Milloin materia ja fyysisyys hallitsee ihmistä?




Milloin materia ja fyysisyys hallitsee ihmistä?

Materia ja fyysisyys hallitsee ihmistä silloin, kun hän kokee rajallisuutta, puutetta tai ylenpalttisuutta, eli kun hän ei ole tyytyväinen nykyhetkeen eli siihen, mitä hän kokee juuri nyt olevansa ja millaista materiaa hänellä on käytössään.


"Materiaaliset asiat" ovat siis aina hengestä syntyneitä, mutta pelkkä ajatus materiasta ja itsestämme pitää olla "tarpeeksi", jotta voimme materialisoida materiaa, joka on "toiveidemme täyttymys". Ensin pitää olla usko "unelmaan" eli ajatukseen ja ideaan jostakin ja vasta sen jälkeen tuo jokin voi materialisoitua, jolloin meillä on "tieto jostakin" eli manifestaatio. Olemme siis itse samalla taajuudella "todeksi" aistein havaitsemamme materian kanssa.


Esim. raha ja tavara ei siis ole "pahaksi" meille vaan ajatus niiden riittämättömyydestä tai liiallisuudesta eli ahneus, tyytymättömyys tai arvostuksen puute.


Kaikki manifestaatiothan ovat aina vain tekosyitä sille, että haluamme tuntea tyytyväisyyttä juuri nyt.


Myös terveys eli kehon solujen harmoniatila on fyysinen manifestaatio. Ja ilman kokemusta kehollisesta hyvinvoinnista mielemme ei ole tyytyväinen - kipu on kehotus pyrkiä intuitiotilaan, jossa löydämme keinot saavuttaa psykofyysinen harmoniatila.

Kommentit