Multiversumissa nykyisyyttä on laajentunein ajatuksellinen tila

 



Kaikki "materia" eli "maailmallisesti olemassaolevat asiat" on ollut ensin värähtelyä - tai ajallisesti siis ON, aikaahan ei ole, manifestaatio tapahtuu taajuusdimensiossa eli laajentumisena. Ja sen jälkeen se on idea jostakin joka voi tulla olemassaolevaksi eli havaituksi. Olemassaolevat asiat ovat siis manifestoituneita ajatuksia, jotka joku havaitsee oleviksi.


Havaitsijaakaan ei ole olemassa, se/hän vain kokee ja uskoo olevansa olemassa eli on oman uskomuksensa ja kokemuksensa mahdollistama manifestaatio. Ihmisillä: "Ajattelen ja koen olevani, siis olen."


Eläimet ja kasvit eivät kuitenkaan ajattele olevansa vaan ainoastaan kokevat, eli ne ovat siis "idea itsestään", ja sen jälkeen "kokemus itsestään", vaikka ne eivät ajattele olevansa.


Ja idea niistäkin uudistuu koko ajan (evoluutio), koska energian liike ei pysähdy ja soluja kuolee ja syntyy koko ajan, luominen jatkuu ikuisesti, eli uusi kokemuksen tarkoituksenmukaisemmaksi luoma eläin tai kasvi on aina täysin oma laajentunut ideansa, vaikka sen lähtökohtana olisikin sen edellinen versio.


Siksi ihminenkään ei ole kehittynyt apina vaan "idea/ajatus ihmisestä".


Tuo "idea jostakin" on siis ideatasolla manifestoitunutta värähtelyä ja siten "nykyisyyttä". Ja kun kyse on ihmisistä, jotka luovat todellisuutta kokemusten lisäksi ajattelemalla, niin ihmisten ajatukset/ideat voivat olla valmiina olemassa pelkästään ideatasolla miten kauan tahansa ilman, että ne manifestoituvat fyysiselle tasolle, jos kukaan ihminen ei "usko ja tiedä eli havaitse niitä todeksi".


Voit siis unelmoida vaikkapa ihanasta talosta koko elämäsi ajan ja kuolla, ja ideasi tuosta talosta on silti edelleen ajatuksena olemassa. Ajatus, joka on joskus ajateltu, on ikuisesti olemassa.


Myös tuo lause "ajatus jostakin on nykyisyyttä" on semanttisesti harhaanjohtava, koska aikaa siis ei ole, eli se tarkoittaa siis "laajentuneinta ajatuksellista tilaa".


Ajatus jostainhan laajentaa aina multiversumin todellisuutta, eli kyse ei ole enää "kaikkeudesta" eli energiavärähtelystä (ns. pimeä aine) vaan ajatukseksi manifestoituneesta värähtelystä.


Tunnetilat sensijaan taajuusindikaattoreina manifestoituvat välittömästi, samoin kuin nuo ideat ja ajatukset ideatasolla.


Tätä asiaa on vaikea selittää tämän yksinkertaisemmin ja ns. maailmallisin termein, koska todellisuutta ei ole oikeasti lainkaan siis olemassa.

Kommentit