Rakkaus itseä kohtaan ei ole pahaa itsekkyyttä

 




Ehdoton, lapsenomainen rakkaus itseä kohtaan ei ole egoismia pahaa itsekkyyttä. Voit tuntea itsesi heikoksi ja rajalliseksi vain, jos rakastat itseäsi ehdollisesti. Ja kun rakastat ehdollisesti et rakasta ollenkaan.


Unohda vastuuntunto, velvollisuudentunto, huolehtiminen, huono omatunto, sosiaaliset pakot ja "aikuismaisuus". Sinun tehtäväsi ei ole uhrautua kenenkään eikä minkään puolesta. Sinun tehtäväsi ei ole raahata mukanasi niitä, jotka eivät uskalla kokea uusia asioita.


Sinä olet täydellisyys muiden täydellisten joukossa. Sinä olet oman mittaamattoman arvosi tunteva lapsi muiden samanlaisten joukossa.


Ja jos muut eivät havaitse omaa täydellisyyttään, niin sinä voit olla heille esimerkkinä täydellisyydestä - jota fyysisessä elämässämme ilmentää loputon epätäydellisyys eli jatkuva luominen.


Olet ikuisella huvimatkalla, joten älä jää kotiin murehtimaan, että et uskaltanut lähteä mukaan. Älä jää pelkäämään tuntematonta, sillä jos pelkäät, et koe sitä, mitä olisit voinut kokea.

Se miltä maailma NÄYTTÄÄ on vain maailmassa elävien ihmisten uskomus. Sinun maailmasi voi näyttää aivan toisenlaiselta, juuri sellaiselta, josta sinä pidät. Todellisuus on pelkästään uskomus. Ja uskomusta voi vapaasti muuttaa.


Tee joka päivä jotain, mitä et eilen tehnyt. Koe jotain, mitä et ole vielä koskaan kokenut. Älä uraudu ja toista rutiineja, asialliset hommat voit hoitaa, mutta mielessäsi ole vapaa kuin Ellun kana.


Voit aloittaa heti, jos mielesi on rauhallinen ja avoin. Tyhjässä mielessä on tilaa uusille mahdollisuuksille. Kun pysähdyt ja rauhoitut ja lopetat taistelun niin näet enemmän. Seinä edessäsi onkin vain ohut verho.


Tervetuloa uuteen vapaaseen maailmaasi, uuteen rajattomaan todellisuuteesi.


Sinä olet sen luoja.

Kommentit