Jos taistelet muuttaaksesi olosuhteita, niin taistelet aina itseäsi vastaan

 



Jos taistelet jotain asiaa, ihmistä tai olosuhdetta vastaan ja pyrit osoittamaan "olevasi oikeassa", niin taistelusi loppuu vasta, kun itse lopetat taistelemisen.


Voit löytää taisteluusi myös liittolaisia, eli "samanmielisiä taistelutovereita", mutta huomaa, että myös nuo liittolaisesi ovat kaltaisiasi eli pelokkaita, vihaisia tai katkeria, ja siksi he alkavat taistelun pitkittyessä taistella myös sinua vastaan.


Muista, että taistelijat vihaavat aina sitä, joka ei suostu taistelemaan heidän rinnallaan! Juoruajat eli pahanpuhujat epäilevät sitä, joka ei yhdy heidän pahoihin puheisiinsa.


Päällikön ylpeä liittolainen haluaa "kalifiksi kalifin paikalle". Tyytymätön ihminen näkee tyytymättömyyden aiheita myös ystävissään.


Lopulta jäät yksin taistelusi kanssa - "rotat jättävät uppoavan laivan".


Siksi kaikki taistelut, joiden avulla pyritään korjaamaan olosuhteita, ovat aina hävittyjä. Maailma ei ole rikki, ellet itse näe sitä sellaisena.


On sama mitä vastaan taistelet: Hanhenkakkaa, koirankakkaa, rikkaita ihmisiä, sosiaalipummeja, hallitusta, miehiä, naisia, homoja, homojen vihaajia, "rasismia", rokotuksia, denialisteja, kiusaamista, oikeuslaitosta ja lakeja, autoilua, lentoliikennettä, omaa puolisoasi, sukulaisiasi - kärsit niin kauan, kun taistelet, jotta ymmärtäisit lopettaa taistelun.


Niin kauan, kun sinulla on jotain "hampaankolossa" jotakin tai jotakuta vastaan, tuo asia vaivaa sinua.


Päästä irti: Elä ja anna muidenkin elää. Elämä ei koskaan ole täydellistä eikä siitä koskaan tule täydellistä. Siksi ainoa asia, jonka puolesta sinun kannattaa "taistella" on elämänilo. Ja elämänilon puolesta taisteleminen ei aiheuta kärsimystä, koska oma todellinen olemuksesi on puhdasta iloa.

Kommentit