Onko maailma muuttumassa "paremmaksi" vai "huonnommaksi"?

 



Onko maailma muuttumassa "paremmaksi" vai "huonnommaksi" maapallon värähtelytaajuuden kohotessa? (ns. Schumannin resonanssi)


Miltä sinusta tuntuu? Sinun näkemyksesi ja kokemuksesi maailmasta on nimittäin ainoa "totuus" maailman tilasta.


Maailmantilanteen "korjaaminen" lähtee siis joka hetki vain jokaisesta yksilöstä itsestään.


Jos näet maailman paikkana, jossa monet kärsivät, niin muuta omaa näkökulmaasi eli lopeta kärsimyksen tuijottaminen, taivastelu ja syytteleminen. Kärsimys on aina jokaisen maailmaa todeksi havaitsevan henkilökohtainen valinta, jota ei voi poistaa säälimällä. Viattomia uhreja ja pahoja ihmisiä ei ole olemassa.


Jos osa ihmiskunnasta tuntee jo "elämän opettamana" usein tietoisesti myötätuntoa ja kunnioitusta niin osalla ihmiskunnasta on edelleen vapaus tuntea myös ylpeyttä, sääliä, vihaa ja pelkoa.


Elämme tälläkin hetkellä jokainen vain omassa universumissamme. Se miltä "maailma näyttää" riippuu siis omasta tunnetiastamme, uskomuksistamme ja huomiomme kohteista juuri nyt.


Absoluuttisesti samanlaista "maailmaa" ei ole olemassa, eikä sellaista ole koskaan ollut. Eläimillä ja kasveillakin on vain niiden omien aistien tekemän tulkinnan kaltainen näkemys elinpiiristä, jossa ne vaistojensa ohjaamina elävät - ja uusiutuvat joka hetki.

Kommentit