Kukaan ei koskaan menesty toisen ihmisen "kustannuksella"


Voittavatko ja menestyvätkö jotkut ihmiset häviäjien "kustannuksella"?

Eivät. Voitto ja saavutus on jokaisen ihmisen oma manifestaatio eikä se ole koskaan "pois" keneltäkään muulta. Se, että esimerkiksi rikkaat rikastuisivat köyhempien kustannuksella on näköharha. Raha on energiaa ja sitä on rajattomasti.

Menestystä on aina vain onnellisuuden tunne.

Jos ihminen "ahnehtii" mitä tahansa, eli haluaa jotain enemmän kuin mitä hän tarvitsee, kokeakseen tyytyväisyyttä, niin tuo ylimääräinen ei tee häntä onnelliseksi.

Samoin jos ihminen on katkera ja kateellinen muille ihmisille siksi, että nuo muut ovat onnistuneet saavuttamaan omia päämääriään, niin katkeran ihmisen "onnettomuus" ei ole noiden muiden ihmisten syy. Manifestoimme onnettomuutemme ja onnellisuutemme tunnetilat ja kaikki materiaaliset manifestaatiot aina itse.
 
Siksi myöskään olosuhteisiin (varallisuus, sosiaalinen asema, työpaikat, lahjakkuus, maine, ihmissuhteet, terveys) liittyvä tasa-arvo ihmisten välillä ei ole koskaan mahdollista, eikä se ole myöskään tarpeellista. Emme tarvitse tietynlaisia olosuhteita tunteaksemme tyytyväisyyttä ja mielenrauhaa.
 
Voimme saavuttaa toivomamme olosuhteet tuntemalla tyytyväisyyttä. Ja meillä kaikilla on yhdenvertaiset mahdollisuudet olla tyytyväisiä, kohdistamalla ajatuksemme mihin tahansa tyytyväisyyttä tuottavaan asiaan.

Kommentit