Vain pelko ja epäusko voi estää unelmiasi toteutumasta






Sananparsi: "He yrittivät haudata sinut ymmärtämättä, että olet siemen" kertoo hallitsemisen tarpeesta.

Tarve kontrolloida muita ihmisiä, oli tarkoitus sitten hyvä tai paha, perustuu aina pelkoon. Ihminen, joka haluaa hallita muita ei usko omaan luomisvoimaansa ja vapauteensa ja siksi hän pelkää niitä, jotka uskovat. Pelokas kokee olevansa "turvassa" silloin, kun hän saa muutkin pelkäämään ja kokemaan rajallisuutta.
 
Ketään ihmistä ei voi koskaan hallita, sillä jokainen meistä luo itse oman todellisuutensa. Jos et uhraudu ja alistu niin siemen sinussa itää ja siitä kasvaa lopulta juuri sellainen, kuin millaiseksi se halusi tulla.
Siksi myös kaikesta "pahasta" eli ei-toivotusta seuraa aina lopulta hyvää. Kaikki rajallisuuskokemukset johtavat vapauden lisääntymiseen.
 
Jos olet kokenut olevasi muiden ihmisten tai olosuhteiden uhri, niin muista, että mikään ei koskaan ole hetkeäkään pysyvää. Perhonen, joka on kotelossa on jo ajatus perhosesta, ei toukka. Ja se oli perhonen jo ennen kuin siitä tuli toukka. Perhonen munii perhosen siemeniä.

Ja koska me ihmiset luomme todellisuuttamme ajatuksillamme, niin meistä jokaisesta voi tulla juuri sellaisia, kuin millaisia unelmoimme olevamme.
 
Siksi unelmasi todellistuvat, jos vain itse uskot niihin, sillä sinun elämäsi on sinun omien uskomustesi kuva.

Kommentit