Kuinka voi vapautua uhrin roolista?

 





Kuinka voi vapautua uhrin roolista?


Todellisuutemme on aina omien uskomustemme kuva.


Ajatukset joita ajattelemme päivittäin pysyvät aktiivisina. Vaikka siis luomme eli sallimme jokaisen hetken aina uudeksi, niin jos ajatukset eivät muutu, niin todellisuus näyttää pysyvän samanlaisena, vaikka energia on jatkuvassa liikkeessä ja kaikki muuttuu joka hetki.


Ihminen, joka esim. rakastuu saattaa parantua sairaudesta, koska hänen tunnetaajuutensa kohoaa ja hän ei enää ajattele sairauksia ja rakkaus inspiroi häntä tekemään asioita, joita ei voi tehdä sairaana (toive terveydestä todellistuu, rakkauden tunnetilan mahdollistamana).


Saamme aina mitä haluamme jos vain sallimme sen itsellemme.


Uhriuden roolistakin voi siis vapautua, jos ei enää ajattele ja koe olevansa uhri eli ei usko itse olevansa jonkun olosuhteen tai muiden ihmisten uhri.


Vapaus toteuttaa toiveitamme on aina meidän kaikkien todellinen toive. Jos siis koet olevasi tavalla tai toisella uhri, niin mieti, mitkä asiat saavat sinut tuntemaan vapautta.


Tyytyväisyys ja ilo ovat aina vapautta ilmentäviä tunteita: Olet vapaa juuri nyt olemaan tyytyväinen JOHONKIN asiaan - siis ihan mihin tahansa, oli se pieni tai suuri asia. Keskitä ajatuksesi siihen, ja koet vapautuvasi myös muista rajoituksistasi, koska tunnet vapautta.


Vapautta hengittää, vapautta kävellä, vapautta juosta, vapautta nähdä, kuulla, haistaa, maistaa ja tuntea tuntoaistillasi. Vapautta olla elossa.


Kun mikä tahansa todellinen toiveesi toteutuu ja koet iloa, niin olet tuolla hetkellä vapaa oman elämäsi luoja.

Kommentit