Miksi ei ole hyvä "nuolaista, ennen kuin tipahtaa" eikä "mennä asioiden edelle"?

 



Miksi ei ole hyvä "nuolaista, ennen kuin tipahtaa" eikä "mennä asioiden edelle"?


Se johtuu metafysiikan mukaan siitä, että jos mielessäsi on valmis ajatus siitä, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan, mutta et ole vastaanottanut tuota tietoa intuitiotasolla eli korkeammalta minältäsi, niin sinun oma mielikuvasi värähtelytaajuus on erilainen kuin todellisen lopputuloksen, jota olet toivonut tapahtuvaksi ja joka on jo olemassa. Kaikki asiat, mitä toivomme, ovat välittömästi olemassa sillä hetkellä, kun toivomme niitä.


Ja koska mielesi on siis ennen manifestaatiota tuon rationaalisen toiveen taajuudella, eikä todellisen toiveesi taajuudella, niin todellinen toiveesi ei voi toteutua, koska et ITSE ole sen kanssa taajuusresonanssissa.


Usein toiveiden toteutumisen estää joko uskon puute (alemmuudentunne) tai ylpeys (ylemmyydentunne).


Seuraava esimerkki sisältää oletuksia, jotka eivät välttämättä ole totta, vaikka ne ovat mahdollisia, emme voi tuntea muiden ihmisten tunnetiloja:


Viime keskiviikon Itävalta-Suomi -jääkiekko-ottelussa itävaltalaiset eivät todennäköisesti olleet voitonvarmoja, mutta heidän uskonsa vahvistui ottelun aikana, kun taas suomalaiset olivat varmempia voitosta, jolloin he eivät kunnioittaneet vastustajaa ja siksi suomalaisten häviö mahdollistui 0.2 sekuntia ennen ottelun päättymistä.


Urheiluvalmentajat puhuvat myös "kunnon oikeasta ajoituksesta" ja sekin tarkoittaa todellisuudessa "uskoa voittoon", sillä aikaa ei ole olemassa.


"Voittoputki" taas jatkuu niin kauan, kun itse uskot voiton mahdollisuuteen, etkä aliarvioi tai sääli vastustajaasi. "Kilpailet itsesi kanssa".


Sanonnat "antamisen ilo on suurin ilo" ja "häviö on vain askel kohti voittoa" taas kuvaavat sitä, että jos iloitset toisen ihmisen voitosta ja olet tyytyväinen suoritukseesi myös hävinneenä, niin voitat myös itse, koska iloinen ja tyytyväinen voittaa aina. Ilohan on ainoa tunnetila, jota koskaan manifestaatioilla tavoittelemme ja tuossa tunnetilassa myös kaikki tulevat kokemukset ovat toiveidemme mukaisia.

Kommentit