Miksi "hyvät" ihmiset näyttävät usein kokevan paljon vaikeuksia?

 



Miksi "hyvät" ihmiset näyttävät usein kokevan paljon vaikeuksia?


Moni hyväntahtoinen ihminen haluaa auttaa muita ihmisiä, mutta ei todellisuudessa rakasta itseään. Siksi muiden puolesta uhrautuvat ihmiset "saavat mitä itse tilaavat" eli kokevat ongelmia niin kauan, kunnes löytävät todellisen rakkauden eli rakkauden omaa itseä kohtaan.


Jos tunnet sääliä tällaista omasta mielestäsi "väärinkohdeltua" hyvää ihmistä kohtaan, niin koet itsekin hänen kohtalonsa. Ja se johtuu siitä, että sääliessäsi esität kysymyksen: "Miksi hyvä ihminen kärsii?"


Jos tuo hyvää muille toivova ihminen todella aidosti iloitsee muiden tukemisesta, niin sanonta "lopussa kiitos seisoo" voi toteutua, jos tuo ihminen lopettaa uhrautumisen kokonaan.


Aidosti hyväsydäminen ihminen löytää aina muiden samanlaisten seuraan ja kykenee auttamaan ketä tahansa, omalla esimerkillään.


Monet äidit ja isät uhrautuvat lastensa puolesta ja siksi lapsetkaan eivät kunnioita vanhempiaan - koska sellaista ihmistä, joka ei kunnioita itseään, on mahdotonta täysin kunnioittaa. Toiset ihmiset heijastavat meihin takaisin aina juuri sellaisia tunteita, kuin mitä me itse itsestämme ajattelemme.


Moni puolisoaan aiemmin ehdollisesti eli uhrautuen rakastanut alkaa vihata tätä, koska ei saanutkaan vastarakkautta.


Sama pätee isovanhempiin, opettajiin, avustustyöntekijöihin, sosiaalityöntekijöihin, psykiatreihin ja poliiseihin.


Hyvää muille toivova ihminen katkeroituu eli kyynistyy, jos ei löydä itserakkautta. Eikä tuo kyynistyminen ole kenenkään toisen ihmisen syy.


Rakasta siis itseäsi ja olet aidosti hyvä kaikille ihmisille ja myös itsellesi

Kommentit