Jos se, mitä vastustan lisääntyy, niin voinko manifestoida toiveitani vastustamalla niitä?


 


Kaikki mitä vastustat lisääntyy aina - vetovoiman laki.

Voinko siis manifestoida vaurautta, rakkautta, terveyttä tai muita toivomiani asioita vastustamalla niitä?

Et voi. Ja se johtuu matalasta tunnetaajuudesta jossa olet silloin, kun vastustat - mitä tahansa.
Todelliset toiveesi, jotka tekevät sinut onnelliseksi, todellistuvat tiedon eli mielenrauhan tunnetilassa, sallimisen tilassa, eivät ns. egotilassa.

Voit siis kyllä manifestoida asioita vastustamalla niitä, mutta et sellaisia asioita, joita TOIVOT.

Esimerkkkejä:
-Rikas ja kuuluisa ihminen on ylpeä ja haluaa ympärilleen kauniita ihmisiä, jotka ihailevat häntä. Sisimmässään hän toivoo löytävänsä itselleen rakastetun. Hänen ensin mainittu toiveensa toteutuu, koska on paljon ihmisiä, jotka haluavat rahaa. Varakas ja ylpeä ihminen vetää puoleensa ihmisiä, jotka "myyvät" itseään rahasta, koska tuo varakas ihminen ja rahaa haluavat ovat samalla taajuudella. Koska varakas ihminen on ylpeä hän halveksii noita rahanahneita ja itseään köyhempiä ihmisiä. Hän siis todellisuudessa vastustaa heidän seuraansa ja vetää heitä juuri siksi puoleensa.

-Sairas ihminen haluaa parantua, mutta koska hän puhuu koko ajan sairauksistaan, niin hän ei voi parantua vaan hän ylläpitää koko ajan sairaudentilaansa. Koska hän ei parane eikä ymmärrä, miksi hänen harras toiveensa ei toteudu, niin hän alkaa syyttää lääkäreitä, muita ihmisiä ja yhteiskuntaa sairaudestaan, jolloin hän on syyttäessään edelleen negatiivisessa tunnetilassa, jossa sairaus, josta hän haluaisi päästä eroon, vahvistuu.

Vastustamalla manifestointi on siis eri asia, kuin mielenrauhan tilassa lausutut kieltosanan sisältävät affirmaatiot. Jos käytät kieltosanaa affirmaatiossa, ja kieltämisen avulla "pysyt totuudessa" (tunnetilasi ei laske), niin vetovoiman laki reagoi lauseeseesi ilman kieltosanaa.

Vastustava, vihainen lause: "En halua rahaa!"
Tulos: Et saa rahaa, jos haluat sitä, koska et usko saavasi rahaa. Toiveesi ei toteudu kun olet vihainen.

Jos taas aidosti inhoat rahaa tai raha on sinulle täysin samantekevä asia, niin saat sitä myös silloin, kun vastustat sitä.

Kieltosanan sisältävä lause, johon uskot: "En ole vielä tänään saanut yllättävää suurta rahasummaa tililleni."
Tulos: Vedät puoleesi rahaa, koska puhuit rahasta uskoen siihen mitä sanoit. Vetovoiman laki ei reagoi kieltosanoihin, vaan asioihin ja tunnetiloihin.

Jos ET halua rahaa, niin et saa rahaa kieltävällä affirmaatiolla, johon uskot, koska toiveesi toteutuu, jos uskot siihen. Kieltosana on tässäkin tapauksessa merkityksetön.

Ei-haluamiseen perustuu myös se, että moni onnellisessa parisuhteessa elävä on havainnut olevansa suosittua seuraa juhlissa. Onneton ja vihainen ihminen taas vetää juhlissa puoleensa itsensä kaltaisia ihmisiä eli onnettomia ja vihaisia.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentoi, esitä kysymyksiä tai ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin (Barbaarikartanossa) täällä!