Moni kakku päältä kaunis

 



Miksi epäilet joskus, että joku kokemus on "liian hyvää ollakseen totta"?
Mitä tarkoittaa, jos "varoituskellot soivat" mielessäsi?


Epäilys eli negatiivinen tunne kertoo joko siitä, että et itse ole valmis manifestoimaan tuota hyvää asiaa (tunnetilasi on matala, jolloin et usko siihen, mitä voisit kokea) TAI olet intuitiotilassa ja intuitiosi kertoo, että havaitsemasi asia ei olekaan toiveesi kaltainen, vaan ainoastaan näyttää siltä - "moni kakkku päältä kaunis".


Moni toiveikas ihminen pettyy kokemiinsa asioihin ja muihin ihmisiin siksi, etttä toiveikkuus ei ole uskomista eikä tietämistä vaan haluamista.


Myös innostus voi saada meidät tekemään vääriä valintoja, sillä innostuneina olemme usein toiveikkaita.


Voimme siis kokea inspiraatioita toimia ja tehdä valintoja missä tunnetaajuustilassa tahansa. Siksi myös kostaminen tuntuu monen vihaisen ihmisen mielestä "hyvältä idealta", koska kostonhimo on korkeampi tunnetila kuin viha.


Elämässä siis kaikki sujuu aina täydellisesti "oman mielemme mukaan" - myös silloin, kun koemme pettymyksiä tai kun koemme tehneemme itse virheitä liian innostuneina tai kärsimättöminä.


Sanonnat "hiljaa hyvää tulee", "älä nuolaise ennen kuin tipahtaa", "elämä kantaa", "kaikki aikanaan" ja "asiat järjestyvät omalla painollaan" neuvovat pysymään mielenrauhan tilassa silloin, kun haluat kokea jonkun muutoksen, mutta et ole täysin varma, mikä päätös olisi oikea.


Selkeyden mielentilassa kuljet aina helpointa polkua kohti asioita, joista olet haaveillut.

Kommentit