksensa. Velkarahahan on aivan samalla tavalla pelkästään illuusio, kuin "oikeakin" raha. Rahan arvo perustuu arvostukseen, uskomukseen (englanniksi "value", "valuutta").


Rikastuminen ei takaa onnellisuutta, mutta rikas ihminen, joka arvostaa rikkauttaan on menestyvä, ja hänen "siivellään" rikastuvat myös köyhemmät, koska aidosti menestyvä rikas käyttää vaurauttaan avokätisesti - tietäen, että energia eli raha ei koskaan lopu sen virtaukseen uskovalta.


Sama pätee myös rakkauden ja terveyden rikkauteen. Ihminen, joka rakastaa itseään ehdoitta on aina vaikutusvaltaisempi kuin miljoonat sellaiset ihmiset, jotka eivät rakasta itseään. Sillä vain itseään ja omaa elämäänsä rakastava kykenee rakastamaan myös muita ihmisiä.

Kommentit