Ehdollinen tyytyväisyys on tyytymättömyyttä eli pakkopositiivisuutta

 



Jos olet usein tyytyväinen, koska tiedät, kuinka tärkeää on olla tyytyväinen, niin yrität olla tyytyväinen, vaikka et ole.

Todellinen tunnetilasi onkin tyytymättömyys: Olen tyytyväinen, jotta toiveeni toteutuisi. Rakkautesi elämää kohtaan onkin ehdollista, ei ehdotonta.

Pelkäät siis omia negatiivisia ajatuksiasi ja tunteitasi ja saatat siksi estää korkeamman olemuksesi ohjauksen, koska et päästä irti hallitsemisen tarpeesta.

Et voi koskaan hallita kaikkeuden synkroniaa joten lopeta yrittäminen. Olet syntynyt maailmaan vastaanottamaan toiveitasi, et taistelemaan.

Tästä on kyse silloin, kun puhumme "pakkopositiivisuudesta". Saatat tuntea silmitöntä raivoa ja vihaa, joka siis kohdistuu sinuun itseesi, jos olet jo pitkään yrittänyt pysyä positiivisena - todellinen tunnetilasi on kuitenkin toiveikkuus, joka on negatiivinen tunne. Toiveikkuus sisältää aina epäuskoa.

Suuttuminen paljastaa epäuskon ja kohottaa tunnetaajuuttasi.

Mikä tahansa asia tai ajatus, joka AIDOSTI tuottaa sinulle iloa, johtaa toiveen manifestaatioon, jos ajattelet tuota asiaa tarpeeksi kauan tai nautit tuosta asiasta. Haltioidut siitä. Vetovoiman laki saa tuossa tunnetilassa vääjäämättä aikaan eli "saattaa aika-avaruuteen" positiivisen tapahtumaketjun.

Kaikki muut toiveesi ovat jo olemassa, toiveikkuutesi eli epäuskosi on vain sulkenut aarrekammion oven.

Irroita käsijarru ja anna mennä, lentäminen vaatii rohkeutta ja uskoa siihen, että elämä kantaa.

Kommentit