Kaikki maailman ihmiset ovat taikauskoisia








Kaikki maailman ihmiset ovat "taikauskoisia", ja se johtuu siitä, että sattumaa ei ole. Tiedämme intuitiivisesti eli vaistotasolla, että synkronia vallitsee kaikilla taajuuksilla. Ja että "saamme aina mitä itse tilaamme".



Mutta on olemassa kahdenlaista taikauskoa, pelkoon perustuvaa (musta magia) ja rohkeuteen perustuvaa (valkoinen magia).


Pelkoon perustuvaa mustaa magiaa on alistuva uskonnollisuus ja ihmistä syyllistävä tiedeuskovaisuus, jossa tuijotetaan ongelmia ja yritetään ratkaista niitä - jolloin ongelmat näyttävät lisääntyvän ja kasvavan.


Rohkeuteen perustuvaa valkoista magiaa on tiedostava henkisyys, jossa oma luomisvoima ja omat manifestaatiot havaitaan tietoisesti, jolloin niitä voidaan hallita.


Ja rohkeuteen perustuvaa valkoista magiaa on myös tiede, jossa ymmärretään, että havaitsija vaikuttaa aina havaintoon todellisuudesta, että energia muuttaa joka hetki muotoaan eikä lopullista "tuhoa" voi universumissa koskaan tapahtua - koska todellisuus itsessään on pelkkä värähtelytaajuuksiin perustuva aistimus. Rohkea tieteentekijä kehittää intuitiivisesti uusia innovaatioita, jotka parantavat elämänlaatua ja mahdollistavat onnellisuuden eli harmonian kokemisen myös ihmisen luomissa "keinotekoisissa" ympäristöissä.


Rohkea ihminen tieää, että kaikki muuttuu koko ajan, ja että juuri muutos on elämän jatkumisen edellytys. Pelokas ihminen pelkää muutosta.

Kommentit