Ns.pimeä aine on ajatusenergiaa

 



Hypoteesi: Ns.pimeä aine on ajatusenergiaa.

Ja "olemassaolon kokemus" on mahdollista siksi, koska voimme havaitsijoina vastaanottaa tuota ajatusenergiaa. Samalla olemme myös itse havaitsijoina vain "ajatus itsestämme" eli "uskomme olevamme olemassa" - "ajattelen olevani ja siksi olen".

Ovatko kollektiivisissa ajatusvirroissa olevat ajatukset "jostakin" siis olemassaolevia, valmiita ajatuksia?

Eivät, jos kukaan ei havaitse eli ajattele niitä oleviksi.
Ne eivät siis ole olemassa, ellei joku, joka uskoo olevansa olemassa ajattele niitä eli vastaanota noiden ajatusten värähtelyä aivoihinsa.

Eläimet ja kasvit taas kokevat aisteillaan ajatusenergiaa, "ajatuksia jostakin", kokien ilmiöitä, mutta ne eivät ajattele asioiden olemassaoloa.

Esimerkiksi "ajatus autosta" syntyi, kun oli ensin valmis ajatus hevoskärrystä. Modernit autotkin muistuttavat rakenteeltaaan edelleen nelipyörävankkureita. Ajatukseen hevoskärrystä yhdistyi toive nopeammista hevoskärryistä ilman hevosia (joita piti ruokkia ja hoitaa monta kertaa päivässä). Lopulta syntyi auto, jossa oli "hevosvoimia ilman hevosia".

Ihminenkään ei siis ole "kehittynyt apina" vaan ajatus apinankaltaisesta olennosta joka luo todellisuuttaan ajattelemalla.

Evoluutio ei ole multiversumin näkökulmasta kronologinen jatkumo, koska aikaa ei ole olemassa. Evoluutio on ilmiöiden tarkoituksenmukaisemmaksi kehittymistä taajuusdimensiossa, ei aikadimensiossa.

Kommentit