Tyytyväisyyden mielentila johtaa väistämättä jonkun toiveen toteutumiseen

 




Jos mielesi on "avoin uusille kokemuksille" eikä sinulla ole negatiivisia ennakko-odotuksia (pelkoja), mutta ei myöskään mitään tiettyä toivetta, jonka haluat toteutuvan juuri tänään, niin tunnetaajuustilasi ei laske, jolloin koet "iloisia yllätyksiä" toinen toisensa jälkeen niin kauan, kunnes tunnetaajuutesi on taas matalampi.


Ja koet yllätyksiä siksi - vaikka olet itse luonut myös kaikki nuo yllätykset - että olet itse samalla värähtelytaajuudella kuin nuo manifestoimasi asiat.


Ns. toiveen välitön manifestaatio tapahtuu silloin, kun olet "loistavalla tuulella" ilman mitään odotuksia, olosuhteista täysin riippumatta. Tuolloin voit vastaanottaa mieleesi ajatuksen ja kokea sen manifestaation täsmälleen samalla hetkellä.


Rakkauden tunne on tällainen välitön manifestaatio: Kun tunnet aitoa rakkautta sinulla on rakkaus.


Mutta voit manifestoida välittömästi myös rahaa ja materiaa, eli ajatus materiasta/rahasta tulee mieleesi samalla hetkellä kuin noiden asioiden konkreettinen manifestaatio tapahtuu.


Tästä vetovoiman lain aikaansaamasta ilmiöstä johtuu "voittoputki", "aloittelijan (huolettoman) tuuri" ja myös kaikki muut "onnenpotkut".


"Hymyhuulet suukon saavat" - ja suukko tuntuu hyvältä, jos oma mielesi on hyvä.


Saat siis elämääsi sitä, mihin itse uskot, aina.

Kommentit