Rauhoita mielesi - älä toimi toiveikkaana tai epätoivoisena

 





"Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa".


On inhimillistä yrittää suorittaa ja saavuttaa asioita toiveikkaana. Kokeilla onneaan.
Mutta toiveikas pettyy, koska hän ei ole seurannut intuitiotaan.
Hän on kuin lainelautailija, joka hyppää lautansa päälle hetkeä liian aikaisin ja aalto upottaa hänet syvyyksiin.


"Älä yritä puskea läpi harmaan kiven."


On inhimillistä yrittää selvitä viimeisillä voimillaan.
Moni taistelee tavoitteidensa eteen epätoivoisena, tietäen sisäisesti koko ajan, että tulee epäonnistumaan.
Hän on kuin lainelautailija, joka on lopen uupunut eikä usko pysyvänsä laudalla ja silti hän nousee vielä laudalle ja uppoaa, pääsemättä edes jaloilleen, koska aalto meni jo.


Vaikka on inhimillistä toimia toiveikkaana tai epätoivoisena, koska suuri osa ihmiskunnasta uskoo saavuttavansa asioita yrittämällä ja uhrautumalla, niin viisas pyrkii aina ennen toimimista mielenrauhan tilaan.


Intuitiotasi seuraamalla koet enemmän onnistumisia, koska toimit aina oikeassa paikassa oikealla hetkellä. Ja kun onnistut usein, niin uskosi onnistumiseen vahvistuu ja onnistut helpommin - koska uskot.


Rauhoitu. Laske kymmeneen. Nauti hetkestä, jota koet juuri nyt. Hengitä. Jos menetät jonkun tilaisuuden onnistua, niin seuraava mahdollisuus on jo tulossa. Elämän virta ei pysähdy koskaan. Älä taistele vastavirtaan. Anna virtauksen voiman kuljettaa sinua.


Älä tuomitse itseäsi epäonnistujaksi. Olet mittaamattoman arvokas ja oikeutettu saavuttamaan unelmasi, vaikka et tekisi yhtään mitään.


Onnistumiset eivät koskaan tapahdu siksi, että olet kärsinyt. Onnistumiset tapahtuvat sillä hetkellä, kun lopetat taistelun.

Kommentit