Miksi "viini on viisasten juoma"?

 


Miksi "viini on viisasten juoma"?


Alkoholi kohottaa tunnetaajuutta eli tuottaa onnellisuutta, jos ihminen nauttiin alkoholin vaikutuksesta aidosti, tuntematta syyllisyyttä.


Jos tuolla ihmisellä on valmiita negatiivisia tunnemuistoja, niin nekin tulevat käsittelyyn tunnetilan kohotessa, ja siksi kaikki nousuhumalat eivät näennäisesti pääty hyvin vaan muuttuvat ns. paineidenpurkamiseksi.


Ihminen ei myöskään hallitse alkoholin kemiallisia vaikutuksia eli tunnetaajuuden nousuja ja laskuja itse, joten jos alkoholia juo liikaa, niin se johtaa kärsimykseen ja pahaan oloon, josta VAPAUTUMINEN voi kyllä toisaalta tuottaa onnellisuutta, ja siksi krapulankin voi kokea joskus positiivisena, rentouttavana.

Ahdistuneen ihmisen ei koskaan kannattaisi juoda alkoholia siksi, että vapaudumme ahdistuksesta tuntemalla VIHAA! Nousuhumala saa siis masentuneen raivoamaan.


Ja jos haluat unelmoida alkoholin mahdollistamassa korkeassa tunnetilassa, niin keskittymiskykysi ei ole yhtä hyvä humalassa kuin selvinpäin, ja siksi meditaatio on aina parempi tapa tavoitella tyytyvisyyden tunnetilaa, kuin kemialliset aineet.

Kommentit