Elämä ei ole koulu eikä rangaistuslaitos - elämä on ihana seikkailu

 Kokemiemme ongelmien, kysymysten ja puutteen tarkoitus on selkeyttää ja tarkentaa unelmiamme. Ne siis takaavat VAPAUTEMME kokea juuri haluamamme kaltaista elämää.


Emme koe ongelmia, kysymyksiä ja jonkun asian puutetta siksi, että meidän tulisi opetella ja muuttua "paremmiksi ihmisiksi" tai siksi, että joku korkeampi voima rankaisisi meitä.


Maailma ei siis ole koulu, sadistinen rangaistuslaitos eikä pelottava, kaoottinen paikka, ansa. Maailma on sinun oman mielesi, uskomustesi ja tunteidesi kuva ja voit tehdä omasta maailmastasi täsmälleen sellaisen, kuin itse haluat.


Me koemme ei-toivottuja kokemuksia siis vain ja ainoastaan siksi, että ymmärtäisimme arvostaa valinnanmahdollisuuttamme, eli iloita ongelmista, kysymyksistä ja asioiden puuttumisesta, koska niiden avulla me teemme elämässämme valintoja.


Älä siis tunne haikeutta, jos unelmasi ei ole toteutunut. Iloitse siitä, että se on parhaillaan toteutumassa. Hedelmä on kypsä ja parhaimmillaan tietyllä hetkellä, ei ennen sitä eikä sen jälkeen.

Älä tunne surua, jos menetit jotain. Menetys on tärkeä osa prosessia, joka mahdollistaa unelmasi. Et ole onnellinen, jos et koskaan luovu mistään. Liika on liikaa, ja kuolleet läheisesi eivät katoa minnekään kuollessaan.


Älä tunne pelkoa, turhautumista, katkeruutta, kateutta tai vihaa - kaikki nuo tunteet vain hidastavat matkaasi kohti toivomiasi kokemuksia. Jos olet lomamatkalla, niin ainoa asia, joka tekee matkasta onnistuneen on se, että nautit itse matkasta.
Et voi koskaan menettää elämässäsi mitään, koska kaikki mitä koet, on ajatusenergiaa. Jokainen ajatus, joka on joskus ajateltu on ikuisesti olemassa (metafysiikan laki). Ulottuvillasi ovat siis koko ajan kaikki unelmasi, ja ne vain odotttavat sitä hetkeä, jolloin ITSE olet niiden kanssa resonanssissa eli uskot niiden olemassaoloon.


Vaali siis ajatuksia, jotka tuntuvat sinusta hyvältä. Tunnetilasi on indikaattori siitä, että tuo hyvältä tuntuva ajatus johtaa unelmasi luo.


Et ole "heittopussi" etkä "uhri" - olet kaikkivoipa, oman elämäsi luoja.

Kommentit