Suunnattoman suuri ja täydellinen unelma ei toteudu, koska sen energialla ei ole suuntaa eikä täydellisyyttä ole olemassa

 



Voimalauseet eli affirmaatiot eivät toimi usein siksi, että et itse usko niihin. Ne ovat siis vain "sanahelinää". Niissä ei ole voimaa, vaan ne ovat vain lauseita.


Myös ns. suuri unelma, jota ajattelet usein ja hyvin kiihkeästi voi olla tällainen. Kiihkeys ei ole mielenrauhan tila - kiihkeä ei ajattele selkeästi.


Mikä tahansa asia, mitä haluat, voi toteutua, jos itse tunnetasolla uskot sen todellistumisen mahdollisuuteen. Mutta jos unelmasi on mielessäsi "suuri, lopullinen ja täydellinen", se ei voi toteutua, koska täydellisyyttä ja lopullisuutta ei ole. Kaikki muuttuu joka hetki.


Suurin osa ihmisistä, jotka pettyvät vetovoiman lakiin ja tietoiseen manifestointiin, pettyvät juuri tästä syystä.


Samasta syystä "jumalaan" uskovat ihmiset pettyvät noihin "jumaliin", jotka eivät antaneetkaan heille, mitä he niin hartaasti toivoivat. Tästä johtuu se paradoksaalinen ilmiö, että monet uskovaiset eivät usko rakkauden olevan tunnetila, vaan tahtotila. Pettymykset ovat korostaneet uskovien uskoa syyllisyyteen ja syntisyyteen ja tuon korkeamman olennon "ankaruuteen". Monen vilpittömän uskovaisen elämästä onkin tullut "helvetti".


Universumi ei siis ole moralisti vaan mielesi peili. Toiveet, jotka ovat "uskomattomia ja suunnattomia" (vailla suuntaa) saavat sinut manifestoimaan vain lisää manifestaatioprosessia eli toiveikkuutta, mutta manifestaatiota itseään ei voi tapahtua.


Tässäkin tapauksessa auttaa, kun ajattelet unelmaasi yleisemmin, keskittyen miellyttäviin yksityiskohtiin, suurenmoisen kokonaisuuden sijaan. Ja kun uskot unelmoidessasi noihin yksityiskohtiin eli tunnet ne mahdollisiksi, nuo yksityiskohdat pääsevät todellistumaan ja universumin voima eli vetovoiman laki hoitaa loput eli hienosäädön.


Et siis ole mootttori etkä ole vastuussa monimutkaisesta tekniikasta eli kaikkeuden synkroniasta, vaan olet vain ohjaaja, joka istuu ohjaamossa ja johtaa prosessia.


Uskosi suurempaan unelmaasi nimittäin vahvistui jo, koska uskoit niihin pienempiin unelmiin. Unelmasi todellistuminen siis "käynnistyi", "pyörät lähtivät pyörimään" kohti toivettasi.


Fysiikan termein ilmaistuna: Ajatusenergia, johon keskityt kohdistuu nyt selkeämmin tiettyä päämäärää kohti, eivätkä energiat ole vastakkaisia (et vedä ja työnnä vastaan, usko ja epäile samanaikaisesti).


Rentoudu siis ja nauti vain matkasta. Olet oikeutettu saamaan kaiken mitä haluat, jos vain itse uskot siihen.

Kommentit