Miksi pahimmat pelkomme usein toteutuvat?

 




Miksi pahimmat pelkomme usein toteutuvat?

Miksi hyväätarkoittavien ihmisten hartaimpiin toiveisiin ja uskovaisten kiihkeimpiin rukouksiin ei vastata heidän toivomallaan tavalla?

Siksi, koska sisäinen viisautesi tietää, että mitään pelättävää ei koskaan ole. Siksi kaikki mitä vastustat vain vahvistuu.

Suomessa asuu edelleen kristittyjä, jotka rukoilevat tälläkin hetkellä, että Pekka Haavistosta ei tulisi presidenttiä. Silti Pekan kannatusprosentti on korkea.

Maailmassa elää paljon itseään humaaneina pitäviä ihmisiä, joita kauhistuttaa ajatus siitä, että Donald Trumpi valittaisiin jälleen USA:n presidentiksi.

Maailmassa on myös todella paljon ihmisiä, jotka tuomitsevat Vladimir Putinin ja pitävät Volodymyr Zelenskyiä "urhoollisena vapaustaistelijana".

Miljoonat rasisminvastustajat Euroopassa ovat olleet järkyttyneitä äärioikeistolaisten puolueiden suuresta kannatuksesta. "Rasistithan" ovat heidän mielestään "pahoja ihmisiä" ja "rasismin uhrit" viattomia.

Miten niin "mitään pelättävää ei siis ole"?

Koska vain pelko aiheuttaa kärsimystä, ja kaikki mitä itse vastustat lisääntyy sinun silmissäsi.

Jos kunnioitat KAIKKIA ihmisiä, täysin riippumatta heidän mielipiteistään tai teoistaan, niin tulet itsekin kunnioitetuksi. Etkä enää "pelkää pahinta" vaan uskot parempaan.

Et voi koskaan "parantaa maailmaa" yrittämällä tehdä niin eli väittämällä olevasi oikeassa. Oikeaa ja väärää ei ole olemassa, jokaisen ihmisen omat uskomukset todellistuvat, joka hetki. Voit parantaa omaa kuvitelmaasi todellisuudesta eli maailmasta vain arvostamalla kaikkia kanssaihmisiäsi ja tuntemalla puhdasta myötätuntoa.

Albert Einstein: "Onko universumi ystävällinen paikka?"

Vastaus: Sinun todellisuutesi on juuri sellainen, kuin millaiseen todellisuuteen itse uskot.

Kommentit