Älä anele muilta ymmärrystä - pyri vain rakastamaan itseäsi täysin ehdoitta

 



Yksikään toinen ihminen maailmassa ei voi koskaan ymmärtää, millaista on olla SINÄ, koska elämänkokemuksesi ovat täysin ainutlaatuisia, ja olet luonut tässä hetkessä olemassaolevan itsesi kokemalla noita kokemuksia.


Älä siis yritä selittää muille, mitä kaikkea vaikeaa ja pelottavaa olet kokenut, jos et vielä pysty arvostamaan myös kaikkia noita kokemiasi ongelmia. Jos yrität selittää ja kaipaat ymmärrystä, niin aktivoit vain lisää samanlaisia ongelmia nykyhetkessä.


Jos olet jo sinut menneisyytesi kanssa ja osaat nauraa kärsimyksiäkin kokeneelle itsellesi, niin voit nauraa muiden ihmisten kanssa yhdessä - ja itseironiasi auttaa myös noita muita ihmisiä nauramaan lempeästi itselleen.


Ja muista, että voit kokea yhteenkuuluvuuden tunnetta KENEN tahansa toisen ihmisen kanssa - vaikka hän olisi ihminen, josta et pidä tai jota inhoat.


Se, että et pidä hänestä, johtuu nimittäin juuri siitä, että sinussa itsessäsi on joku ominaisuus, jota et hyväksy. Tuo toinen ihminen tuo siis vain esiin sinussa itsessäsi piilossa olevia negatiivisia tunteita ja asenteita.


Olemme aina toinen toistemme peilejä.


Älä siis anele muilta ihmisiltä ymmärrystä vaan pyri vain tuntemaan ehdotonta rakkautta itseäsi kohtaan. Siten voit tuntea itsesi täysin vapaaksi ja kokonaiseksi - ja sallia vapauden myös kaikille muille ihmisille.

Kommentit