Miten voi tietoisesti torjua asioita eli estää jonkin asian tapahtuminen?

 



Miten voi tietoisesti torjua asioita eli estää jonkin asian tapahtuminen?


Jos tuo asia on sellainen mitä toivot, niin estäminen on helppoa: Pysy vain egon tunnetiloissa, joissa toiveesi ei voi todellistua. Yritä, ole toiveikas, halveksi ja epäile itseäsi, kykyjäsi, mahdollisuuksiasi ja onneasi.


Voit kyllä edelleen NÄENNÄISESTI manifestoida toivomiasi asioita (ihmissuhteita, rahaa, työpaikkoja, asuntoja), mutta ne eivät ole todellinen toiveesi, ja siksi ne tuottavat sinulle pettymyksen.


Jos taas asia, jonka tapahtumisen haluat estää on sellainen, jota ET toivo, niin sinun pitää päästää irti ja pyrkiä pysymään vain luottavaisena, oli tilanne kuinka pelottava tahansa - elämä kantaa aina, jos vain uskot siihen. Älä siis ajattele ongelmaa lainkaan, jos sen ajatteleminen tuntuu tuskalliselta.


Tästä vetovoiman lain voimasta johtuu, että todella monet epätoivoiset ihmiset "tulevat uskoon" eli alkavat uskoa "jumaliin ja messiaisiin": He ovat yrittäneet toteuttaa toiveitaan, mutta koska he ovat yrittäneet, niin he eivät ole voineet onnistua. Ja kun he törmäävät epätoivoisina mihin tahansa uskonnolliseen "ratkaisuun" he lakkaavat yrittämästä ja kokevat voimakkaan tunnetilannousun, jonka he siis yhdistävät juuri tuohon uskontoon. He ovat siis kuin sairaita, jotka saavat helpotusta lääkkeestä, koska sairauden oire eli kipu katoaa. Uskonto ja uskonnollinen yhteisö on huume, johon uskova jää koukkuun, takertuu kuin hukkuva oljenkorteen.


Varsinainen ongelma eli se, että tuollainen ihminen ei usko omaan voimaansa, jää kuitenkin käsittelemättä - samalla tavalla kuin lääke ei paranna sairauden syytä eli elämänilon puutetta.


Ja siksi uskonto, jossa apu tulee "korkeammalta voimalta", on aina vain laastari ja hetken helpotus, koska itsensä vajavaiseksi kokeva ihminen etsii edelleen rakkautta, jota hän ei tunne itseään kohtaan. Ja "jumalilta" hän ei tuota rakkautta saa, jos hän ei itse tunne tuota tunnetta. Rakkaus joko on meissä itsessämme oleva tunne - tai rakkautta ei ole.

Kommentit