Jos tiedät, mitä haluat, niin saat sen

 



Kompakysymys:


Tiedätkö, mitä asioita toivot kokevasi elämässä?


Jos vastaat luettelemalla asioita, joita olet toivonut, mutta jotka eivät ole vielä manifestoituneet, vastauksesi on väärä.


Ainoa asia, mitä TIEDÄT toivovasi, on nimittäin tyytyväisyys ja onnellisuuden tunne. Ja jos tietäisit, mitä asioita toivot, niin luettelemasi toiveet olisivat jo olemassa ja ne tuottaisivat sinulle iloa juuri nyt.


Tietäminen on vapautumista uskon tunnetilasta toiveen manifestaation tunnetilaan. Se, mitä tiedät todeksi, on siis totta juuri nyt.


Todeksi tietäminen ei siis ole haluamista ja tarvitsemista, vaan vastaanottamista. Aikaansaamista, aika-avaruuteen saattamista.


Lause "kärsimyksen syynä on elämän jano" ei siis suinkaan tarkoita sitä, että materiaalisista ja fyysisistä asioista ja kokemuksista unelmoiminen olisi kärsimystä tuottavaa tai "paha asia", "syntiä". Tuo filosofinen neuvo kehottaa meitä päin vastoin nauttimaan jokaisesta hetkestä ja kaikista kokemuksistamme.


Ihminen, joka tuntee puhdasta iloa ei voi koskaan vahingoittaa itseään eikä ketään muuta.


Esim. Jeesuksen buddhalainen oppi tulkittiin väärin eli rajallisuutta tuntevan egon näkökulmasta silloin, kun tuomitseva "jumala" ja paha "saatana" liitettiin uuteen uskontoon.


Alkuperäinen jeesuslaisuus oli iloon, tyytyväisyyteen ja mielenrauhaan kehottava itämainen oppi: "Tulkaa lasten kaltaisiksi, olkaa huolettomia kuin kedon kukkaset." "Rakasta lähimmäistäsi NIIN KUIN itseäsi." Itserakkaus oli siis myös Jeesuksen opin mukaan onnellisuuden edellytys.


Tyytyväinen ihminen "kulkee keskitietä" ja vastaanottaa helposti ja ilman kärsimystä kaikkia asioita, joita hän haluaa elämässä kokea. Tyytyväinen ihminen iloitsee fyysisyydestään ja kyvystään luoda asioita kokemusten lisäksi ajatuksilla.


Tiedä siis, mitä haluat - ja saat sen.

Kommentit