Tappiomieliala on itseään todellistava tunnetila

 



Sana "tappiomieliala" kuvaa mielen taajuutta eli mielentilaa, jossa estät itse toiveidesi toteutumisen. Kukaan tai mikään muu ei siis estä niitä, vaan et itse ole niiden taajuudella eli toiveidesi todellisuustilassa.


Uskot tappioon ja manifestoit tappion eli epäonnistumisen. Ajatus tappiosta todellistuu.


Toiveikkuus on hieman korkeampi mielentila, kuin tappiomieliala, mutta toiveikkuus ei mahdollista toiveen toteutumista.


Jos esimerkiksi urheilija haluaa menestyä kilpailuissa, niin hänen tulee nähdä itsensä voittajana eli hänellä täytyy olla "visio" voitosta ja hänen tulee uskoa tuohon visioon, ikään kuin se olisi jo tapahtunut. Ja silloin se ON jo tapahtunut, koska kaikki ideamme ovat olemassa välittömästi, kun näemme ne "sielumme silmillä".


Tuo urheilija ei saa siis "uhrata ajatustakaan" häviölle, koska jos hän ajattelee häviötä uskoen siihen, hän on tappiomielialassa. Ja kyse on siis uhrautumisesta, ei häviön arvostamisesta.


Jos urheilija sen sijaan arvostaa häviämistä, hän on matkalla suorinta tietä kohti voittoa, koska hän ei menetä uskoa voittoon, ja usko mahdollistaa vapautumisen manifestaation taajuustilaan: "Tiedän voittavani ja siksi voitan."


Konkreettisimmillaan tämä metafysiikan laki ilmenee silloin, kun toivomme elämäämme rakkautta: Jos uskot rakkauteen, niin tunnet rakkautta jolloin sinulla ON rakkaus - välittömästi.


Ja kun sinulla on rakkauden tunne, niin vedät puoleesi muita ihmisiä, jotka hekin tuntevat rakkautta.


Elämämme koostuu jatkuvasti käynnissä olevista tapahtumaketjuista, jotka tapahtuvat eri taajuuksilla vetovoiman lain vaikutuksesta (samanlainen värähtelytaajuus vetää puoleensa samanlaista). Siksi mahdollisimman korkean mielialan tietoinen valitseminen on tärkeää, jos haluat kokea positiivista elämänasennetta vahvistavia myönteisiä kokemuksia.


Jos siis valitset ilon ja mielenrauhan, niin joku positiivinen tapahtumaketju jollakin elämänalueella on koko ajan käynnissä. Älä pyri kontrolloimaan sitä, millä elämänalueella manifestaatio seuraavaksi tapahtuu - synkronia huolehtii ajoituksesta.


Siksi "kaikella on aina täydellinen aikansa" eikä kiirehtimiseen ja kärsimättömyyteen ole mitään syytä.


Jos taas joku ihminen on "aikaansa edellä" eli "edelläkävijä", niin hänen tietoisuustasonsa on korkeampi kuin suuren enemmistön. Hän siis tietää jo tietoisesti sellaista, jota monet muut tietävät tiedostamattaan.


Ole tyytyväinen pieniin onnistumisiin ja ilonaiheisiin ja mahdollistat myös se, jotka olet kokenut "suurempina" eli itsellesi tärkeämpinä.


Tästä johtuu myös se, että kun kaikkein suurin unelmasi toteutuu, niin se on kuin seuraava askel, ei "uskomaton, mieltä järkyttävä ihme".

Kommentit