Onko viisasta olla idealisti eli kulkea "vaaleanpunaiset lasit silmillä"?

 



Onko viisasta olla idealisti eli kulkea "vaaleanpunaiset lasit silmillä"?


Vastaus riippuu siitä, millaisia valmiit uskomuksesi ovat ja missä tunnetilassa olet.


Jos olet toiveikas idealisti, niin manifestoit lisää toiveikkuutta eli prosessia, joka johtaa kohti unelmaasi. Et siis manifestoi unelmaasi, koska toiveikkaana et rakasta itseäsi ehdoitta etkä siksi usko omaan voimaasi. Et "nauti matkasta".


Jos toiveikkaana kohtaat ihmisen, jonka kanssa solmit parisuhteen ja rakastut, niin rakkaus saa maailman näyttämään hetken kauniimmalta, mutta koska kohtasit rakastettusi toiveikkaana (aitoa rakkautta matalampi tunnetaajuus), niin suhteenne on prosessi, joka johtaa joko kärsimykseen tai itserakkauden löytämiseen. "Rakkaus on sokea".


Jos te molemmat löydätte rakkauden itseänne kohtaan, voitte elää joko yhdessä tai erillänne onnellisina, koska oman itsen rakastaminen on ainoa asia, joka tekee meidät onnelliseksi.


Jos vain toinen teistä rakastaa itseään ja toinen ei, niin eroatte, koska tunnetaajuutenne ovat aivan erilaiset. Eri taajuuksilla olevien ihmisten suhde on mahdollista vain siinä tapauksessa, että toinen tuntee puhdasta rakkautta (on "kokonainen itsensä") ja haluaa vapaaehtoisesti elää matalammalla taajuudella olevan ihmisen kanssa, eli auttaa toista omalla esimerkillään.


Idealisti, joka uskoo omaan ideaansa on onnellinen ja toteuttaa ideansa, koska uskoo siihen.


Siksi muiden ihmisten "pahoja puheita" ei kannata koskaan kuunnella silloin, jos itse tiedät, mitä olet tekemässä. Muut ihmiset eivät voi koskaan tietää, miltä sinusta tuntuu juuri nyt ja mihin uskot. Siksi sanotaan, että "sodassa ja rakaudessa kaikki on sallittua". Rakkautta ei siis pidä koskaan yrittää kontrolloida, aivan kuten pelokasta sotilastakaan ei voi estää tuntemasta vihaa, koska viha kohottaa hänen tunnetilaansa.


Tärkeintä siis on, että uskot itse omiin unelmiisi. Säilytä uskosi, mutta "älä mene asioiden edelle", "älä nuolaise ennenkuin tipahtaa", "hiljaa hyvää tulee", älä yritä saavuttaa mitään, älä yritä hallita muita ihmisiä ja olosuhteita, älä taistele - vastaanota.


Jos idealisti pettyy ja alkaa uskoa, että "mikään ei onnistu", hän alkaa toteuttaa negatiivista uskomustaan. Hänen ideansa ei siis ollut huono, hän ei vain itse uskonut siihen. Siksi myös monet hyvin lahjakkaat ja kyvykkäät ihmiset kokevat "epäonnea" - he eivät usko itseensä ja saavat siksi, "mitä itse tilaavat".


Olemme itse omien unelmiemme ainoa este, muttta kaikki esteet poistuvat, jos rakastat itseäsi ja tätä hetkeä täysin ehdoitta.


Siksi onnellisuuden avain on: Tee asioita siksi, että nautit niiden tekemisestä, älä yritä tavoitella mitään äläkä yritä todistella kenellekään mitään.


Sinä olet oman universumisi keskipiste ja sellaisena mittaamattoman arvokas.

Kommentit