Minkä taaksesi jätät sen edestäsi löydät

 



Jokainen negatiivinen asenteesi ja ajatuksesi manifestoituu kokemuksena, ennemmin tai myöhemmin!


Ja se johtuu siitä, että ajatus on energiaa eikä mitään anteeksiantavia tai tuomitsevia "jumalia" ole olemassa. Sinä itse luot ja mahdollistat kaiken, mitä koet.


Mikään elämässä ei siis ole sattumaa eikä arpapeliä, hyvää tai huonoa onnea.


Usein olemme jo unohtaneet tuollaiset negatiivisessa tunnetilassa ajatellut ajatukset ja sanat, mutta ne eivät silti katoa mihinkään itsestään, vaan sanonta "minkä taakseen jättää sen edestään löytää", toteutuu aina.


Ja negatiivinen ajatuksesi tulee näkyväksi juuri silloin, kun sitä vähiten odotat eli "vahinko ei tule kello kaulassa" vaan silloin kun olet täysin huoleton.


Huolettomuuden tilassa sinulla on mahdollisuus päästä tuosta ajatuksesta eroon eli neutraloida se.


Nykyisin on muodikasta esimerkiksi kritisoida kansainvälisiä paketinkuljetusyrityksiä, ennenhän haukuttiin vain Postia. Mitä enemmän näitä yrityksiä haukutaan, niin sitä enemmän ongelmia tulee. Nuo yrityksetkin kyllä kehittyvät, kaikestahan seuraa aina lopulta jotain hyvää, mutta tämä tapahtuu viiveellä eli viisas pidättäytyy yhtymästä haukkumakuoroon, koska silloin voi välttää ongelmat jotka tulisivat omalle kohdalle.


Ja on aina muistettaava se, että "yritys" koostuu yksilöistä, eli jos koet ongelmia yrityksen kanssa niin koet ongelmia tuossa yrityksessä työskentelevien IHMISTEN kanssa - ja mahdollistat sen itse. Kaikki mitä koemme tapahtuu aina vuorovaikutuksessa muiden olentojen kanssa.


Ja yrityksen vaihtaminen ei siis auta, koska "suo siellä, vetelä täällä" eli ongelmien aiheuttajia olemme me itse negatiivisine ajatuksinemme.


Tietoinen myötätuntoinen ajatus, jonka kohdistat tulevaan kokemukseen auttaa, jos toivot elämääsi positiivisia kokemuksia.


Tätä tarkoitti myös alun perin shamanistinen rituaali "siunata" asioita ja kokemuksia etukäteen.

Kommentit