Onnellisuutta tuottava materialismi perustuu vapauden tunteeseen

 



Kaikki materia ja fyysisyys on hengestä syntynyttä. Mikään "olevainen" ei siis ole itsessään koskaan paha asia. Myös planeetat ja luonto ovat materiaa.

Olemme ihmisinä sekä kokemuksilla että ajatuksilla todellisuuttamme luovia olentoja, eli voit tuntea onnellisuutta ja vapautta vain rakastamalla myös materiaa ja fyysisyyttä.

Ja myös ihmissuhteemme ja terveytemme ovat "materialismia".

Mutta mikä erottaa onnellisuutta tuottavan materialismin kärsimystä tuottavasta?

Onnellisuutta tuottavaa materialismia on menneisyydessä luomiemme eli jo manifestoituneiden asioiden rakastaminen, ilman niiden menettämisen pelkoa.

Kärsimystä tuottavaa materialismia on luomiemme asioiden menettämisen pelkääminen.

Jos omistat paljon tavaraa ja pelkäät niiden menettämistä, etkä siksi halua luopua niistä, niin kärsit.

Jos et pelkää omaisuutesi menettämistä vaan iloitset luomistasi tavaroista, niin olet onnellinen, vaikka sinulla olisi ylenmäärin omaisuutta. Sinun omaisuutesi ei ole keneltäkään toiselta ihmiseltä "pois", koska jokainen luo itse oman omaisuutensa.

Jos pelkäät, että rahasi loppuvat kun käytät niitä eli ostat jotain tai maksat lask
uja, niin kärsit.

Jos et pelkää rahojesi loppuvan, vaan uskot rahan olevan vain loputtomasti virtaavaa energiaa, niin olet onnellinen vauraana. Ja köyhempien ihmisten sääliminen ei ole onnellisuutta. Hekin luovat itse oman todellisuutensa. Jos haluat lahjoittaa pois omaa vaurauttasi ja nautit siitä, niin sekä sinä lahjoittajana, että lahjan saaja, tunnette molemmat onnellisuutta.

Jos pelkäät puolisosi, lastesi tai ystäviesi menettämistä (joko eron tai kuoleman kautta), niin et salli heidän olla vapaita eli tehdä omia päätöksiään, ja siksi kärsit.

Jos et pelkää puolisosi, lastesi tai ystäviesi menettämistä, niin olet onnellinen silloinkin, jos joudut heistä eroon. Jokaisella ihmisellä on joka hetki myös vapaus kuolla.

Jos pelkäät olevasi ruma ja lihava, niin et rakasta omaa kehoasi etkä salli sen muuttua haluamasi kaltaiseksi, ja siksi kärsit omasta olemuksestasi, joka myös pysyy kärsimyksesi takia juuri sellaisena, kuin millainen uskot sen olevan.

Jos rakastat omaa jatkuvassa muutostilassa olevaa kehoasi, niin se voi muuttua juuri sellaiseksi, kuin haluat eli elämänilosi mahdollistaa myös laihtumisen ja kaunistumisen. Muut ihmiset nimittäin näkevät sinut kauniina, jos itse koet olevasi kaunis. Kauneus on sisäistä.

Jos pelkäät jatkuvasti uusiutuvaa elämää ja kuolemaa, eli pelkkäät menettäväsi vanhat solusi, kun ne kuolevat, jotta uusia voisi syntyä, niin luonnostaan harmoniaan pyrkivä elimistösi joutuu epätasapainotilaan ja sairastut.

Jos et pelkää elämää etkä kuolemaa, niin pysyt terveenä ja elinvoimaisena niin kauan kun haluat, ja voit myös tietoisesti itse tiedostaa, milloin haluat kuolla, jolloin kehosi energia muuttaa vain muotoaan.

Jos pelkäät menettäväsi uloshengittäessäsi hiilidioksidia, jonka "omistat", niin kärsit.

Jos et pelkää hengittämistä, niin hengität vapaasti ja nautit olemassaolosta.

Elämän tarkoitus on luomisen ilo ja vapaus.

Jos et koe olevasi vapaa niin kärsit.

Pyri siis tuntemaan vapautta eli rakkautta itseäsi kohtaan ja saat kaiken mitä haluat.

Kommentit