Olemme syntyneet luomaan ja kokemaan todellisuutta, emme pelkästään meditoimaan

 



Kukaan maan päällä elänyt ihminen ei ole koskaan ollut hetkeäkään "synnitön" eli koko ajan tiedon eli toiveiden manifestoinnin tilassa ("puhdas rakkaus"). Legenda Jeesuksen synnittömyydestä on pelkkä myytti.


Korkeampi olemuksemme sen sijaan on koko ajan tuossa korkeavärähteisessä tunnetaajuustilassa ja juuri siksi tunnemme tunteita, jotka kertovat, kuinka kaukana egomme on todellisesta olemuksestamme.


Siksi "valaistuminenkaan" ei ole koskaan pysyvä tila. Voimme kyllä TIETÄÄ luovamme itse todellisuutemme, mutta emme silti ole ihmisolentoina koko ajan täydellisen mielenrauhan tilassa. Luomista tapahtuu nimittäin koko ajan.


Ja luomista EI tapahdu, ellemme koe myös taajuuslaskuja. Ei-toivotun kokemus luo toiveen.


Jos törmäät ihmiseen, joka kehuu fantastisilla meditaatiokokemuksillaan, niin hän on kuin huumeidenkäyttäjä, joka on kyllä joskus OLLUT hyvin korkeassa tunnetilassa. Mutta se, että hän on kokenut tuon tunnetaajuustilan ei tarkoita, että hän arkielämässään välttämättä hallitsisi tunnetaajuuksiaan, saati että hän olisi koko ajan "valaistunut".


Ajatusten ja tunteiden hallinta on tekniikkalaji, jota voi harjoitella. Mutta sitä ei voi harjoitella meditoimalla koko ajan. Meditaation tarkoitus on vain kohottaa hetkellisesti tunnetaajuutta, jotta voimme vastaanottaa tuossa tilassa intuitiivisia ajatuksia, jotka ovat korkeamman olemuksemme ajatusvirtaa.


Voimme harjoitella tietoista luomista vain elämällä eli kokemalla elämää ja ideoimalla eli ajattelemalla tietoisemmin. Ja kun hallitset ajatuksiasi voit olla tietoisesti onnellinen ja sallia toiveidesi todellistua.

Kommentit