Muut ihmiset vaistoavat tunnetilasi






Miten oma tunnetilasi vaikuttaa muihin ihmisiin?

Muut ihmiset vaistoavat eläinten tavoin tunnetaajuutesi. Ne, jotka ovat sinua korkeammalla taajuudella eivätkä anna tunnetilansa laskea, eivät "kärsi" sinun matalammasta tunnetilastasi. Emme voi kärsiä ja olla aidosti iloisia yhtä aikaa.
 
Mutta sinä saatat kyllä kärsiä heidän korkeammasta taajuudestaan, koska tiedät sisäisesti, että sinunkin olisi parempi olla "paremmalla mielellä". Iloisten ihmisten ilo siis korostaa sinun murheellisuuttasi ja viha ja ärtymys kohottaa tunnetilaasi.
 
Siksi myös "kateus on ansaittua". Kateellisuus kertoo kateellisen ihmisen omasta mielentilasta, kateuden kohde ei ole syyllinen kenenkään kateuteen tai huono-osaisuuteen.
 
Tunnetila eli tunnetaajuus, jossa olet, vaikuttaa aina muihin ihmisiin, sanomme tai kirjoitamme jotain tai ajattelemme. Ja juuri tunnetilaan perustuu myös kaikki se, mitä manifestoimme.
 
Havaitsemamme materia tai tapahtuma on manifestaatio. Tunne itsessään on manifestaatio. Ajatus jonka vastaanotat tietyssä tunnetilassa on manifestaatio. Ja myös toisen ihmisen reaktio on aina manifestaatio. Teemme toisista ihmisistä sellaisia, kuin millaisia ITSE uskomme heidän olevan, koska myös näemme heidät itse sellaisina.
 
Siksi "pahoja ja parempia ihmisiä" ei ole olemassa. Vain oma näkökulmamme voi tehdä jostain ihmisestä "enemmän tai vähemmän pahan".

Kommentit