Pyri aina selkeyden mielentilaan ennen kuin teet päätöksiä

 



Jos oma järkesi käskee, että sinun pitäisi tehdä joku tärkeä päätös, mutta olet epävarma etkä tiedä, mikä päätös olisi "oikea", niin älä tee päätöstä ollenkaan.


Rationaalinen mielesi syyllistää sinua tai muita ihmisiä ja olosuhteita, ja tekee sinut kärsimättömäksi, etkä ole selkeyden mielentilassa tuntiessasi syyllisyyttä tai syyttäessäsi, tai ollessasi kärsimätön. Olet noita tunteita tuntiessasi pelon vallassa.


Pyri siis ennen päätöksen tekemistä millä tahansa keinolla mielenrauhan tilaan ja luota sen jälkeen intuitiosi ohjaukseen, sillä intuitiotilassa et voi tehdä päätöksiä, jotka johtaisivat vaikeisiin tilanteisiin ja pahimmassa tapauksessa jopa "ojasta allikkoon".


Toisaalta: Emme koskaan voi tehdä KOHTALOKKAALLA tavalla vääriä päätöksiä, koska myös vaikeammat polut johtavat aina lopulta oikeaan suuntaan, vaikka ne kulkevatkin kärsimyksen kautta.


On kuitenkin aina viisaampaa ja miellyttävämpää valita helpompi polku ja intuitiotilan mahdollistama positiivinen tapahtumaketju, kuin vaikeampi polku, joka on aina käynnissä silloin, kun olet matalammissa tunnetaajuustiloissa.


Seuraa siis aina omaa sisäistä valoasi, jos haluat nauttia elämästä, älä tavoittele sankaruutta kärsimällä pimeydessä ja epävarmuudessa.

Kommentit