Ongelmasi ja vastoinkäymisesi kasvavat niin kauan, kunnes ymmärrät niiden viestin

 



Ongelmasi ja vastoinkäymisesi kasvavat niin kauan, kunnes ymmärrät niiden viestin:


Sairauden viesti: Ole lempeä itsellesi, lopeta taistelu, kunnioita kehoasi ja sitä, että se on elossa.


Rahapulan ja muiden materiaalisten ongelmien viesti: Arvosta itseäsi, saat kaiken mitä haluat, jos uskot olevasi mittaamattoman arvokas. Et voi koskaan menettää mitään, sillä raha ja materia on vain ajatus itsestään ja jokainen toiveesi on ikuisesti olemassa.


Ihmissuhdeongelmien viesti: Rakasta itseäsi ilman mitään ehtoja, sillä sinä olet puhdasta rakkautta. Ja kun rakastat itseäsi niin muutkin voivat rakastaa sinua. Rakkauden tunne on silti aina vain oma kokemuksesi, et saa tuota tunnetta muilta.


Kokemasi ongelmat ovat siis korvaamattoman arvokkaita, koska ne auttavat sinua keskittymään olennaiseen, tyytyväisyyteen juuri nyt, joka vapauttaa sinut kärsimyksestä.


Olet ikuisesti keskeneräinen ja matkalla jonnekin, mutta joka hetki olet myös jo saavuttanut jotain - arvosta jo toteutuneita unelmiasi ja myös jokainen tuleva hetki on toteutunut unelma.


Sinun tehtäväsi ei ole kontrolloida elämää ja yrittää saavuttaa jotain - elämä on runsaudensarvi, joka heijastaa aina täydellisesti oman mielesi tilaa.

Kommentit