Miksi universumi on ystävällinen paikka?







Näkökulmasi elämään ja todellisuuteeen riippuu tunnetilastasi. Tunnetilasi kertoo, katsotko todellisuutta egon rajallisesta näkökulmasta vai rajattomuuden eli kaikkeuden näkökulmasta.

Egon näkökulma: Emme voi koskaan tietää lopullista totuutta siitä, miksi olemme olemassa, mistä olemassolo sai alkunsa ja mihin se päättyy. Totta on vain se, mihin minä itse uskon ja minkä minä koen todeksi. Kaikki muu on mielikuvituksen tuotetta ja valetta.
 
Intuitiivinen näkökulma: Jokaisella olennolla on oma näkökulmansa todellisuuteen. Mikä tahansa, johon joku uskoo, voi olla olemassa, koska hän uskoo siihen. Egon kokemus ajasta ja todellisuudesta on siis aina illuusio eli rajallisuuskokemus on mielikuvituksen tuotetta. Olemme joka hetki vapaita kuvittelemaan olemattomia asioita oleviksi.

Kun kysyt jotain, niin saat välittömästi vastauksen, koska ajatus luo todellisuuskokemuksen.
Kysymys ja vastaus ovat siis olemassa samanaikaisesti, mutta ne ovat eri taajuuksilla. Lopeta kyseleminen ja odota vastausta.

Miksi Einsteinin esittämä kysymys "onko universumi ystävällinen paikka?" on hyödyllinen?
Koska intuitiivinen vastaus tähän kysymykseen on: "Universumi on ystävällinen paikka."
Vastaus, joka pätee kaikilla taajuuksilla on: "Sinun universumisi on juuri sellainen, kuin millaiseen universumiin itse uskot."

Intuitiivinen vastaus on ainoa "absoluuttisesti oikea", koska voit milloin tahansa valita mielenrauhan tilan, jossa universumi on ystävällinen paikka - aina.

Kommentit