Olet aina suunnattoman arvokas, onnistut tai et

 





Olet yhtä arvokas aina, onnistut tai et.



Et siis ole toiveikkaana, vihaisena tai pelokkaana yhtään arvottomampi kuin jos uskot itseesi ja menestyt. Menestyksen ja voittamisen kokemus edellyttää sitä, että tiedät miltä häviäminen ja epäonnistuminen tuntuu.



Älä siis koskaan mittaa omaa arvokkuuttasi luomustesi eli manifestaatioiden mukaan.



Mutta älä myöskään ole ylimielinen ja sano, että et haluakaan mitään. Älä pakene materiaalista maailmaa sanomalla, että olet "henkinen ihminen". Elät maailmassa ja olet itsekin materiaa.



Jos olet epäonnistunut paljon, niin se ei tarkoita sitä, etteivät toiveesi ole olemassa. Ne ovat olemassa koko ajan ja odottavat, että uskot niiden olemassaoloon.



Ota yksi askel kerrallaan unelmiasi kohti ja luota tuohon askeleeseen. Jokainen askel, joka vahvistaa luottamustasi elämään on arvokas. Sinun ei siis tarvitse eikä pidä tietää edessä olevan matkasi jokaista käännettä tarkasti etukäteen. Kaikkeuden synkronia on kuin GPS-järjestelmä, joka tietää, missä milloinkin olet ja mihin suuntaan sinun kannattaa suunnistaa, jos haluat valita nopeimman reitin, kauneimman reitin, hauskimman reitin - tai pidemmän ja jännittävän reitin, jossa voit kokea seikkailuja.


Intuitiosi eli sisäinen viisautesi - vaistosi - ja joka hetki tuntemasi tunnetilat muodostavat tuon paikannusjärjestelmän.



Käytä tuota ohjausta nyt, niin jo ensimmäinen askeleesi on kevyt ja tuottaa sinulle iloa. Sillä jokainen askel, jokainen hetki on yhtä kuin koko elämäsi. Mitään sen ihmeellisempää ei ole koskaan tulossakaan.



Tuleva hetki on aina tämän hetken kaltainen. Rakasta siis jokaista hetkeä. Ja vaikka vihaisit tätä hetkeä, niin myös vihasi johtaa kohti iloa, koska viha vapauttaa sinut epätoivosta.



"Suojelusenkeli" on mielikuvitusolento, joka on myös sellaisilla aikuisilla, jotka uskovat itseensä eli ovat aidosti rohkeita, huolettomia.



Se enkeli olet siis sinä itse. Levitä siipesi, kukaan muu ei sitä puolestasi tee. Eivät linnunpojatkaan jää ikuisesti pesään siksi, että madot eivät lennä.



(Post scriptum: Oliko tämä teksti mielestäsi ällöttävä ja kliseinen? Jos oli niin hyvä! Mieti, miksi se ärsytti sinua)

Kommentit