Et ole koskaan tuomittu epäonnistumaan - jokainen hetki on uusi

 



Miksi kannattaa aina olla tyytyväinen nykyhetkeen, vaikka menneisyydessä olisi tapahtunut todella paljon sellaista, mitä et olisi halunnut kokea?


Rehellisyys itseä ja omia olosuhteita kohtaan mahdollistaa mitä tahansa, koska se on lähtötilanne: "Olen missä olen, tehty mikä tehty, menneisyys meni jo".


Se ei siis ole tuomio: "Olen huono ja epäonnistunut ja tuomittu epäonnistumaan myös tulevaisuudessa, koska olen tehnyt vääriä valintoja", vaan se on vain se yksi hetki ikuisuudessa, joka vetovoiman lain vaikutuksesta mahdollistaa seuraavan hetken, joka onkin parempi. Koska juuri nyt tunnet oman arvosi eli oman voimasi - olet siis muuttunut epäonnistujasta onnistujaksi.


Emme voi koskaan menettää mitään emmekä tehdä mitään väärin, voimme vain estää itseämme vastaanottamasta toiveitamme jotka kaikki ei-toivottu loi. Ja korkeampi olemuksesi ei koskaan katso taakse päin, sillä mitään muuta ei ole koskaan olemassa kuin tämä hetki.

Se, että joku menneisyydessä kokemamme asia TUNTUI epäonnistumiselta johtuu vain siitä, että tuon kokemuksen hetkellä koit itse epäonnistuvasi. Et siis tuolla hetkellä hyväksynyt itseäsi ja tuota kokemusta.


Jos tuomitset uloshengityksen, niin sisäänhengittäminenkin tuntuu pahalta. Jos hengität tyyytyväisenä ulos, niin sisäänhengittäminenkin tuntuu hyvältä.

Kommentit