Odottavan aika on pitkä - lopeta odottaminen ja kulje kohti unelmaasi





Jos sinulla on unelma, mutta et tiedä miten saavuttaisit sen, niin älä yritä tavoittaa "suurta unelmaasi"väkisin. Älä turhaudu äläkä odota. Odottavan aika on pitkä - koska hän keskittyy ajatuksissaan odottamiseen, ei saavuttamiseen. 

Ota pieniä askelia unelmaasi kohti - tarpeeksi pieniä, että tunnetilasi pysyy korkeana (epäusko laskee tunnetaajuutta).
 
Se, millaisia nuo askeleet ovat, ei ole tärkeää. Tärkeää on vain niiden avulla tavoittamasi tunnetila eli se, että uskot noiden askeleiden johtavan unelmasi luokse.
 
Unelmasi on jo olemassa tuolla taajuudella ja jos itse siis uskot, että näin todella on, niin unelmasi todellistuu.
 
Sinun tehtäväsi ei siis ole miettiä miten, milloin ja kenen toimesta saavutat toiveesi. Sinun tehtäväsi on toiveen vastaanottaminen, uskomalla toiveen olemassaoloon.
 
Monet ihmiset, jotka käyvät ns. palkkatöissä, unelmoivat kirjan kirjoittamisesta tai taulujen maalaamisesta. Monet heistä ajattelevat, että he maalaavat ja kirjoittavat "sitten kun on aikaa", esim. eläkeiässä.

Ajanpuute on kuitenkin vain tekosyy tekemisen välttelemiselle. Voit luoda kirjaasi tai tauluasi mielessäsi työmatkoilla ja jutellessasi työkavereiden kanssa kahvitauolla. Ja kun sitten saat intuitiivisen inspiraation kirjoittaa tai maalata, niin kirjasi taai maalauksesi on jo valmis ja se todellistuu hyvin nopeasti. Et siis tarvitse sen luomiseen paljon aikaan.

Samalla tavalla luot ja vastaanotat ihmissuhteita. Tunne rakkautta itse, niin vedät puoleesi ihmisiä, jotka resonoivat rakkauden tunteesi kanssa.

Kommentit