Korkeassa tunnetaajuustilassa et ole koskaan yksin

 
Tunnetko joskus olevasi "omituinen optimisti" kaikkien noiden "jalat maassa" kulkevien järkevien ihmisten seassa? Tunnetko joskus yksinäisyyttä? Tekeekö mielesi silloin miellyttää noita "järkeviä ihmisiä" ja voivotella maailman pahuutta heidän kanssaan?

Ei maksa vaivaa. Optimistina yhdistyt nimittäin korkeaan tietoisuuteen eli kaikkien maailman ihmisten todelliseen perusolemukseen ja myös kaikkiin niihin ihmisiin, jotka ovat juuri nyt ei-fyysisellä tasolla. Ja samalla yhdistyt myös koko muuhun luomakuntaan, joka ei koe yksinäisyyttä eikä huolia.

Et siis todellakaan ole optimistisuudessasi yksin. Yksinäisyyden tunne johtuu vain siitä, että olet erossa omasta todellisesta itsestäsi.
 
Arvosta Kaikkea Mikä On. Jos olet huolissasi, mitä muut ihmiset sinusta ajattelevat, niin kunnioita itseäsi ja kaikkia noita epäileviä ihmisiä. Ja koska kunnioitat heitä niin heidänkin on pakko kunnioittaa sinua.

Ja se johtuu siitä, että kunnioituksen mielentilassa olet vaikutusvaltaisempi kuin yksikään matalammissa mielentiloissa oleva. Sillä sinä OLET tuolla hetkellä kaikkien maailman ihmisten todellinen olemus.

Kommentit