Mitä tarkoittaa "onnenkantamoinen"?


 Mikä on kansanperinteemme tuntema ilmiö nimeltä "onnenkantamoinen"?

Se on itseään todellistava ja vahvistava korkea tunnetila, jossa oma uskomuksesi onnistumisen mahdollisuuteen vahvistuu kokemuksen myötä, jolloin onnistut kaikessa, mitä teet. Ja teet asioita intuitiosi ohjaamana, koska tunnetaajuutesi on korkea ja vastaanotat korkean tietoisuuden ajatusvirtaa.

Kun "heräät oikealla jalalla sängystä" eli hyvällä mielellä, elät huolettomana ja onnekkaana kuin "Hannu Hanhi" koko päivän.

Taloustieteilijät, sijoittajat, pörssimeklarit, kauppiaat ja pelurit tuntevat onnenkantamoisen nimellä "noususuhdanne" tai "voittoputki". Noususuhdanne "saadaan aikaan" (saatetaan aika-avaruuteen) kun ei pelätä sijoittaa eli näennäisesti myös "hävitä" laskusuhdanteen aikana, vaan "rahaa pyöritetään ja hajautetaan" rohkeasti.

Onnenkantamoisen millä tahansa elämänalueella aiheuttaa vetovoiman laki: Samanlainen värähtely (ajatus vauraudesta, menestyksestä, huolettomuudesta, onnistumisesta, onnellisuudesta) vetää puoleensa samanlaista.

Pelko ja "näköalattomuus" eli nykyhetken ei-toivottujen olosuhteiden tuijottaminen estää onnenkantamoiset ja noususuhdanteet, koska menestyksen mahdollistaa usko parempaan tulevaisuuteen eli korkea tunnetaajuus.

Todellisuus jota koet on siis aina omien uskomustesi kuva. Kaikki raha, materia ja kokemukset ovat vain energiavärähtelyä, joka on jatkuvassa muutostilassa. Ja sinä päätät itse joka hetki, mihin energia sinun elämässäsi suuntautuu.

Olet oman universumisi keskipiste. Einstein: "Onko universumi ystävällinen paikka?" Absoluuttisesti tosi vastaus: "Sinun universumisi on juuri sellainen kuin millaiseen universumiin itse uskot."

Kommentit