Sinä Olet Luoja -blogi täyttää kuusi vuotta!

 



Sinä Olet Luoja -blogi täyttää jo kuusi vuotta!


Aloitin blogin kirjoittamisen Trendin Lilyssä tammikuussa 2018. Korona-pandemia herätti ihmisissä paljon pelkoja ja päätin siirtää blogin Bloggeriin, koska Trendin toimitukseen tuli jonkin verran palautetta viruksia ja lumevaikutusta käsitelleestä tekstistäni. Vetovoiman laista ei voi kirjoittaa, ellei aihetta käsittele täysin rehellisesti ja avoimesti - mehän jokainen luomme todellisuutemme itse, myös sairautemme. 

Tämän Bloggerin blogin kävijälaskurin mukaan täällä on vierailtu 73 000 kertaa, Lilyn blogin kävijämäärä ei ole tiedossa.

Blogin lisäksi olen kirjoittanut myös kolme vetovoiman lakia käsittelevää teosta: "Hevonen on kuin ihmisen mieli - henkisen hevostaiddon kirja" (Basam Books Oy), "Sinä Olet Luoja - tietoisen luojan käsikirja" (Amazon) sekä "You Are The Creator 1." (Amazon).

Tämän lisäksi Sinä Olet Luoja -blogilla on myös kaksi Youtube-kanavaa, suomen- ja englanninkieliset.

Barbaarikartanossa Askolassa järjestettiin myös muutaman vuoden ajan "Korkean tunnetaajuuden kohtaamisia", joissa keskustelimme vetovoiman laista pienryhmissä ja nautimme intialaisia ja nepalilaisia herkkuja. Tunnelma oli noissa korkeavärähteisissä kohtaamisissa kirjaimellisesti kartanon katossa!

Sydämellinen kiitos kaikille lukijoilleni. Vetovoiman lakia tärkeämpää aihetta ei ihmiselämässä ole, joten jatkan edelleen intuitiivisesti inspiroitunutta kirjoittamistani. 

Olen myös todella iloinen jokaisesta uudesta lukijasta, joten jakakaa blogilinkkiä tai blogin Facebook-sivua kaikille sellaisille tuttavillenne ja ystävillenne, jotka saattaisivat olla aiheesta kiinnostuneita ja joille teksteistä voisi olla apua! Manifestaatiothan nopeutuvat aika-avaruutemme värähtelytaajuuden kohotessa koko ajan, olivat ne sitten ei-toivottuja tai toivottuja. 

                                                                Sinä Olet Luoja!

                                                        Itäisellä Uudellamaalla 18.1.2024

                                                                Tiina Lepistö


                        








Kommentit