Mitä tarkoittaa kun sanotaan, että ihminen "uskoo itseensä"?

 




Mitä tarkoittaa kun sanotaan, että ihminen "uskoo itseensä"?


Tarkoittaako se sitä, että ihminen on valmis taistelemaan unelmiensa puolesta ja tekemään mitä tahansa tavoitteensa eteen?


Ei tarkoita.


On näköharha, että kärsimys ja taisteleminen johtaisi menestykseen. Menestykseen johtaa uskon tunnetila yhdistettynä tavoitteeseen eli toiveeseen. Taistelija menestyy vasta, kun hän luopuu edes hetkeksi taistelusta ja vastaanottaa toiveensa.


Jos ihminen aidosti uskoo itseensä ja mahdollisuuksiinsa niin hän siis tiedostaa uskon tunnetilan eli sisäisen menestyksen ja ulkoisen menestyksen eli onnistumisen välisen yhteyden. Onnistuja on onnistumisen kanavalla ja vetää puoleensa muita onnistujia, jotka eivät kilpaile hänen kanssaan vaan jotka kaikki luovat yhdessä suurempia onnistumisia.


Seura tekeee kaltaisekseen.


Emme ole syntyneet maaailmaan taistellaksemme, vastustaaksemme muita ihmisiä ja olosuhteita, kokeaksemme dramaattisia tilanteita, joista meidän tulee selvitä.


Olemme syntyneet maailmaan nauttiaksemme elämästä. Sen jokaisesta hetkestä.


Ja kun arvostat vastoinkäymisiä ja negatiivisia tunnetilojasi tärkeinä suunnannnäyttäjinä, niin elämäsi muuttuu iloiseksi kuin taikaiskusta.


Abra-ka-dabra=luon kuten ajattelen - ja vastaanotan kuten tunnen.
Jos et tuntisi kipua et voisi tietää, että kipua aiheuttavia asioita kannattaa välttää.
Älä siis polta sormiasi, vaan kuuntele omaa sisäistä tietoasi ja nauti.


Kaikki voimasi on tässä hetkessä.

Kommentit