Tyytyväisyys on vaurautta

 



Miksi monilla taloudellista vaurautta manifestoivilla ihmisillä on usein "monta rautaa tulessa" eli he eivät pidä "kaikkia munia samassa korissa"?


Vaurastumisen yrittäminen ei ole paras tapa vaurastua, koska yrittäminen ei tapahdu intuitiotilassa. Emme voi saavuttaa sellaista, jonka emme itse usko olevan ulottuvillamme. Salliminen on vastaanottamista.


Kun esim. sijoittaja hajauttaa sijoituksensa hän ei ehdi olla huolissaan kaikista sijoituksistaan, jolloin hän voi sallia itselleen niiden sijoituksiensa tuoton, joita hän ei juuri sillä hetkellä yritä tavoitella.


Saamme sen, mistä päästämme irti, koska jokainen toive, jota olet toivonut, on jo olemassa. Usko siis toiveesi olemassaoloon ja se todellistuu.


Vaikka monet ahkerat ja "rahan perässä juoksevat" yrittäjät ja työntekijätkin kyllä vaurastuvat, niin he eivät suinkaan kaikki ole onnellisia, koska he uhraavat suuren osan elämästään "rahan tekemiselle".


Voimme jokainen saada rahaa tuhansilla eri tavoilla, jos uskomme sen olevan mahdollista. Ja usko on tunnetila, jonka aiheuttaja voi olla mikä tahansa asia elämässämme. Vauraus on siis mahdollista jokaiselle ihmiselle, joka rakastaa itseään ja omaa elämäänsä.


Haluamme elämäämme vaurautta vain siksi, että uskomme sen tekevän meidät tyytyväisiksi.


Et kuitenkaan voi olla "enemmän onnellinen" rikkaampana, onnellisuus on täysin suhteellista.


Ole siis aidosti tyytyväinen - mistä tahansa syystä tai ilman syytä - ja sinulla on välittömästi kaikki vauraus, jota voit koskaan saavuttaa.

Kommentit